Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Vrijgezellenfeest Scheveningen

Vrijgezellenfeesten, ook wel bachelor party genoemd, het is iets wat absoluut niet mag ontbreken naar aanloop van je bruiloft. Nog één keer als ongebonden man of vrouw genieten van gekke en unieke activiteiten. Bij Flitz-Events weten wij als geen ander hoe wij jullie vrijgezellenfeest en andere groepsuitjes moeten organiseren. Als ervaren evenementenbureau hebben we diverse verschillende activiteiten voor een te gek vrijgezellenfeest. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop naaktmodel schilderen? Of stel een dag vol activiteiten samen in een spetterend vrijgezellenfeest op het strand, waarbij je het opneemt in een potje bubble voetbal of knotshockey!


Je vrijgezellenfeest organiseren doe je bij Flitz-Events! Bij ons staat de aanstaande bruid of bruidegom op de eerste plaats. Daarom hoeft hij of zij niet te betalen voor zijn deelname! Samen maken we er een onvergetelijk vrijgezellenfeest van! Ben je nog in een oriënterende fase en ben je enkel op zoek naar vrijgezellenfeest ideeën? Geen probleem, bij ons kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zonder dat je ergens aan vast zit!

Persoonlijk – Sportief – Fun of gewoon lekker gek!

Vrijgezellenfeest organiseren? Meest gekozen activiteiten voor een vrijgezellenfeestje

VRIJGEZEL MAG GRATIS DEELNEMEN AAN DE MEESTE ACTIVITEITEN!

Aanbiedingsdeal voor een totaal georganiseerde vrijgezellendag

Voor 75 euro P.P. krijgt u 2 consumpties + BBQ deluxe + 2 uur drankarrangement + 2 activiteiten *, kortom een geheel georganiseerde dag.

Voor 65 euro P.P. krijgt u 3 consumpties + BBQ deluxe + 2 activiteiten*, kortom een geheel georganiseerde dag.

Voor 60 euro P.P. krijgt u 2 consumpties + 2 uur drankarrangement + BBQ deluxe + 1 activiteiten*.

Voor 50 euro P.P. krijgt u 3 consumpties, BBQ deluxe + 1 activiteit*.

*Vraag naar de mogelijk heden, bepaalde activiteiten zoals een cocktail workshop, powerboat, slippers pimpen etc. zijn niet mogelijk icm bovenstaande arrangementen.

Fantastisch vrijgezellenfeest organiseren

We helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Bij Flitz-Events hebben wij dan ook een ontzettend breed aanbod aan activiteiten voor een onvergetelijke dag. Ben je op zoek naar rustige activiteiten voor een relaxt vrijgezellenfeest? Dan hebben wij diverse creatieve workshops waarbij jullie tegelijkertijd lekker kunnen kletsen.

 

Zoek je wat meer uitdaging? Dan hebben we diverse sportieve activiteiten in ons aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van expeditie Robinson of de Highland games? Dit zijn ontzettend leuke en sportieve activiteiten waarin jullie het gezamenlijk opnemen in diverse minigames.

 

Onze activiteiten zijn eenvoudig te combineren met een hapje eten naderhand. Zo kun je kiezen voor een walking dinner of gezellige bbq met de groep. Bij Flitz-Events stellen wij een geweldig vrijgezellenfeest samen, inclusief heerlijk diner!

 

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij geven je dan diverse vrijgezellenfeest ideeën! Ook kun je wat inspiratie opdoen bij 1001activiteiten.nl, zij hebben talloze creatieve activiteiten op een website. Flitz-Events kan een groot deel van deze activiteiten voor u organiseren!

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseer je bij Flitz-Events!

Een vrijgezellenfeest moet altijd onvergetelijk zijn. Samen met je dierbaren nog een keer genieten van de tijd als ongebonden man of vrouw. Kies dan ook voor de populaire vrijgezellenfeesten van Flitz-Events. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied het samenstellen van de leukste uitjes voor het perfecte vrijgezellenfeest met vrienden en vriendinnen. Om je wat meer inspiratie te geven over onze activiteiten, geven we je een aantal van ons beste tips voor een te gek vrijgezellenfeest. We hebben een aantal activiteiten op een rijtje gezet:

 

Expeditie Robinson

Een ontzettend leuke ervaring waarbij jullie het in teams tegen elkaar opnemen in uitdagende activiteiten en opdrachten op het strand van Scheveningen. De teambuilding activiteiten zijn geheel aanpasbaar naar jullie wens. Een ideaal vrijgezellenfeest voor zowel mannen als vrouwen.

 

Highland games

Een soortgelijke teambuilding activiteit dat afstamt van de Schotten. Hierbij nemen jullie het tegen elkaar op in verschillende Schotse minigames. Ideaal om de bruid of bruidegom lekker in het zweet te laten werken!

 

Bubble voetbal

Een sportieve activiteit waarbij jullie het in opgeblazen ballen tegen elkaar opnemen in een potje voetbal. Het extra spelelement maakt dat je absoluut geen ervaring met voetbal hoeft te hebben. Een heerlijke dag grappen en grollen. Beuk de aanstaande bruid of bruidegom om en bulder van het lachen!

 

Of organiseer een leuke workshop

Bij Flitz-Events hebben wij talloze workshops, die uitermate geschikt zijn als vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop naaktmodel schilderen? Of de workshops piemels pimpen? Diverse leuke activiteiten waarbij jullie gezamenlijk aan de slag gaan om de mooiste creaties aan te leveren! Een waar feestje!

Verras de aanstaande bruid of bruidegom

Bij Flitz-Events organiseer je een vrijgezellenfeest waar de aanstaande bruidegom of bruid niks vanaf weet! Het leuke aan een vrijgezellenfeest bij Flitz-Events, is dat de bruid of bruidegom niet hoeft mee te betalen! Dit betekent dat het totaal bedrag wordt verdeeld over de overige aanwezigen.

 

Op deze manier onderscheidt Flitz-Events zich van andere evenementenbureaus, door een stapje extra te zetten voor de aanstaande bruid of bruidegom. Wij hebben daarnaast ons ruime aanbod vrijgezellenfeesten tegen de scherpste prijzen. Dit is geheel samen te stellen naar man of vrouw! Zo hebben we een vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen!

 

Na een onvergetelijke dag is het fijn om samen nog even na te praten tijdens een diner. Zo kunnen we een heerlijke bbq organiseren, lekker eten op het strand van Scheveningen. Gezamenlijk napraten over de onvergetelijke vrijgezellendag die jullie hebben beleefd. Een vrijgezellenfeest of vrijgezellendag organiseren? Dat doe je bij Flitz-Events!

Vrijgezellenfeest mannen

Met de mannen nog één keer erop uit, voordat je het huwelijksbootje instapt. Het hoort er allemaal bij. Een vrijgezellenfeest organiseren doe je met alle vrienden en familie die dicht bij je staan. De aanstaande bruidegom heeft zo een dag om nooit meer te vergeten, met al zijn vrienden om hem heen. Zoek de uitdaging op een organiseer sportieve activiteiten als bubble voetbal en de be Robinson Crusoe Experience, of pak het wat rustiger aan met onze borrelboot! Allerlei leuke activiteiten waarbij de mannen en vrijgezellen onder elkaar samen komen.

 

Sluit de leuke vrijgezellendag af met een hapje of drankje. Flitz-Events heeft nauwe contacten met verschillende restaurants in de omgeving van Scheveningen. Wij kunnen dan ook eenvoudig een arrangement samenstellen. Een vrijgezellenfeest voor mannen duurt meestal een dag. Dan is het ontzettend leuk om samen met de mannen af te sluiten met een heerlijk diner aan de kust van Scheveningen. Vrijgezellenfeesten mannen organiseer je bij Flitz-Events!

 

Vrijgezellenfeest vrouwen

Verzamel al je vriendinnen en ga er samen op uit om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren. Met z’n allen een onvergetelijke dag, waarbij jullie diverse activiteiten uitvoeren. Denk hierbij aan sportieve activiteiten als bubble voetbal en Expeditie Robinson. Of pak het wat rustiger aan en kies voor een van onze workshops voor vrouwen. Of organiseer een heuse bachelor party! Allerlei leuke dingen als je een dag weg met de vrouwen gaat.

 

Achteraf is het altijd mogelijk om af te sluiten met een borrel of diner. Bij Flitz-Events verzorgen wij gehele arrangementen, om een geweldig vrijgezellenfeest met de vrouwen te kunnen organiseren. Verras jullie beste vriendin door een dag vol leuke activiteiten samen te stellen. In aanloop naar de bruiloft is het ontzettend fijn om de bruid even te ontzorgen van de spanning. De leukste vrijgezellenfeesten voor vrijgezellen ontdek je bij Flitz-Events!

Vrijgezellenfeest op maat

Een vrijgezellenfeest moet speciaal zijn. Kies dan ook voor een ervaren bureau dat weet hoe het een vrijgezellenfeest moet organiseren. Bij Flitz-Events kunnen we dagelijks tientallen activiteiten organiseren om de van jouw bachelor party er een te maken om nooit te vergeten. Samen bespreken we de mogelijkheden voor jouw perfecte vrijgezellenfeest. Je kunt ons altijd om advies vragen wanneer je op zoek bent naar vrijgezellenfeest ideeën voor mannen en vrouwen.

 

Wij stellen dan een mooi plan waarbij we verschillende leuke activiteiten samenvoegen. Dit kunnen rustige activiteiten zijn, maar ook zeer sportieve en uitdagende. Wat dacht je bijvoorbeeld van powerkiten op het strand van Scheveningen. Samen nemen jullie het tegen elkaar op om de hoogste sprongen te maken. Dit doe je aan de hand van een vlieger, die door de kracht van de wind begeleid wordt.

 

Wij maken van jouw vrijgezellenfeest er een om nooit te vergeten! Je vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen organiseren doe je bij Flitz-Events.

Vrijgezellenfeest ideeën

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van vrijgezellenfeesten kunnen we stellen dat je de leukste vrijgezellenfeesten organiseert bij Flitz-Events.

 

Mensen komen vanuit het hele land en diverse steden naar Scheveningen toe om hun bachelor party te vieren. En dat heeft een reden! Als geen ander weten wij hoe we een vrijgezellenfeest moeten opzetten waar nog lang over zal worden nagepraat. Een unieke dag waarbij de bruid of bruidegom in het zonnetje wordt gezet. Logischerwijs gaat de aanstaande bruidegom of bruid verkleed in een gek carnavalspakje, zodat iedereen in Den Haag en omstreken weet dat jij gaat trouwen. Hierna is het aan ons om een samenstelling te maken van leuke activiteiten en een heerlijk diner naderhand.

 

Om je te helpen bij het vinden van de geschikte activiteiten voor het vrijgezellenfeest, geven we je graag een drietal van arrangementen die in het verleden bij ons zijn geboekt:

 

Expeditie Robinson, quad rijden & Powerkiten

Twee van onze populairste activiteiten. Allereerst gaan jullie de uitdaging aan in verschillende minigames, waarna jullie gaan quad rijden op het strand van Scheveningen. Quad rijden is ontzettend uitdagend en vraagt veel van je reactievermogen. Daarna gaan jullie uitwaaien aan de hand van een grote vlieger. De vlieger trekt je over het strand van Scheveningen, waardoor het mogelijk is om binnen no-time sprongen te maken van wel 2 meter hoog!

 

Een Workshop & vrijgezellenfeestje

Een leuke combinatie! Allereerst beginnen jullie met een willekeurige workshop zoals workshop piemels pimpen of workshop zandsculpturen maken. Daarna is er een ruimte voor jullie afgehuurd waarbij jullie met z’n allen kunnen feesten. De catering is dan volledig verzorgd en jullie hoeven nergens meer over na te denken. Een groot feest voor de vrijgezel en alle aanhang. Gek genoeg gaat het feest altijd tot in de vroege uurtjes door!

 

De borrelboot & Etentje naderhand

Ook een van de favorieten! Eerst lekker borrelen op het water in Zuid Holland, voordat jullie de dag samen afsluiten met een lekkere bbq of diner. Een en al gezelligheid in aanloop naar de bruiloft. Er zijn hier verschillende mogelijkheden om een vrijgezellenfeest te organiseren waar nog lang over zal worden nagepraat.

 

Workshop cocktail maken & naborrelen

Een van de favoriete workshops binnen ons aanbod! De workshop cocktail maken. Jullie gaan samen aan de slag om de lekkerste drankjes te maken! Ga je voor de klassieke mojito? Of maak je een unieke cocktail! Naderhand borrelen jullie lekker na onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Bij ons is het mogelijk om een geheel arrangement samen te stellen. We bespreken samen de wensen en komen vervolgens met een voorbeeldplan en de bijbehorende offerte. Zo weet je precies wat je mag verwachten van ons, en kun je gaan beginnen met plannen. Het voordeel van Flitz-Events is dat je nergens aan vast zit! De offerte is geheel vrijblijvend en je zult dan ook geen kosten voor rekening krijgen. Boek je volgende arrangement dus bij ons!

Het beste vrijgezellenfeestje organiseer je bij Flitz-Events

Een dag om nooit te vergeten voor de vrijgezel en aanhang. Lekker samen met de vriendinnen en vrienden samenkomen om voor te bereiden op de bruiloft. Samen beleef je de leukste momenten. Daarom is een feest met al je geliefden een dag om nooit te vergeten. Bij Flitz-Events organiseren wij het leukste vrijgezellenfeest.

 

Combineren is hierbij altijd mogelijk! Of je nu met z’n allen een workshop wilt bijwonen, of toch liever kiest voor een traditioneel feest, bij ons is alles mogelijk. Samen organiseren we een groepsuitje waar nog lang over zal worden nagepraat.

 

We vinden het ontzettend belangrijk om de mannen en vrouwen op een vrijgezellenfeest volledig te ontzorgen. We laten jullie dan ook echt verrassen met onze mogelijkheden. Jullie geven de wensen door en wij maken een voorbeeldplan.

 

Ook voor een ander uitje ben je bij Flitz-Events op de juiste plek!

Flitz-Events organiseert dagelijks uitjes voor jong en oud. Niet alleen voor een vrijgezellenfeest zijn we in te huren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een onvergetelijk bedrijfsuitje? Samen met de collega’s bijkletsen en werken aan de algemene teambuilding. Een bedrijfsuitje is ontzettend populair en wordt dan ook vaak geboekt bij Flitz-Events. Denk bijvoorbeeld aan een workshop cocktail maken, waarbij jullie het tegen elkaar opnemen om de lekkerste drankje samen te stellen.

 

Een ander uitje dat vaak wordt geboekt is een familiedag uitje. Samen met de hele familie bijeenkomen om de leukste activiteiten te doen. Jong of oud, mannen of vrouwen, er is voor ieder wat wils bij Flitz-Events. Beleef de mogelijkheden en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een familiedag uitje, vrijgezellenfeest of bedrijfs uitje.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van vrijgezellenfeesten bij Flitz-Events? Leuk! We kunnen niet wachten om je te mogen ontvangen in Scheveningen en omstreken, samen met de vrijgezellen.

 

Het leuke aan onze vrijgezellenfeesten, is dat de aanstaande bruid of bruidegom bij ons gratis mee mag! Dit betekent dat er, bij het boeken van vrijgezellenfeesten, rekening is gehouden met het totaalbedrag voor de overige aanwezigen. De overige mannen en vrouwen betalen in feite voor de bruid of bruidegom.

 

Samen stellen we de wensen samen voor de vrijgezellenfeesten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om iets rustigers te combineren met een sportieve activiteit. We geven je graag advies om uiteindelijk een dag te organiseren waar nog lang over zal worden nagepraat.

 

De leukste vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen organiseer je bij Flitz-Events. Wanneer je vragen hebt kun je ons altijd bellen of mailen. We proberen dan zo snel mogelijk uw vraag te behandelen. Een vrijgezellenfeest organiseren? Flitz-Events staat voor je klaar!

FAQ

 

Wat kun je doen met een vrijgezellenfeest?

De indeling van een vrijgezellenfeest is geheel aan jou! Het ligt er maar net aan wat je wilt gaan doen. Je kunt het rustig aanpakken met een workshop, maar je kan ook kiezen voor een sportieve activiteit met diverse opdrachten. Een vrijgezellenfeest staat erom bekend dat je kan doen wat jij leuk vindt!

 

Wie regelt de vrijgezellenfeest?

Een vrijgezellenfeest kun je het beste laten organiseren door een ervaren bureau. Flitz-Events neemt je dan ook graag bij de hand bij het organiseren van een vrijgezellenuitje of een ander uitje. Omdat we verschillende contacten in de omgeving van Den Haag hebben, is er veel mogelijk.

 

Wat kost een vrijgezellenfeest?

De kosten van een vrijgezellenfeest hangt geheel af van wat je budget is. Voor ieder gewenst budget kunnen wij activiteiten bieden. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over hoge kosten voor een vrijgezellenfeest. Samen met ons bespreek je de wensen en vervolgens maken wij een plan die daaraan voldoet.

 

Hoe lang duren vrijgezellenfeesten?

Ook dat verschilt enorm per groep. Vaak zien we met vrijgezellenfeesten dat het ongeveer een dag duurt. Dit betekent dat de vrijgezellenfeesten bestaan uit diverse activiteiten, die vaak worden gecombineerd met een hapje eten naderhand. De mogelijkheden lopen breed uiteen. We staan je dan ook graag te woord om samen een vrijgezellenfeest te organiseren waar nog lang over zal worden nagepraat.