fbpx
Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Teamuitje Den Haag

Wil je een gezellig en origineel teamuitje Den Haag boeken voor jouw bedrijf, afdeling of team? Dan doe je dat natuurlijk bij Flitz-events. Wij nemen de hele organisatie uit jouw handen en zorgen ervoor dat het teamuitje helemaal vlekkeloos verloopt. Wij organiseren het hele jaar door teamuitjes in Den Haag. Of het nou winter of hoog zomer is, bij ons kun je terecht. En of je nou op zoek bent naar een teambuildingsuitje of wanneer je gewoon met jouw afdeling een gezellige middag en avond wil beleven, dat maakt ons natuurlijk niets uit. Wij organiseren jouw uitje precies zoals jij dat wil. En een heel mooi bijkomend voordeel is, dat al onze originele teamuitjes geschikt zijn voor iedereen.

Met een teamuitje in Den Haag wordt de hofstad decor van enerverende belevenissen voor jou en je collega’s! Den Haag is een bruisende stad die zich uitstekend leent voor een avontuurlijk teamuitje. Flitz-events organiseert teamuitjes in Scheveningen en Den Haag als uitvalsbasis. Vraag vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden voor een teamuitje in Den Haag voor jou en je collega’s.

Teamuitje winter Den Haag

Op zoek naar een leuk teamuitje in Winter? Beleef magische wintersferen in Den Haag tijdens een winter activiteit. Hieronder vind u de top 3 winter teamuitjes in Den Haag.

Teamuitje Den Haag Strand

Het Strand van Den Haag is één van de mooiste stukjes van Den Haag. In de zomer is het strand een perfecte plek voor strand activiteiten en om te relaxen bij één van de strandpaviljoens met vrij uitzicht op een prachtige zonsondergang, waarvan strand activiteiten. De strandtenten op Scheveningen staan er van ongeveer maart tot en met oktober. Ook in wintermaanden de staan er een aantal strandtenten, waaronder de Waterreus en Hart beach. 

Speel de spannende City Games in Den Haag

Den Haag is natuurlijk een stad die altijd in beweging is. Dit is dan ook de perfecte locatie voor een van de GPS City Games die je via Flitz-events kunt boeken voor jou en je collega’s. Al enige tijd zijn de escaperoom spellen razend populair voor een teamuitje. De City Games hebben dezelfde sensationele spel elementen zoals raadsels en opdrachten waarbij je creatief en vindingrijk moet denken. In plaats van een kamer is nu de stad Den Haag het speelveld, waarin jullie team in een race tegen de klok een belangrijke missie heeft te volbrengen.

Escape the City

In deze City Game nemen jullie het op tegen de gevaarlijke dr. Crypto. Deze meesterschurk houdt ergens in de stad een aantal mensen gegijzeld. Aan jullie de taak om de gijzelaars te vinden en te bevrijden. Maar dr. Crypto houdt van boobytraps. Weet je deze onschadelijk te maken, dan verdien je geld. Maar als je faalt…

City Hunt

Bij dit spel spelen jullie in teams tegen elkaar en ieder team heeft zijn eigen missie. Zijn jullie de topcriminelen, die graag hun laatste slag willen slaan voor een welverdiend pensioen op een tropisch eiland? Of behoor je tot de groep premiejagers die proberen deze bende op te sporen in een waanzinnige race tegen de klok?

The Wedding Planner/The Hangover

Enge schoonmoeders en chanterende strippers: de weg naar het altaar gaat voor jullie niet over rozen in deze spannende en hilarische City Game! Het vrijgezellenfeest was vast legendarisch te beoordelen naar de stevige kater. Maar nu moet er nog van alles geregeld worden voor dat er getrouwd kan worden. Via de tablet krijgen jullie de opdrachten binnen, die moeten gebeuren om genoeg goudstukken te verdienen om alles te regelen.

Een teamuitje in de Haagse wateren

Het is de plek voor een ontspannen moment met een goed gesprek of juist een moment om even lekker uit je dak te gaan op dance muziek. Op een rondvaartboot in de grachten van Den Haag kun je alle kanten op. Dat maakt dat een rondvaart over het water van de Hofstad perfect is voor een teamuitje.

Feest op de partyboot

Op deze boot begint het feest zodra je een voet aan boord zet. Deze boot is namelijk van alle faciliteiten voorzien om een echt feestje te bouwen. De boot is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie waarvoor muziek aanwezig is. Maar je kunt ook jullie eigen kantoor playlist aanleveren om lekker op te dansen. Je kunt zelf eten en drinken meenemen en het is ook mogelijk borrelhapjes en drank bij de rondvaart mee reserveren. Dit kan een mooi begin zijn van een gezellig bedrijfsuitje of juist een mooie slotactiviteit.

Picknick rondvaart door Den Haag

Het is heerlijk picknicken terwijl de ervaren kapitein je de mooiste plekjes van Den Haag laat zien. Deze activiteit is ook een ontspannen onderbreking tijdens een lange vergaderdag. Met Flitz-events kunt u zelf de picknick samenstellen, helemaal naar eigen wens. Het is tevens leuk te combineren met een andere groepsactiviteit in Den Haag, zoals een GPS tocht.

Sloepenrace

Al speurend varen jullie door de grachten van Den Haag. Bij deze puzzeltocht over het water is de kapitein jullie spelleider. Door de opdrachten goed op te lossen maak je kans op de overwinning. Maar zorg dat je geen fouten maakt en sneller bent dan het andere team!

Genoeg te beleven in Den Haag

Flitz-events kan losse activiteiten aanbieden in Den Haag voor een teamuitje. Maar je kunt ook kiezen voor een arrangement. Het kan bijvoorbeeld leuk zijn om een rondvaart op een partyboot te combineren met een City Game. Flitz-events heeft daarnaast diverse contacten om ook diner, lunch of borrel in het arrangement op te nemen. Gezellig uit eten is een leuke, ontspannen afsluiter van een enerverende dag in Den Haag. Het is mogelijk om naast een activiteit in Den Haag ook nog iets leuks te doen aan het strand in Scheveningen, of te barbecueën in een van de strandpaviljoens. Ook een overnachting in Den Haag kan in het arrangement worden opgenomen. Zo kun je nog gezellig gaan stappen met je collega’s in de bruisende hofstad. Flitz-events helpt graag met het samenstellen van een op maat gemaakt arrangement voor jou en je collega’s.