Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
Workshop ijssculpturen
workshop ijssculpturen maken
ijssculpturen maken denhaag
workshop ijssculpturen maken
 • Binnen en Buiten
 • Professionele materialen + begeleiding
 • IJspret gegarandeerd
 • Winterse aankleding

IJskoude workshop ijssculpturen maken perfect voor de teambuilding!

Bent u op zoek naar een ijskoud winter uitje? Dan is de workshop ijssculpturen maken zeker iets voor u! Laat uw creativiteit de vrije loop en maak de mooiste creaties aan de hand van een door u gekozen thema van de dag. Het is een leuke en afwisselende activiteit waarbij verschillende talenten binnen de groep onherroepelijk naar boven komen zoals: communicatie, creativiteit en planning. Om tot het winnende ontwerp te komen is natuurlijk een goede samenwerking nodig. Daarom is workshop ijssculpturen maken de perfecte teambuildings activiteit voor in de winter.

Onderdelen ijssculpturen:

 • Uitgebreide introductie
 • Uitleg gebruik gereedschappen
 • IJssculpturen (optioneel in thema!)

Prijzen

3 personen per blok -
Vanaf 10 personen€ 35,- p.p.
Vanaf 25 personen€ 32,50 p.p.
Vanaf 50 personen€ 30,- p.p.
Vanaf 100 personen€27,50 p.p.
2 personen per blok -
Vanaf 10 personen€ 40,- p.p.
Vanaf 25 personen€ 37,50 p.p.
Vanaf 50 personen€ 35,- p.p.
Vanaf 100 personen€ 32,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

IJssculpturen & 3 Gangen menuvanaf 70,- p.p.
IJssculpturen & Lunchvanaf 40,- p.p.

Stel je eigen arrangement samen!

Al vanaf € 27.50 p.p.
Na de ijskoude workshop ijssculpturen is het uiteraard heerlijk om even op te warmen! Zo kunnen we na de workshop een aansluitend borreluurtje inplannen met gluhwein en warme chocolademelk. Of bij de mooiste strandrestaurants naar binnen voor een ambachtelijk diner!

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Programma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

14:00
Ontvangst op locatie
14:15
Introductie
14:30
Start workshop
16:30
Einde workshop
Optioneel
16:45
Aansluitend borreluurtje
17:30
Aanvang BBQ/Diner

Onze werkwijze

Maarten de Jager
4 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Het moest een paar keer opnieuw maar uiteindelijk wende het wel. Toch iets moois kunnen maken & hard gelachen.
Colson Wuyts
4 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Dit doe je natuurlijk niet elke dag. Relaxte sfeer!
Daniel Coppen
4 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Leuke dag gehad. Het ijssculpturen was geslaagd en wij kregen warme chocolademelk erbij! Erg enthousiast erover.
"Creatief, uitdagend en IJSKOUD uitje. Wordt een echte icecarver en ga aan de slag met het maken van een prachtige creatie uit een blok ijs! "

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Meest geboekte events

Winter wonderland / Apres ski Games

Winter wonderland / Apres ski Games

2 uur
10 - 250

Waan je in een prachtig ski dorp, genaamd Winter Wonderland, omringd door allerlei uitdagende Après-ski games en boordevol gezelligheid.

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €17,50 p.p.
Powerkiten Winter

Powerkiten Winter

2 uur
2 - 500

Lekker een dagje uitwaaien in de winter op het strand langs het water? Dikke jas, warme handschoenen en starten maar! Gaat het je lukken?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €17,50 p.p.
Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

2 uur
10 - 50

Wil je alles leren over het shaken en stirren van de lekkere traditionele cocktail? Dan is de workshop cocktails maken een must do!

 • Professionele Instructeurs
 • 3 Cocktails
 • Mix je eigen drankjes
 • Alcoholvrij mogelijk
v.a. €30,- p.p.
PubQuiz Show op locatie

PubQuiz Show op locatie

2 uur
10 - 5000

Het leukste live vermaak tijdens onze interactieve PupQuizShow! Wie heeft de meeste nummer 1 hits in de Nederlandse top 40?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €22,50 p.p.

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen

 • Wat zijn ijssculpturen?
  Een ijssculptuur is eigenlijk een kunstwerk gemaakt uit ijs. Het is een beeld van bevroren water. Het lijkt op beeldhouwen waarbij gebruik gemaakt wordt van ijs. Bij beeldhouwen kan je eigenlijk van alle materialen gebruik maken, zoals steen, klei, gips, hout, metaal en beton. Een ijssculptuur richt zich specifiek op ijs als materiaal. Het beste ijs dat je hiervoor kan gebruiken is zuiver en schoon water. Dit ijs is transparant en bevat weinig luchtbellen. Ook moet je ervoor zorgen dat je jouw ijssculptuur niet in een warme ruimte creëert, want dan is de ijssculptuur binnen een mum van tijd gesmolten.
 • Hoe maak je ijssculpturen?
  Het maken van een ijssculptuur vereist veel kennis en geduld. Carving, zoals het officieel heet, wordt steeds populairder. Mensen die dit als beroep doen, reizen de hele wereld over om te werken voor festivals. Op dit moment zijn er slechts 300 professionele carvers. Deze mensen halen met hun carving tools delen van het ijs weg om zo het ijs te vormen. Ze beginnen met een groot blok ijs, dat uit schoon water bestaat. Er bestaan speciale fabrieken die regenwater filteren en het al roerend bevriezen. Op die manier bestaat er mooi, glad ijs dat ideaal is voor het maken van een ijssculptuur.

