Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Vrijgezellenfeest Scheveningen

Vrijgezellenfeest Scheveningen: Yes, het is bijna zover, jij of een van je vrienden of familieleden gaat trouwen! Een vrijgezellenfeest, of zoals we ook wel zeggen: een bachelorparty hoort daar natuurlijk bij. Of een Bachelorette party, een feest speciaal voor de dames. Nog één keer als ongebonden man of vrouw genieten van een of meer te gekke activiteiten met je beste vrienden en vriendinnen. Voordat je in het huwelijksbootje stapt nog een woeste tocht maken in de branding van de zee. Natuurlijk zijn er ook wat rustiger uitjes, supergezellig en met lekker eten. Binnen of buiten activiteiten voor een avontuurlijk vrijgezellenfeest, een creatief vrijgezellenfeest of een combinatie daarvan. Alles kan. Natuurlijk is er ook een grote keus als je een sportief vrijgezellenfeest wilt organiseren. De inwendige mens wil ook wat dus onze uitjes zijn altijd te combineren met lekker en gezellig uit eten. Ook qua eten is er een grote keus: van koffie met gebak tot lunchbuffetten, diners, eten tijdens een rondvaart, pizza eten en nog veel meer.

Persoonlijk – Sportief – Fun of gewoon lekker gek!

Vrijgezellenfeest organiseren? Meest gekozen activiteiten voor een vrijgezellenfeestje

VRIJGEZEL MAG GRATIS DEELNEMEN AAN DE MEESTE ACTIVITEITEN!

Aanbiedingsdeal voor een totaal georganiseerde vrijgezellendag

Voor 75 euro P.P. krijgt u 2 consumpties + BBQ deluxe + 2 uur drankarrangement + 2 activiteiten *, kortom een geheel georganiseerde dag.

Voor 65 euro P.P. krijgt u 3 consumpties + BBQ deluxe + 2 activiteiten*, kortom een geheel georganiseerde dag.

Voor 60 euro P.P. krijgt u 2 consumpties + 2 uur drankarrangement + BBQ deluxe + 1 activiteiten*.

Voor 50 euro P.P. krijgt u 3 consumpties, BBQ deluxe + 1 activiteit*.

*Vraag naar de mogelijk heden, bepaalde activiteiten zoals een cocktail workshop, powerboat, slippers pimpen etc. zijn niet mogelijk icm bovenstaande arrangementen.

Top 6 activiteiten vrijgezellenfeesten Scheveningen:

Is het tijd voor een vrijgezellenfeest van uw broer, neef of een goede vriend? Dat kan door ons geregeld worden. Wij helpen u graag met het organiseren van een bedrijfsuitje voor de stoere binken. Voor een vrijgezellenfeest voor mannen bieden wij stoere en sportieve activiteiten aan. u kunt er voor kiezen om de vrijgezel door het zand te laten rollen of een beetje door de lucht te laten vliegen tijdens het powerkiten. Heeft u zin om te lachen, gieren of brullen om elkaars acties? Dan kunt u er ook voor kiezen om de activiteit bubbel voetbal te doen. Misschien heeft u wel zin in een beetje spanning? Dan kunt u ook een rondvaart op de zee, op hoge snelheid in een RIB powerboat. Behalve deze activiteiten hebben wij ook nog een breed aanbod aan andere sportieve en creatieve leuke activiteiten.

Top 6 activiteiten vrijgezellenfeesten Scheveningen:

Stapt uw nicht, tante, zus of beste vriendin binnenkort in het huwelijksbootje? Dan willen wij graag helpen om deze voor u te organiseren! Misschien wilt u ontsnappen aan kannibalen, kokosnoten schieten met een eigengebouwde katapult, vuur maken op het strand? Dan is de activiteit Robinson crusoe Scheveningen de juiste activiteit! Ook hebben wij creatieve activiteiten, een daarvan is slippers pimpen. Kies voor deze activiteit en steel in de zomer met uw zelf versierde slippers de show! Past een creatief uitje niet bij het vrijgezellenfeest dat u wilt organiseren? Dan kunt u ook kiezen voor de workshop cocktail shaken. Shake zelf uw eigen cocktail en geniet daarna van uw zelfgemaakte cocktail. Behalve deze activiteiten hebben wij ook nog een breed aanbod van andere sportieve en creatieve leuke activiteiten.

Vrijgezellenfeest Scheveningen organiseren bij Flitz Events waarom?

Op zoek naar de leukste activiteiten voor een vrijgezellenfeest op Scheveningen? Wij bieden een breed aanbod van activiteiten aan voor vrijgezellenfeest voor vrouwen en mannen! Het organiseren van een vrijgezellen dag is een bijzondere gelegenheid. Het vrijgezellenfeest moet een speciale dag worden voor de ‘vrijgezel’. Voel het warme zand tussen uw tenen of laat de vrijgezel door de lucht vliegen tijdens het powerkiten! Naast ons brede aanbod hebben aan activiteiten, bieden wij ook combinatie arrangementen aan en geheel verzorgde vrijgezellenfeesten op Scheveningen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw vrijgezellenfeest af te sluiten met een heerlijke BBQ, met een prachtig uitzicht op het strand. Alle activiteiten  zijn onder begeleiding van professionele instructeurs die gespecialiseerd zijn om van uw vrijgezellenfeest in Scheveningen een succes te maken! Wilt u een heel bijzonder vrijgezellenfeest in Scheveningen, dan organiseren wij in overleg met u een volledig naar uw wensen ingevuld vrijgezellenfeest.

LEES ONDERAAN 7 SUPER TIPS VOOR EEN ONVERGETELIJKE DAG

Alle vrijgezellenfeest activiteiten zijn onder begeleiding van professionele instructeurs die gespecialiseerd zijn om van ieder vrijgezellenfeest in Scheveningen een succes te maken. Wilt u een heel bijzonder vrijgezellenfeest in Scheveningen dan stellen we samen met u een volledig op maat gemaakte vrijgezellendag samen. We hebben een top 3 meest gekozen activiteiten voor vrijgezellenfeesten samengesteld. Een vrijgezellenfeest in Scheveningen moet een onvergetelijke ervaring zijn.

Vrijgezellenfeest op maat op Scheveningen

Als een van je beste vrienden gaat trouwen dan is het jouw taak om een heel erg groots en leuk vrijgezellenfeest te organiseren. Zorg voor een leuke activiteit op een bijzondere locatie en genoeg drankjes om de dag mee door te komen. Als het goed is dan krijgt je vriend of vriendin maar een vrijgezellenfeest in zijn of haar leven, dus de organisatie moet dan helemaal top geregeld zijn. Een geheel op maat gemaakt vrijgezellenfeest! Een feest volgens uw wensen en ideeën. Wij kunnen aantrekkelijke arrangementen aanbieden. Wij denken graag met u mee om te kijken hoe wij voor u een onvergetelijk vrijgezellenfeest kunnen organiseren! Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan, zodat wij van uw vrijgezellenfeest een ‘Flitzende’ dag kunnen maken.

Combinatie arrangementen met horeca

We hebben het hiervoor al aangegeven: u kunt uw vrijgezellenfeest afsluiten met een BBQ. U kunt er echter ook voor kiezen om te gaan borrelen of dineren. Wij hebben verschillende locaties op Scheveningen uitgekozen. Op elke locatie is een ongedwongen sfeer en alle locaties bieden heerlijke gerechten: BBQ’s en enthousiaste gezellige medewerkers wat tot en compleet geweldig vrijgezellenfeest leidt.

Veel gecombineerde arrangement in Scheveningen:

 

Vrijgezellenfeest ideeën en activiteiten

Bij Flitz-Events zijn de mogelijkheden voor een flitsend vrijgezellenfeest ongekend. Er is voor elk wat wils. Kies uit vrijgezellenfeest ideeën voor stoere mannen, voor gezellige meiden (voor stoere meiden kan natuurlijk ook), voor oudere trouwlustigen, voor sportievelingen en creatieve bachelors.  Hieronder vind je allerlei leuke dingen om te doen met vrijgezellenfeesten. Een bachelorparty op maat kan ook. Wat is jouw plan? Een complete vrijgezellendag met alles erop en eraan of een middag of avond leuke dingen doen? Een vrijgezellenfeest organiseren kan nogal wat tijd kosten maar als je voor de uitjes van Flitz-Events kiest wordt alles je uit handen genomen. Natuurlijk altijd in overleg met jou. Je combineert onze vrijgezellenfeestjes eenvoudig met lekker eten en drinken. Er is veel keuze, van eenvoudige lunch tot uitgebreid buffet, een BBQ op het strand of op je vrijgezellendag lekker pizza eten. Organiseer ook een vrijgezellendag die voor altijd in je geheugen staat gegrift.

Bachelor party: activiteiten voor mannen

Een vrijgezellenfeest voor mannen waarbij je elkaar uitdaagt tijdens spannend sportieve spellen? Speel een beachkamp, ga beachvolleyballen of ga onder het genot van een hapje en een drankje aan de slag met creatieve uitdagingen. De zee op in een powerboat, op het strand capriolen uithalen, het kan allemaal. Wij organiseren de perfecte bachelorparty, inclusief lekker eten en drinken. Gezelligheid verzekerd. Er zijn binnen activiteiten en buiten activiteiten dus je kunt je vrijgezellenfeest organiseren zoals bij jou én het seizoen past. Kijk naar de grote hoeveelheid vrijgezellen ideeën op de website en neem contact met ons op als je meer wilt weten. Willen jullie tijdens de bachelor party ook lekker eten? We organiseren de heerlijkste en gezelligste lunches en diners, ook aan het strand. Wat is er leuker dan in een gezellige strandtent napraten over jullie bachelor feest onder het genot van een hapje en een drankje. Later terugkijken naar de foto’s van jullie bachelor party zorgt er voor dat je nog jarenlang napret zult hebben.

Bachelorette party: activiteiten voor vrouwen

Samen met je zussen en/of beste vriendinnen genieten van een heerlijke dag! Een bachelorette party is altijd gezellig en als je dat wilt ook spannend of sportief. Leuke spellen spelen, creatieve vaardigheden uitleven met zand, met ijs of met andere materialen en natuurlijk lekker eten. Een rondvaart maken of op vrijgezellendag met de fiets er op uit kan ook. Kijk naar de vele mogelijkheden voor een geweldige bachelorette party en organiseer een vrijgezellenfeest dat je nooit meer zult vergeten. Voor vrijgezellenfeest ideeën kijk je rond op de website, de keuze is enorm. Ook voor vrijgezellenfeestjes voor vrouwen! Er zijn zoveel leuke dingen om te doen met vrijgezellenfeesten, je zult verrast zijn wat er allemaal kan. Escape rooms, kiten op het strand, slippers versieren, zandsculpturen maken en nog veel meer. Er zijn zowel binnen activiteiten als buiten activiteiten dus voor elk seizoen is er een geschikt uitje. Tijdens de verschillende activiteiten of na afloop lekker eten hoort er meestal ook bij. Superleuk om na te praten, oude herinneringen op te halen en je bachelorette feest fantastisch af te sluiten. Je kunt ook een avond bachelor feest organiseren met een gezellig quiz of een spetterend feest. Neem gewoon contact met ons op als je vragen hebt of hulp wilt bij het organiseren van je vrijgezellenfeest.

FAQ

Wat zijn de leukste ideeën voor vrijgezellenfeesten voor mannen?
Voor een vrijgezellenfeest voor mannen bieden wij stoere en sportieve activiteiten aan. Hierbij kun je denken aan: Powerkiten, bubbel voetbal, op hoge snelheid in een RIB powerboat.
Wat zijn de leukste ideeën voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen?
Stapt uw nicht, tante, zus of beste vriendin binnenkort in het huwelijksbootje? Dan willen wij graag helpen om deze voor u te organiseren! Denk aan leuke activiteiten als cocktails shaken tijdens de cocktail workshop of dansen op één van onze party boten, en natuurlijk hebben we nog veel meer unieke en creatieve activiteiten.
Bieden jullie vrijgezellenfeesten ook aan op maat?
Geheel naar een op maat gemaakt vrijgezellenfeest naar uw wensen en ideeën, kunnen wij aantrekkelijke arrangementen aanbieden. Wij denken graag met uw mee om te kijken hoe wij voor u een onvergetelijke vrijgezellenfeest kunnen organiseren!

Vrijgezellenfeest mannen

Bij een vrijgezellenfeest voor mannen komen de mannen meestal samen voor een avondje uit in de stad om de laatste dagen van hun vriend in vrijheid te vieren. Dit houdt meestal in dat ze naar bars en clubs gaan. Het vrijgezellenfeest wordt meestal gepland en betaald door de beste man, en het is niet ongewoon voor de bruidegom om niet op de hoogte te zijn van de plannen tot de avond van het vrijgezellenfeest. Hoewel vrijgezellenfeesten heel leuk kunnen zijn, is het belangrijk om te onthouden dat het ook een tijd is om los te gaan en wild te zijn. Als zodanig moeten vrijgezellen voorbereid zijn om zwaar te drinken, laat op te blijven, en misschien zelfs een beetje in de problemen te komen. Immers, wat is een vrijgezellenfeest zonder een beetje losbandigheid?

 

Vrijgezellenfeest mannen organiseren

Mannen willen een nacht om te onthouden, en er zijn tal van manieren om dat te laten gebeuren. Om te beginnen kunt u een thema kiezen waar iedereen achter kan staan. Of het nu een black-tie affair is of een meer ontspannen dresscode, zorg ervoor dat iedereen op dezelfde pagina zit. Dan is het tijd om de activiteiten te plannen. Vrijgezellenfeest voor mannen draait allemaal om loslaten en plezier hebben, dus zorg ervoor dat u activiteiten kiest die dat weerspiegelen. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, overweeg dan om een feestplanner in te huren om u te helpen met de details. Met een beetje planning en voorbereiding, kunt u een vrijgezellenfeest organiseren waar iedereen nog jaren over zal praten.

Waarom uw vrijgezellenfeest voor mannen laten organiseren door Flitz-events?

Flitz-events organiseert al jaren vrijgezellenfeesten voor mannen, en wij hebben de ervaring om uw vrijgezellenfeest tot een succes te maken. We hebben honderden vrijgezellenfeesten georganiseerd, dus we weten wat er nodig is om de mannen een leuke tijd te bezorgen. Wij zullen samen met u uw budget bepalen en vervolgens de activiteiten vinden die het beste bij uw groep passen. Wij kunnen u helpen met het plannen van een avondje uit in de stad of een weekendje weg. Dus als u op zoek bent naar iemand die u kan helpen bij het organiseren van uw vrijgezellenfeest, kijk dan niet verder dan Flitz-events.

 

Bachelor feest: activiteiten voor mannen

Er zijn een heleboel verschillende activiteiten die uw vrijgezellenfeest tot een succes kunnen maken. Het hangt allemaal af van wat u en uw vrienden leuk vinden. Hier zijn wat ideeën om u op weg te helpen:

-Kies voor een cocktail workshop: Bij een vrijgezellenfeest kan natuurlijk een cocktail niet missen, daarom kunt u bij ons terecht voor een workshop cocktails maken op het strand van Scheveningen.

-Huur een partybus bij Flitz: Feestbussen worden steeds populairder voor vrijgezellenfeesten. Ze geven u de mogelijkheid om te drinken en te feesten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het rijden. Plus, ze komen met hun eigen ingebouwde entertainment, zodat u het feest de hele nacht door kunt laten gaan.

 

Vrijgezellenfeest mannen tips

moeten zich bewust zijn van een paar dingen voor de grote nacht. Hier zijn 6 tips voor vrijgezellenfeest mannen:

  1. Zorg ervoor dat u een solide gastenlijst heeft. U wilt niet dat ongenode gasten uw feestje komen verpesten.
  2. Heb een plan voor de avond. U wilt niet dat de avond uitloopt op een totale ramp, daarom is het verstandig een planner in te schakelen zoals Flitz-events.
  3. Zorg ervoor dat u genoeg eten en drinken hebt voor iedereen. U wilt niet dat uw gasten te dronken of hongerig worden.
  4. Houd een oogje op uw gasten. U wilt niet dat iemand uit de hand loopt of voor problemen zorgt.
  5. Wees op alles voorbereid. U weet nooit wat er kan gebeuren op een vrijgezellenfeest!