• 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review

Over ons

Ooit begonnen als kitesurfschool aan het Scheveningse strand, inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste evenementenbureaus van Zuid Holland: Flitz Events.

Omgeven door zon, zand, wind en water startten wij in 2008 met onze kiteschool: Kite Extreme. Vanuit het hele land kwamen mensen naar Scheveningen om te leren kiten. De vraag naar andere activiteiten nam toe en omdat wij de touwtjes – net als met kiten – graag zelf in handen hebben, creëerden we steeds vaker totaalpakketten voor een compleet dagje uit. Al snel groeide de kitesurfschool uit tot een bekend evenementenbureau aan de Nederlandse kust en daar hoorde een nieuwe naam bij: Flitz Events.

Nu, vijftien jaar later, is Flitz-Events veel meer dan een evenementenbureau. Wij organiseren herinneringen voor het leven. Samen met ons enthousiaste team maken we van elk uitje een onvergetelijke ervaring.

“Wij organiseren herinneren voor het leven. Samen met ons enthousiaste team maken we van elk uitje een onvergetelijke ervaring.”

We creëren sportieve uitjes, workshops en feesten, voor bedrijven, vriendengroepen, teams, families en meer. Elke groep is anders en daarom organiseren we elk evenement op maat afgestemd op de wens van de klant.

Onze roots liggen aan het Scheveningen strand maar we zijn inmiddels actief in het hele land. Aan zee, in het bos, op het water, in een park of op locatie. Voor 2 of 2000 personen. Van één activiteit tot een dagvullend programma. Bij Flitz Events is alles mogelijk. Wij ontzorgen de klant van begin tot eind en improviseren wanneer nodig, zodat elk uitje een unieke belevenis wordt.

We halen niet alleen het beste uit elke evenement dat we organiseren, maar ook uit de mensen waarmee we werken. Ons groeiende team is een hechte familie met een the sky is the limit-mentaliteit.

Ons motto: hard werken, veel lachen. En dat enthousiasme werkt aanstekelijk.

Wij geloven dat een geslaagd dagje uit het verschil kan maken binnen een bedrijf, team, familie of vriendengroep. Het zorgt voor meer respect en plezier onderling. En daarom doen we er alles aan om de dag zo goed mogelijk te laten verlopen. We zijn proactief, professioneel en hebben een flexibele mindset. Loopt het anders dan verwacht of zit het weer tegen? Dan zorgen we voor een goed alternatief. We zijn pas tevreden wanneer de klant zegt: ‘Volgend jaar weer”

We creëren sportieve uitjes, workshops en feesten, voor bedrijven, vriendengroepen, teams, families en meer. Elke groep is anders en daarom organiseren we elk evenement op maat, afgestemd op de wensen van de klant.

Onze roots liggen aan het Scheveningse strand, maar we zijn inmiddels actief in het hele land. Aan zee, in het bos, op het water, in een park of op locatie. Voor 2 of 2000 personen. Van één activiteit tot een dag vullend programma. Bij Flitz Events is alles mogelijk. Wij ontzorgen de klant van begin tot eind en improviseren wanneer nodig, zodat elk uitje een unieke belevenis is.

We halen niet alleen het beste uit elk evenement dat we organiseren, maar ook uit de mensen waarmee we werken. Ons groeiende team is een hechte familie met een the sky is the limit-mentaliteit. Ons motto: hard werken, veel lachen. En dat enthousiasme werkt aanstekelijk.

kernwaarden Flitz-Events:

 • Enthousiast
 • Persoonlijk
 • Professioneel
 • Proactief (ontzorgen, servicegericht en flexibel)

Tone of voice:

 • Toegankelijk (je/jij/jullie)
 • Persoonlijk (maar wel persoonlijk dus geen populair taalgebruik)
 • Enthousiasmerend
 • To the point/vlot

In het kort:

Flitz-Events is veel meer dan een evenementenbureau. Wij organiseren herinneringen voor het leven. Samen met ons enthousiaste team maken we van elk uitje een onvergetelijke ervaring.