fbpx
Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Teambuilding activiteiten

Teambuilding-Scheveningen

Bij Flitz-events vind je een uitgebreide keuze uit teambuilding activiteiten. Zo kun je een workshop teambuilding activiteit doen of kies voor een combinatie daarvan en natuurlijk bieden wij ook gezelligheid en lekker eten. Met het projectteam de teamspirit vergroten of met een bestaand team dat al langer samenwerkt extra skills ontdekken en de kracht van het team vergroten.

Top 10 teambuilding activiteiten

Competitie vormt vaak een belangrijk onderdeel van teambuilding. Door elkaar uit te dagen ontstaan er andere hiërarchieën, staan er nieuwe leiders op en worden nieuwe talenten ontdekt. Een geweldige combinatie is het laten strijden van teams tegen elkaar. Hieronder onze top 10 teambuilding activiteiten

Teambuilding workshops & activiteiten

Ook workshops lenen zich uitstekend om te werken aan teambuilding. Met elkaar iets leuks doen, vaak is samenwerking nodig of kunnen de deelnemers elkaar helpen. ‘Helpen’ kan een belangrijk onderdeel zijn van teambuilding. De rollen kunnen zomaar omgedraaid worden: het afdelingshoofd heeft hulp nodig van de secretaresse bij het pimpen van klompen. Hij of zij blijkt namelijk wel een strakke hand te hebben maar geen vaste! De secretaresse kan opeens een heel andere rol vervullen en de twee kijken anders naar elkaar en waarderen elkaar opeens meer. Dat is ook een belangrijk onderdeel van teambuilding: ‘waardering’. Omdat er vaak nieuwe talenten aan het licht komen of mensen die anders nooit de leiding hebben nu wel de leiding nemen.

Teambuilding spellen

Teambuilding spellen zijn niet alleen maar leuk, maar het voegt ook waarde toe aan het team. Een escape room is een unieke, spannende en leuke ervaring, waar jij en je collega’s veel van leren. Je moet namelijk goed communiceren met elkaar, elkaar vertrouwen, out-of-the box denken en je stressbestendigheid wordt getest. Dit zijn allemaal aspecten waar je ook mee te maken hebt op de werkvloer. Ook bieden we VR-experience spellen aan, met een ruim aanbod verdeelt over verschillende pakketten. Beleef samen de levensechte ervaring op de ‘walk the plank’ krijg de kriebels in je buik tijdens de virtuele achtbaan of vecht tegen zombies. Het is allemaal mogelijk. Tijdens de VR-experience kun je op een groot scherm mee kijken bij je collega’s en ze samen aanmoedigen, wat een positieve boost geeft aan de sfeer binnen het team. We hebben ook nog eens super leuke combinatieprogramma’s voor de escape rooms en VR-experience. Er kunnen verschillende programma’s samengesteld worden, bestaande uiteen of meerdere andere activiteiten zoals Powerkiten, Powerboat Varen, De Grote Quizshow , pubquiz en meer!

Teambuilding

Bouwen aan je team, dat is teambuilding. Je team sterker maken, beter laten samenwerken en daardoor hogere resultaten halen. Een heel geschikt moment om aan teambuilding te doen, is tijdens een uitje. Teambuildingsuitjes versterken het groepsgevoel! Een belangrijke factor voor een goede samenwerking tussen mensen is ‘elkaar kennen’. Nou kennen collega’s elkaar natuurlijk meestal wel maar doorgaans alleen op een bepaalde manier. Zoals ze zijn op het werk. Mensen gedragen zich tijdens hun werk vaak anders dan tijdens een uitje of als ze thuis zijn. Flitz-events weet als de beste hoe belangrijk teambuilding is en organiseert daarom heel veel geweldige teamuitjes.

Sportief bezig zijn

Sportief bezig zijn met elkaar is altijd goed voor teambuilding. Daarbij zijn er natuurlijk erg veel sporten die in teams worden gespeeld. Flitz-events organiseert geweldig leuke sportieve teambuildingsuitjes met een beetje meer. Niet gewoon volleyballen, nee beachvolleybal. Niet gewoon golf spelen maar boeren beach golf. Niet een beetje varen in een boot maar de golven van de Noordzee trotseren in een powerboat. Branding raften vraagt ook om een ongelooflijk goede samenwerking, versterkt het teamgevoel en is een activiteit om nooit te vergeten. Teambuilding Scheveningen, Hoek van Holland, Kijkduin en andere teambuilding activiteiten Zuid-Holland en omgeving? Schakel Flitz-events in!

