Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Vrijgezellenfeest Scheveningen!

100+ Activiteiten voor uw vrijgezellenfeest👰

Vrijgezellenfeest Mannen Op Scheveningen

Organiseert u een Vrijgezellenfeest Mannen of Vrijgezellenfeest vrouwen in Scheveningen, Den Haag of omgeving? (Door heel Nederland) En bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vrijgezellenfeest op het strand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de beste vrijgezellenfeest activiteiten. Bij Flitz Events vind je een heel groot aanbod met allerlei leuke activiteiten, die zeer geschikt zijn voor een vrijgezellenfeest. Of het nu een vrijgezellenfeest voor vrouwen of voor mannen is. Veel activiteiten vinden plaats op het strand, een unieke locatie. Ideaal met mooi weer, zodat je ook nog eens een mooi bruin kleurtje krijgt voor de bruiloft. Combineer de activiteit met een drank- of dinerarrangement om de activiteit goed af te sluiten en te zorgen voor het perfecte vrijgezellenfeest. Combineer zon, zee en strand met een van onze hilarische activiteiten. Uiteraard mogen een paar drankjes en een gezellige BBQ niet ontbreken. Dit zijn onze ingrediënten om uw vrijgezellenfeest tot een groot succes te maken. Keuze uit meer dan 30 strandactiviteiten en verschillende arrangementen. Lees onderaan de beste vrijgezellenfeest tips voor 2020! 

Persoonlijk – Sportief – Fun of gewoon lekker gek!

Vrijgezellenfeest organiseren? Meest gekozen activiteiten voor een vrijgezellenfeestje in Scheveningen

VRIJGEZEL MAG GRATIS DEELNEMEN AAN DE MEESTE ACTIVITEITEN!

Aanbiedingsdeal voor een totaal georganiseerde vrijgezellendag

Voor 75 euro P.P. krijgt u 2 consumpties + BBQ deluxe + 2 uur drankarrangement + 2 activiteiten *, kortom een geheel georganiseerde dag.

Voor 65 euro P.P. krijgt u 3 consumpties + BBQ deluxe + 2 activiteiten*, kortom een geheel georganiseerde dag.

Voor 60 euro P.P. krijgt u 2 consumpties + 2 uur drankarrangement + BBQ deluxe + 1 activiteiten*.

Voor 50 euro P.P. krijgt u 3 consumpties, BBQ deluxe + 1 activiteit*.

*Vraag naar de mogelijk heden, bepaalde activiteiten zoals een cocktail workshop, powerboat, slippers pimpen etc. zijn niet mogelijk icm bovenstaande arrangementen.

Top 6 activiteiten vrijgezellenfeesten Scheveningen:

Is het tijd voor een vrijgezellenfeest van uw broer, neef of een goede vriend? Dat kan door ons geregeld worden. Wij helpen u graag met het organiseren van een bedrijfsuitje voor de stoere binken. Voor een vrijgezellenfeest voor mannen bieden wij stoere en sportieve activiteiten aan. u kunt er voor kiezen om de vrijgezel door het zand te laten rollen of een beetje door de lucht te laten vliegen tijdens het powerkiten. Heeft u zin om te lachen, gieren of brullen om elkaars acties? Dan kunt u er ook voor kiezen om de activiteit bubbel voetbal te doen. Misschien heeft u wel zin in een beetje spanning? Dan kunt u ook een rondvaart op de zee, op hoge snelheid in een RIB powerboat. Behalve deze activiteiten hebben wij ook nog een breed aanbod aan andere sportieve en creatieve leuke activiteiten.

Top 6 activiteiten vrijgezellenfeesten Scheveningen:

Stapt uw nicht, tante, zus of beste vriendin binnenkort in het huwelijksbootje? Dan willen wij graag helpen om deze voor u te organiseren! Misschien wilt u ontsnappen aan kannibalen, kokosnoten schieten met een eigengebouwde katapult, vuur maken op het strand? Dan is de activiteit Robinson crusoe Scheveningen de juiste activiteit! Ook hebben wij creatieve activiteiten, een daarvan is slippers pimpen. Kies voor deze activiteit en steel in de zomer met uw zelf versierde slippers de show! Past een creatief uitje niet bij het vrijgezellenfeest dat u wilt organiseren? Dan kunt u ook kiezen voor de workshop cocktail shaken. Shake zelf uw eigen cocktail en geniet daarna van uw zelfgemaakte cocktail. Behalve deze activiteiten hebben wij ook nog een breed aanbod van andere sportieve en creatieve leuke activiteiten.

Vrijgezellenfeest Scheveningen organiseren bij Flitz Events waarom?

