Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Bedrijfsuitje Scheveningen strand

De Pier, Scheveningen, Activiteiten, Events Scheveningen

Flitz-events organiseert al vele jaren met plezier en enthousiasme bedrijfsuitjes/evenementen in Scheveningen.

In samenwerking met verschillende strandpaviljoens in Scheveningen, is het mogelijk voor de juiste arrangementen voor uw bedrijfsuitje samen te stellen. Er kan voor de kant en klare beachdagen, strand activiteiten, combinatie arrangementen of een beachdag op maat.

Na het uitkiezen van een activiteit voor het bedrijfsuitje in Scheveningen kunnen we de afsluitende barbecue of buffet bespreken. De prijs van uw uitje is afhankelijk van het aantal deelnemers, gewenste catering en activiteit keuze.

Bedrijfsuitje Scheveningen, voor elk wat wils!

Als er één locatie geschikt is voor een bedrijfsuitje, dan is het wel het strand van Scheveningen. Een bedrijfsuitje Scheveningen staat garant voor plezier op een unieke locatie. Een prachtig strand en de Pier, met op de achtergrond het imposante Kurhaus……mooier gaat het gewoon niet worden. Voeg hierbij nog de mooiste en meest trendy strandtenten van de Nederlandse kust en je hebt alles in huis om van jouw bedrijfsuitje Scheveningen een topdag te maken. Scheveningen is de populairste strand van Nederland. Het strand van Scheveningen is in de zomer en winter geliefd bij veel mensen. Dankzij het brede strand is er genoeg ruimte om het bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen te verzorgen.

TOP 3  Bedrijfsuitjes Scheveningen Strand

TOP 3 Winterse bedrijfsuitje Scheveningen

Bedrijfsuitje Scheveningen, ook maatwerk is mogelijk

Standaard bestaat nauwelijks nog anno nu. Dit begrijpen wij heel goed en wij denken dan ook graag met je mee in. Dit doen we altijd in praktisch haalbare en betaalbare oplossingen. Misschien heb je zelf een bepaald idee, maar weet je niet hoe je hier invulling aan moet geven. Of misschien wil je een aantal activiteiten die wij aanbieden met elkaar combineren. Laat het ons weten en samen komen we er altijd uit. Dit geldt natuurlijk als je het bedrijfsuitje af wilt sluiten met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ of borrel, aan het strand natuurlijk. Veel is mogelijk en maar weinig is onmogelijk. Kies ook voor een uniek bedrijfsuitje, kies voor een bedrijfsuitje Scheveningen!

Bedrijfsuitje Scheveningen, actief en sportief aan het werk

Het Scheveningse strand daagt jullie uit om lekker actief aan de slag te gaan. Het is aan jullie om de handschoen op te pakken en deze uitdagingen aan te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop vliegeren of powerkiten? Ervaar de kracht van wind en probeer de vlieger/kite in bedwang te houden. Speel beachvolleybal of doe aan teambuilding door het populaire Robinson Crusoe Experience. Alleen als je als team opereert weet je de moeilijkste proeven en puzzels tot een goed einde te brengen. Ook branding raften en boerenbeachgolf zijn voorbeelden van sportieve activiteiten waarvoor je kunt kiezen als invulling van bedrijfsuitje Scheveningen.

Bedrijfsuitje Scheveningen, ook voor creatieve bedrijfsuitjes

Natuurlijk kun je aan het Scheveningse strand zoveel meer doen dan enkel en alleen sportieve activiteiten. Het strand is de ultieme plek om creatief in de weer te zijn.  Uiteraard verzorgen wij graag ook dit soort activiteiten voor je. Volg een workshop schilderen aan het strand of leer hoe je zelf een vlieger bouwt. Zelf sieraden maken of slippers pimpen is erg populair en zijn activiteiten waarbij je fantasie en creativiteit volledig de vrije loop kunt laten. En altijd al nieuwsgierig geweest hoe iemand toch die fantastische zandsculpturen weet te bouwen? Onze workshop zandsculpturen bouwen leert je de fijne kneepjes!

Uitje GPS-tocht Scheveningen

Uitje op het strand van Scheveningen:

Winter events / Bedrijfsuitje winter

Goedkoop Uitje Scheveningen

Wilt u een goedkoop bedrijfsuitje in Scheveningen? Ook dat is mogelijk!
Flitz-events is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige bedrijfsuitjes en personeelsuitjes tegen een scherpe prijzen. Bij Flitz-events kunt u bijna voor elk budget een bedrijfsuitje Scheveningen boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle strand paviljoens en terrassen met een spectaculaire uitzicht op zee, dus perfect voor een uitgebreide lunch of / en een overheerlijke BBQ en een top feest in combinatie met een sportief of creatief bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje Scheveningen, teveel om op te noemen

We hebben al een tipje van de sluier opgelicht wat betreft de mogelijkheden die we te bieden hebben voor een bedrijfsuitje Scheveningen. Dit is echter slechts het topje van de ijsberg. We geven je graag nog een aantal voorbeelden van activiteiten die we graag voor je organiseren, namelijk:

  • Bubble footbal
  • Powerboat varen
  • Workshop cocktail shaken
  • Speel ‘Wie is de Rat (mol)’
  • Maak een GPS tocht
  • Pokertoernooi
  • Standup paddle boarden

Regelmatig komen er nieuwe activiteiten bij, dus hou onze website goed in de gaten!