Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Personeelsfeest organiseren?

personeelsuitje in de winter sferen

Wil je je personeel trakteren op een leuke middag, avond of een hele dag genieten? Bij Flitz-events heb je ontzettend veel mogelijkheden om een supergezellig personeelsuitje te organiseren. Je kunt kiezen uit gezellige, sportieve en creatieve activiteiten en er zijn tal van mogelijkheden om lekker te eten. Het strand is natuurlijk een heel geschikte locatie voor een personeelsfeest. Je kunt er van alles: op het strand creatief of sportief bezig zijn, de zee op of in een van de strandtenten iets organiseren. Er zijn tal van activiteiten waarbij je ook aan de slag kunt met teambuilding. Op de website van Flitz-events vind je alle mogelijkheden voor een te gek personeelsfeest maar je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen als je meer wilt weten over bijvoorbeeld Teamuitjes Vrijgezellenfeestjes en Teambuilding contact ons op onze contactpagina

Personeelsfeest Scheveningen

Een geweldige locatie voor een personeelsfeest: Scheveningen. Aan en op het strand kunnen jullie superleuke activiteiten doen! Workshops volgen in een van de gezellige strandtenten, sportieve wedstrijden op het strand houden en natuurlijk de zee op. Een personeelsfeest vraagt wel om goed nadenken over de invulling. Soms gaat het om een nogal gemêleerd gezelschap. Je kunt wel een personeelsfeest Scheveningen organiseren met branding raften maar daar zal niet iedereen even  enthousiast over zijn. Mensen die dit niet durven kan je echter eenvoudig een andere leuke activiteit aanbieden. Een workshop zandsculpturen maken bijvoorbeeld, of een workshop schilderen. Tussen de activiteiten door en na afloop kunnen jullie samenkomen om gezellig na te praten onder het genot van een drankje en een hapje.

Personeelsfeest goed organiseren?

Wil je een personeelsfeest organiseren dan is het verstandig eerst goed na te denken over een aantal onderwerpen. Wie nemen er allemaal deel, hoe lang mag het personeelsfeest duren, welk budget is beschikbaar? Heb je in beeld hoelang het gaat duren en hoeveel budget er is, dan kan je gaan kijken wat er allemaal kan. En dat is veel, bij Flitz-events. Dat is superhandig want je kunt je personeel van alles aanbieden zodat zij eventueel zelf kunnen kiezen wat zij leuk vinden om te doen. De één is helemaal gek van kiten en golfsurfen, een ander gaat liever een puzzelfoto of sieraden maken.

Zin in een echt feestje? Je kunt bij Flitz-events ook een knalfeest organiseren. Of reserveer de borrelboot of een rondvaartboot en geniet van heerlijk eten terwijl je van Den Haag naar Scheveningen vaart.

De stad in

Iets leuks doen in de stad? Een GPS-tocht is ook erg leuk als personeelsuitje. Spanning en avontuur, samenwerken en genieten. Onderweg lossen jullie raadsels op en kom je steeds dichter bij de finish. Ook leuk: een dropping of Wie is de Mol spelen. Eén persoon is saboteur van het spel en de anderen moeten ontdekken wie het is. Leg je graag de nadruk op teambuilding en teamwork dan is een escape room ook heel geschikt. En ontzettend leuk. Er zijn ook workshops die je in de stad kunt doen: de cocktail workshop bijvoorbeeld. Samen met collega’s leren hoe je heerlijke (ook alcoholvrije) cocktails kunt maken!

Sportieve uitjes voor een personeelsfeest

Ook op sportief gebied is er bij Flitz-events heel veel te beleven. Je kunt het zo spannend en competitief maken als je zelf wilt. Branding raften, golf surfen en kiten zijn spannende uitjes. Een mega vlieger bouwen is een activiteit die vraagt om samenwerking en creativiteit en is ook geschikt voor grote groepen. Heel populair is de Robinson Experience. Een ware uitdaging en geschikt voor personeelsuitjes waarbij competitie en teamwork centraal staan. De deelnemers strijden in groepen tegen elkaar en gaan van alles doen. Van vuur maken tot Jenga bouwen, hindernisbaan lopen, touwtrekken en puzzelen. Natuurlijk kan je in Scheveningen (of Hoek van Holland, Kijkduin) ook allerlei teamspellen spelen zoals beachbal, beach golf of een beach volleybal toernooi organiseren.

Lekker eten tijdens je personeelsuitje

Wij zorgen ook graag voor de inwendige mens. Je personeel verwennen met een heerlijk high tea, een uitgebreid diner, een buffet, lunch, alles kan. Van borrelen tot broodjes, pizza, sushi of een te gekke BBQ op het strand. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Een topavond

Een geweldige avond organiseren als afsluiter van het personeelsfeest? De pubquiz is super leuk. De pubquiz staat onder leiding van een ervaren spelleider en staat garant voor een avond vol plezier. De deelnemers beantwoorden allerlei (ook ludieke) vragen en er is ook veel spanning en competitie. Wie weet de meeste antwoorden? Wie is het snelst of drukt steeds op de knop zonder het goede antwoord te weten? Hilariteit verzekerd. Ook een groot feest, al dan niet met dansen behoort tot de mogelijkheden. Vraag gerust om vrijblijvende informatie en kijk voor uitgebreide informatie op de website van Flitz-events.

 

FAQ

⭐ Een origineel Personeelsfeest organiseren?

Keuze uit meer dan 50 indoor of outdoor activiteiten al vanaf €12,50 per persoon. Vraag om de vrijblijvende offerte of neem telefonisch contact met ons op 070-2501429

⭐ Op zoek top 3 personeelsfeest in Kijkduin?

Hieronder vind je de leukste activiteiten voor tijdens een personeelsfeest!
1.
Robinson Crusoe Experience
2.
Zandsculpturen Kijkduin
3.
Beachdag Kijkduin

⭐ Een volledig op maat verzorgd personeelsfeest?

Op zoek naar een volledig op verzorgde beachdag, een actief personeelsfeest of een volledig verzorgd bedrijfsfeest. Alles is mogelijk. We luisteren naar uw wensen & bespreken de mogelijkheden, zodat we uw personeelsfeest helemaal op maat kunnen maken. Dit wordt gegarandeerd het beste personeelsfeest ooit.

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy | Close
Settings

GDPR Consent Settings

Edit your consent settings below.

Test

View details
Forget my settings Deleted!