Flitz-events Review

Goedkope bedrijfsuitjes

Ben je op zoek naar een betaalbaar bedrijfsuitje dat niet alleen plezier en verbindende ervaringen biedt, maar ook binnen het budget van jouw team of bedrijf past? Bij Flitz-Events begrijpen we het belang van waardevolle teambuilding en onvergetelijke avonturen, zonder de financiële grenzen te overschrijden. Ontdek onze creatieve en betaalbare opties voor bedrijfsuitjes die de teamgeest versterken en tegelijkertijd vriendelijk zijn voor de portemonnee.

Of je nu op zoek bent naar een leuk dagje in een van de grote steden, of liever de ontspanning opzoekt in een mooi gebied, wij regelen het voor je!

Lees meer
personen

Sorteren op:

Veelgestelde vragen

 • Zijn goedkope bedrijfsuitjes van mindere kwaliteit?
  Nee, bij Flitz-Events streven we ernaar om kwaliteit te leveren, ongeacht het budget. Onze bedrijfsuitjes zijn zorgvuldig samengesteld en bieden nog steeds een geweldige ervaring, professionele begeleiding en plezier voor alle deelnemers.
 • Wat voor soort activiteiten zijn beschikbaar in goedkope bedrijfsuitjes?
  Onze bedrijfsuitjes omvatten een scala aan activiteiten, variërend van outdoor spellen en workshops tot creatieve uitdagingen en teambuildingactiviteiten. Je kunt kiezen uit verschillende opties die passen bij je team en doelen.
 • Wat is inbegrepen in een goedkoop bedrijfsuitje?
  Onze bedrijfsuitjes zijn inclusief professionele begeleiding, benodigde materialen, activiteiten en vaak ook cateringopties. De exacte inhoud varieert afhankelijk van het gekozen pakket, maar we zorgen ervoor dat je een complete en plezierige ervaring hebt zonder verborgen kosten.
 • Wat is leuk om te doen als personeelsuitje?
  Ontdek de meest unieke en  bedrijfsuitjes, waar teambuilding en plezier hand in hand gaan. Of het nu gaat om een spannende city game, een creatieve workshop, of een sportieve strandactiviteit.
 • Wat zijn de mogelijkheden voor een goedkoop teamuitje zonder in te leveren op de funfactor?
  Bij ons kan je terecht voor een breed scala aan goedkope teamuitjes die zowel origineel als budgetvriendelijk zijn. Van interactieve city-games die de stad op een unieke wijze verkennen tot creatieve workshops, wij bieden activiteiten aan vanaf €16,50 per persoon.

Een gezellig bedrijfsuitje: Goed verzorgd én betaalbaar

Bij Flitz-Events begrijpen we het belang van een gezellig en ontspannen bedrijfsuitje. We geloven dat een uitje niet alleen plezierig moet zijn, maar ook goed verzorgd en betaalbaar. Daarom hebben we een breed scala aan mogelijkheden samengesteld om ervoor te zorgen dat jouw team een onvergetelijke dag kan beleven zonder dat het budget een obstakel vormt.
bedrijfsuitje midden Nederland, Goedkoop bedrijfsuitje
Onze gezellige bedrijfsuitjes combineren plezier, teambuilding en ontspanning, en bieden voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een actieve outdoor activiteit, een creatieve workshop of gewoon een gezellig samenzijn, wij hebben de perfecte opties om aan jouw wensen te voldoen.

Het is onze missie om jou en je collega’s een geweldige ervaring te bieden, ongeacht het budget. We zorgen voor professionele begeleiding, hoogwaardige materialen en een vlekkeloze organisatie, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van de dag.

Bij Flitz-Events ben je verzekerd van:

 • Professionele begeleiding
 • Aanbod aan de leukste activiteiten
 • Mogelijkheden tot combineren van activiteiten en arrangementen
 • Gegarandeerd een onvergetelijke dag

Top 3 ideeën voor goedkope bedrijfsuitjes

Om je van wat meer inspiratie te voorzien delen we graag onze top 3 uitjes voor een leuk bedrijfsuitje, die uiteraard betaalbaar en goed verzorgd zijn!

1. Powerkiten

Powerkiten behoort wel tot een van onze favoriete activiteiten die we aanbieden! Aan de kust van Scheveningen gaan we met deze uitdagende activiteit de kracht van de natuur tegemoet. Voel de wind door je haren en de kracht van de vlieger in je handen terwijl je over het strand rent. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, powerkiten is een geweldige manier om actief bezig te zijn en tegelijkertijd te genieten van de prachtige kustlijn van Scheveningen.

Onze ervaren instructeurs zorgen voor de juiste begeleiding, zodat jij en je team een onvergetelijke ervaring hebben vol adrenaline en plezier. Powerkiten is geschikt voor alle leeftijden en niveaus, en verkrijgbaar vanaf 15,- per persoon! Dus waar wacht je nog op? Kom en ervaar de sensatie van het vliegeren op een hele nieuwe manier met Flitz-Events!

2. Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is een ware teambuilding activiteit die je meeneemt op een avontuurlijke reis vol uitdagingen en teamwork. Geïnspireerd door het populaire televisieprogramma daagt Expeditie Robinson deelnemers uit om hun fysieke en mentale vaardigheden te testen terwijl ze samenwerken om verschillende proeven en diverse opdrachten te voltooien.

Tijdens deze spannende activiteit worden teams op de proef gesteld en ondergedompeld in een omgeving die hen dwingt om strategisch na te denken, creatieve oplossingen te bedenken en effectief te communiceren met elkaar. Ideaal voor zowel kleine als grotere groepen.

3. Archery tag

Archery tag is een opwindende en unieke activiteit die de spanning van boogschieten combineert met de actie van een teamspel. Tijdens Archery Tag worden deelnemers uitgerust met speciale boogschietbogen en pijlen met zachte rubberen punten, waardoor het spel veilig en leuk is voor alle deelnemers. Het doel van het spel is om je tegenstanders uit te schakelen door ze te raken met de pijlen of door doelen te raken die in het speelveld zijn geplaatst. Gegarandeerd een leuke dag!

De voordelen van een teambuilding activiteit

Samenwerking versterken

Teambuilding activiteiten bevorderen effectieve samenwerking tussen teamleden. Ze leren elkaars sterke punten en zwakke punten kennen en ontwikkelen een beter begrip van hoe ze als team kunnen samenwerken om doelen te bereiken.

Communicatie verbeteren

Door uitdagende opdrachten en activiteiten te voltooien, leren teamleden beter te communiceren. Ze moeten duidelijk en effectief met elkaar praten om taken uit te voeren en problemen op te lossen.

Vertrouwen opbouwen

Teambuilding activiteiten bevorderen vertrouwen tussen teamleden. Door samen te werken aan opdrachten en uitdagingen, leren ze op elkaar te vertrouwen en elkaars capaciteiten te respecteren.

Motivatie vergroten

Het voltooien van uitdagende activiteiten en het behalen van doelen tijdens een teambuilding evenement kan de motivatie van teamleden vergroten. Dit enthousiasme kan zich vertalen naar verhoogde productiviteit op de werkvloer.

De voordelen voor de werkgever

– Verhoogde productiviteit door versterkte teambuilding

– Nieuwe inzichten over rolverdeling opdoen tijdens de teambuilding activiteit

– Werknemers leren kennen in een andere setting

– Beloning voor het geleverde werk afgelopen tijd

Sluit het goedkope bedrijfsuitje af met een horeca-arrangement

Bij Flitz-Events bieden we naast onze leuke uitjes ook extra arrangementen aan, in de vorm van een lunch, diner of borrel bij een van onze partner restaurants in Scheveningen en Den Haag. Uiteraard kunnen we ook de reservering bij andere restaurants in diverse steden verzorgen.

Of je nu kiest voor een lekker terrasje pakken, of wilt afsluiten met een luxe dinerbuffet, bij ons is niets te gek. Samen stemmen we de wensen af en zorgen we ervoor dat het voordelige bedrijfsuitje er een wordt waar nog lang over wordt nagepraat!

Goedkoop bedrijfsuitje? Kies voor Flitz-Events

Bij Flitz-Events staan we garant voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Voor zowel kleine als grote groepen kunnen we een geslaagd teamuitje realiseren: Goed verzorgd, gezellig en vooral betaalbaar. Vanuit onze basis in Scheveningen, Zuid-Holland, kunnen we door heel het land uitjes verzorgen. Of je nu op zoek bent naar een creatieve workshop, spannende outdoor activiteiten of een gezellige borrel, wij bieden diverse mogelijkheden die passen binnen verschillende budgetten.

Bij Flitz-Events geloven we dat teambuilding en plezier niet duur hoeven te zijn, en we streven ernaar om jou en je team een fantastische ervaring te bieden zonder de bank te breken. Kies voor een goedkoop bedrijfsuitje met impact, kies voor Flitz-Events!

Van Haarlem tot Zuid-Limburg en van Groningen tot Utrecht, wij staan voor je klaar!