Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Bedrijfsuitje Winter

Gluhwein tijdens uw winters personeelsfeest

Een bedrijfsuitje winter is geweldig leuk en er is volop keus. Niet alleen in de zomer maar ook in de winter kan je prima op stap met je collega’s. Je kunt allerlei sportieve bedrijfsuitjes doen maar ook genieten van een pub quiz of het volgen van een workshop. In de winter kan je tijdens een bedrijfsuitje actief zijn, creatief zijn, gezellig samen zijn, heerlijk eten en natuurlijk doen aan teambuilding. De donkere dagen lenen zich bij uitstek voor gezellige activiteiten met je collega’s. Het is fijn om de saaie maanden in de winter te doorbreken met een gezellig bedrijfsuitje. Flitz-events biedt het hele jaar door leuke, sportieve, gezellige en leerzame bedrijfsuitjes. Zin in een bedrijfsuitje winter? Kijk bij ons uitgebreide en gevarieerde aanbod winteruitjes.

Indien u iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel niet en neem direct contact met ons op zodat we u direct kunnen helpen!

Kerstuitje

Op zoek naar een geslaagd kerstuitje? Vier de feestdagen met een kerstuitje aan het strand van Scheveningen of op locatie .Flitz-events biedt in Scheveningen en omgeving diverse mogelijkheden aan om je perfect te vermaken met een groep. Kerst is een mooie gelegenheid om er samen te zijn en samen iets leuks te ondernemen. De hele dag bij de kerstboom zitten is heel gezellig, maar wat meer actie in de tent is leuk. Flitz-events is expert in het organiseren van geslaagde groepsactiviteiten en heeft speciaal voor rond de kerstdagen vele mogelijkheden om samen wat te ondernemen.

Bedrijfsuitje winter

Bedrijfsuitje winter op het strand? Zeker weten! Flitz-events organiseert het hele jaar door groepsactiviteiten in en rond Scheveningen. Zeker de winterse kou biedt de juiste uitdaging om het strand op te zoeken. Flitz-events creëert elk seizoen allerlei bedrijfsuitje in de winter op locatie en in restaurants. Juist in de winter kiezen veel bedrijven voor om iets te doen op het strand. In de winter heeft Flitz-events daarom de activiteiten om de kou op te zoeken of juist te ontvluchten met wat gezelligheid. Zo rond de jaarwisseling is het natuurlijk een mooie tijd om een bedrijfsuitje of een familie of vriendendag te organiseren. Ook komen er regelmatig nog vrijgezellen feesten in de winter voor. Het is dan juist leuk de kou van de winter te gebruiken om de boel lekker op te frissen. Veel mensen hebben de neiging juist binnen te gaan zitten, maar lekker een dag buiten aan het strand uitwaaien frist iedereen weer even lekker op. Daarna de warmte opzoeken is dan nog gezelliger!

Top 3 Winterse bedrijfsuitjes & Teamuitje winter

Gezelligheid met elkaar is één ding, teambuilding is ook belangrijk. De kosten van een bedrijfsuitje kunnen natuurlijk flink oplopen, zeker als het om een grotere groep medewerkers gaat. Bedenk dan dat je er ook veel voor terugkrijgt. De medewerkers zullen het erg naar hun zin hebben maar elkaar ook beter leren kennen en waarderen. Dit komt de samenwerking het hele jaar ten goede. Een teamuitje winter is een goede gelegenheid om sfeer te brengen in de koude maanden en om elkaar beter te leren kennen. Kies je voor sport en spel, dan leer je ook je eigen en elkaars grenzen kennen en kun je onverwachte sterke kanten bij je collega’s ontdekken.

 

Bedrijfsuitjes in de winter in Den Haag / op locatie

Kerstuitje als bedrijfsuitje of familie- of vriendendag

Het is voor een bedrijf soms lastig om elk jaar een passende manier te vinden om kerst te vieren en het jaar af te sluiten. Een kerstborrel is natuurlijk leuk, maar een beetje voorspelbaar. Een echte activiteit in kerstsfeer is daarom leuk om te doen. Flitz-events biedt het hele jaar door activiteiten aan en weet rond kersttijd er een gezellig kerstuitje aan toe te voegen. Daarom zijn de kerstuitjes bij Flitz-events ook heel geschikt om iets te organiseren voor een familiedag of bedrijfsuitje. Iets samen ondernemen maakt de kerstdagen weer anders om samen te vieren. Flitz-events organiseert diverse kerstuitjes dus er zit vast bij wat bij jullie past.