Meer informatie over onze workshop ijssculpturen

Tijdens deze workshop ijssculpturen maken krijg je leer je ijs op een compleet andere manier kennen. Met een hamer en beitel in de hand, en met een beetje schaafwerk met handschoenen aan beleef je de ultieme ijspret!

IJssculpturen maken is een vorm van beeldhouwkunst waarbij ijs als ruw materiaal gebruikt wordt. Het maken van een ijssculptuur wordt ook wel icecarving genoemd.

Het bewerken van ijs brengt een aantal moeilijkheden met zich mee, vanwege de eigenschappen ervan. Het ideale ijsblok bestaat uit zuiver, schoon water, zodat het ijs goed transparant is, en bevat zo min mogelijk luchtbellen. Vandaar dat wij een aparte workshop ijssculpturen verzorgen met de perfecte blokken ijs.

Workshop ijssculpturen op locatie

Bij Flitz-Events kun je genieten van een unieke en leerzame ijssculpturen workshop op locatie. Tijdens deze workshop leer je hoe je prachtige ijssculpturen kunt maken van verschillende materialen, zoals bloemen, vruchten en chocolade.

De workshop wordt gegeven door professionele kunstenaars die je alle nodige vaardigheden en technieken leren om prachtige ijssculpturen te maken. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s voor de workshop, zoals bloemen, dieren of zelfs een Kerstthema.

De workshop is geschikt voor zowel beginners als ervaren ijssculptuur kunstenaars en is een leuke activiteit voor zowel individuele bezoekers als groepen. Het is ook een uniek idee voor teambuilding activiteiten of als een leuke manier om een speciale gelegenheid te vieren.

Hoe ziet de workshop ijssculpturen maken eruit?

Nadat je het kiezen van een thema van de dag krijgt ieder team een instructie- en schetsformulier. Vervolgens is het aan jou en je team om het winnende ontwerp op papier te krijgen.

We starten met het klaarmaken van het ijs, waardoor er in het begin vooral grove werkzaamheden worden verricht. Als je hier mee klaar bent kan er een plan van aanpak worden gemaakt. Als je hier mee klaar bent kan je een mooi ontwerp maken die aansluit op het thema. Ook hierin wordt al snel duidelijk wie welke rol heeft binnen de groep. Ben je een denker, doener, dromer, beslisser of een ware kunstenaar?

Is het ontwerp klaar? Dan is het tijd om het ontwerp uit te voeren en te starten met de creatie. Beschikt jullie team over de juiste vaardigheden om tot een mooi resultaat te komen?

Na afloop van de activiteit is er een mogelijkheid om de verschillende mooie creaties die er gemaakt zijn te aanschouwen.

Workshop IJssculpturen maken

Als je op zoek bent naar een leuk uitje om te doen met familie, vrienden, collega’s of studiegenoten dan heb je bij Flitz Events ruime keuze aan activiteiten. Als je op zoek bent naar iets unieks, waarbij je jouw creativiteit de vrije loop kan laten dan is de Workshop ijssculpturen maken iets voor jou.

In deze workshop leer je ijssculpturen maken en samenwerken. Het is een moeilijke vaardigheid, die tijdens deze workshop ijssculpturen onder de knie kan krijgen door begeleiding van ervaren instructeurs. Als het slecht weer is dan is dit een prima alternatief voor het pakken van een terrasje. En zeg nou zelf, hoeveel mensen kunnen vertellen dat ze ijssculpturen kunnen maken?

Winteractiviteit ijssculpturen maken

Bij Flitz Events is het ook mogelijk om de basiskennis van het maken van een ijssculptuur onder de knie te krijgen. Tijdens de workshop ijssculpturen leer je ijs op een andere manier kennen. Het team bepaalt het thema van de ijssculpturen en daarna krijgt ieder team een instructie- en schetsformulier, waarbij je jouw kunstwerk vorm geeft. Uiteindelijk bepaal je samen het mooiste ontwerp en krijgt iedereen de mogelijkheid om deze na te maken.

