Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Vrijgezellenfeest Scheveningen, Den Haag & omgeving!

Persoonlijk – Sportief – Fun of gewoon lekker gek !

Vrijgezellenfeest Mannen Op Scheveningen

Organiseert u een Vrijgezellenfeest Mannen of Vrijgezellenfeest vrouwen  in Scheveningen, Den Haag of omgeving? En bent u opzoek naar een bijzondere locatie voor uw vrijgezellenfeest op het strand? Dan bent u bij ons aan aan het juiste adres. combineer zon, zee en strand met een van onze hilarische activiteiten. uiteraard mogen een paar drankjes en een gezellige BBQ niet ontbreken. Dit zijn onze ingrediënten om u vrijgezellenfeest tot een groot succes te maken. Keuze uit meer dan 30 strandactiviteiten en verschillende arrangementen. Lees onderaan de beste vrijgezellenfeest tips voor 2020! 

Meest gekozen activiteiten voor een vrijgezellenfeestje in Scheveningen

VRIJGEZEL MAG GRATIS DEELNEMEN AAN DE MEESTE ACTIVITEITEN!??

LEES ONDERAAN 7 SUPER TIPS VOOR EEN ONVERGETELIJKE DAG??

Alle vrijgezellenfeest activiteiten zijn onder begeleiding van professionele instructeurs die gespecialiseerd zijn om van ieder vrijgezellenfeest in Scheveningen succes te maken. Wil je een heel bijzonder vrijgezellenfeest in Scheveningen dan stellen we samen met jou een volledig op maat gemaakte vrijgezellendag.  We hebben een top 3 meest gekozen activiteiten voor vrijgezellenfeesten samengesteld. Een vrijgezellenfeest in Scheveningen moet een onvergetelijke ervaring zijn

Vrijgezellenfeest Scheveningen of Den haag Organiseren bij Flitz Events waarom?

Op zoek naar de leukste activiteiten voor een vrijgezellenfeest op Scheveningen? Dan bent u bij Flitz Events aan het juiste adres! Wij bieden een breed aanbod van activiteiten aan voor vrijgezellenfeest voor vrouwen en mannen! Het organiseren van een vrijgezellen dag is een bijzondere gelegenheid. Het vrijgezellenfeest moet een speciale dag worden voor de ‘vrijgezel’. Voel het warme zand tussen uw tenen of laat de vrijgezel door de lucht vliegen tijdens het powerkiten! Naast dat wij een breed aanbod hebben aan activiteiten, bieden wij ook combinatie arrangementen aan en geheel verzorgde vrijgezellenfeest op Scheveningen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw vrijgezellenfeest af te sluiten met een heerlijke BBQ, met een prachtig uitzicht op het strand. Alle activiteiten  zijn onder begeleiding van professionele instructeurs die gespecialiseerd zijn om van uw vrijgezellenfeest in Scheveningen een succes te maken! Wilt u een heel bijzonder vrijgezellenfeest in Scheveningen, dan stellen wij samen met u een volledig naar uw wensen gemaakte vrijgezellenfeest op.

Vrijgezellenfeest op maat op Scheveningen

Geheel naar op een maat gemaakt vrijgezellenfeest naar uw wensen en ideeën, kunnen wij aantrekkelijke arrangementen aanbieden. Wij denken graag met uw mee om te kijken hoe wij voor u een onvergetelijke vrijgezellenfeest kunnen organiseren! Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan, zodat wij van uw vrijgezellenfeest een ‘Flitzende’ dag kunnen maken.

Combinatie arrangementen met horeca

Het was al even gezegd, dat u gezellig uw vrijgezellenfeest kunt afsluiten met een BBQ. Maar, u kunt er ook voor kiezen om te gaan borrelen of dineren. Wij hebben verschillende locaties op Scheveningen uitgekozen. Op elke locatie is er geen sprake van een gedwongen sfeer. Alle locaties bieden heerlijke gerechten, BBQ’s en enthousiaste gezellige medewerkers wat tot en compleet geweldig vrijgezellenfeest leidt.

