Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Zeskamp / beachgames op het strand

Zeskamp-beachgames

Bent u op zoek naar een competitief en spectaculair uitje voor uw collega’s of personeel waarbij u terug gaat in de tijd van het wel bekende Sterrenslag. Dan hoef u niet meer verder te zoeken. Er wordt een competitie georganiseerd in teams van 8 personen, welke allen de 6 onderdelen tegen verschillende tegenstanders afwerken. Een team kan alleen winnen als zij onderling goed samenwerken, er volledig voor gaan en de juiste tactiek hebben. Het team dat steeds het beste samenwerkt, communiceert en de beste strategie bepaalt zal de meeste punten in de wacht slepen en aan het eind van de zeskamp / beachcamp met de Master cup Beker naar huis gaan. Welk team wint en mag zich een jaar lang de winnaar voelen?

Een leuk uitje voor groepen, vrijgezellenfeest of sportdag voor scholen. ’s Middags ga je de strijd aan op het strand en ’s avonds sluit je af met een gezellige barbecue.Wij hebben een groot scala aan diverse spelen, zodat de zeskamp makkelijk aan kunnen passen aan het weer, omgeving en doelgroep.

Zeskamp onderdelen

Het leuke aan deze zeskamp is dat je zelf kan kiezen welke onderdelen je wil uitvoeren. Zo kan je de onderdelen aanpassen op de doelgroep, de weersomstandigheden en de omgeving. Er is genoeg keuze, waardoor er altijd iets leuks voor iedereen tussen zit. Je hebt de keuze uit maar liefst 16 onderdelen, waaruit je 6 kan kiezen. Onderdelen waar je uit kan kiezen zijn bijvoorbeeld, beachvolleybal, beach soccer, knotshockey la crosse en beachtennis. Naast deze sporten kan je ook kiezen uit een hindernisbaan en vuur maken, een waterrace, een bamboe toren bouwen, katapult schieten en een zespersoons skippyballenrace. Vraag Flitz Events voor meer informatie om te bepalen welke onderdelen geschikt zijn voor de groep.

 • Beachvolley –> Meer info

 • Beach Soccer –> Meer info

 • Tjoekbal –> Meer info

 • Knotshockey –> Meer info

 • Hindernisbaan en vuur maken –> Meer info

 • Zespersoons skippyballenrace –> Meer info

 • Reuze jenga XL –> Meer info

 • Flingo–> Meer info

 • Touw –> Meer info

 • Waterrace –> Meer info

 • Mega twister 5×5 Meter–> Meer info

 • Katapult Schieten–> Meer info

 • La crosse–> Meer info

 • Bamboe Toren Bouwen–> Meer info

 • Ultimate Frisbee–> Meer info

 • Beachtennis–> Meer info

 • Prijzen zeskamp

  Vanaf 10 personen: €20,00
  Vanaf 25 personen: €17,50
  Vanaf 50 personen: €15.-
  Vanaf 100 personen: €12,50

  Competitiegericht, creatief, teambuilding en Sportief!

  Inclusief:
  – de begeleiding
  – het wedstrijdschema
  – Grote beker

  Zeskamp voor grote en kleine groepen

  De zeskamp is geschikt voor grotere en kleinere groepen. Je wordt opgedeeld in een groep tussen de 4 en 8 personen, die de zes onderdelen zullen uitvoeren. Als je een grotere groep hebt dan is het mogelijk om de groep op te splitsen in kleinere groepen en deze tegen elkaar te laten strijden op de onderdelen. Op die manier komt naast samenwerking, communicatie en strategie ook competitiviteit om de hoek kijken. Door te kijken naar de grootte van de groep kan je de teams op een zo gelijkwaardig mogelijke manier indelen. Je kan van tevoren de groepen indelen, zodat je voorkomt dat dezelfde mensen weer bij elkaar zitten. Op die manier leren ze elkaar ook nog eens beter kennen als het gaat om een bedrijfsuitje. Bij mensen die elkaar beter kennen maakt het minder uit, maar is het wel goed om te zorgen dat bijvoorbeeld niet alle sterke mannen bij elkaar in zitten. Door de groepen op een gelijkwaardige manier in te delen zorg je voor een eerlijke strijd.

  Tijdsduur zeskamp:

  • 2 uur

  Locatie zeskamp:

  De zeskamp wordt op het strand uitgevoerd, zodat je ook nog eens kan genieten van het weer. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een indoor zeskamp, zodat je deze activiteit ook in de winter kan doen. De zeskamp op het strand kan zowel in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland gedaan worden. Maar het is ook mogelijk om zelf een geschikte locatie voor een zeskamp aan te dragen. In overleg met Flitz Events word dan bepaald of de locatie aan alle eisen voldoet. Op die manier kan je een zeskamp dus helemaal persoonlijk maken. Dit gebeurt ook al doordat je zelf de onderdelen samen kan stellen.

  Zeskamp met barbecue

  Als je kiest voor een zeskamp op het strand in Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland of een andere gewenste locatie dan sluit je de dag goed af met een barbecue. Zo kan je nog net iets langer voor de zon, de zee en het strand genieten. Daarnaast is het een ideale manier om na te praten over alles wat er die dag is gebeurd. Ook heb je dan de tijd om bij te praten. Tijdens de zeskamp zal je vooral bezig zijn met het zo goed mogelijk uitvoeren van de onderdelen en heb je weinig tijd om gezellig bij te kletsen. Je wil op dat moment er alles aan doen om die beker te winnen en de andere teams verslaan.

  Offerte aanvraag


  • Events gegevens

  • Wij wijzen u op ons privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Zeskamp activiteiten

  Als je op zoek bent naar een sportieve activiteit, die geschikt is voor grote groepen, op een unieke locatie en met verschillende onderdelen dan is de zeskamp activiteit van Flitz Events een geschikte activiteit om te doen. Het is een geschikte activiteit voor een uitje met een vriendengroep, met familie, als bedrijfsuitje of als kinderfeestje. Het is een activiteit die geschikt is voor jong en oud en waarbij samenwerking en communicatie belangrijk is om te kunnen winnen. Je gaat de strijd aan op verschillende onderdelen en de winnaar gaat naar huis met de prestigieuze Master cup beker en de eer.  

  Zeskamp als bedrijfsuitje of kinderfeestje

  De zeskamp is een uitje die zeer geschikt is voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een sportdag voor scholen. De medewerkers en kinderen leren hierbij om goed samen te werken, communiceren en de juiste strategie te bepalen. Dat maakt het uitje niet alleen heel leuk, maar ook nog eens leerzaam. Voor de medewerkers zal de samenwerking ook op kantoor verbeteren, waardoor projecten soepeler en beter zullen verlopen. Ook het bepalen van de strategie zal het werk alleen maar goed doen. Daarnaast zorgt een leuke activiteit buiten werktijd ervoor dat iedereen elkaar beter leert kennen, waardoor de sfeer op het werk zal verbeteren. Voor kinderen is het ook zeer leerzaam en daarnaast een goede methode om hun energie kwijt te kunnen. Tijdens de zeskamp zullen de kinderen namelijk actief bezig moeten om de onderdelen goed uit te kunnen voeren.

  ⭐ Wat is een zeskamp?

  Zeskamp is een is een waar competitief en spectaculair uitje. Er wordt een competitie georganiseerd in teams van 5 tot 8 personen, welke allen de 6 onderdelen tegen verschillende tegenstanders afwerken.

  ⭐ Uit welke spellen kan ik kiezen?

  Er kan worden gekozen uit 6 verschillende & diverse spelen, zodat we de zeskamp aan kunnen passen aan het weer, omgeving en doelgroep.

  ⭐ Waarom is de zeskamp goed voor de teambuilding

  Zeskamp is zeer geschikt als unieke uitje en ideaal voor de teambuilding. Tijdens de verschillende onderdelen worden verschillende samenwerking vaardigheden en kwaliteiten op de proef gesteld.  Tijdens de Zeskamp zullen de volgende vaardigheden naar voren komen tijdens de verschillende activiteiten: Kracht, behendigheid, vertrouwen, inzicht en memory.

Vraag direct offerte aan