Teambuilding activiteiten 

Waar het goed voor is / het belang van teambuilding

Teambuilding brengt veel voordelen met zich mee. Maar welke voordelen zijn dat nu precies? Om te beginnen breng je veel uren met je collega’s door op werk, dus is het wel fijn als je ook goed met elkaar kunt opschieten. Kom uit die dagelijkse werkroutine en ga er samen op uit!  Door een teamuitje te organiseren op bijvoorbeeld het strand breng je personeel dichter bij elkaar. Een dag vol met gezelligheid en plezier bevorderd immers de collegialiteit. Daarnaast dagen teambuilding activiteiten mensen uit om uit hun comfortzone te komen en initiatieven te nemen. Op deze manier leer je collega’s op een andere manier kennen dan normaal gesproken.  Dit resulteert weer in effectievere communicatie onderling, waardoor bijvoorbeeld problemen op de werkvloer ook sneller opgelost worden. Teambuilding is als het ware een investering in het team. Met een bedrijfsuitje voelt het personeel zich extra gewaardeerd. Zie het eigenlijk als een beloning, en wie houd er nu niet van beloningen? Flitz-events is gespecialiseerd in het organiseren van teambuilding activiteiten, je komt gegarandeerd terug op de werkvloer als een sterker team!

 

🔥 Teambuilding activiteiten Top 3

Teambuilding spellen …

Teambuilding spellen zijn niet alleen maar leuk, maar het voegt ook waarde toe aan het team. Een escape room is een unieke, spannende en leuke ervaring, waar jij en je collega’s veel van leren. Je moet namelijk goed communiceren met elkaar, elkaar vertrouwen, out-of-the box denken en je stressbestendigheid wordt getest. Dit zijn allemaal aspecten waar je ook mee te maken hebt op de werkvloer. Ook bieden we VR-experience spellen aan, met een ruim aanbod verdeelt over verschillende pakketten. Beleef samen de levensechte ervaring op de ‘walk the plank’ krijg de kriebels in je buik tijdens de virtuele achtbaan of vecht tegen zombies. Het is allemaal mogelijk. Tijdens de VR-experience kun je op een groot scherm mee kijken bij je collega’s en ze samen aanmoedigen, wat een positieve boost geeft aan de sfeer binnen het team. We hebben ook nog eens super leuke combinatieprogramma’s voor de escape rooms en VR-experience. Er kunnen verschillende programma’s samengesteld worden, bestaande uiteen of meerdere andere activiteiten zoals Powerkiten, Powerboat Varen, De Grote Quizshow en meer!

🔥 Teambuilding Scheveningen Top 3

Bijzondere teambuilding activiteiten

Een leuke en bijzondere teambuilding activiteit verzinnen is nog best lastig! Gelukkig biedt Flitz-events een breed arrangement teambuilding activiteiten aan. Je moet een uitje organiseren, maar wilt er een unieke en bijzondere dag van  maken. Denk bijvoorbeeld aan het uitje Blokarten. Blokarten is spannend, uitdagend en voor echte daredevils! Of ben je al bekend met de Crusoe survival games? Een actieve en sportieve dag. Tijdens de Crusoe survival games werk je nauw samen als een team, elk teamlid kan bij verschillende onderdelen zijn of haar echte talenten vinden en benutten. In de winter lijkt het lastiger om een geschikt uitje te organiseren. Maar niets is wat het lijkt…. Waan je een weg in winter wonderland en beleef een dag als nooit tevoren. Strijd tegen elkaar tijdens de Après -ski games en wie weet ben jij wel de echte Après -ski koning(in) van jouw collega’s. Of laat je fantasie er op los tijdens ijssculpturen en win een beker voor de mooiste creatie.

Teambuilding activiteiten op eigen locatie

De leukste teambuilding ideeën op een rijtje

Wil je nu sportief, creatief of juist weer ontspannen aan de slag? Het is allemaal mogelijk bij Flitz-events. Voor iedereen zit er wel wat leuks tussen. Voor de creatieveling onder ons organiseren wij veel verschillende workshops. Denk hierbij aan zandsculpturen, workshop schilderen of shake things up tijdens de interactieve cocktailworkshop. Voor de echte sportievelingen bieden wij teambuilding activiteiten aan zoals: beachvolleybal toernooien, zeskampen en de crusoe survival games. Maar dat is nog lang niet alles! Om er nog een schepje boven op te doen is het ook mogelijk om bijvoorbeeld te powerkiten of blokarten. Beide een ultieme uitdaging als je houd van uitwaaien op het strand. Werk kan redelijk hectisch en stressvol zijn. Hoe lekker is het dan om te ontspannen tijdens een rondvaart door Den Haag. Stap samen op de borrelboot en ontdek Den Haag onder het genot van een hapje en een drankje.  Ook verzorgen wij nog rondvaarten op andere soort boten, zoals de picknickboot, partyboot en de luxe sloep ‘roasted peanut’ Genoeg keuze dus voor een leuke  geheel verzorgde teambuilding activiteit.

🏅 Actieve teambuilding activiteiten

FAQ

 

💪 Welke originele/bijzondere teambuilding activiteiten bieden jullie aan ?

Een leuke en bijzondere teambuilding activiteit verzinnen is nog best lastig! Gelukkig biedt Flitz-events een breed arrangement teambuilding activiteiten aan. Denk bijvoorbeeld aan het uitje Blokarten. Blokarten is spannend, uitdagend en voor echte daredevils! Of ben je al bekend met de Crusoe survival games? Een actieve en sportieve dag

🌍 Zijn de teambuilding activiteiten op locatie mogelijk ?

Ja ! teambuilding activiteiten zijn zeker mogelijk op eigen locatie. Denk aan activiteiten als de pubquiz, ijssculpturen en de cocktail workshop. Maar dat zijn ze nog lang niet allemaal, op de website van Flitz-events kun je alle mogelijkheden vinden over activiteiten op eigen locatie.

🏆 Wat is het belang van teambuilding ?

Teambuilding brengt veel voordelen met zich mee. Maar welke voordelen zijn dat nu precies? Door een teamuitje te organiseren op bijvoorbeeld het strand breng je personeel dichter bij elkaar. Een dag vol met gezelligheid en plezier bevorderd immers de collegialiteit. Ook zorgt teambuilding ervoor dat de communicatie onderling verbeterd, wat natuurlijk ook een positief effect heeft op de werkvloer.