Top 6 activiteiten vrijgezellenfeesten Scheveningen:

Is het tijd voor een vrijgezellenfeest van uw broer, neef of een goede vriend? Dat kan door ons geregeld worden. Wij helpen u graag met het organiseren van een bedrijfsuitje voor de stoere binken. Voor een vrijgezellenfeest voor mannen bieden wij stoere en sportieve activiteiten aan. u kunt er voor kiezen om de vrijgezel door het zand te laten rollen of een beetje door de lucht te laten vliegen tijdens het powerkiten. Heeft u zin om te lachen, gieren of brullen om elkaars acties? Dan kunt u er ook voor kiezen om de activiteit bubbel voetbal te doen. Misschien heeft u wel zin in een beetje spanning? Dan kunt u ook een rondvaart krijgen op de zee, op hoge snelheid in een RIB powerboat. Behalve deze activiteiten hebben wij ook nog een breed aanbod van andere sportieve en creatieve leuke activiteiten.

Top 6 activiteiten vrijgezellen feesten Scheveningen:

Stapt uw nicht, tante, zus of beste vriendin binnenkort in het huwelijksbootje? Dan willen wij graag helpen om deze voor u te organiseren! Misschien wilt u ontsnappen aan kannibalen, kokosnoten schieten met een eigengebouwde katapult, vuur maken op het strand? Dan is de activiteit Expeditie Robinson Scheveningen de juiste activiteit! Ook hebben wij creatieve activiteiten, een daarvan is slippers pimpen. Kies voor deze activiteit en steel in de zomer met uw zelf versierde slippers de show! Past een creatief uitje niet bij het vrijgezellenfeest dat u wilt organiseren? Dan kunt u ook kiezen voor de workshop cocktail shaken. Shake zelf uw eigen cocktail en geniet daarna van uw zelfgemaakte cocktail. Behalve deze activiteiten hebben wij ook nog een breed aanbod van andere sportieve en creatieve leuke activiteiten.

Veel gecombineerde arrangement in Scheveningen:

Vrijgezellenfeest Den Haag

Een bijzonder moment: het vrijgezellenfeest. Wil je een vrijgezellenfeest Den Haag of omgeving organiseren dan vind je daarvoor bij Flitz-events heel veel mogelijkheden. Ludieke, gezellige en bijzondere vrijgezellenfeesten. Zowel voor de bruid als voor de bruidegom. En voor hun vrienden natuurlijk. Het vrijgezellenfeest is een moment van samenkomen vóór de aanstaande grote dag: de bruiloft. Nog eenmaal als ongetrouwde man of vrouw met je vrienden op stap moet natuurlijk een bijzondere aangelegenheid worden. Daar zorgen wij dan ook graag voor.

Avontuurlijk vrijgezellenfeest Den Haag

Willen jullie iets spannends beleven tijdens het vrijgezellenfeestje? Ga powerkiten! Vliegt daar een vrijgezel door de lucht? Wie is het eerste bij de finish? De Robinson Experience is ook een uitdaging en een waar spektakel. Allerlei spannende wedstrijden om te overleven en de prijs in de wacht te slepen. Ga branding raften, strandzeilen, laat jullie opsluiten in een escaperoom of maak een GPS tocht door Den Haag. Na afloop van het avontuurlijke uitje natuurlijk lekker bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje.

Creatief vrijgezellenfeest Den Haag

Gezellig met elkaar bezig zijn onder het genot van iets lekkers. Een workshop is erg leuk om te doen tijdens een vrijgezellenfeest. Terwijl jullie bezig zijn met het pimpen van slippers kunnen jullie met elkaar kletsen over de grote dag die binnenkort plaatsvindt: het huwelijk! Leren schilderen, een fotopuzzel maken of volg een cursus cocktails maken. Dan kan je daarna tijdens je huwelijksfeest je (schoon)familie trakteren op jouw cocktailkunsten. Flitz-events biedt een groot aantal superleuke creatieve workshops in Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. Lekker aan het strand bezig zijn met zandsculpturen maken bijvoorbeeld of leren salsa dansen. Kijk op de website naar alle mogelijkheden.

Sportief vrijgezellenfeestje organiseren

Lekker uitwaaien, spellen spelen en sportief bezig zijn tijdens je vrijgezellenfeest? Dat kan natuurlijk ook. Zowel in Den Haag als in Scheveningen organiseren wij de leukste vrijgezellenfeestjes. Bubble voetbal op het strand? De deelnemers zitten in een grote luchtbel, dat geeft dus zeker weten een boel fun. Volleyballen, vliegeren of met z’n allen een vlieger bouwen, het kan allemaal. Je combineert naar eigen wens verschillende mogelijkheden voor een sportief vrijgezellenfeestje met andere activiteiten.

Lekker eten en drinken tijdens je vrijgezellenfeest

Niet onbelangrijk: lekker eten en drinken tijdens en na je activiteit. Wij organiseren graag een borrel, óók op een boot! Meer zin in een BBQ? Dat kan ook en ook op het strand. Zo wordt je vrijgezellenfeest Den Haag wel heel bijzonder. Pizza eten, sushi eten, een buffet? Wij regelen het. Natuurlijk altijd in overleg met jou.

Een vrijgezellenavond vol plezier

De pub quiz is gewoon super leuk. Onder leiding van een professioneel spelleider spelen jullie de pub quiz, spannend en ludiek. Wie weet de meeste vragen goed te beantwoorden? Wie drukt het snelst op de knop? Met een pub quiz ben je verzekerd van een geweldig vrijgezellenfeest. Zowel voor vrouwen als voor mannen. De gekste vragen komen voorbij, vragen waarop je het antwoord wel weet maar kom je er ook op? Of is je buurman of buurvrouw toch steeds net iets sneller? Je kunt de pubquiz ook in teams spelen voor nog meer spanning en plezier.

Meer weten over alle mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest Den Haag? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Voorbeeldprogramma vrijgezellenfeest:

De tijden kunnen in worden aangepast naar wens

 • 13.00 uur     Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
 • 14.00 uur     Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14.15 uur     Welkom + uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
 • 14.30 uur     Start van Expeditie Robinson
 • 15.30 uur     Korte pauze
 • 15.45 uur     Aanvang deel 2 van Expeditie Robinson
 • 16.45 uur     Einde Expeditie Robinson
 • 17.00 uur     De prijsuitreiking en afsluiting van het programma

Optioneel

 • 17.00 uur     Aansluitend borreluurtje
 • 18.00 uur     Aanvang BBQ/diner/buffet
 • 20.00 uur     Einde programma

Scheveningen is één van de bekendste badplaatsen van Nederland. Met z’n karakteristieke Kurhaus, z’n spraakmakende pier en geheel vernieuwde boulevard heeft Scheveningen op groepsuitjes gebied veel te bieden. Combineer je vrijgezellenfeest in Scheveningen met een bezoekje aan het beroemde Crazy Piano’s.

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is een bijzondere aangelegenheid. Het moet een speciale dag worden voor de ‘vrijgezel’. Een leuke manier om samen met je vrienden toe te leven naar de aankomende en bijzondere grote dag. Voor deze leuke manier kunnen wij zorgen! Of het nu gaat om een sportieve, creatieve of een avontuurlijke activiteit, alles behoort tot de mogelijkheden bij Flitz-events.

Klik hier om naar onze evenementen pagina te gaan om te kijken welke activiteit(en) u aanspreekt. LET OP!! Kunt u geen keuze maken uit deze lijst, dan is het natuurlijk ook mogelijk om de activiteit(en) met elkaar te combineren. Tevens bestaat de mogelijkheid om de activiteit(en) af te sluiten met een heerlijke BBQ op 1 van onze TOP-locaties.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aan vraagformulier zodat wij uw vrijgezellendag tot een ‘Flitzende’ dag kunnen maken!

VRIJGEZEL MAG GRATIS DEELNEMEN AAN DE ACTIVITEIT.

Evenementen vrijgezellenfeest Scheveningen :

Combinatie arrangementen met horeca

Na de activiteiten in Scheveningen wordt het de hoogste tijd voor lekker borrelen en BBQen of dineren. En ook daarvoor heeft Flitz-events verschillende locaties op Scheveningen uitkozen. De locaties bieden dankzij de ongedwongen, de heerlijke gerechten en BBQ’s en enthousiaste, gezellige personeel een garantie voor een geweldige avond voor vrijgezellen feesten.

Kies uit één van de strandtenten in Scheveningen of vraag om de offerte!

Dit zijn de 7 tips die je niet mag vergeten!

Ben jij degene die is aangewezen om een leuke vrijgezellenfeest te organiseren? Bij het organiseren van een vrijgezellenfeest komt veel om het hoekje kijken dus vergeet dat niet. Maak je niet druk, wij hebben tips die je helpt met het organiseren van een vrijgezellenfeest. Handig toch?!

Vrijgezellenfeest Tip 1 – Kies een passend thema voor jou bruid / bruidegom!

Je beste vriend(in), broer of zus gaat trouwen en jij bent degene die het vrijgezellenfeest mag gaan organiseren? Dit moet natuurlijk wel een top dag worden, dus daar hoort een passend thema bij natuurlijk. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan!

Voor je je kan gaan uitleven om in de aankoop van feestartikelen te doen en de enorme zoektocht naar gave vrijgezellenactiviteiten, moet je weten welk gek en  leuk thema centraal zal staan op je vrijgezellenfeestje. De bruid / bruidegom is op deze dag  natuurlijk de belangrijkste persoon van het vrijgezellenfeestje, dus het is aan jou om een  goed thema te kiezen dat aansluit bij de persoonlijkheid van de vrijgezel.

Vrijgezellen feest organiseren

Vrijgezellenfeest Tip 2 – Welke activiteit(en) kies je voor je vrijgezellenfeest?

Is de vrijgezel een sportieve vrouw of man, dan is het leuk om met de beste vrienden / vriendinnen een sportieve activiteit te plannen. Hierbij kun je denken aan unieke sportactiviteiten zoals zeskamp en Robinson Crusoe events. Is jullie vrijgezel niet zo van het sporten, dan is het leuker voor hem of haar om een andere activiteit te gaan doen. Hierbij kunt u denken aan zandculturen en workshop cocktail shaken. Het gehele vrijgezellenfeest draait natuurlijk om de bruid, dus het is wel belangrijk dat zij het feest en activiteit echt leuk vindt.

Vrijgezellenfeest Tip 3 – Zorg voor een gastenlijst waar de bruid / bruidegom mee eens is.

Om het vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken, is het natuurlijk belangrijk dat er een topsfeer heerst. Daarom is het belangrijk dat je alle beste vrienden of vriendinnen verzamelt. De vrijgezel wordt het grootste gedeelte van het vrijgezellenfeest overal buiten gehouden. Maar het is toch belangrijk om hem/haar te betrekken bij het opstellen van de gastenlijst. Wie moet er zeker bij zijn en heeft hij/zij liever niet op hun vrijgezellenfeest? Door de vrijgezel bij de gastenlijst te betrekken, weet je ook zeker dat je niemand belangrijk vergeet uit te nodigen. Het is ook handig om vrijgezel erbij te betrekken, omdat je zo ook het telefoonnummer en adressen hebt van iedereen. Zodat je weet waar je de uitnodiging heen moet sturen. Zo verzamel je een geweldige groep om je vriend(in) een geweldig afscheid van het vrijgezellenleven mee te bezorgen.

vrijgezellenfeest-vrouwen

Tip 4 – Kies de datum van dit geweldige vrijgezellenfeest.

Nu je weet wie er allemaal op de gastenlijst staan, kan je alle agenda’s bij elkaar leggen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een online datumprikker of maak een whatsappgroep aan. Zo kan je overleggen en kijken wanneer iedereen wel of niet kan. Wanneer niet iedereen op de verschillende data kan, kun je kijken op welke datum de meeste mensen wel kunnen. Maak hierin keuzes: kies voor een datum waarop de beste vrienden van de vrijgezel sowieso zouden kunnen komen. Deze zijn toch het belangrijkste om erbij te hebben.

Begin vroeg van te voren met het vastzetten van een datum, dan heb je de meeste kans dat iedereen er bij kan zijn. Daarnaast moeten veel activiteiten en locaties vaak weken van tevoren geboekt worden. Plan het vrijgezellenfeest enkele weken voor dat de bruiloft is, zo kan iedereen vol van het vrijgezellenfeest genieten en toch fris op de bruiloft verschijnen. Ga dus meteen aan de slag!

Tip 5 – Het budget van het vrijgezellenfeest.

Bespreek met iedereen die op het vrijgezellenfeest komt wat voor bedrag zij willen uitgeven aan het vrijgezellenfeest. Houdt er rekening mee dat er mensen met verschillende inkomens in de groep kunnen zitten dus ver kom dat je mensen op kosten gaat jagen. Dus houdt het netjes en ‘gemiddeld’ met betrekking tot het budget . Uiteraard hoeft de vrijgezel zelf niks te betalen, dus neem dat zeker ook mee in je berekeningen. Nu het budget bekend is kun je activiteiten voor het vrijgezellenfeest gaan kiezen en boeken.

Nu je ongeveer weet wat de prijs per persoon gaat zijn aan activiteiten, lunch, drankjes, dinner enzovoort. Stuur je dat even naar alle deelnemers voor een akkoord, wel zo netjes om nogmaals even te vragen of iedereen het er mee eens is!

Tip 6 – Maak en verstuur een creatieve uitnodiging.

Een vrijgezellendag is meestal een informeel evenement. Het is daarom niet perse nodig om papieren uitnodigingen te versturen. Je kan bijvoorbeeld ook het jezelf gemakkelijk maken en een Facebook-event van het feest maken. Zo kan je in gelijk zien wie er aanwezig kan zijn, wie misschien en wie niet. Je kan op deze event-pagina ook meteen ideetjes uitwisselen en afspraken maken met alle andere uitgenodigde. Als niet iedereen op Facebook zit, kan je de mensen ook bereiken via e-mail of telefonisch. In plaats van een simpel e-mailbericht is het misschien een leuk idee om hen een e-card te sturen. Deze kan je makkelijk en goedkoop samenstellen via de websites van Vistaprint.

Tip 7 – Maak foto’s van deze leuke dag!

Alle herinnering aan het vrijgezellenfeestje wil je natuurlijk altijd bewaard houden, maak daarom heel veel verschillende soorten foto’s! De dagen na het vrijgezellenfeest, als het nog vers is, zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk foto’s van het vrijgezellenfeest hebt verzameld van alle deelnemers en verstuur alle foto’s naar alle gasten. Deze kunnen handig van toepassing komen in de voorbereidingen voor de bruiloft  voor bijvoorbeeld een presentatie of speech. Een extra tip is ook om deze dag vast te leggen in een fotoboek en je zou bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van Albelli of Pixum voor het maken van dit album.

FAQ

Wat zijn de leukste ideeën voor vrijgezellenfeesten voor mannen?
Voor een vrijgezellenfeest voor mannen bieden wij stoere en sportieve activiteiten aan. Hierbij kun je denken aan: Powerkiten, bubbel voetbal, op hoge snelheid in een RIB powerboat.
Wat zijn de leukste ideeën voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen?
Stapt uw nicht, tante, zus of beste vriendin binnenkort in het huwelijksbootje? Dan willen wij graag helpen om deze voor u te organiseren! Denk aan leuke activiteiten als cocktails shaken tijdens de cocktail workshop of dansen op één van onze party boten, en natuurlijk hebben we nog veel meer unieke en creatieve activiteiten.
Bieden jullie vrijgezellenfeesten ook aan op maat?
Geheel naar een op maat gemaakt vrijgezellenfeest naar uw wensen en ideeën, kunnen wij aantrekkelijke arrangementen aanbieden. Wij denken graag met uw mee om te kijken hoe wij voor u een onvergetelijke vrijgezellenfeest kunnen organiseren!