Ontdek Winterwonderland

Ga op avontuur in winterwonderland! Met een aantal echte winterspelen kom je helemaal in de kerststemming. In een winters ingericht dorpje vinden jullie allemaal uitdagingen om te doen. Zoals het spel Nagelslach met daarbij een quiz. Wie weet het eerst de spijker in de boomstam te slaan. Maar… je mag alleen maar slaan als je het antwoord op de vraag weet van de quiz. Welk team weet spijkers met koppen te slaan? Of het nu een witte kerst wordt of niet, jullie beleven genoeg sneeuwplezier in het winterwonderland. Zo kun je ook het biatlon schietspel spelen waarbij je op bewegend doel leert schieten. Met het reserveren van het Winterwonderland/Après Ski arrangement kun je uit verschillende onderdelen het winterwonderland spel samenstellen.

Expeditie Poolcirkel, een ijskoud kerstuitje

Ga op zoek naar de kerstman en overwin de winterse kou van de poolcirkel met je team. Je kent Robinson Crusoe op de zo’n tropisch eiland? Expeditie Poolcirkel doet er nog een schepje bovenop, een schepje ijskoude sneeuw wel te verstaan. Bij deze versie moet je in de winterse kou allerlei opdrachten vervullen om het einde van het spel te halen. Hoe maak je een mooi kampvuur, hoe win je een gruwelijk sneeuwballengevecht? Bereid je voor op een ware strijd. Flitz-events organiseert al enige tijd Be Robinson Crusoe experience spelen. Het is nog steeds een van de populaire activiteiten en tevens een goede teambuildingsactiviteit.

Creatief kerstuitje: ijssculpturen maken

Iets ontspanner maar niet minder leuk is een workshop ijssculpturen maken in kerstsfeer. IJs is een prachtig materiaal om beeldhouwwerken uit te laten ontstaan. Dit is een koude maar ontspannen bezigheid zodat er ook wat tijd is voor een goed gesprek. De workshops ijssculptuur maken worden op verschillende manieren gegeven. Zo kun je in groepjes aan een beeld werken of in je eentje of met zijn tweeën. Je krijgt begeleiding van een professionele workshop begeleider. Hij of zij leert je wat slimme trucjes hoe je eenvoudig van een idee voor een sculptuur naar een echt kunst ijswerk werkt. Aan het einde wordt door de vakkundige jury een winnaar gekozen die naar huis mag met de eer en een mooie prijs.

Top 3 Creatieve bedrijfsuitjes Scheveningen

De creatieve workshops in Scheveningen bestaan uit diverse activiteiten. Van zandsculpturen tot winterwonderland. Er is keuze genoeg om leuke creatieve workshops in Scheveningen te doen.

Natuurlijk is het mogelijk om de creatieve workshops te combineren met actieve workshops op het strand van Scheveningen. Omdat niet iedereen binnen het bedrijf dezelfde interesses heeft, is het soms lastig als “organisator” om voor iedereen een leuke dag te organiseren.

Onze creatieve workshops kunnen zowel als onderdeel van een bedrijfsuitje, als losse workshop worden geboekt.

IJssculpturen maken

Het maken van ijssculpturen is niet alleen een bijzonder bedrijfsuitje in de winter, maar combineert ook de eigenschappen die je op de werkvloer hebt tijdens de activiteit. Bij de workshop ijssculpturen maken draait alles om communiceren, teamwerk, creativiteit en plannen. Dezelfde eigenschappen die je tijdens het gewone werk vaak ook nodig hebt, maar nu op een leuke en uitdagende manier. Tijdens dit winterse bedrijfsuitje ga je in teamverband aan de slag om het mooiste kunstwerk te maken in een van tevoren door jezelf vastgesteld onderwerp te creëren. Dit doe je op een stoere wijze met hamer en beitel, wat meteen het hardste in je medewerkers naar boven brengt. Aan het einde van de workshop wordt bepaald wie het mooiste kunstwerk in elkaar heeft geflanst.

Expeditie Poolcirkel

Het succesvolle televisieprogramma Expeditie Robinson is ook te beoefenen op het strand van Scheveningen. Ideaal als bedrijfsuitje, zelfs in de winter. Naast de zomerse variant is er ook een Expeditie Poolcirkel, als koude tegenhanger van de tropische activiteit. Je gaat samen met je team zes proeven doorstaan waarmee je punten kan verdienen. Wie in de finale de meeste punten heeft verdiend is de winnaar. Dit avontuurlijke bedrijfsuitje in de winter is geschikt voor zowel grote als kleine groepen, waardoor het niet uitmaakt of je collegae uit een enorm team of een paar mensen bestaat.

De Winter Games

Wat is het typische uitje wat je doet in een winterwonderland? Après-ski natuurlijk. En dit kan je nu ook als bedrijfsuitje in de winter komen doen in Den Haag. Onder het genot van een warme chocolademelk of glühwein speel je met je collega’s de gezelligste winterspelletjes, van langlaufen in racevorm tot een potje bierpul schuiven. De leukste, gezelligste en gekste spelletjes kan je tijdens je bedrijfsuitje doen in winterse sferen.

De Grote Winter Quizshow

Wil je liever een bedrijfsuitje in de winter waar je niet met je handen hoeft te werken, maar liever je hersens laat kraken? Dan kan je meedoen aan De Grote Winter Quizshow. Deze pubquiz is gebaseerd op het succes van het spelprogramma Ik Hou Van Holland en heeft vergelijkbare onderdelen zoals het Rad van Fortuin en de tikkende tijdbom. Hier is een eigen draai aan gegeven en staat de avond in het teken van winterse hits en leuke vragen. De grappigste manier om te testen wie de grootste bolleboos van de werkvloer is.

Passende afsluiter

Een gezellig bedrijfsuitje in de winter mag niet koud en saai aflopen. Daarom kan je ervoor kiezen om je bedrijfsuitje in stijl af te sluiten, met een uitgebreid verzorgd diner op een prachtige locatie. Deze maaltijd is goed verzocht en de setting van de locatie is volledig in het thema van een gezellig bedrijfsuitje in de winter. De perfecte manier om je geslaagde bedrijfsuitje af te sluiten.

Kerstuitje met bedrijf

De kerstperiode is heel gewild als het gaat om het organiseren van een bedrijfsuitje. Het is overal extra gezellig met lichtjes, kerstversiering en lekker eten. Een kerstuitje is natuurlijk heel goed te combineren met een heerlijke maaltijd. Daarnaast lekker bezig zijn met elkaar tijdens het volgen van een workshop of sportieve activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor een dagje Winterwonderland. Hier kan je van alles doen. Schietspellen, een quiz, of daag je collega’s uit voor een race op langlauf ski’s. Winterwonderland is sowieso een geweldige locatie die, zoals de naam al zegt, je vol verwondering zal laten zijn. Hier doe je aan teambuilding tijdens allerlei echte winterspelen. Een kerstuitje met je bedrijf kan ook op andere locaties: World Hotel Wings of de Waterreus zijn leuke voorbeelden.

World Hotel Wings is tijdens de kerstperiode volledig omgetoverd tot een waar winterparadijs. Heel sfeervol en superleuk om met je collega’s te genieten van een kerst bedrijfsuitje.

Strandpaviljoen De Waterreus is een begrip in Scheveningen en sinds 2016 hét permanente strandrestaurant. Niet zo verwonderlijk dus dat de Waterreus in 2016 tot beste strandpaviljoen van Nederland is uitgeroepen. Een prachtig uitzicht op de Noordzee en een geweldige locatie voor een bedrijfsuitje; 365 dagen per jaar dus ook tijdens de winterperiode.

Op zoek naar een winter personeelsuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of familiedag?  Voor de organisatie van een leuk bedrijfsuitje of uitje in de winter bent u bij Flitz-events aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om voor u een succesvol bedrijfsuitje in de winter te organiseren. Voor het organiseren van een bedrijfsuitje in de winter hebben  wij voor u de juiste, stijlvolle locatie.

Tijdens deze workshops beleefd u de magische sferen van de winter. Er is keuze uit verschillende workshops waarbij er rekening is gehouden voor ieder wat wils. De workshop kunnen met elkaar worden gecombineerd en eventueel ook worden uitgebreid

In de barre kou op het strand van Scheveningen staan? Hartstikke leuk natuurlijk, als je een leuke activiteit aan het doen bent in de koudere maanden van het jaar. Ook in de winter zijn er genoeg bedrijfsuitjes die je in Den Haag kan gaan doen en waar je collega’s of personeel naar uit zullen kijken.

Winter personeelsuitje

Je kunt een winter personeelsuitje zo inrichten als je zelf wilt. Een kerstborrel op een mooie winterse locatie bijvoorbeeld. Je kunt een personeelsuitje organiseren inclusief sportieve activiteiten of kiezen voor een uitgebreid buffet. Net wat je wilt. Scheveningen en omgeving biedt tal van mogelijkheden voor leuke activiteiten, ook in de winter. Flitz-events is gespecialiseerd in gezellige winter personeelsuitjes! Wat te denken van een workshop powerkiten? De ultieme uitdaging voor mensen die houden van strand als het lekker fris is en waait. Je leert de speciale vliegers besturen en daarnaast ook allerlei trucjes. Uiteraard op een veilige manier. Je kunt ook kiezen voor vliegeren op het strand. Een dagje uitwaaien met je collega’s.
Je kunt ook kiezen voor een dagje Expeditie Robinson spelen of volg de workshop graffiti spuiten. De keuzes voor een personeelsuitje winter zijn heel gevarieerd. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een rondvaart te maken en Den Haag vanaf het water te bekijken.

Winterse bedrijfuitjes

Heb je zin eens echt tot het uiterste te gaan tijdens een bedrijfsuitje? Kijk dan eens naar Expeditie Poolcirkel. Niet voor doetjes, deze activiteit en alleen voor teams met de juiste spirit. Samen overleven in de wereld van het poolgebied waar je gletsjers, grotten, bergen en vuurkorven tegenkomt. Dit sportieve spel wordt gespeeld in teams en heeft een competitief karakter. Moge het beste team winnen. Tijdens zes proeven moeten de teams hun kracht bewijzen en kunnen zij punten verdienen. De uitdagende onderdelen van Expeditie Poolcirkel zijn onder meer sneeuwballen schieten, de reuze toren, brainbrekers en navigeren tussen ijswakken. Natuurlijk is er ook nog een spannende finale. Een uiterst sportief winter uitje dat vooral ook is gericht op teambuilding.

Winter teamuitje

Een andere, heel spannende en sportieve mogelijkheid voor een winter teamuitje is branding raften. Dit kan in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Op aanvraag ook op andere locaties. Met een groep van maximaal 12 personen trosteer je de branding van de Noordzee. Hiervoor moet je wel goed samenwerken! Tempo maken, sturen, peddelen… Lukt het jouw team de branding te trotseren? Maak er voor extra spanning een wedstrijd van voor meerdere teams: wie is het eerst door de branding, om de boei en weer terug bij het strand? Wie werkt het beste samen?

Dit winter teamuitje kan je prima combineren met andere activiteiten. Denk aan powerkiten, vliegeren, bubble footbal en natuurlijk met heerlijk lunchen of dineren in een strandtent. Of een heerlijk aangeklede borrel om warm te worden van alle sportieve activiteiten.

Winter bedrijfsuitje: GPS dropping

De winter GPS dropping is voor bedrijfsuitjes met een avontuurlijk karakter. Een magische zoektocht in winterse sferen, geschikt voor alle leeftijden en samenstellingen van groepen. Achteraf genieten van zelfgemaakt glühwein! Die glühwein krijg je niet voor niets, die moet je tijdens je GPS dropping zelf verdienen.
De GPS dropping start met uitleg over het gebruik van de apparatuur waarna de deelnemers in groepjes worden verdeeld. Hierna begint de ijskoude winterwandeling. Wil je het nog wat moeilijker en spannender maken? Kies dan voor GPS winter dropping in de schemering of in het donker. Zo wordt navigeren nog lastiger. Onderweg ben je op zoek naar alle ingrediënten voor de glühwein en verdien je punten. Winnaar is het team dat als eerste de eindbestemming heeft bereikt en de meeste punten heeft gescoord.

Populair winter bedrijfsuitje: ijssculpturen maken

Een zeer creatief (en koud) winteruitje: de workshop ijssculpturen maken. Een leuke activiteit voor alle leeftijden en samenstellingen van groepen. Deze workshop is ook prefect als team buildingsuitje. Tot een goed ontwerp én goede uitvoering komen vraagt immers om een goede samenwerking. Al snel zullen sterke en minder sterke kanten van de deelnemers naar voren komen. Wie is er goed in plannen? Wie in het bedenken van creatieve uitingen, wie voert snel en goed uit?

Leer ijs eens van een heel andere kant kennen! Tijdens dit bedrijfsuitje krijg je een beitel en hamer en natuurlijk een paar warme handschoenen. Als je aan het werk bent met ijs zul je merken dat dit nog best lastig is. Eerst het grove werk, dan een plan van aanpak voor het fijne werk. Wie maakt het mooiste ontwerp en de mooiste ijssculptuur? Ben jij de beslisser, de doener, de dromer of de ultieme creatieveling?

Natuurlijk worden na afloop de creaties ten toon gesteld en kunnen de teams elkaars ijssculptuur bewonderen. Voor de beste creatie is er een prijs.

Puur gezellig: de Pub quiz

Een zeer populair winter bedrijfsuitje is de Pub quiz. Spannend & hilarisch, er zal zeker veel worden gelachen. De Pub quiz is een variatie op de “Ik hou van Holland” spelshow. Een test van de kennis van de deelnemers met rad van fortuin en prijzen. Spanning alom natuurlijk, met de vinger aan de knop om zo snel mogelijk het juiste antwoord te kunnen geven.

De Pub quiz wordt gespeeld in teams die tegen elkaar strijden. Extra spannend: je kunt niet alleen punten verdienen maar ook punten verliezen. De Pub quiz wordt geleid door een echte presentator en er zijn herkenbare muziekfragmenten en winterse hits die je iedereen kan meezingen.

Combineer de Pub quiz met andere leuke winterse activiteiten van Flitz-events, met een lekker diner of een spetterend feest.

Niet alleen in de winter feest

Natuurlijk kan je bij Flitz-events het hele jaar door terecht voor de meest geweldige bedrijfsuitjes. Wij bieden uitjes voor groepen van alle groottes: van enkele mensen tot duizenden deelnemers.

Spannend en uitdagende bedrijfsuitjes, gezelligheid, leren tijdens workshops of een dagje strand en BBQ. Of je nou een winter personeelsuitje wilt organiseren of een bedrijfsfeest voor je voltallige personeel, wij zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten.

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies en overleg. Veel van onze bedrijfsuitjes kunnen ook op een locatie naar wens worden georganiseerd. Wij hebben veel ervaring en kunnen je adviseren wat de beste mogelijkheden zijn. Wil je vooral werken aan teambuilding? Wij begrijpen als geen ander welke bedrijfsuitjes daarvoor -in jouw geval- het meest geschikt zijn. Indien je een buiten activiteit organiseert kunnen wij altijd een passend alternatief bieden voor het geval het weer totaal niet meewerkt. Neem gerust contact op met Flitz-events als je overweegt een bedrijfsuitje te organiseren en meer wilt weten over alle mogelijkheden, tarieven en personeelsuitjes.

Meewaaien met alle winden met een workshop Powerkiten

Misschien heb je al wel eens in de zomer een keer aan powerkiten gedaan. Maar de winter en herfst zijn eigenlijk de mooiste maanden als je powerkiten nog een tikje avontuurlijker wilt maken. Het waait natuurlijk net wat harder en daardoor wordt een workshop powerkiten nog spannender. Een professionele instructeur legt jullie tijdens de workshop uit hoe jullie kunnen powerkiten als een pro. Dan gaan jullie zelf aan de slag. Als je durft mag je ook een sprong wagen. Of zijn jullie klaar voor een wedstrijd, wie laat zich door de wind het verst over het strand slepen?

Indoor & sportief de uitdaging opzoeken

Ook binnen kun je je van je sportiefste kant laten zien met een indoor beachvolleybal toernooi. Wil je even het strandgevoel opzoeken en lekker sportief binnen aan de slag gaan, dan kan dat met de workshop indoor beachvolleybal. Dit is een leuke activiteit om te doen met zowel fanatieke sporters als de recreatie sporter. Jullie krijgen eerst wat tips en tricks van een professionele instructeur. Dit zijn tips waar de echte volleybal-er wat aan heeft, maar ook degene die voor het eerst een volleybal veld betreedt. Daarna kan de sportieve strijd beginnen. In teams gaan jullie de strijd aan in een echte competitie. Dat is even lekker actief bezig zijn tussen alle kerstborrels en etentjes in de wintermaanden door.

Je pokerface oefenen met de winteractiviteit poker

De winter is misschien ook het moment om een kansje te wagen aan de pokertafel. Ontwikkel je pokerface met een workshop winterpoker. Dit is natuurlijk vooral voor de gezelligheid en een mooie manier om je collega’s, vrienden of familie is een keer van een andere kant te leren kennen. Wie kan er goed liegen en bedriegen? Wie heeft een goed inzicht in de spelers en het spel? De pokerspellen worden begeleid door officiële croupiers in pak. De workshop is geschikt voor ook de onervaren spelers. Het moet vooral een leuke en spannende activiteit worden. Insteek is dat als het een gezellige dag wordt iedereen al heeft gewonnen.

⭐ Op zoek top 3 bedrijfsuitjes in de winter?

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig)

2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)

3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

⭐Is een bedrijfsuitje in de winter op locatie mogelijk?

Een bedrijfsuitje op locatie is zeker te regelen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk HIER.

⭐Vragen over onze activiteiten? (of over iets anders)

Neem HIER contact met ons op of bel 070-2501429