Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Kinderfeestjes voor alle leeftijden!

Een verjaardagsfeestje is een onvergetelijke herinnering voor je kind. Met vriendjes en vriendinnetjes samen genieten tijdens de leukste activiteiten. Reden genoeg om van het eerstvolgende kinderfeestje, er een te m aken die nooit meer te vergeten is. Want zeg nu zelf, een geslaagd feestje voor je kind is wat je wilt. Bij Flitz-Events organiseren we diverse activiteiten die uitermate geschikt zijn voor een kinderfeestje, ongeacht de leeftijd. We nemen je dan ook graag mee langs een groot deel van onze activiteiten.

 

Kinderfeestje 5 jaar

Op zoek naar een ideaal uitje voor het kinderfeestje van je 5-jarige? Flitz-Events is de place to be. We kunnen verschillende, onvergetelijke activiteiten voor het volgende kinderfeestje organiseren. We nemen graag de top 3 aan kinderfeestjes voor 5-jarigen door:

Kinderfeestje 6 jaar

Ben je op zoek naar inspiratie voor het volgende verjaardagsfeestje van je 6-jarige? Flitz-Events heeft een breed aanbod aan verschillende activiteiten waar de kinderen nog lang over na zullen praten. Bouw de mooiste vlieger, of neem het tegen elkaar op in een potje discgolf! We nemen graag de top 3 aan kinderfeestjes voor 6-jarigen met je door:

Kinderfeestje 7 jaar

Voor de leukste kinderfeestjes voor 7-jarigen ben je bij Flitz-Events op de juiste plek. Met ons brede aanbod aan activiteiten kunnen we voor iedere leeftijd een geschikt partijtje organiseren. We nemen je mee langs de top 3 leukste kinderfeestjes voor 7-jarigen:

Kinderfeestje 8 jaar

De leukste kinderfeestje voor 8-jarigen ontdek je bij Flitz-Events! We hebben een breed aanbod aan diverse spellen en activiteiten die uitermate geschikt zijn voor 8-jarigen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannende escaperoom, waar je binnen een uur de code van het slot moet kraken! We nemen je mee langs de top 3 leukste kinderfeestjes voor 8-jarigen:

Kinderfeestje 9 jaar

Ook voor kinderfeestjes voor 9-jarigen ben je bij FLitz-Events op de juiste plek! We hebben een scala aan spellen en activiteiten voor het volgende kinderfeestje van jouw kind! Zo hebben we diverse leuke workshops en uitdagende spellen. De top 3 leukste activiteiten voor kinderfeestjes ontdek je hieronder!

Kinderfeestje 10 jaar

Wanneer de kinderen 10 jaar zijn is er wellicht wat meer ruimte voor spannendere spellen en activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van powerkiten, waar je aan de hand van een grote vlieger de krachten van de wind ervaart? Of wil je liever iets rustigers voor het kinderfeestje van je kind? Geen enkel probleem. We geven je graag 3 suggesties voor het volgende partijtje:

Kinderfeestje 11 jaar

Flitz-Events organiseert kinderfeestjes voor alle leeftijden. Zo ook voor kinderfeestjes voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar. Ons brede aanbod aan keuzes maakt Flitz-Events de perfecte partner om je eerstvolgende partijtje in te plannen. Zelf zijn we een groot fan van de powerboat, waar je in een snelle speedboat over de Noordzee heen vaart. Een absolute aanrader waar veel kinderen het over zullen hebben. De top 3 aan activiteiten voor het kinderfeestje van je 11-jarige:

Kinderfeestje 12 jaar en ouder

veel activiteiten hebben een minimale leeftijdsvereiste. Dit geldt voor velen van onze activiteiten bij Flitz-Events. Vanaf 12 jaar en ouder is het aanbod aan activiteiten dus nóg groter! Reden genoeg om een kijkje te nemen bij het mooie aanbod dat we je kunnen bieden! Boek het volgende kinderfeestje bij FLitz-Events. We geven je graag wat inspiratie:

Kinderfeest op maat

Bij Flitz-Events is het altijd mogelijk om diverse spellen te combineren. Dit maakt het mogelijk om een partijtje naar wens in te delen. Dit doe je door simpelweg aan ons door te geven welke spellen je graag wenst te zien. Wij maken dan vervolgens een mooie planning waarbij alle spellen voorbij komen. Een aantal voorbeelden van unieke spellen:

– Katapult bouwen
– Bamboe toren
– Vuur maken
– Ultimate frisbee
– Beachtennis
– Reuze Jenga XL
– Tug of war
– Waterrace
– Mega twister (5×5 meter)
– Beachvolleybal
– Beach soccer
– Tjoekbal
– Knotshockey
– Hindernisbaan + vuurmaken
– Skippybalrace

 

Meer inspiratie nodig?

We hopen dat we je met de bovenstaande informatie hebben geholpen om inspiratie op te doen voor het volgende feestje. Heb je het gevoel dat je toch wat meer behoefte hebt aan inspiratie en ideeën? Geen enkel probleem. Wij staan altijd voor je klaar bij het beantwoorden van alle vragen. We denken dan ook graag met je mee om ervoor te zorgen dat het eerstvolgende partijtje van je kind, er een te maken die nooit meer vergeten zal worden!

 

Geïnteresseerd geraakt in één van onze activiteiten? We nodigen je uit om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen!