Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Vrienden groepsuitjes

Vrienden groep uitje Scheveningen kijkduin Hoek van holland

Wat is er leuker dan een dag met je vrienden of vriendinnen op stap?
Niets is heerlijker dan een dag aan het strand met de zon en zee. Ben je op zoek naar een nieuwe strand activiteit met je vrienden dan zit je bij ons goed! Zijn jullie een sportieve vriendengroep dan bieden wij verschillende sportieve activiteiten aan zoals vliegeren/ powerkiten, Robinson crusoe experience, beachvolleybal of boerenbeach golf! Zijn jullie wat meer creatief ingesteld dan bieden wij een workshop zandsculpturen of wat dacht je van het schilderen van een groot schilderij (welke meegenomen mag worden) te creëren met zijn allen! Of zijn jullie toch wat avontuurlijker ingesteld, maar ook competitief? Dan is een GPS-tocht langs de bunkers in Hoek van Holland, duin dropping in Kijkduin of een havendropping in Scheveningen echt iets voor jullie. Natuurlijk is eer een prijsuitreiking na deze activiteit.

Om uw dag compleet te maken kunt u afsluiten met een gezellige en heerlijke BBQ op 1 van onze TOP-locaties.

Heeft u speciale wensen, dan is dit natuurlijk te bespreken met ons!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier zodat wij voor u een ‘Flitzende’ dag kunnen organiseren!

Wij raden op de volgende locatie’s aan:

Vrienden groep uitje Scheveningen kijkduin Hoek van holland

  groepsuitjes: