fbpx
Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Vrijgezellenfeest vrouwen

vrijgezellenfeest-vrouwen

Op zoek naar een spectaculair vrijgezellenfeest voor vrouwen? Heeft u de eer om het vrijgezellenfeest voor de vrouwen te organiseren? Een feestje voordat de bruid gaat trouwen; een speciaal vrijgezellenfeest voor vrouwen! De laatste keer dat jullie met elkaar op stap gaan vóór de grote dag. Zo’n vrijgezellenfeest voor vrouwen moet natuurlijk iets bijzonders zijn, een dag om nooit te vergeten. Wij hebben een enorme keuze uit activiteiten die heel geschikt zijn voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Lekker buiten uitwaaien of creatief bezig zijn in een strandtent in Scheveningen, Den Haag, Kijkduin of Hoek van Holland. We organiseren graag een vrijgezellenfeest vrouwen aan het strand maar ook in de stad.

Top 3 vrijgezellenfeest vrouwen

Creatief vrijgezellenfeest vrouwen

Willen jullie gezellig met elkaar aan de slag tijdens een creatieve workshop, dan heb je bij Flitz-events een uitgebreide keus. Jullie kunnen slippers of klompen gaan pimpen maar ook leren schilderen of leren sieraden maken. De workshops staan onder leiding van professionals en er is voldoende ruimte voor gezelligheid en een hapje en drankje. Ook erg leuk is zandsculpturen maken. Werk als team aan een prachtig creatief plan en laat jullie fantasie de vrije loop. Of maak er een wedstrijdje van met een prijs voor de mooiste zandsculptuur. Jullie kunnen een workshop ook prima combineren met een andere activiteit en met een heerlijke maaltijd. Wij verzorgen graag een prima lunch, een diner of BBQ op het strand. Tip: workshop salsa dansen of de workshop cocktails maken! Verras je lief met een overheerlijke zelfbedachte cocktail.

Sportief vrijgezellenfeest vrouwen

Willen jullie lekker sportief bezig zijn? Flitz-events heeft ook allerlei sportieve activiteiten voor een geslaagd vrijgezellenfeest voor vrouwen. Hoe avontuurlijk willen jullie het hebben? Iets extreems doen kan namelijk ook! Branding raften bijvoorbeeld, of een tocht met de powerboat. powerkiten is ook heel spannend en een activiteit om nooit te vergeten. Hetzelfde geldt voor golfsurfen. Het strand leent zich voor geweldig leuke activiteiten waarbij je ook de zee op kunt om de branding te trotseren. Heb je een buiten activiteit gepland en wordt het onverhoopt slecht weer, dan is het altijd mogelijk een tweede plan achter de hand te hebben. Jullie feesten dan gewoon in een van de strandtenten.

Andere sportieve uitjes voor een vrijgezellenfeest vrouwen zijn onder meer: beach volleyballen, vliegeren, boeren beach golf en de Robinson Crusoe uitje. Die laatste activiteit, de Robinson Crusoe uitje, is super spannend. Jullie gaan van alles doen om te overleven: kokosnoten schieten, liaan trekken, een grote toren bouwen met Jenga en een hindernisbaan lopen.

Activiteiten vrijgezellenfeest vrouwen

Natuurlijk zijn er heel veel activiteiten, die mannen en vrouwen leuk vinden maar er zijn ook activiteiten die toch vooral gericht zijn op een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Denk bijvoorbeeld aan de workshop Piemels Pimpen. Traditiegetrouw is het vrijgezellenfeest het laatste moment voor de bruid een rustiger leven moet gaan leiden. Daarom wil je op een vrijgezellenfeest los kunnen gaan. Tijdens de workshop krijgt iedereen een gipsen exemplaar van een piemel en alle materialen om die zo mooi mogelijk te maken. Eventueel kan je na de workshop nog een verkiezing houden en bepalen wie het beste piemels kan versieren. Iedereen gaat uiteraard met dit mooie souvenir naar huis. Zo heeft iedereen een leuk aandenken aan een leuke dag. Je vergeet nooit meer wat je hebt gedaan als je een mooi versierde piemel in huis hebt staan.

Grote keuze uit activiteiten voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen

We hebben nog lang niet alles opgenoemd wat je kunt doen tijdens een vrijgezellenfeest voor vrouwen. De escape room, een rondvaart maken, een GPS tocht organiseren bijvoorbeeld. Kijk op de website van Flitz-events om alles over onze activiteiten te lezen. Je kunt ons ook altijd mailen of bellen voor informatie en advies. We stellen graag samen met jou het gewenste programma samen voor het vrijgezellenfeest. Of het nou om een paar uur gaat, een avond, een middag of een hele dag. Je kiest bij ons ook uit veel mogelijkheden voor eten en drinken: van pizza of sushi eten tot borrelen op een boot of een BBQ op het strand.