Je krijgt een hamer, een beitel, een blok ijs en handschoenen om je ijssculptuur te maken. Eerst wordt het ijs klaargemaakt, waarbij je vooral grove werkzaamheden verricht. Daarna maak je een plan van aanpak en kan je het ontwerp van de schets na gaan maken. Na afloop zal een jury bekend maken welk team de mooiste ijssculptuur heeft gemaakt.

Teambuilding ijssculpturen maken

Deze workshop is ideaal als teambuilding activiteit. Dit maakt het een perfect bedrijfsuitje, maar ook voor familie en vrienden is samenwerking belangrijk. Je bepaalt samen met de groep het thema en bepaalt samen het mooiste ontwerp. Vervolgens ga je met je team bezig om het mooiste ijssculptuur te maken. Hierbij heb je goede communicatie, samenwerking, creativiteit en planning nodig.

De verschillende talenten van de teamleden komen naar boven en al snel wordt duidelijk wie welke rol heeft binnen de groep. Zo kom je erachter of je een denker, beslisser, dromer of doener bent en of je een ware kunstenaar bent. Alleen samen kun je een mooi ijssculptuur maken, dus een goede samenwerking is ontzettend belangrijk tijdens deze workshop.

Bekijk de mogelijkheden

In twee uur tijd kan je tijdens de workshop van Flitz Events leren hoe je een ijssculptuur kan maken. De kans is klein dat je hier meteen je werk van kan maken en je kan aansluiten bij de slechts 300 professionele carvers. Maar wie weet kom je er tijdens deze workshop wel achter dat je ook de wereld over wil reizen om ijssculpturen te maken op festivals. Het vergt wel veel geduld en bij de workshop van Flitz-Events is ook een goede samenwerking vereist.

Deze workshop wordt op meerdere plekken in Zuid-Holland gegeven, dus je kan zelf kiezen op welke plek je de workshop wil doen. Het is in overleg ook mogelijk om de workshop op een andere manier te houden als de locatie hiervoor geschikt is. Om het uitje nog leuker te maken kan je de workshop uitbreiden met een lunch, drankarrangement, diner of barbecue, waarbij je de leuke dag op een goede manier afsluit.

Praat na over alles wat je hebt geleerd en bepaal of de jury ook echt de mooiste ijssculptuur heeft gekozen.

ijssculpturen Amsterdam

IJssculpturen zijn prachtige kunstwerken die gemaakt zijn van ijs en vaak worden gebruikt om tijdens speciale gelegenheden te tonen. Amsterdam is een stad met een rijke geschiedenis en culturele diversiteit, en heeft daarom een aantal indrukwekkende ijssculpturen tentoonstellingen gehad.

Een van de meest bekende ijssculpturen tentoonstellingen in Amsterdam is de IJssculpturen Festival Amsterdam, dat elk jaar plaatsvindt in december. Tijdens dit festival kunnen bezoekers genieten van prachtige ijssculpturen die gemaakt zijn door professionele kunstenaars uit heel Europa. Er zijn ook vaak demonstraties van hoe de sculpturen gemaakt worden, wat een leerzame en interessante ervaring is voor zowel jong als oud.

Naast het IJssculpturen Festival Amsterdam zijn er ook andere ijssculpturen tentoonstellingen die plaatsvinden in Amsterdam, zoals het IJssculpturen Festival Noord-Holland en het IJssculpturen Festival Nederland. Deze tentoonstellingen zijn vaak kleiner van formaat, maar bieden nog steeds prachtige kunstwerken die het bekijken waard zijn.

Als je van ijssculpturen houdt of gewoon op zoek bent naar iets unieks om te doen tijdens je bezoek aan Amsterdam, dan is een bezoek aan een ijssculpturen tentoonstelling zeker de moeite waard. Het is een leuke en onvergetelijke ervaring die je niet snel zult vergeten.

ijssculptuur laten maken

Als je op zoek bent naar een uniek kunstwerk om te laten maken, dan is het laten maken van een ijssculptuur een geweldige optie. Ijssculpturen zijn prachtige kunstwerken die gemaakt zijn van ijs en vaak gebruikt worden om tijdens speciale gelegenheden te tonen. Of je nu op zoek bent naar een ijssculptuur voor een bruiloft, een verjaardag of gewoon omdat je iets unieks wilt hebben, er zijn talloze mogelijkheden om een ijssculptuur te laten maken.

De prijs voor het laten maken van een ijssculptuur kan variëren, afhankelijk van het formaat en de complexiteit van de sculptuur. Kleinere sculpturen zullen meestal goedkoper zijn dan grotere sculpturen, omdat er minder ijs en tijd nodig is om ze te maken. Ook de materialen die gebruikt worden en het aantal details in de sculptuur kunnen de prijs beïnvloeden.

Als je op zoek bent naar een uniek en indrukwekkend kunstwerk, dan is het laten maken van een ijssculptuur zeker de moeite waard. Je zult genieten van het proces van het laten maken van de sculptuur en het eindresultaat zal ongetwijfeld indrukwekkend zijn.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp