Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

I-challenge tour

i-pad tour scheveningen, i-pad tour, i-pad teamuitje, i-pad team tour

Tijdens deze unieke, avontuurlijke en spannende tour ga jij bewapend met een iPad de stad of het strand verkennen! Dankzij onze speciaal ontwikkelde app zal jij tijdens deze tour waanzinnige avonturen beleven. In deze interactieve game ga jij samen met je team de strijd aan tegen de andere teams. Ben jij ze te slim af?

Jij zal gedurende deze tour diverse opdrachten krijgen die ervoor zorgen dat deze tour de meest opwindende, spannende en avontuurlijke is die jij ooit hebt gedaan. Het doel van deze game is om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en daarbij natuurlijk ook een leuke route af te leggen op de locatie die jij hebt gekozen! De opdrachten en uitdagingen zullen verschijnen op het scherm van je iPad en kunnen bestaan uit foto en video opdrachten, vragen over de locatie en meer breinbrekende vragen. De opdrachten komen pas in beeld wanneer jij met je team op de juiste locatie staat!

De iPad Tour!

Onze gamemasters (instructeurs) leggen van tevoren natuurlijk duidelijk uit wat de bedoeling is en wat je kunt verwachten. Zij kunnen tijdens de game zelfs live met jullie meekijken! Op deze manier zijn zij direct in staat om je te helpen, maar alleen wanneer je er zelf echt niet uitkomt.

Op de iPad zie jij je eigen team bewegen op de kaart, maar ook de tegenstanders! Tijdens de tour kan jij ook live met de concurrenten communiceren en er zelfs voor zorgen dat ze flink wat weerstand ondervinden bij de tour.. Zo kan jij ze saboteren door ze een gebroken iPad scherm te bezorgen of ze op andere manieren te vertragen! Hoe precies? Dat ondervind jij tijdens de tour.
Tijdens de iPad Team Tour bepaal jij zelf de route die je aflegt! Dat maakt de iPad Team Tour tot een uiterst strategisch spel. Bepaal jouw strategie en route zorgvuldig, wees de andere teams te slim af en win!

Wil jij na afloop van deze tour op Facebook of Instagram opscheppen over de winst? Jij zal na afloop genoeg materiaal hebben om te delen en om na te genieten! Alle foto’s en video’s die je gemaakt hebt tijdens de game worden namelijk opgeslagen en naar je opgestuurd.

Programma

• Ontvangst op de door jou gekozen locatie.
• Uitleg van de iPad Team Tour.
• Indelen van teams.
• Game time!
• Prijsuitreiking. Het winnende team ontvangt een prijs.

De totale duur van dit evenement bedraagt +- 2 uur. Ben jij enthousiast geworden en wil jij deze digitale uitdaging aangaan?

Tijdsduur i-pad challenge tour:

2 a 2.5  uur

Locaties i-pad challenge tour:

Scheveningen , Kijkduin, Hoek van Holland.
Andere locatie? Ook mogelijk alleen in bespreking met ons.

Prijzen i-pad challenge tour:

Groep vanaf 10 personen: 27,50
Groep vanaf 25 personen: 25,00
Groep vanaf 50 personen: € 22,50
Groep vanaf 80 personen: € 20,00

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Vraag direct offerte aan