Ideeën voor teambuilding en uitjes

De keuze van een teambuildingsuitjes hangt natuurlijk van meerdere factoren af. Is het meteen ook bedoeld als gezellig uitje en komt teambuilding op de tweede plaats? Of organiseer je het uitje echt met als doel aan teambuilding te werken? Overleg met Flitz-events om het meest geschikte uitje te boeken. Wij hebben er verstand van, weten wat een uitje precies inhoudt en of het zal beantwoorden aan jullie doelstellingen.

Zo zijn er uitjes voor teambuilding die vooral zijn gericht op samenwerken. Het bouwen van een megavlieger, het maken van een fotoschilderij of een race met de powerboat. En natuurlijk de escaperoom, hét uitje waarvoor een goede samenwerking niet kan worden gemist. Zonder een goede samenwerking zal er geen goed eindresultaat worden behaald.

Lekker eten en veel lachen

Ook belangrijk voor alle uitjes en dus ook voor teambuildingsuitjes: gezelligheid en lekker eten. Wij organiseren alles op het gebied van eten en drinken. Van BBQ tot pizza, sushi, eten tijdens een boottocht of een luxe 3-gangendiner. Willen jullie iets leuks doen in de avond dan is de pubquiz een prima activiteit voor teambuilding. Ludieke quizvragen beantwoorden, gespeeld in teams en geleid door een professionele quizmaster. Geheid aanleiding voor veel lachen en veel genieten. Neem contact op met Flitz-events voor advies en vrijblijvende informatie als je een teambuildingsuitje wilt organiseren.

Doelen van teambuilding

Een teambuildingsuitje is een echt groepsuitje. Bijvoorbeeld voor de hele afdeling, voor een project team of zelfs voor het hele bedrijf. De neuzen moeten dezelfde kant op staan en er moet goed worden samengewerkt. Tijdens een teambuildingsuitje kan je allerlei doelen nastreven:

  • Verbeteren van de samenwerking
  • Beter gebruik maken van de aanwezige talenten
  • Betere afstemming tussen meerdere teams
  • Het verbeteren van de communicatie
  • Meer rust en balans bereiken in een team
  • Het team zelfstandiger maken
  • Leiderschap bevorderen.

Flitz-events organiseert uitjes voor teambuilding Den Haag en omgeving die deze doelen nastreven. Jouw team komt sterker terug op kantoor na zo’n teamuitje. En daarbij is het natuurlijk ook nog eens superleuk, erg gezellig en een gebeurtenis waar nog lang over wordt nagepraat. Je kunt het jaarlijkse teamuitje prima combineren met doelen voor teambuilding zonder dat het uitje minder leuk wordt.

De leukste teambuilding ideeën op een rijtje

Wil je nu sportief, creatief of juist weer ontspannen aan de slag? Het is allemaal mogelijk bij Flitz-events. Voor iedereen zit er wel wat leuks tussen. Voor de creatieveling onder ons organiseren wij veel verschillende workshops. Denk hierbij aan zandsculpturen, workshop schilderen of shake things up tijdens de interactieve cocktailworkshop. Voor de echte sportievelingen bieden wij teambuilding activiteiten aan zoals: beachvolleybal toernooien, zeskampen en de crusoe survival games. Maar dat is nog lang niet alles! Om er nog een schepje boven op te doen is het ook mogelijk om bijvoorbeeld te powerkiten of blokarten. Beide een ultieme uitdaging als je houd van uitwaaien op het strand. Werk kan redelijk hectisch en stressvol zijn. Hoe lekker is het dan om te ontspannen tijdens een rondvaart door Den Haag. Stap samen op de borrelboot en ontdek Den Haag onder het genot van een hapje en een drankje.  Ook verzorgen wij nog rondvaarten op andere soort boten, zoals de picknickboot, partyboot en de luxe sloep ‘roasted peanut’ Genoeg keuze dus voor een leuke  geheel verzorgde teambuilding activiteit.

