Pubquiz Show

T/m 10 pers. €25,00 p.p

V.a.11 pers. €20,00 p.p

V.a. 31 pers. €17,50 p.p

V.a. 45 pers. €15,00 p.p

Prijzen zijn incl. BTW


clock-icon
75 MIN
clock-icon
10 – 1000 pers.
clock-icon
Heel Nederland

offerte aanvragen Geheel vrijblijvend Curved arrow

Onze experts helpen je graag
clock-icon

Bel ons op 070-2501429

Vandaag tot 17:30
chat-icon

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier
clock-icon

Chat met ons

Start met chatten
clock-icon
75 MIN.
clock-icon
10 – 1000 PERS.
clock-icon
Heel NL

Klanten geven ons een:

Pubquiz

Pubquiz: Gezelligheid en strijd met een drankje binnen handbereik

rating image

Pubquiz Show

Pubquiz: Gezelligheid en strijd met een drankje binnen handbereik

Pubquiz is een populair spel overgewaaid uit de pubs in de uk en nu ook razend populair in Nederland. Het principe is simpel maar een garantie voor een enerverende strijd. Onder het genot van een hapje en een drankje speel je in teams tegen elkaar terwijl de quizmaster de vragen stelt. Wie de meeste vragen weet, is de winnaar. Voor een bedrijfsuitje is dit een spannende en ontspannende activiteit waarbij gelachen en soms fanatiek gestreden wordt om de fantastische prijzen. Maar het draait natuurlijk vooral om de grote eer + Felbegeerde beker om de winnaar te worden van de pubquiz.

Strijden voor de eer

Met een pubquiz zit je allemaal gezellig met een hapje en drankje in een café, maar dit kan ook op andere locaties gedaan worden. Jullie groep wordt in teams verdeeld en dan gaat de strijd beginnen. Wie weet als eerste het antwoord op de meest uiteenlopende vragen? Het begint gezellig, maar je zult zien dat de sfeer al gauw bloedje fanatiek wordt. De ervaren quizmaster leidt jullie door het spel heen.

Pubquiz vragen

Waar is iemand bang voor die arachnophobia heeft? Wat voor taal spreken ze op Hawaï? Of misschien wel de moeilijkste: Hoeveel wenkbrauwen hebben Bert en Ernie samen? Het antwoord op deze laatste vraag: Een, want Ernie heeft geen wenkbrauwen en Bert heeft er een. Dat is weer een wetenswaardigheid waar van je denkt: nooit geweten. Zo zit een pubquiz vol allerlei vragen die je wel kunt weten en waarover je je dan toch weer over het antwoord verbaast. Daarom is een interactieve quiz ook zo populair. De quizmakers zijn echte professionals en weten de juiste mix te creëren tussen de onderwerpen. Ze bedenken ook vragen voor onze quizzen en spelshows op televisie. Onze quizzen zijn zeker een aanrader voor een groot succes voor uw uitje.

Voor ieder wat wils

Een pubquiz kan naast vragen ook bestaan uit audiofragmenten of filmpjes en algemene kennis vragen. Uiterste concentratie is hierbij vereist, dus goed opletten! Naast audiofragmenten zijn er ook vragen waarbij het draait om muziekmomenten. Zo is er voor iedereen wat wils en weet je altijd wel wat over een bepaald onderwerp. Dit maakt de uitslag ook vaak zo verrassend. Talent en kennis komt soms uit onverwachte hoek. De quizmaster is degene die het spel leidt. Hij of zij maakt er een echte show van en weet de spanning tot grote hoogtes te brengen. De quizmaster is echter ook een onverbiddelijke scheidsrechter die geen halve antwoorden goedkeurt. Valsspelen is natuurlijk helemaal uit den boze.

Programma

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)
 • 19:00 Ontvangst (optioneel)
 • 19:15 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
 • 19:30 Start gezamenlijke activiteit
 • 20:30 Pauze
 • 21:45 Einde gezamenlijke activiteit

Prijzen

 • €25,00 p.p tot en met 10 personen
 • €20,00 p.p vanaf 11 personen
 • €17,50 p.p vanaf 31 personen
 • €15,00 p.p vanaf 45 personen

Ik hou van Winter Wonderland

Speel deze winter bij Flitz-events de leukste variant van de “Ik hou van Holland”-spelshow! Wie van jullie heeft het meeste kennis in huis? Wie kan het snelst op de knop drukken om het juiste antwoord te geven? En wie houdt zijn hoofd koel bij de tikkende tijdbom?!

Beleef een hilarische avond met deze nieuwe spelshow van Flitz! Compleet met spelshowdecor, rad van fortuin en een klein prijzenpakket voor het
winnende team, gebaseerd op de gelijknamige TV-show. Gegarandeerd een succesvolle, hilarische avond.

Pubquiz Den Haag

Uw gezelschap zal in verschillende teams worden verdeeld die tegen elkaar zullen strijden. We hebben de leukste rondes gepakt en gemixt met een vleugje eigen fantasie, waardoor dit een super leuke en uitdagende quiz is geworden.

Een energieke presentator en de allerleukste vragen. En naar het einde toe wordt het steeds spannender: je kunt meer punten binnenhalen, maar ook
punten verliezen. Met natuurlijk veel leuke muziekfragmenten en winterse hits. Plezier gegarandeerd!

Een pubquiz als bedrijfsuitje

Voor jullie bedrijfsuitje kun je van te voren bespreken hoe de quiz er ongeveer uitgaat zien. Zo kunnen de vragen meer gerelateerd worden aan jullie beroepsbranche. Verder kunnen er ook vragen specifiek over jullie bedrijf worden verwerkt in de quiz. Zo wordt een pubquiz ook persoonlijk en kan op diverse locaties worden gegeven. De pubquiz kan onderdeel zijn van verschillende arrangementen en is zo te combineren met andere activiteiten tot een spectaculaire dagje uit voor jou en je collega’s.

PubQuiz op locatie?

Naast dat wij onze PubQuiz op uw eigen locatie kunnen verzorgen, komen wij ook op verschillende horeca- of evenementenlocaties. Wij kunnen onze PubQuiz Show door het hele land verzorgen.

De Pubquiz is in 2021 en 2022 een grote hit. In deze tijd waarin de meeste mensen vanuit huis werken, is het moeilijk om een uitje te organiseren. De Pubquiz is ideaal om vanuit huis of kantoor te organiseren. Flitz-events heeft de succesvolle Pubquiz al voor meer dan 600 bedrijven verzorgd.

Wat is een online Pubquiz?

De Pubquiz wordt door een professionele presentator gehost en bestaat uit verschillende rondes met algemene open vragen, meerkeuze vragen, mini games, media fragmenten en natuurlijk een grote bekende muziek ronde. Alsof u in uw eigen TV show zit.

Verschillende Pubquiz thema´s

Met ons aanbod van verschillende thema’s is er voor iedere gelegenheid het juiste thema!

 • Interactieve QuizShow
 • De Haagse PubQuiz
 • Oliebollen Quiz
 • Kerstballen Quiz
 • Nieuwsjaar Quiz
slide-arrow-left slide-arrow-right

Meest Geboekt

Pegasus Project

Pegasus Project

Online escape game Pegasus Project. Je bent lid van W.I.S.E., een onafhankelijk en internationaal informatiebureau, dat staat voor World Intelligence Secret Elite. W.I.S.E.

Bekijken
Scrooge Online teambuilding Kerst game

Scrooge Online teambuilding Kerst game

SCROOGE is HET online teambuilding spel voor de feestdagen - SCROOGE! De spannendste en gezelligste online winter game van 2020/2021.

Bekijken
Project Arrow online teambuilding game

Project Arrow online teambuilding game

Wil je graag samenwerken op afstand? Dit kan met Project Arraw, een online teambuilding game. Dit is echt een trendsetter!

Bekijken
Hackathon online

Hackathon online

Hét Online Teambuilding uitje; Hackathon Online gewoon vanaf je eigen werkplek. Los zoveel mogelijk raadsels op te lossen om de code te kraken.

Bekijken
Online Pubquiz

Online Pubquiz

De online pubquiz is het leukste live vermaak voor jou en je collega's voor thuis en in 2020 en 2021 een grote hit

Bekijken

Wat anderen zeggen

Meest Recente Reviews

slide-arrow-left slide-arrow-right
star star star star star
Lachen, gieren en brullen met gamemaster Milan!

Goede begeleiding gehad van gamemaster Milan, we hadden toch vaker zijn hulp dan verwacht... maar wat hebben we gelachen! Een echte aanrader om toch even samen te zijn

star star star star star
Perfect, zeker aan te bevelen

Heel veel plezier gehad en gelachen. Wat een mooie spelletjes en wat een enthousiaste leiders!

star star star star star
Fantastische Online games!

Gisteren hebben we met 24 teams een hele leuke middag gehad. Dank voor de goede organisatie! Zeker voor herhaling vatbaar.

star star star star
Goed verzorgd, relaxte sfeer. Leuk!

Eerlijk, concreet, snel, behulpzaam en enorm vriendelijk! Top bedrijf en top personeel!

star star star star star
Super, erg uitdagend en leuk!

Het was heel uitdagend en leuk om met een grote groep te doen. Daarnaast was het goed georganiseerd en werd het in combinatie met een lekkere borrelbox gedaan!

star star star star star
Graag nog weer zaken doen met deze club!

Super organisatie en zeer prettig om mee samen te werken! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Flitz-events. Alles was perfect en tot in de puntjes geregeld.

star star star star
Toppers! Dat zijn het zeker en vast

Leuke spellen, leuke begeleiding, vooraf soepele afstemming. Heel flexibel


De interactieve PubQuiz show

Deze interactieve PubQuiz show bestaat uit verschillende rondes en minigames. De rondes bevatten fotovragen, muziekvragen, audiofragmenten, open quizvragen en meerkeuzevragen. Decor, lichteffecten, echte buzzers, puntje-van-je-stoel spanning en zenuwslopende competitie!

Vanaf hoeveel personen?

Onze pubquiz is al te boeken vanaf 10 personen en is zowel geschikt voor grote als voor kleine groepen. Wij kunnen de quiz op uw locatie aanbieden vanaf 10 personen.

Pubquiz Den Haag

Een van de meest gezellige uitjes: de Pubquiz Den Haag. De groep deelnemers zit gezellig met een drankje en hapje bij elkaar en dan begint het feestje. Van gezellig naar bloedfanatiek tijdens een spannende quiz, geleid door een ervaren quizmaster. Iedereen kan er aan meedoen en daarom is het een geschikt uitje voor zowel families als vrienden of als bedrijfsuitje. Natuurlijk worden er kennisvragen gesteld maar ook onverwacht grappige vragen met verbazingwekkende antwoorden. De Pubquiz Den Haag staat dan ook garant voor uren plezier met elkaar.

Wat is een Pubquiz

Pub betekent café en quiz betekent vragenspel. Logisch dus: een vragenspel in een café. De ervaren quizmaster stelt vragen en wie de meeste antwoorden weet heeft gewonnen. Zo simpel is het, maar dit simpele spel betekent wel heel erg veel lol en natuurlijk spanning. De vragen worden gesteld aan de hand van kaartjes maar vaak ook aan de hand van video’s of geluidsfragmenten. De deelnemers worden in groepen verdeeld die tegen elkaar moeten strijden. De quizmaster is de scheidsrechter en maakt er een hele show van hetgeen de feestvreugde, en de spanning, nog eens verhoogt. Een hilarische middag of avond!

Pubquiz bedrijfsuitje

Als bedrijfsuitje is een Pubquiz Den Haag of andere locatie heel geschikt. Alle medewerkers van het bedrijf kunnen meedoen, van hoog tot laag. Er is geen bepaalde voorkennis vereist. Welke medewerker is snel met de antwoordknop? En welke medewerker weet wel héél erg veel van voetbal? Wie houdt het hoofd koel, wie kan niet meer van het lachen? Tijdens een bedrijfsuitje is ontspanning belangrijk maar ook teambuilding en ontspanning mogen niet ontbreken. Tijdens een Pubquiz Den Haag zijn al deze ingrediënten voor een bedrijfsuitje aanwezig.

Pubquiz personeelsuitje

Uitgaan met het hele bedrijf of alleen met de afdeling? Een personeelsuitje moet vooral gezellig zijn en een Pubquiz Den Haag leent zich daar uitstekend voor. Gezellig met een drankje en een hapje een spannend spel spelen met elkaar. Er zijn natuurlijk ook prijsjes te verdienen. Het personeelsuitje kan ook worden gecombineerd met andere activiteiten. Iets sportiefs, creatief bezig zijn, lekker eten of een virtueel spel spelen. Flitz-events biedt een groot aanbod uitjes voor alle doelgroepen. Van personeelsuitje tot extreem spannende activiteiten of een groot feest voor het hele bedrijf.

De Pubquiz het hele jaar door

De Pubquiz Den Haag of op locatie kan je het hele jaar door boeken. Als winteruitje is de Pubquiz Den Haag ook heel geschikt. Lekker warm binnen, gezelligheid ten top. Weer of geen weer. De Pubquiz is een variant op het bekende “Ik houd van Holland” spel dat je op TV kunt zien. Ook de quizmasters zijn professionals, zodat je je even op TV waant. De prijzen zijn ook leuk maar natuurlijk gaat het om de gezelligheid, het team builden, het strijden tegen elkaar en de grappige vragen waarvan je de antwoorden misschien wel wist maar even niet kon bedenken. Meer weten over de Pubquiz Den Haag? Neem vrijblijvend contact op met Flitz-events voor informatie.

Online pubquiz organiseren

Alle deelnemers spelen thuis mee via een livestream en voeren hun antwoorden in, op de speciaal ontwikkelde online pubquiz app. In real-time worden de scores bijgehouden en zullen uiteraard door onze quizmaster worden verteld. Dit houdt de spanning in de online pubquiz en zorgt ervoor dat jij nog beter je best gaat doen! Want je wilt toch de Online pubQuizkoning of pubQuizkoningin worden!?

In tijden dat men maanden thuis moet werken, is het wel zo leuk om even wat anders te doen dan je excel sheet in te vullen, stukken schrijven of wéér die administratie bij te werken. Gewoon even met elkaar genieten van een te gekke online Quizshow. Onze Quizmaster neemt u mee door te gekke muziek rondes, foto opdrachten en breinbrekende vragen!

Wat zijn nou de voordelen van zo’n te gekke online Quizshow?

 • U heeft geen externe kosten zoals locatie huur, diner of feest avond
 • Quiz show is tot in de puntjes verzorgd!
 • Ultieme ontspanning vanuit uw eigen huiskamer
 • Volledig op maat! U kunt uw eigen vragen/ opdrachten/ logo aanleveren en we maken de quiz in uw style.
 • Welkomstvideo! Wij kunnen speciaal voor u een welkomst video maken om zo uw collega’s vrienden en/of familie een persoonlijk bericht te sturen

Wat heeft u nodig voor deze te gekke online Quizshow?

 • Smartphone waar u de quiz antwoorden invult
 • Laptop om te streamen, zodat u zowel onze quizmaster als uw collega’s kunt zien (
 • Een goed stel hersens!

Hoe lang ben ik kwijt aan de online Quishow?

 • U bent ongeveer 1,5 tot 2 uur aan de slag. Korter of langer? Geen probleem. In overleg kunnen wij alles voor u op maat maken.
 • Na een aantal rondes zullen we ook even een korte pauze inlassen zodat je een verse kop koffie kunt halen of een ijskoud biertje open kan trekken.
 • 2 uur lijkt misschien lang maar voor u het weet is het al voorbij. Zo leuk is onze online quizshow!

FAQ

Wat houdt de interactieve PubQuiz show in?
Deze interactieve PubQuiz show bestaat uit verschillende rondes en minigames. De rondes bevatten fotovragen, muziekvragen, audiofragmenten, open quizvragen en meerkeuzevragen. Decor, lichteffecten, echte buzzers, puntje-van-je-stoel spanning en zenuwslopende competitie!

Kan de PubQuiz Show ook op locatie?
Naast dat wij onze PubQuiz op uw eigen locatie kunnen verzorgen, komen wij ook op verschillende horeca- of evenementenlocaties. Wij kunnen onze PubQuiz Show door het hele land verzorgen.

Vanaf hoeveel personen is de PubQuiz show te boeken?
Onze pubquiz is al te boeken vanaf 10 personen en is zowel geschikt voor grote als voor kleine groepen. Wij kunnen deze Pubquiz al bij u op locatie aanbieden vanaf 10 personen.

Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend Curved arrow
slide-arrow-left slide-arrow-right

Locaties

Bedrijfsuitje op locatie

Bedrijfsuitje op locatie

Andere locatie in overleg met ons, dan kunnen wij kijken of de locatie geschikt is voor het uitje die u wilt.

Bekijken
Bedrijfsuitje Scheveningen

Bedrijfsuitje Scheveningen

Een spectaculair & uniek bedrijfsuitje op maat in Scheveningen organiseren, is onze specialiteit.

Bekijken
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag

Zoekt u een locatie perfect geschikt voor een bedrijfsuitje in een van de leukste steden in Nederland? Kom dan naar Den Haag!

Bekijken
Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Hoek van Holland, als evenementen badplaats nummer 1 van Nederland, over een uniek evenementen aanbod.

Bekijken
Bedrijfsuitje Kijkduin

Bedrijfsuitje Kijkduin

In de rustige badplaats Kijkduin is het heerlijk genieten! Privacy en rust zijn daarmee gegarandeerd op een unieke plek aan het strand met uitzicht op zee.

Bekijken

Flitz-Events