Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Workshop

Iedereen die wel eens een evenement heeft geprobeerd te plannen, weet dat het organiseren van een succesvolle workshop een ontmoedigende taak kan zijn. Er zijn zoveel factoren om rekening mee te houden, van het vinden van de juiste locatie tot het opstellen van een boeiende agenda. Met een beetje planning en inspanning is het echter mogelijk om de deelnemers een onvergetelijke ervaring te bezorgen.


Een van de belangrijkste aspecten van het plannen van een succesvolle workshop is het kiezen van de juiste locatie. De locatie moet groot genoeg zijn voor het verwachte aantal deelnemers, maar niet zo groot dat de ruimte leeg of spelonkachtig aanvoelt. Bovendien moet de locatie gunstig gelegen zijn en gemakkelijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Zodra u de perfecte locatie heeft gevonden, kunt u zich gaan richten op het opstellen van een agenda die uw deelnemers zal boeien en onderwijzen.


Bij het opstellen van een agenda zijn er een paar belangrijke elementen om in gedachten te houden. Ten eerste, zorg ervoor dat er zowel educatieve als hands-on componenten zijn. Workshop deelnemers moeten het gevoel hebben dat ze iets nieuws hebben geleerd, maar ze moeten ook het gevoel hebben dat ze hun nieuwe kennis in de praktijk hebben kunnen brengen. Zorg er ook voor dat er tijd is voor pauzes en netwerkmogelijkheden. Deelnemers zullen de kans om even weg te zijn van de actie en in contact te komen met andere deelnemers op prijs stellen.


Top 3 populaire originele workshops

Op zoek naar de populairste workshops? Dan zijn er een heleboel mogelijkheden Hieronder onder onze top 3 Populaire workshops. Maak zelf de heerlijkste Cocktails of ontdek je talent met zandsculpturen. Of ga ga voor een creatieve workshop zoals graffiti workshop.

Top 3 winterse workshops

Op zoek naar onze top 3 winterse workshops? Hieronder onder onze top 3 winterse workshops.

Wat is een workshop?

In zijn meest basale vorm is een workshop gewoon een ruimte waarin iemand aan iets werkt. De term kan echter ook verwijzen naar een soort les of seminar waarin deelnemers een bepaalde vaardigheid leren en oefenen. Houtbewerking workshops in een plaatselijk gemeenschapscentrum kunnen bijvoorbeeld demonstraties van verschillende houtbewerkingstechnieken omvatten, evenals tijd voor studenten om te oefenen wat ze hebben geleerd. Workshops kunnen ook informeler zijn, zoals bijeenkomsten van gelijkgestemde personen die tips en advies uitwisselen over een bepaald onderwerp. Welke vorm ze ook aannemen, workshops bieden een gelegenheid voor mensen om samen te komen en van elkaar te leren.

Kiest u voor een workshop van Flitz-events? Dan regelen wij alles!

Bent u op zoek naar een leuke en unieke manier om een speciale gelegenheid te vieren? Dan kunt u overwegen om Flitz-events een workshop te laten verzorgen voor u en uw gasten. Onze ervaren professionals zullen u begeleiden in het proces van het creëren van prachtige kunstwerken en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus bij het maken van prachtige schilderijen, sculpturen en andere kunstwerken. Wat uw visie voor uw evenement ook is, wij kunnen u helpen het te verwezenlijken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en om uw volgende evenement te plannen.

Top 3 populaire originele workshops

 

Op zoek naar de populairste workshops? Dan zijn er een heleboel mogelijkheden Hieronder onder onze top 3 Populaire workshops. Maak zelf de heerlijkste Cocktails of ontdek je talent met zandsculpturen. Of ga ga voor een creatieve workshop zoals graffiti workshop.

 

Soorten workshops

 

Bij Flitz-events kies je uit sportieve en creatieve workshops die interessant, leerzaam en/of competitief van karakter zijn. Gezellig met elkaar bezig zijn en ondertussen iets moois maken bijvoorbeeld. Voor de dames: slippers pimpen of sieraden maken! Of piemels pimpen, dat is natuurlijk geheid dikke lol. Voor gemengde groepen is de workshop zandsculpturen erg leuk of leren schilderen. Een bijzondere workshop: een fotoschilderij maken. Zoek je het meer in sportieve uitdaging? Een workshop powerkiten is helemaal te gek. Nog een paar ideeën: een (mega) vlieger bouwen, cocktails leren shaken of de salsa leren dansen. Alle workshops zijn erg leuk en gezellig en staan onder leiding van een professional. In Den Haag workshops organiseren? Er zijn ook geweldig leuke workshops Den Haag en andere plaatsen. 

 

Voordelen van een workshop

 

En workshop volgen heeft een aantal voordelen, naast het feit dat het gewoon gezellig en leerzaam is. Omdat je samen bezig bent, kan je elkaar echt wat beter leren kennen. Leuk voor mensen die elkaar al kennen zoals vrienden of familie. Ook erg leuk als je elkaar nog níet kent; nieuwe collega’s bijvoorbeeld, of een workshop met je klanten. Workshops lenen zich uitstekend om aan teambuilding te doen. Bepaalde workshops vragen echt om samenwerking, het bouwen van een megavlieger bijvoorbeeld. Tijdens een workshop kan je respect krijgen voor elkaars vaardigheden en van elkaar leren. Workshop als teambuildingsuitje? Kijk naar de vele mogelijkheden bij Flitz-events. 

 

Zowel buiten als binnen

 

Wij organiseren zowel voor binnen als voor buiten superleuke workshops. Handig: mocht het onverhoopt slecht weer zijn tijdens jouw dagje uit, dan verplaatsen we de workshop gewoon. Indien mogelijk. Kan dat niet, zoals bijvoorbeeld met de workshop zandsculpturen maken, dan kunnen we altijd een plan B afspreken. Zo hoeft jouw dagje uit nooit in het spreekwoordelijke water te vallen. 

 

Voor wie?

 

Workshops zijn leuk voor elk type gezelschap. Voor vrienden die elkaar al jaren kennen maar ook als je elkaar nog niet zo goed kent. Tijdens een vrijgezellenfeest bijvoorbeeld. Vrienden van de bruid of bruidegom kennen elkaar meestal niet of niet goed. Omdat je tijdens een workshop ook gewoon lekker bezig bent, gaat het allemaal vanzelf. Geen lastige stiltes of ongemakkelijke momenten. Jullie werken aan hetzelfde doel en gesprekken komen vanzelf op gang.

Ook gezelschappen van uiteenlopende leeftijden of opleidingsniveaus werken moeiteloos samen tijdens een workshop. Iedereen heeft persoonlijke inbreng en draagt bij aan de gezelligheid en het eindproduct. Een perfect uitje dus voor het hele bedrijf of voor de hele familie. Extra gezellig: een workshop aan het strand! Een workshop Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland bijvoorbeeld. 

 

Professionele leiding

 

Tijdens een workshop van Flitz-events worden jullie begeleid door een professional. Een cursus schilderen? Een echte kunstenaar of kunstenares helpt jullie iets moois op het doek te zetten. Een workshop cocktails shaken wordt begeleid door een ervaren bartender. Je bent dus zeker van goede instructies en hulp. Heeft jouw workshop een competitief karakter dan treedt de begeleider ook meteen op als jury. Vaak zijn er leuke prijsjes aan verbonden. 

 

Workshop tijdens een dagje uit

 

Gaan jullie een halve of hele dag uit? Dan is het erg leuk om ook een workshop in het programma op te nemen. Naast sportief bezig zijn ook iets leren en samen aan iets werken. Flitz-events kan een dagje uit samenstellen volledig volgens jouw wensen. Inclusief heerlijk eten en drinken. Gaan jullie een workshop volgen in één van de leuke strandtenten aan de Scheveningse kust? Of in Hoek van Holland of Kijkduin? Combineer met een gezellige BBQ op het strand of heerlijk uit eten in een strandtent. Wij organiseren allerlei soorten lunches en diners, van pannenkoeken tot sushi, pizza of een uitgebreid 3-gangendiner. Na afloop kan je een wandeling maken langs het strand maar ook de spannende pubquiz spelen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een perfecte dag uit, inclusief workshop en geschikt voor alle soorten groepen. 

Combineer jouw workshop met spannende activiteiten zoals branding raften, een GPS tocht of een boottocht. Of speel met het hele gezelschap beach volleybal, boeren beach golf of ga golfsurfen. Er is eindeloos veel keus uit geweldige activiteiten.