fbpx
Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Pubquiz Show

Doe een pubquiz: Gezelligheid en strijd met een drankje binnen handbereik

Pubquiz is een populair spel overgewaaid uit de pubs in de uk en nu ook razend populair in Nederland. Het principe is simpel maar een garantie voor een enerverende strijd. Onder het genot van een hapje en een drankje speel je in teams tegen elkaar terwijl de quizmaster de vragen stelt. Wie de meeste vragen weet, is de winnaar. Voor een bedrijfsuitje is dit een spannende en ontspannende activiteit waarbij gelachen en soms fanatiek gestreden wordt om de fantastische prijzen. Maar het draait natuurlijk vooral om de grote eer + Felbegeerde beker om de winnaar te worden van de pubquiz.

Pub QuizShow in Scheveningen en PubQuiz op locatie,
Pub QuizShow, PubQuiz op locatie, PubQuiz Scheveningen

Strijden voor de eer, met een gezellig hapje en een drankje

Met een pubquiz zit je allemaal gezellig met een drankje in een café, maar dit kan ook op andere locaties gedaan worden. Jullie groep wordt in teams verdeeld en dan gaat de strijd beginnen. Wie weet als eerste het antwoord op de meest uiteenlopende vragen? Het begint gezellig, maar je zult zien dat de sfeer al gauw bloedje fanatiek wordt. De ervaren quizmaster leidt jullie door het spel heen.

Antwoorden die je altijd al had willen weten

Waar is iemand bang voor die arachnophobia heeft? Wat voor taal spreken ze op Hawaï? Of misschien wel de moeilijkste: Hoeveel wenkbrauwen hebben Bert en Ernie samen? Het antwoord op deze laatste vraag: Een, want Ernie heeft geen wenkbrauwen en Bert heeft er een. Dat is weer een wetenswaardigheid waar van je denkt: nooit geweten. Zo zit een pubquiz vol allerlei vragen die je wel kunt weten en waarover je je dan toch weer over het antwoord verbaast. Daarom is een pubquiz ook zo populair. De quizmakers zijn echte professionals en weten de juiste mix te creëren tussen de onderwerpen. Ze bedenken ook vragen voor spelshows op televisie.

Teamuitje Pubquizshow in Scheveningen of op locatie
Pub QuizShow, PubQuiz op locatie, PubQuiz Scheveningen

Voor ieder wat wils

Een pubquiz kan naast vragen ook bestaan uit audiofragmenten of filmpjes. Uiterste concentratie is hierbij vereist, dus goed opletten! Naast audiofragmenten zijn er ook vragen waarbij het draait om muziekmomenten. Zo is er voor iedereen wat wils en weet je altijd wel wat over een bepaald onderwerp. Dit maakt de uitslag ook vaak zo verrassend. Talent en kennis komt soms uit onverwachte hoek. De quizmaster is degene die het spel leidt. Hij of zij maakt er een echte show van en weet de spanning tot grote hoogtes te brengen. De quizmaster is echter ook een onverbiddelijke scheidsrechter die geen halve antwoorden goedkeurt. Valsspelen is natuurlijk helemaal uit den boze.

Pubquiz Den Haag of op locatie

Ik hou van Winter Wonderland

Speel deze winter bij Flitz-events de leukste variant van de “Ik hou van Holland”-spelshow! Wie van jullie heeft het meeste kennis in huis? Wie kan het snelst op de knop drukken om het juiste antwoord te geven? En wie houdt zijn hoofd koel bij de tikkende tijdbom?!

Beleef een hilarische avond met deze nieuwe spelshow van Flitz! Compleet met spelshowdecor, rad van fortuin en een klein prijzenpakket voor het
winnende team, gebaseerd op de gelijknamige TV-show. Gegarandeerd een succesvolle, hilarische avond.

Pub Quiz, quiz show Scheveningen kijkduin hoek van Holland en op locatie

Uw gezelschap zal in verschillende teams worden verdeeld die tegen elkaar zullen strijden. We hebben de leukste rondes gepakt en gemixt met een vleugje eigen fantasie, waardoor dit een super leuke en uitdagende quiz is geworden.

Een energieke presentator en de allerleukste vragen. En naar het einde toe wordt het steeds spannender: je kunt meer punten binnenhalen, maar ook
punten verliezen. Met natuurlijk veel leuke muziekfragmenten en winterse hits. Plezier gegarandeerd!

Een pubquiz speciaal voor jou en je collega’s

Voor jullie bedrijfsuitje kun je van te voren bespreken hoe de quiz er ongeveer uitgaat zien. Zo kunnen de vragen meer gerelateerd worden aan jullie beroepsbranche. Verder kunnen er ook vragen specifiek over jullie bedrijf worden verwerkt in de quiz. Zo wordt een pubquiz ook persoonlijk. De pubquiz kan op diverse locaties worden gegeven en past in elk seizoen en jaargetijde. Boek een pubquiz voor een gegarandeerd gezellig en spannend bedrijfsuitje. De pubquiz kan onderdeel zijn van verschillende arrangementen en is zo te combineren met andere activiteiten tot een spectaculaire dagje uit voor jou en je collega’s.

Prijzen Pub quiz

T/m 10 pers. Totaal €250,-
Vanaf 11 pers. €20,00 p.p.
Vanaf 31 pers. €17,50 p.p.
Vanaf 45 pers.€15,00 p.p.

Tijdsduur Pub-quiz

– 2.5 uur

Kan de PubQuiz Show ook op locatie?

Naast dat wij onze PubQuiz op uw eigen locatie kunnen verzorgen, komen wij ook op verschillende horeca- of evenementenlocaties. Wij kunnen onze PubQuiz Show door het hele land verzorgen.

Wat houdt de interactieve PubQuiz show in?

Deze interactieve PubQuiz show bestaat uit verschillende rondes en minigames. De rondes bevatten fotovragen, muziekvragen, audiofragmenten, open quizvragen en meerkeuzevragen. Decor, lichteffecten, echte buzzers, puntje-van-je-stoel spanning en zenuwslopende competitie!

Vanaf hoeveel personen is de PubQuiz show te boeken?

Onze pubquiz is al te boeken vanaf 10 personen en is zowel geschikt voor grote als voor kleine groepen. Wij kunnen deze Pubquiz al bij u op locatie aanbieden vanaf 10 personen.

Vraag direct offerte aan

Pubquiz Den Haag

Een van de meest gezellige uitjes: de Pubquiz Den Haag. De groep deelnemers zit gezellig met een drankje en hapje bij elkaar en dan begint het feestje. Van gezellig naar bloedfanatiek tijdens een spannende quiz, geleid door een ervaren quizmaster. Iedereen kan er aan meedoen en daarom is het een geschikt uitje voor zowel families als vrienden of als bedrijfsuitje. Natuurlijk worden er kennisvragen gesteld maar ook onverwacht grappige vragen met verbazingwekkende antwoorden. De Pubquiz Den Haag staat dan ook garant voor uren plezier met elkaar.

Wat is een Pubquiz

Pub betekent café en quiz betekent vragenspel. Logisch dus: een vragenspel in een café. De Pubquiz van Flitz-events kan overal worden gespeeld waar het gezellig is. De ervaren quizmaster stelt vragen en wie de meeste antwoorden weet heeft gewonnen. Zo simpel is het, maar dit simpele spel betekent wel heel erg veel lol en natuurlijk spanning. De vragen worden gesteld aan de hand van kaartjes maar vaak ook aan de hand van video’s of geluidsfragmenten. De deelnemers worden in groepen verdeeld die tegen elkaar moeten strijden. De quizmaster is de scheidsrechter en maakt er een hele show van hetgeen de feestvreugde, en de spanning, nog eens verhoogt. Een hilarische middag of avond!

Pubquiz bedrijfsuitje

Als bedrijfsuitje is een Pubquiz Den Haag of andere locatie heel geschikt. Alle medewerkers van het bedrijf kunnen meedoen, van hoog tot laag. Er is geen bepaalde voorkennis vereist. Welke medewerker is snel met de antwoordknop? En welke medewerker weet wel héél erg veel van voetbal? Wie houdt het hoofd koel, wie kan niet meer van het lachen? Tijdens een bedrijfsuitje is ontspanning belangrijk maar ook teambuilding en ontspanning mogen niet ontbreken. Tijdens een Pubquiz Den Haag zijn al deze ingrediënten voor een bedrijfsuitje aanwezig.

Pubquiz personeelsuitje

Uitgaan met het hele bedrijf of alleen met de afdeling? Een personeelsuitje moet vooral gezellig zijn en een Pubquiz Den Haag leent zich daar uitstekend voor. Gezellig met een drankje en een hapje een spannend spel spelen met elkaar. Er zijn natuurlijk ook prijsjes te verdienen. Het Pubquiz personeelsuitje kan ook worden gecombineerd met andere activiteiten. Iets sportiefs, creatief bezig zijn, lekker eten of een virtueel spel spelen. Flitz-events biedt een groot aanbod uitjes voor alle doelgroepen. Van personeelsuitje tot extreem spannende activiteiten of een groot feest voor het hele bedrijf.

De Pubquiz het hele jaar door

De Pubquiz Den Haag of op locatie kan je het hele jaar door boeken. Als winteruitje is de Pubquiz Den Haag ook heel geschikt. Lekker warm binnen, gezelligheid ten top. Weer of geen weer. De Pubquiz is een variant op het bekende “Ik houd van Holland” spel dat je op TV kunt zien. Ook de quizmasters van de Pubquiz zijn professionals, zodat je je even op TV waant. De prijzen zijn ook leuk maar natuurlijk gaat het om de gezelligheid, het team builden, het strijden tegen elkaar en de grappige vragen waarvan je de antwoorden misschien wel wist maar even niet kon bedenken. Meer weten over de Pubquiz Den Haag? Neem vrijblijvend contact op met Flitz-events voor informatie.

Lees meer...