Op zoek naar de leukste activiteiten voor een vrijgezellenfeest op Scheveningen? Wij bieden een breed aanbod van activiteiten aan voor vrijgezellenfeest voor vrouwen en mannen! Het organiseren van een vrijgezellen dag is een bijzondere gelegenheid. Het vrijgezellenfeest moet een speciale dag worden voor de ‘vrijgezel’. Voel het warme zand tussen uw tenen of laat de vrijgezel door de lucht vliegen tijdens het powerkiten! Naast ons brede aanbod hebben aan activiteiten, bieden wij ook combinatie arrangementen aan en geheel verzorgde vrijgezellenfeesten op Scheveningen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw vrijgezellenfeest af te sluiten met een heerlijke BBQ, met een prachtig uitzicht op het strand. Alle activiteiten  zijn onder begeleiding van professionele instructeurs die gespecialiseerd zijn om van uw vrijgezellenfeest in Scheveningen een succes te maken! Wilt u een heel bijzonder vrijgezellenfeest in Scheveningen, dan organiseren wij in overleg met u een volledig naar uw wensen ingevuld vrijgezellenfeest.

LEES ONDERAAN 7 SUPER TIPS VOOR EEN ONVERGETELIJKE DAG

Alle vrijgezellenfeest activiteiten zijn onder begeleiding van professionele instructeurs die gespecialiseerd zijn om van ieder vrijgezellenfeest in Scheveningen een succes te maken. Wilt u een heel bijzonder vrijgezellenfeest in Scheveningen dan stellen we samen met u een volledig op maat gemaakte vrijgezellendag samen. We hebben een top 3 meest gekozen activiteiten voor vrijgezellenfeesten samengesteld. Een vrijgezellenfeest in Scheveningen moet een onvergetelijke ervaring zijn.

Vrijgezellenfeest op maat op Scheveningen

Als een van je beste vrienden gaat trouwen dan is het jouw taak om een heel erg groots en leuk vrijgezellenfeest te organiseren. Zorg voor een leuke activiteit op een bijzondere locatie en genoeg drankjes om de dag mee door te komen. Als het goed is dan krijgt je vriend of vriendin maar een vrijgezellenfeest in zijn of haar leven, dus de organisatie moet dan helemaal top geregeld zijn. Een geheel op maat gemaakt vrijgezellenfeest! Een feest volgens uw wensen en ideeën. Wij kunnen aantrekkelijke arrangementen aanbieden. Wij denken graag met u mee om te kijken hoe wij voor u een onvergetelijk vrijgezellenfeest kunnen organiseren! Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan, zodat wij van uw vrijgezellenfeest een ‘Flitzende’ dag kunnen maken.

Combinatie arrangementen met horeca

We hebben het hiervoor al aangegeven: u kunt uw vrijgezellenfeest afsluiten met een BBQ. U kunt er echter ook voor kiezen om te gaan borrelen of dineren. Wij hebben verschillende locaties op Scheveningen uitgekozen. Op elke locatie is een ongedwongen sfeer en alle locaties bieden heerlijke gerechten: BBQ’s en enthousiaste gezellige medewerkers wat tot en compleet geweldig vrijgezellenfeest leidt.

Veel gecombineerde arrangement in Scheveningen:

 

Vrijgezellenfeest

Een bijzonder moment: het vrijgezellenfeest. Wil je een vrijgezellenfeest Den Haag of omgeving organiseren dan vind je daarvoor bij Flitz-events heel veel mogelijkheden. Ludieke, gezellige en bijzondere vrijgezellenfeesten. Zowel voor de bruid als voor de bruidegom. En voor hun vrienden natuurlijk. Het vrijgezellenfeest is een moment van samenkomen vóór de aanstaande grote dag: de bruiloft. Nog eenmaal als ongetrouwde man of vrouw met je vrienden op stap moet natuurlijk een bijzondere aangelegenheid worden. Daar zorgen wij dan ook graag voor.

Avontuurlijk vrijgezellenfeest

Willen jullie iets spannends beleven tijdens het vrijgezellenfeestje? Ga powerkiten! Vliegt daar een vrijgezel door de lucht? Wie is het eerste bij de finish? De Robinson Experience is ook een uitdaging en een waar spektakel. Allerlei spannende wedstrijden om te overleven en de prijs in de wacht te slepen. Ga branding raften, strandzeilen, laat jullie opsluiten in een escaperoom of maak een GPS tocht. Na afloop van het avontuurlijke uitje natuurlijk lekker bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje.

Creatief vrijgezellenfeest

Gezellig met elkaar bezig zijn onder het genot van iets lekkers. Een workshop is erg leuk om te doen tijdens een vrijgezellenfeest. Terwijl jullie bezig zijn met het pimpen van slippers kunnen jullie met elkaar kletsen over de grote dag die binnenkort plaatsvindt: het huwelijk! Leren schilderen, een fotopuzzel maken of volg een cursus cocktails maken. Dan kan je daarna tijdens je huwelijksfeest je (schoon)familie trakteren op jouw cocktailkunsten. Flitz-events biedt een groot aantal superleuke creatieve workshops, Scheveningen en Kijkduin. Lekker aan het strand bezig zijn met zandsculpturen maken bijvoorbeeld of leren salsa dansen. Kijk op de website naar alle mogelijkheden.

Sportief vrijgezellenfeestje organiseren

Lekker uitwaaien, spellen spelen en sportief bezig zijn tijdens je vrijgezellenfeest? Dat kan natuurlijk ook. Zowel in Den Haag als in Scheveningen organiseren wij de leukste vrijgezellenfeestjes. Bubble voetbal op het strand? De deelnemers zitten in een grote luchtbel, dat geeft dus zeker weten een boel fun. Volleyballen, vliegeren of met z’n allen een vlieger bouwen, het kan allemaal. Je combineert naar eigen wens verschillende mogelijkheden voor een sportief vrijgezellenfeestje met andere activiteiten.

Lekker eten en drinken tijdens je vrijgezellenfeest

Niet onbelangrijk: lekker eten en drinken tijdens en na je activiteit. Wij organiseren graag een borrel, óók op een boot! Meer zin in een BBQ? Dat kan ook en ook op het strand. Zo wordt je vrijgezellenfeest Den Haag wel heel bijzonder. Pizza eten, sushi eten, een buffet? Wij regelen het. Natuurlijk altijd in overleg met jou.

Een vrijgezellenavond vol plezier

De pubquiz is gewoon super leuk. Onder leiding van een professioneel spelleider spelen jullie de pubquiz, spannend en ludiek. Wie weet de meeste vragen goed te beantwoorden? Wie drukt het snelst op de knop? Met een pub quiz ben je verzekerd van een geweldig vrijgezellenfeest. Zowel voor vrouwen als voor mannen. De gekste vragen komen voorbij, vragen waarop je het antwoord wel weet maar kom je er ook op? Of is je buurman of buurvrouw toch steeds net iets sneller? Je kunt de pubquiz ook in teams spelen voor nog meer spanning en plezier.

Meer weten over alle mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Voorbeeldprogramma vrijgezellenfeest:

De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd

• 12.30 uur        Ontvangst gasten op locatie/strandtent
• 12.45 uur        Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
• 13.45 uur        Uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
• 14.00 uur        Start Powerkiten of Robinson Crusoe
• 16.00 uur        Einde Powerkiten of Robinson Crusoe
• 16.00 uur        Korte pauze
• 16.45 uur        Start Bubbel Voetbal  of archery tag
• 17.45 uur        Einde Bubbel Voetbal  of archery tag
• 17.45 uur        De prijsuitreiking en afsluiting van het programma
• 18.00 uur        Aansluitend borreluurtje
• 19.00 uur        Aanvang BBQ Deluxe
• 21.00 uur        Einde programma

Scheveningen is één van de bekendste badplaatsen van Nederland. Met z’n karakteristieke Kurhaus, z’n spraakmakende pier en geheel vernieuwde boulevard heeft Scheveningen op groepsuitjes gebied veel te bieden. Combineer je vrijgezellenfeest in Scheveningen met een bezoekje aan het beroemde Crazy Piano’s.

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is een bijzondere aangelegenheid. Het moet een speciale dag worden voor de ‘vrijgezel’. Een leuke manier om samen met je vrienden toe te leven naar de aankomende en bijzondere grote dag. Voor deze leuke manier kunnen wij zorgen! Of het nu gaat om een sportieve, creatieve of een avontuurlijke activiteit, alles behoort tot de mogelijkheden bij Flitz-events.

Klik hier om naar onze evenementen pagina te gaan om te kijken welke activiteit(en) u aanspreekt. LET OP!! Kunt u geen keuze maken uit deze lijst, dan is het natuurlijk ook mogelijk om de activiteit(en) met elkaar te combineren. Tevens bestaat de mogelijkheid om de activiteit(en) af te sluiten met een heerlijke BBQ op 1 van onze TOP-locaties.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aan vraagformulier zodat wij uw vrijgezellendag tot een ‘Flitzende’ dag kunnen maken!

VRIJGEZEL MAG GRATIS DEELNEMEN AAN DE ACTIVITEIT.

Evenementen vrijgezellenfeest Scheveningen :

Combinatie arrangementen met horeca

Na de activiteiten in Scheveningen wordt het de hoogste tijd voor lekker borrelen en BBQen of dineren. En ook daarvoor heeft Flitz-events verschillende locaties op Scheveningen uitkozen. De locaties bieden dankzij de ongedwongen, de heerlijke gerechten en BBQ’s en enthousiaste, gezellige personeel een garantie voor een geweldige avond voor vrijgezellen feesten.

Kies uit één van de strandtenten in Scheveningen of vraag om de offerte!

Gaat je beste vriend of vriendin trouwen en wil je iets gaafs en onvergetelijks organiseren? Denk er dan eens over na om het vrijgezellenfeest via Flitz-events op Scheveningen te laten organiseren. Combineer de zon, zee en het strand met het leukste vrijgezellenfeest wat je ooit zult beleven. Flitz-events heeft jarenlange ervaring met het organiseren van vrijgezellenfeesten op Scheveningen en omstreken. Hierdoor heb jij geen enkel omkijken naar de organisatie van het uitje. Flitz-events biedt meer dan 30 strandactiviteiten, waardoor er altijd wel een stoere activiteit tussen zit die precies bij de vrijgezel en de groep past.

Uit welke activiteiten kun je kiezen

Zoals gezegd biedt Flitz-events meer dan 30 strandactiviteiten. Met zo’n aantal wordt het dus een lastige klus om niet iets leuks te kunnen vinden voor het vrijgezellenfeest. Wij sommen hier even een aantal van onze populairste activiteiten op:

  • Powerkiten
  • Beachcamp
  • Shootout
  • Blokarten
  • Bubbelvoetbal
  • Boerenbeachgolf
  • Wie is de rat
  • Beachvolleybal

En er zijn nog veel meer mogelijkheden. Van GPS tochten over de boulevard tot brandingraften en van bamboe torens bouwen tot graffiti spuiten. Wanneer je het moeilijk vindt om een keus te maken uit deze leuke events, laat ons je dan gewoon helpen. Neem contact met ons op, vertel ons iets over de vrijgezel en de groep en wij zullen samen met jou een of meerdere toffe activiteiten bedenken en gaan organiseren. Wij weten zeker dat dit een supergaaf vrijgezellenfeest wordt. Dit vrijgezellenfeest zal later nog meerdere malen aangehaald worden als het tofste vrijgezellenfeest ever.

Grootte groep

Wanneer er een vrijgezellenfeest georganiseerd moet worden, dan kan dat best lastig zijn. Allereerst moeten alle mensen die belangrijk zijn voor de vrijgezel getraceerd en gemobiliseerd worden en hierna moet er een datum gepland worden. Om al deze mensen ook nog eens op een lijn te krijgen over wat te doen, kan nog wel eens een uitdaging zijn. Flitz-events heeft daarom alleen maar toffe uitjes, waardoor het niet anders kan, dan dat iedereen direct enthousiast is. Wie wil elkaar nou niet verslaan met beachvolleybal of robinson Crusoe. En wat is er nou heerlijker dan tijdens het vrijgezellenfeest met de voetjes in het zand te genieten van loungemuziek en een drankje in de hand? Flitz-events is er voor jou en verzorgt het vrijgezellenfeest van A tot Z geheel naar jouw wens. Het maakt ook in principe niet uit hoe groot de groep is. Bij Flitz-events organiseren wij al vrijgezellenfeesten vanaf twee personen. Alles is dus mogelijk wanneer jij het vrijgezellenfeest op Scheveningen wil laten organiseren door Flitz-events.

Activiteit of arrangement

Wanneer je het vrijgezellenfeest op Scheveningen door Flitz-events laat organiseren kun je een keuze maken tussen een of meerdere activiteiten, of een arrangement. Wanneer wij alleen de activiteiten voor je organiseren, dan kan dat natuurlijk. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van deze activiteiten. Onze ervaren professionele instructeurs zorgen ervoor dat iedere uitje veilig en soepel verloopt. Wanneer je kiest voor een activiteit moet je er rekening mee houden dat je zelf voor de hapjes en de drankjes zorgt. Uiteraard zijn er strandpaviljoens waar je terecht kunt. Je kunt ook de hapjes en drankjes door ons laten regelen, zodat je daar ook geen omkijken meer naar hebt. Je kunt dan het beste voor een volledig arrangement kiezen. Flitz-events zorgt dan namelijk in samenwerking met verschillende strandpaviljoens ook voor de heerlijke hapjes en drankjes tijdens en na de activiteiten. Bijkomend voordeel is dat je de relaxte muziek en beachlooks er gratis bij krijgt. Scheveningen is echt een supertoffe en inclusieve badplaats, waardoor het een uitermate goed idee is om het vrijgezellenfeest hier te laten organiseren. Buiten het feit dat er veel gezellige strandpaviljoens zijn, heb je ook de mogelijkheid om op de boulevard de avond voort te zetten.

Hoe ziet zo’n arrangement er uit

Wanneer je kiest voor een arrangement voor je vrijgezellenfeest op Scheveningen, dan weet je zeker dat je een dagvullend programma krijgt. Flitz-events werkt hiervoor samen met verschillende strandpaviljoens. Hierdoor kun je altijd bij het strandpaviljoen van jouw wens de gekozen activiteiten laten organiseren. Zo kun je ervoor kiezen om bij aankomst op Scheveningen eerst te lunchen bij het strandpaviljoen om daarna aan de activiteiten te kunnen beginnen. Immers is sporten op een lege maag nooit een goed idee! Halverwege de activiteit houden we altijd even een korte pauze. Zo kan iedereen, afhankelijk van de gekozen activiteit, weer lekker op adem komen en even wat drinken. Na het tweede deel van de activiteit vindt de prijsuitreiking plaats en de sluiting van het programma. Hierna kan er lekker gegeten en gedronken worden bij het strandpaviljoen waarvoor jij gekozen hebt. Wil je hierna nog op stap? Dan moet je dat zeker niet laten. Op Scheveningen zijn ook diverse uitgaansgelegenheden op de boulevard. Maar ook de binnenstad van Den Haag is zeer gemakkelijk te bereiken met de auto, openbaar vervoer of de taxi.

Als het regent

We krijgen vaak de vraag wat er gebeurt als het regent. Ondanks het feit dat wij van Flitz-events veel in de hand hebben, kunnen wij niet het weer controleren. Wij houden het weer wel altijd goed in de gaten. Op Scheveningen kan het zo zijn dat het om 10:00 uur ’s-ochtends hard regent en dat om 13:00 uur de zon knetterhard schijnt. Wij kennen het weerbeeld en zullen altijd met jou in overleg staan wanneer het erop lijkt dat het vrijgezellenfeest buiten geen optie is. Flitz-events heeft daarom ook activiteiten voor binnen waarop teruggevallen kan worden. Maar wanneer het even kan zullen de activiteiten buiten gewoon doorgaan. Het is dan ook aan de deelnemers om goede kleding aan te trekken voor het geval het wat harder waait, miezert of wat fris is.

Neem vrijblijvend contact op

Is je interesse gewekt om het vrijgezellenfeest op Scheveningen te laten organiseren en wil je weten wat Flitz-events voor jou kan betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en wij komen direct bij je terug. In goed overleg zal Flitz-events het vrijgezellenfeest op Scheveningen voor jou organiseren en beleef je op die manier het vrijgezellenfeest waar nog jaren over nagepraat zal worden.

Vrijgezellenfeest vrouwen

Op zoek naar een spectaculair vrijgezellenfeest voor vrouwen? Heeft u de eer om het vrijgezellenfeest voor de vrouwen te organiseren? Een feestje voordat de bruid gaat trouwen; een speciaal vrijgezellenfeest voor vrouwen! De laatste keer dat jullie met elkaar op stap gaan vóór de grote dag. Zo’n vrijgezellenfeest voor vrouwen moet natuurlijk iets bijzonders zijn, een dag om nooit te vergeten. Wij hebben een enorme keuze uit activiteiten die heel geschikt zijn voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Lekker buiten uitwaaien of creatief bezig zijn in een strandtent in Scheveningen, Den Haag, Kijkduin of Hoek van Holland. We organiseren graag een vrijgezellenfeest vrouwen aan het strand maar ook in de stad.

Creatief vrijgezellenfeest vrouwen

Willen jullie gezellig met elkaar aan de slag tijdens een creatieve workshop, dan heb je bij Flitz-events een uitgebreide keus. Jullie kunnen slippers of klompen gaan pimpen maar ook leren schilderen of leren sieraden maken. De workshops staan onder leiding van professionals en er is voldoende ruimte voor gezelligheid en een hapje en drankje. Ook erg leuk is zandsculpturen maken. Werk als team aan een prachtig creatief plan en laat jullie fantasie de vrije loop. Of maak er een wedstrijdje van met een prijs voor de mooiste zandsculptuur. Jullie kunnen een workshop ook prima combineren met een andere activiteit en met een heerlijke maaltijd. Wij verzorgen graag een prima lunch, een diner of BBQ op het strand. Tip: workshop salsa dansen of de workshop cocktails maken! Verras je lief met een overheerlijke zelfbedachte cocktail.


Sportief vrijgezellenfeest vrouwen

Willen jullie lekker sportief bezig zijn? Flitz-events heeft ook allerlei sportieve activiteiten voor een geslaagd vrijgezellenfeest voor vrouwen. Hoe avontuurlijk willen jullie het hebben? Iets extreems doen kan namelijk ook! Branding raften bijvoorbeeld, of een tocht met de powerboat. powerkiten is ook heel spannend en een activiteit om nooit te vergeten. Hetzelfde geldt voor golfsurfen. Het strand leent zich voor geweldig leuke activiteiten waarbij je ook de zee op kunt om de branding te trotseren. Heb je een buiten activiteit gepland en wordt het onverhoopt slecht weer, dan is het altijd mogelijk een tweede plan achter de hand te hebben. Jullie feesten dan gewoon in een van de strandtenten.

Andere sportieve uitjes voor een vrijgezellenfeest vrouwen zijn onder meer: beach volleyballen, vliegeren, boeren beach golf en de Robinson Crusoe uitje. Die laatste activiteit, de Robinson Crusoe uitje, is super spannend. Jullie gaan van alles doen om te overleven: kokosnoten schieten, liaan trekken, een grote toren bouwen met Jenga en een hindernisbaan lopen.


Activiteiten vrijgezellenfeest vrouwen

Natuurlijk zijn er heel veel activiteiten, die mannen en vrouwen leuk vinden maar er zijn ook activiteiten die toch vooral gericht zijn op een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Denk bijvoorbeeld aan de workshop Piemels Pimpen. Traditiegetrouw is het vrijgezellenfeest het laatste moment voor de bruid een rustiger leven moet gaan leiden. Daarom wil je op een vrijgezellenfeest los kunnen gaan. Tijdens de workshop krijgt iedereen een gipsen exemplaar van een piemel en alle materialen om die zo mooi mogelijk te maken. Eventueel kan je na de workshop nog een verkiezing houden en bepalen wie het beste piemels kan versieren. Iedereen gaat uiteraard met dit mooie souvenir naar huis. Zo heeft iedereen een leuk aandenken aan een leuke dag. Je vergeet nooit meer wat je hebt gedaan als je een mooi versierde piemel in huis hebt staan.

Grote keuze uit activiteiten voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen

We hebben nog lang niet alles opgenoemd wat je kunt doen tijdens een vrijgezellenfeest voor vrouwen. De escape room, een rondvaart maken, een GPS tocht organiseren bijvoorbeeld. Kijk op de website van Flitz-events om alles over onze activiteiten te lezen. Je kunt ons ook altijd mailen of bellen voor informatie en advies. We stellen graag samen met jou het gewenste programma samen voor het vrijgezellenfeest. Of het nou om een paar uur gaat, een avond, een middag of een hele dag. Je kiest bij ons ook uit veel mogelijkheden voor eten en drinken: van pizza of sushi eten tot borrelen op een boot of een BBQ op het strand.

Vrijgezellenfeest mannen

Een vrijgezellenfeest mannen is vaak sportief en gezellig. tijdendens een vrijgezellenfeest met mannen onder elkaar wordt er heel wat afgelachen en soms zijn de heren ook graag competitief bezig. Ook het eten en drinken zijn natuurlijk belangrijk en dragen bij aan een gezellige vrijgezellenfeest. Flitz-events helpt je graag een geweldig vrijgezellenfeest te organiseren, zowel voor mannen als voor vrouwen. Je kunt van alles doen: een vlieger bouwen, elkaar uitdagen tijdens de Robinson Challenge, het water op om te branding raften, met elkaar beach volleybal spelen of ’s avonds een gezellige en bloedstollende pub quiz spelen. Het aanbod is heel groot én gevarieerd zodat we altijd in staat zijn een vrijgezellenfeest mannen te organiseren conform jouw wensen.

Het aanbod vrijgezellenfeest mannen

Hoe willen jullie dit laatste mannenfeestje met de aanstaande bruidegom doorbrengen? Kies uit sportieve, avontuurlijke, gezellige of lekkere uitjes. Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Een hele dag er op uit? Dat kan. Alleen een middag en/of avond op stap? Ook super leuk. De verschillende activiteiten van Flitz-events zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Veel activiteiten vinden plaats op of aan het strand. Lekker in het zand, bij of in zee of in een gezellige strandtent. Een erg leuke omgeving om een vrijgezellenfeest voor mannen te organiseren. Locaties zijn onder meer Hoek van Holland, Scheveningen en Kijkduin. Ook in Den Haag organiseren wij graag jouw vrijgezellenfeest. Andere locaties zijn in overleg ook mogelijk.


Sportieve en avontuurlijke uitjes vrijgezellenfeest mannen

Op sportief gebied is er ontzettend veel te doen. Bubble Footbal bijvoorbeeld betekent geheid lachen. Jullie zitten in een grote opblaasbare bal en moeten zo tegen elkaar strijden. Jullie kunnen ook gaan strandzeilen of kiten. Kiten is sowieso erg spannend. Wie maakt de beste sprong? Wie kan zich het verst laten meeslepen door de kite? De Robinson Crusoe Experience is een spannend avontuur aan het strand. Jullie spelen allerlei spellen en strijden tegen elkaar, of in teams. Koksnoten schieten, een toren bouwen van mega Jenga, een hindernisbaan, vuur maken en liaan trekken. Met de hele groep vliegeren of eerst een mega vlieger bouwen is ook erg leuk. En wat te denken van golfsurfen, boeren beach golf of met de powerboat de zee op?

Te gekke workshops voor mannen

Iets nieuws leren tijdens het vrijgezellenfeestje voor mannen? Leer pokeren! Zowel voor beginners als gevorderden en onder leiding van een professionele dealer. Liegen en bedriegen is toegestaan, je leert tips en trics en natuurlijk is er een leuke prijs voor de beste pokerface.

Heerlijke cocktails leren maken kan ook. Daarmee kunnen jullie de dames later nog eens leuk verrassen. Bij Flitz-events zijn er nog allerlei andere leuke workshops, bijvoorbeeld een strijdvlieger bouwen, zandsculpturen maken of de graffiti workshop. Leerzaam en gezellig, onder het genot van een hapje en drankje.

De inwendige mens tijdens het vrijgezellenfeest

Minstens zo belangrijk als een leuke activiteit is lekker eten en drinken. Flitz-events heeft van alles voor je in petto: een BBQ op het strand, borrelen op de borrelboot, pizza eten of buffetten in een van de gezellige strandtenten. In overleg met jou kunnen we een totaal arrangement aanbieden, afgestemd op je wensen. Kijk op de website voor informatie over alle mogelijkheden of neem contact op voor vrijblijvend advies voor de organisatie van jouw vrijgezellenfeest voor mannen.

Activiteit vrijgezellenfeest mannen

Mannen voelen tijdens een vrijgezellenfeest vaak de behoefte om aan te tonen dat ze mannelijk zijn. Ook daarvoor zijn er genoeg activiteiten bij Flitz Events te vinden. Een goed voorbeeld van zo’n activiteit is de Archery Attack. Het is een mix tussen paintball en trefbal, waarmee je elkaar moet zien te raken met pijlen. Het gaat hierbij uiteraard wel om zachte pijlen, die zo min mogelijk pijn doen. Splits je op in teams en schiet alle doelen van de tegenstander om zonder zelf geraakt te worden. Probeer daarbij ook zoveel mogelijk tegenstanders te raken. In 1,5 uur tijd kan iedereen zijn energie kwijt en strijden om de winst. Een andere geschikte activiteit voor een vrijgezellenfeest voor mannen is de Robinson Crusoe Experience. Door proeven uit te voeren moet je zien te ontsnappen aan de kannibalen. Bouw een katapult, speel XL Jenga, ga touwtrekken of doe een hindernisbaan en maak op een primitieve manier een vuurtje. Allerlei leuke activiteiten voor een geslaagde vrijgezellenfeest.

 

Dit zijn de 7 tips die je niet mag vergeten!

Ben jij degene die is aangewezen om een leuke vrijgezellenfeest te organiseren? Bij het organiseren van een vrijgezellenfeest komt veel om het hoekje kijken dus vergeet dat niet. Maak je niet druk, wij hebben tips die je helpt met het organiseren van een vrijgezellenfeest. Handig toch?!

Vrijgezellenfeest Tip 1 – Kies een passend thema voor jou bruid / bruidegom!

Je beste vriend(in), broer of zus gaat trouwen en jij bent degene die het vrijgezellenfeest mag gaan organiseren? Dit moet natuurlijk wel een top dag worden, dus daar hoort een passend thema bij natuurlijk. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan!

Voor je je kan gaan uitleven om in de aankoop van feestartikelen te doen en de enorme zoektocht naar gave vrijgezellenactiviteiten, moet je weten welk gek en  leuk thema centraal zal staan op je vrijgezellenfeestje. De bruid / bruidegom is op deze dag  natuurlijk de belangrijkste persoon van het vrijgezellenfeestje, dus het is aan jou om een  goed thema te kiezen dat aansluit bij de persoonlijkheid van de vrijgezel.

Vrijgezellen feest organiseren

Vrijgezellenfeest Tip 2 – Welke activiteit(en) kies je voor je vrijgezellenfeest?

Is de vrijgezel een sportieve vrouw of man, dan is het leuk om met de beste vrienden / vriendinnen een sportieve activiteit te plannen. Hierbij kun je denken aan unieke sportactiviteiten zoals zeskamp en Robinson Crusoe events. Is jullie vrijgezel niet zo van het sporten, dan is het leuker voor hem of haar om een andere activiteit te gaan doen. Hierbij kunt u denken aan zandculturen en workshop cocktail shaken. Het gehele vrijgezellenfeest draait natuurlijk om de bruid, dus het is wel belangrijk dat zij het feest en activiteit echt leuk vindt.

Vrijgezellenfeest Tip 3 – Zorg voor een gastenlijst waar de bruid / bruidegom mee eens is.

Om het vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken, is het natuurlijk belangrijk dat er een topsfeer heerst. Daarom is het belangrijk dat je alle beste vrienden of vriendinnen verzamelt. De vrijgezel wordt het grootste gedeelte van het vrijgezellenfeest overal buiten gehouden. Maar het is toch belangrijk om hem/haar te betrekken bij het opstellen van de gastenlijst. Wie moet er zeker bij zijn en heeft hij/zij liever niet op hun vrijgezellenfeest? Door de vrijgezel bij de gastenlijst te betrekken, weet je ook zeker dat je niemand belangrijk vergeet uit te nodigen. Het is ook handig om vrijgezel erbij te betrekken, omdat je zo ook het telefoonnummer en adressen hebt van iedereen. Zodat je weet waar je de uitnodiging heen moet sturen. Zo verzamel je een geweldige groep om je vriend(in) een geweldig afscheid van het vrijgezellenleven mee te bezorgen.

vrijgezellenfeest-vrouwen

Tip 4 – Kies de datum van dit geweldige vrijgezellenfeest.

Nu je weet wie er allemaal op de gastenlijst staan, kan je alle agenda’s bij elkaar leggen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een online datumprikker of maak een whatsappgroep aan. Zo kan je overleggen en kijken wanneer iedereen wel of niet kan. Wanneer niet iedereen op de verschillende data kan, kun je kijken op welke datum de meeste mensen wel kunnen. Maak hierin keuzes: kies voor een datum waarop de beste vrienden van de vrijgezel sowieso zouden kunnen komen. Deze zijn toch het belangrijkste om erbij te hebben.

Begin vroeg van te voren met het vastzetten van een datum, dan heb je de meeste kans dat iedereen er bij kan zijn. Daarnaast moeten veel activiteiten en locaties vaak weken van tevoren geboekt worden. Plan het vrijgezellenfeest enkele weken voor dat de bruiloft is, zo kan iedereen vol van het vrijgezellenfeest genieten en toch fris op de bruiloft verschijnen. Ga dus meteen aan de slag!

Tip 5 – Het budget van het vrijgezellenfeest.

Bespreek met iedereen die op het vrijgezellenfeest komt wat voor bedrag zij willen uitgeven aan het vrijgezellenfeest. Houdt er rekening mee dat er mensen met verschillende inkomens in de groep kunnen zitten dus ver kom dat je mensen op kosten gaat jagen. Dus houdt het netjes en ‘gemiddeld’ met betrekking tot het budget . Uiteraard hoeft de vrijgezel zelf niks te betalen, dus neem dat zeker ook mee in je berekeningen. Nu het budget bekend is kun je activiteiten voor het vrijgezellenfeest gaan kiezen en boeken.

Nu je ongeveer weet wat de prijs per persoon gaat zijn aan activiteiten, lunch, drankjes, dinner enzovoort. Stuur je dat even naar alle deelnemers voor een akkoord, wel zo netjes om nogmaals even te vragen of iedereen het er mee eens is!

Tip 6 – Maak en verstuur een creatieve uitnodiging.

Een vrijgezellendag is meestal een informeel evenement. Het is daarom niet perse nodig om papieren uitnodigingen te versturen. Je kan bijvoorbeeld ook het jezelf gemakkelijk maken en een Facebook-event van het feest maken. Zo kan je in gelijk zien wie er aanwezig kan zijn, wie misschien en wie niet. Je kan op deze event-pagina ook meteen ideetjes uitwisselen en afspraken maken met alle andere uitgenodigde. Als niet iedereen op Facebook zit, kan je de mensen ook bereiken via e-mail of telefonisch. In plaats van een simpel e-mailbericht is het misschien een leuk idee om hen een e-card te sturen. Deze kan je makkelijk en goedkoop samenstellen via de websites van Vistaprint.

Tip 7 – Maak foto’s van deze leuke dag!

Alle herinnering aan het vrijgezellenfeestje wil je natuurlijk altijd bewaard houden, maak daarom heel veel verschillende soorten foto’s! De dagen na het vrijgezellenfeest, als het nog vers is, zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk foto’s van het vrijgezellenfeest hebt verzameld van alle deelnemers en verstuur alle foto’s naar alle gasten. Deze kunnen handig van toepassing komen in de voorbereidingen voor de bruiloft  voor bijvoorbeeld een presentatie of speech. Een extra tip is ook om deze dag vast te leggen in een fotoboek en je zou bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van Albelli of Pixum voor het maken van dit album.

Sportieve activiteiten vrijgezellenfeest

Als je aan een vrijgezellenfeest denkt dan denk je al snel aan allerlei wilde plannen en activiteiten. Daarom is een sportieve activiteit een leuk idee voor een vrijgezellenfeest. Denk bijvoorbeeld aan het leren Powerkiten op het strand. Leer controle te houden over je vlieger en laat je over het strand heen sleuren. Als dit goed gaat kan je zelfs proberen om een aantal sprongen te maken. Of ga blokarten en laat je in een kart door het strand heen sleuren door een vlieger. Het is ook leuk om een ritje te maken in een RIB Powerboat en vaar met snelheden van 80 tot 100 kilometer per uur over het water. Houd je wel goed vast, want een scherpe bocht en je ligt zo in het water.

Ontspannen activiteiten vrijgezellenfeest

Als je liever wat meer ontspant tijdens een vrijgezellenfeest dan is dat uiteraard ook mogelijk bij Flitz Events. Zo kan je kiezen voor een workshop cocktails maken of een workshop pokeren. Het is ook mogelijk om een creatieve workshop op het strand te volgen en te gaan voor een workshop zandsculpturen maken, slippers pimpen, klompen pimpen, schilderen of graffiti spuiten. Bij zandsculpturen maken, schilderen of graffiti spuiten kan je ervoor kiezen om samen te werken en samen een mooi kunstwerk te maken. Het zijn ideale activiteiten als je houdt van ontspanning, het strand en creatief bent.

The Hangover

De City Game The Hangover is ook uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest. Er is van alles fout gegaan tijdens het vrijgezellenfeest en iedereen heeft een enorme kater van de vele drankjes. Maar het huwelijk vindt vandaag plaats en jullie moeten nog van alles regelen. Jullie hebben hiervoor beperkt de tijd om de trouwerij te redden. Dat kan alleen door zoveel mogelijk munten te verzamelen in Den Haag of Scheveningen en de schade van de avond ervoor te repareren. Je moet nog een trouwpak en ringen betalen en afleveren bij de juiste locatie. Ook moet je de stripteasedanser van gisteravond afbetalen en zorgen dat je je ex en schoonouders ontwijkt. Dat doe je allemaal aan de hand van een tablet met GPS. Als je een grote groep hebt dan kan je je ook opsplitsen in teams. Een activiteit, die perfect bij een vrijgezellenfeest past.

FAQ

Wat zijn de leukste ideeën voor vrijgezellenfeesten voor mannen?
Voor een vrijgezellenfeest voor mannen bieden wij stoere en sportieve activiteiten aan. Hierbij kun je denken aan: Powerkiten, bubbel voetbal, op hoge snelheid in een RIB powerboat.
Wat zijn de leukste ideeën voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen?
Stapt uw nicht, tante, zus of beste vriendin binnenkort in het huwelijksbootje? Dan willen wij graag helpen om deze voor u te organiseren! Denk aan leuke activiteiten als cocktails shaken tijdens de cocktail workshop of dansen op één van onze party boten, en natuurlijk hebben we nog veel meer unieke en creatieve activiteiten.
Bieden jullie vrijgezellenfeesten ook aan op maat?
Geheel naar een op maat gemaakt vrijgezellenfeest naar uw wensen en ideeën, kunnen wij aantrekkelijke arrangementen aanbieden. Wij denken graag met uw mee om te kijken hoe wij voor u een onvergetelijke vrijgezellenfeest kunnen organiseren!