Actieve teambuilding activiteiten

Sportief bezig zijn met elkaar is altijd goed voor teambuilding. Daarbij zijn er natuurlijk erg veel sporten die in teams worden gespeeld. Flitz-events organiseert geweldig leuke sportieve teambuildingsuitjes met een beetje meer. Niet gewoon volleyballen, nee beachvolleybal. Niet gewoon golf spelen maar boeren beach golf. Niet een beetje varen in een boot maar de golven van de Noordzee trotseren in een powerboat. Branding raften vraagt ook om een ongelooflijk goede samenwerking, versterkt het teamgevoel en is een activiteit om nooit te vergeten.

Het belang van teambuilding

Teambuilding brengt veel voordelen met zich mee. Maar welke voordelen zijn dat nu precies? Om te beginnen breng je veel uren met je collega’s door op werk, dus is het wel fijn als je ook goed met elkaar kunt opschieten. Kom uit die dagelijkse werkroutine en ga er samen op uit!  Door een teamuitje te organiseren op bijvoorbeeld het strand breng je personeel dichter bij elkaar. Een dag vol met gezelligheid en plezier bevorderd immers de collegialiteit. Daarnaast dagen teambuilding activiteiten mensen uit om uit hun comfortzone te komen en initiatieven te nemen. Op deze manier leer je collega’s op een andere manier kennen dan normaal gesproken.  Dit resulteert weer in effectievere communicatie onderling, waardoor bijvoorbeeld problemen op de werkvloer ook sneller opgelost worden. Teambuilding is als het ware een investering in het team. Met een bedrijfsuitje voelt het personeel zich extra gewaardeerd. Zie het eigenlijk als een beloning, en wie houd er nu niet van beloningen? Flitz-events is gespecialiseerd in het organiseren van teambuilding activiteiten, je komt gegarandeerd terug op de werkvloer als een sterker team!

Teambuilding activiteit kiezen

Als je een teambuildingsuitje organiseert, dan moet je natuurlijk een of meer teambuilding activiteiten kiezen en dat kan best lastig zijn. Niet iedereen is overal even goed in of vindt alles even leuk. Flitz-events is gespecialiseerd in het organiseren van teambuilding uitjes en kan jouw leuke teambuilding activiteiten voorbeelden geven. We organiseren het uitje volledig volgens jouw wensen en eisen en kunnen goed inschatten welke leuke teambuilding activiteiten voor jouw groepsuitje het meest geschikt zijn.

Creatief of sportief

Teambuilding gaat meestal om samenwerking maar ook om competitie. Door de strijd met elkaar aan te binden kunnen de verschillende deelnemers nog beter elkaars sterke en minder sterke punten ontdekken. Het ontdekken van nieuwe skills kan natuurlijk grote voordelen met zich meebrengen op de werkvloer. Groepsactiviteiten teambuilding kunnen zowel creatief als sportief zijn of een combinatie daarvan. Veel van onze uitjes dragen beide componenten in zich. Zo kan een workshop vragen om samenwerking maar tegelijkertijd ook een competitief karakter hebben. Bijvoorbeeld door voor het mooiste eindresultaat een prijsje uit te loven. Sportieve uitjes zijn vaak competitief van karakter. Laat je echter teams tegen elkaar strijden dan vindt binnen de teams weer de benodigde samenwerking plaats.

Zowel sportieve als creatieve teambuilding activiteiten bieden wij in overvloed. Zo kun je creatief aan de slag met sieraden maken, slippers pimpen, klompen pimpen, zandsculpturen maken of met de hele groep een foto schilderij maken. Sportieve uitjes Zijn er in verschillende moeilijkheidsgraden. Zo kunnen we een volleybal toernooi organiseren waar iedereen aan kan meedoen, ongeacht leeftijd of conditie maar jullie kunnen ook gaan leren kiten of gaan branding raften. Superspannend!

Binnen en buiten

Teambuilding activiteiten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Wij organiseerde de uitjes  zowel binnen als buiten. Workshops vinden meestal binnen plaats maar niet altijd. Zo is het bouwen van een mega vlieger buiten. Overigens een ontzettend leuke activiteit teambuilding. Na het bouwen van de megavlieger, hetgeen in teams gebeurt, wordt de vlieger opgelaten. Een geweldige belevenis.  Ook het zandsculpturen maken vindt buiten plaats. Sportieve activiteiten organiseren wij zowel buiten op het strand als binnen bijvoorbeeld bij SnowWorld. Hebben jullie een teambuilding activiteit georganiseerd buiten en blijkt het te slecht weer te zijn dan kunnen wij altijd een plan B achter de hand hebben zodat jouw teambuildingsuitje toch door kan gaan.

Activiteiten teambuilding strand of stad

Veel van onze teambuilding activiteiten organiseren wij op en bij het strand en op zee. We hebben goede contacten met verschillende strandtent houders. Het strand is natuurlijk een geweldig leuke plek om aan teambuilding te doen. Er is volop ruimte en na afloop kunnen jullie ook nog eens een heerlijke strandwandeling maken of lekker uit eten in een van de gezellige strandtentjes. Willen jullie liever aan teambuilding doen in de stad dan kunnen wij bijvoorbeeld een boottocht of een gps tocht organiseren. Of ga met zijn allen en leren cocktails maken.

Wij organiseren jou teambuilding activiteit van a tot z

Bij een gezellige dag waaraan waarbij aan teambuilding wordt gedaan hoort ook de verzorging van de inwendige mens. Flitz-events organiseert jouw teambuilding activiteiten van A tot Z, inclusief eten en drinken natuurlijk wel volledig afgestemd op jouw wensen en beschikbare budget. Er is veel mogelijk. We kunnen een pannenkoeken feest organiseren, ergens sushi gaan eten, en pizza nemen, eten op een boot tijdens een boottocht, een barbecue op het strand organiseren, en lunch of brunch verzorgen of een high tea of high wine organiseren. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor teambuildingsactiviteiten te bespreken. We organiseren alles graag volgens jouw wensen en nemen je alles uit handen.

Leuke teambuilding activiteiten

Een teambuildingsuitje moet ook leuk zijn en niet alleen leerzaam of gericht zijn op de teambuilding zelf. Flitz-events zorgt ervoor dat de teambuilding activiteiten ook heel gezellig en leuk zijn. Een van onze meest populaire teambuilding activities is the Robinson Experience. Tijdens deze activiteit strijden twee teams tegen elkaar en doen zei allerlei Geweldig leuke teambuilding activiteiten. Zo wordt er geschoten met kokosnoten, liaan getrokken, is er een waterrace, het bouwen van een mega toren van Jenga en worden er brain brekers gemaakt. Het leuke van deze groepsactiviteit is dat iedereen wel op een bepaald onderdeel kan uitblinken.

FAQ

 

? Welke originele/bijzondere teambuilding activiteiten bieden jullie aan ?

Een leuke en bijzondere teambuilding activiteit verzinnen is nog best lastig! Gelukkig biedt Flitz-events een breed arrangement teambuilding activiteiten aan. Denk bijvoorbeeld aan het uitje Blokarten. Blokarten is spannend, uitdagend en voor echte daredevils! Of ben je al bekend met de Crusoe survival games? Een actieve en sportieve dag

? Zijn de teambuilding activiteiten op locatie mogelijk ?

Ja ! teambuilding activiteiten zijn zeker mogelijk op eigen locatie. Denk aan activiteiten als de pubquiz, ijssculpturen en de cocktail workshop. Maar dat zijn ze nog lang niet allemaal, op de website van Flitz-events kun je alle mogelijkheden vinden over activiteiten op eigen locatie.

? Wat is het belang van teambuilding ?

Teambuilding brengt veel voordelen met zich mee. Maar welke voordelen zijn dat nu precies? Door een teamuitje te organiseren op bijvoorbeeld het strand breng je personeel dichter bij elkaar. Een dag vol met gezelligheid en plezier bevorderd immers de collegialiteit. Ook zorgt teambuilding ervoor dat de communicatie onderling verbeterd, wat natuurlijk ook een positief effect heeft op de werkvloer.

Teambuilding uitjes

Teambuilding uitjes zijn er bij Flitz-events in overvloed. Op een creatieve manier gezellig met elkaar bezig zijn tijdens een creatieve workshop over sportief aan de slag de strijd met elkaar aanbinden. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van teambuilding uitjes. We kunnen een dagdeel of meerdere dagdelen volledig volgens jullie wensen invullen inclusief ontspanning en gezelligheid. Lekker eten hoort daar natuurlijk ook bij. Kijk op onze website voor ideeën teambuilding uitjes of neem vrijblijvend contact met ons op vooroverleg en advies.

Voordelen van een teambuildingsuitje

Samen met het team iets gezelligs en leuks doen verhoogt het gevoel van samenhorigheid. Het team zal na zo’n leuk en gezellig, leerzaam, sportief of creatief uitstapje sterker worden. Gaan jullie iets creatiefs of sportiefs doen, dan zie je vaak dat er onverwachte talenten naar boven komen. Deze talenten kunnen dan later op het werk optimaal worden ingezet. Ook krijgen de deelnemers vaak meer wederzijds respect voor elkaar, verbetert de onderlinge samenwerking, verbetert de onderlinge sfeer en ontstaat er een algemeen gevoel van “we zijn het team en we gaan ervoor”. Flitz-events heeft veel ervaring met het organiseren van teambuildingsuitje en kan samen met jou kijken wat het meest geschikte uitje is voor jullie team. Of het nou bestaand team of een projectteam is.

Creatief teambuilding uitje

Samen ergens voor gaan verhoogt het gevoel van samenhorigheid. Tijdens en creatief uitje, meestal in de vorm van een workshop, moet vaak worden samengewerkt. Alleen bij een goede samenwerking ontstaat een mooi eindproduct. Een goed voorbeeld hiervan is het bouwen van een mega vlieger. Verschillende groepjes gaan aan de slag met het bouwen van een onderdeel van de mega vlieger waarna deze in elkaar wordt gezet en kan worden opgeladen. Dit is niet alleen heel erg leuk maar geeft ook een gevoel van verbondenheid. Immers iedereen werkt aan hetzelfde eindproduct. Of ga samen een foto schilderij maken van een foto van het hele team. Ieder zet een stukje van deze foto op doek waarna deze stukje samen een volledig schilderij vormen. Er zijn nog veel meer leuke creatieve activiteiten zoals zandsculpturen maken, het pimpen van slippers of klompen, leren cocktails maken of de salsa leren dansen en allerlei andere mogelijkheden. Onze creatieve teambuilding uitjes staan altijd onder leiding van een professional. Uiteraard verzorgen wij ook alle benodigde materialen.

Sportieve teambuilding uitjes

Veel uitjes teambuilding zijn sportief van aard. Het is een heel geschikte manier om teams te laten samenwerken maar ook om competitief bezig te zijn. Door de deelnemers in twee of soms meer groepen te verdelen, ontstaat een onderlinge strijd. Daarnaast moet binnen de verschillende groepjes worden samengewerkt om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Veel van onze uitjes hebben zowel een competitief karakter als een component van samenwerking. Dit zijn de twee pijlers waarop teambuilding rust.

Voorbeelden van sportieve uitjes zijn (super spannend!) branding raften of een tocht met de powerboat. Jullie kunnen ook gaan beachvolleyballen, boeren beach golf spelen, bubble voetbal spelen en allerlei andere sporten beoefenen. Veel van onze uitjes organiseren we aan het strand maar bepaalde uitjes kunnen ook in de stad worden georganiseerd. Een spannende GPS tocht bijvoorbeeld, of met het hele team naar de escaperoom. Escapen is sowieso een geweldig uitje als je aan teambuilding wilt werken.

Gaaf teambuilding uitje: de Robinson Experience

Even ons zijn meest populaire teambuilding uitjes is de Robinson Experience. Een paar uur durend evenement aan het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland waarbij de deelnemers het uiterste van zichzelf moeten geven. Daarnaast is dit teambuilding uitje ook ontzettend leuk en gezellig en staat het garant voor veel fun en veel lachen. De deelnemers moeten hun eigen stukje grond beschermen en indringers buiten houden. Dit doen zij door het spelen van leuke spellen: liaan trekken, kokosnoten schieten, een waterrace, brain brekers oplossen, een toren van Jenga bouwen en andere spectaculaire activiteiten.

Ook inclusief eten en drinken

Wij organiseren de teambuilding uitjes van A tot Z, altijd volledig in overleg met jullie. Zo kunnen wij ook voor lekkere hapjes en drankjes zorgen. Of het nou om koffie met gebak gaat of om een lunch of brunch of om een compleet diner. Ook van het eten kunnen wij iets bijzonders maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld de maaltijd organiseren tijdens een boottocht of we regelen een barbecue op het strand. Ook pizza eten, sushi eten of een uitgebreid meer gangen diner behoort tot de mogelijkheden. Het avondprogramma kan ook worden ingevuld met bijvoorbeeld een pubquiz. Een super leuk en gezellig spel waaraan iedereen kan meedoen. Ook de pubquiz is heel geschikt als teambuilding uitje. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies.