Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest laten organiseren door Flitz Events?

bedrijfsfeesten

Wanneer u met uw organisatie een bedrijfsfeest wilt laten organiseren, dan wilt u wellicht meer dan alleen een leuk feest met eten, drinken en muziek. Bedrijfsfeesten zullen een absolute topbeleving worden wanneer u uw bedrijfsevent volledig door ons laat organiseren. Wij bieden uw organisatie entertainment van het hoogste niveau en nemen u alles uit handen. Van uitnodiging tot opruimen. Wij zijn betrokken bij uw organisatie, creatief in het bedenken van feesten en hebben een enorm netwerk en ervaring in het organiseren van dit soort feesten. Door gebruik te maken van onze professionele medewerkers en partners, kunnen wij voor u een ongelooflijk mooi bedrijfsfeest organiseren, waar jaren later nog over nagepraat zal worden en waar iedereen met ontzettend veel plezier aan terug zal denken. Neem hier CONTACT met ons op.

Organisatie van het bedrijfsfeest

Vanaf het begin dat u ons inschakelt om voor uw organisatie het bedrijfsfeest te organiseren, zullen wij nauw met u samenwerken. Zo is het belangrijk voor ons om te weten wat de doelgroep is hoe deze doelgroep samengesteld is. Wat is uw doelstelling voor het feest en hoe wilt u dat er invulling wordt gegeven aan bijvoorbeeld het entertainment en de catering? De organisatie van het bedrijfsfeest is compleet maatwerk en wordt, wanneer gewenst compleet toegespitst op uw onderneming. Naar aanleiding van alle zaken die voor uw onderneming van belang zijn, zullen wij een compleet feest bedenken en hiervan een draaiboek in elkaar zetten. Nadat het draaiboek compleet ingevuld en uitgewerkt is, zullen wij samen met u het draaiboek gaan doornemen. Dit is belangrijk omdat er dan nog zaken veranderd, toegevoegd of geschrapt kunnen worden. Wanneer u hierna uw akkoord geeft zullen wij het draaiboek uit gaan rollen en alle benodigde partijen in gaan schakelen. Wij zullen onze vakbekwame professionals instrueren om te starten met de organisatie van uw bedrijfsfeest. Ook tijdens de organisatie zullen wij altijd contact onderhouden wanneer nodig. Het zal uw gasten werklijkwaar aan niets ontbreken en het hele feest zal precies verlopen zoals afgesproken.

Verschillende wensen

Wilt u een weergaloos bedrijfsfeest laten organiseren met fantastische workshops, een spectaculaire show of gewoon heerlijk eten en drinken. Het kan allemaal. Zo kunnen wij een compleet verzorgd gala diner verzorgen op een door u uitgekozen locatie. Maar ook wanneer u liever een dansfeest wilt geven met verschillende deejays met daarbij een gelegenheid om te eten en drinken, dan kunnen wij dat zeer goed organiseren. Geen wens is ons te gek en wij hebben dan ook nog nooit iets niet voor elkaar gekregen. Wanneer wij op geen enkele manier uw wensen waar kunnen maken, dan geven wij dat uiteraard direct van tevoren aan. Maar ook wanneer u geen uitgesproken wensen heeft en de organisatie compleet aan ons overlaat, dan weet u zeker dat u een feest krijgt van een ongekend hoog niveau.

Creativiteit

Wanneer u kiest voor Flitz-events om uw geplande bedrijfsfeest te laten organiseren, dan weet u dat u een organisatie in de arm neemt die bol staat van de creativiteit. Wij weten inmiddels ontzettend goed hoe wij uw personeel kunnen verrassen en wat wij moeten doen om ze een fantastische en onvergetelijke experience te laten beleven. Natuurlijk houdt onze creativiteit niet op bij enkel een thema en locatie verzinnen voor het feest. Ook het type amusement en alle op het oog lijkende bijzaken zullen zorgvuldig bedacht en uitgekozen worden. Maar ook wanneer u zelf een creatief idee heeft kunnen wij dit inpassen in uw feest. Laat u verrassen door onze vakkundige en inspirerende crew, dan maken we er samen een onvergetelijke feest van.

Bedrijfsfeesten organiseren

Daar waar de meeste bedrijven binnen de evenementenbranche stoppen, zetten wij nog een extra tandje bij. Omdat uw organisatie alleen het beste van het beste verdient, zullen wij alles in het werk stellen om voor u het perfecte feest te organiseren. Het is niet voor niets dat veel bedrijven en organisaties hun belangrijkste feesten, meer dan eens door ons laten organiseren. Evenementen organiseren is onze core business en hierdoor weten wij exact wat wij moeten doen om u en uw onderneming een weergaloze ervaring te bezorgen. Een feest op een zeer stijlvolle manier waar u en uw medewerkers nog lang over na zullen praten. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw bedrijfsfeest door ons te laten organiseren.