IPad Challenge Tour

stars reviews

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

ipad challenge tour
 • ipad challenge tour

Tijdens deze unieke, avontuurlijke en spannende GPS-tour ga jij bewapend met een iPad de stad of het strand verkennen! Dankzij onze speciaal ontwikkelde app zal jij tijdens deze tour waanzinnige avonturen beleven. In deze interactieve game ga jij samen met je team de strijd aan tegen de andere teams. Ben jij ze te slim af?

Jij zal gedurende deze tour diverse opdrachten krijgen die ervoor zorgen dat deze tour de meest opwindende, spannende en avontuurlijke is die jij ooit hebt gedaan. Het doel van deze game is om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en daarbij natuurlijk ook een leuke route af te leggen op de locatie die jij hebt gekozen! De opdrachten en uitdagingen zullen verschijnen op het scherm van je iPad en kunnen bestaan uit foto en video opdrachten, vragen over de locatie en meer breinbrekende vragen. De opdrachten komen pas in beeld wanneer jij met je team op de juiste locatie staat!

Prijzen:

Vanaf 10 personen30,- p.p.
Vanaf 25 personen27,50 p.p.
Vanaf 50 personen25,- p.p.
Vanaf 100 personen€ 22,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Onderdelen:

 • Ontvangst en Kennismaking
 • Speluitleg
 • Foto's en video's achteraf gedeeld

Voorbeeld programma:

 • 14:00 - 14:30

  Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14:30 - 15:30

  Start van IPad Challenge Tour
 • 15:30 - 15:45

  Korte Pauze
 • 15:45 - 16:45

  Aanvang deel 2 van IPad Challenge Tour
 • 16:45 - 17:00

  Prijsuitreiking + afsluiting programma
Flitz-events
4.9
Gebaseerd op 129 beoordelingen
powered by Google
Nadia SinghNadia Singh
12:38 16 May 24
Chloë KuipersChloë Kuipers
17:04 11 May 24
Hele leuke cocktail workshop gehad vandaag, leuke receptjes, ook virgin te maken voor de alcohol vrije mensen!De cocktail master Sandor, was erg enthousiast en legde alles goed en leuk uit! Zeker een aanrader voor een gezellig uitje met vriendinnen!
Tamar GroenewegTamar Groeneweg
16:58 11 May 24
We hebben een super leuke cocktailworkshop gedaan! Nj heeft ons hart gestolen en Berend heeft t met een knaller afgesloten. Berend blijf uitstralen, stay strong, opdat je nooit vergeet dat je leuk werk hebt. Danke schön (oh nee, geen duitsers).
Joyce LubbersJoyce Lubbers
15:04 08 May 24
We hebben een hele leuke teamactiviteit gehad met een hoop gestuntel en gelach. Robin is een leuke instructeur die je helpt om het kitesurfen onder de knie te krijgen.
Bert KrelingBert Kreling
15:03 08 May 24
Erg leuke activiteit! Wij hebben dit gedaan met een groep van 18 man. Er was voor iedereen aandacht. Leuke team building activiteit. Robin heeft ons top geholpen, duidelijke uitleg en een gezellige vent!
Simone DijkhuizenSimone Dijkhuizen
18:06 20 Apr 24
Super uitje voor ons voetbalteam! Heel aardig personeel en een super leuke dag hebben we gehad!
Simone ArtsSimone Arts
11:31 30 Oct 23
Powerkiten was super leuk! Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke en behulpzame instructeur. Met 0 ervaring lukte het uiteindelijk iedereen toch om de vlieger te besturen. En zelfs degene die het niet durfde deden het met extra hulp van de instructeur uiteindelijk toch. Zeker een aanrader voor een leuke vriendenweekend activiteit. Dat we elkaar moesten vasthouden zodat je niet de lucht in vloog zorgde voor hilarische momenten en zo ontstond direct een goede sfeer voor de rest van ons weekend!
js_loader
Een greep uit onze klantenkring
client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Geïnteresseerd in dit evenement?

 • Binnen 24 uur reactie!
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Geheel op maat

Anderen bekeken ook

De iPad challenge Tour!

Onze gamemasters (instructeurs) leggen van tevoren natuurlijk duidelijk uit wat de bedoeling is en wat je kunt verwachten. Zij kunnen tijdens de game zelfs live met jullie meekijken! Op deze manier zijn zij direct in staat om je te helpen, maar alleen wanneer je er zelf echt niet uitkomt.

Op de iPad zie jij je eigen team bewegen op de kaart, maar ook de tegenstanders! Tijdens de tour kan jij ook live met de concurrenten communiceren en er zelfs voor zorgen dat ze flink wat weerstand ondervinden bij de tour. Zo kan jij ze saboteren door ze een gebroken iPad scherm te bezorgen of ze op andere manieren te vertragen! Hoe precies? Dat ondervind jij tijdens de tour.
Tijdens de iPad challenge tour bepaal jij zelf de route die je aflegt! Dat maakt de iPad challenge tour tot een uiterst strategisch spel. Bepaal jouw strategie en route zorgvuldig, wees de andere teams te slim af en win!

Wil jij na afloop van deze tour op Facebook of Instagram opscheppen over de winst? Jij zal na afloop genoeg materiaal hebben om te delen en om na te genieten! Alle foto’s en video’s die je gemaakt hebt tijdens de game worden namelijk opgeslagen en naar je opgestuurd.

Slogan