Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Workshop Megavlieger bouwen
Vliegers bouwen Scheveningen

Ben jij ook zo iemand die vroeger van allerlei materialen zoals takjes, kranten en wol probeerde een vlieger te maken? Is het toen eigenlijk nooit gelukt om die vlieger dan ook daadwerkelijk de lucht in de krijgen? Dan is de workshop vlieger maken de ideale belevenis voor jou!

Vliegers bouwen Scheveningen

Tijdens deze workshop leer je een vlieger te maken die als het goed is aan het einde van de workshop ook echt de lucht in kan. De workshop vlieger maken is ook erg leuk als team buildings activiteit; je hebt een hoop materialen en een heleboel ideeën die moeten leiden tot één mooie vlieger.

The sky is not longer the limit! Maak je eigen vlieger en laat deze tot eenzame hoogte stijgen tijdens deze workshop mega vlieger maken! Ga jij de uitdaging aan?

Vliegers & megavlieger bouwen

Vliegeren is ontzettend leuk en zelf een mega vlieger bouwen nog leuker. Bij Flitz-events kan je met een groep bouwen aan een vlieger of aan een mega vlieger. Een geweldig teamuitje, ook voor grote groepen. Na een paar uur knutselen kunnen jullie de vlieger oplaten en kijken of de vlieger het ook echt doet. Natuurlijk doet jouw zelfgemaakte vlieger het, daar zorgen onze professionele begeleiders wel voor. Een geweldig gevoel geeft dat, om zelf een (mega) vlieger te bouwen en dan te zien dat deze het ook echt doet. Vlieger bouwen is een heel geschikte activiteit als je op zoek bent naar een teambuildingsuitje. Immers, hoe beter er wordt samengewerkt, hoe sneller je vlieger klaar is en hoe beter het resultaat.

Hoe bouw je een mega vlieger?

Het bouwen van een mega vlieger doe je in delen die later aan elkaar worden gekoppeld. Het is dan ook een heel geschikte activiteit voor grote groepen. De groep wordt in kleinere groepjes verdeeld die met elkaar aan de onderdelen van de mega vlieger gaan bouwen. Een bijzonder leuke activiteit om met het al het kantoorpersoneel te doen. Of nodig je klanten uit om deel te nemen aan deze bijzondere ervaring.
Nadat elk groepje een gelijk onderdeel heeft gebouwd, worden alle onderdelen aan elkaar bevestigd. Zo komt een enorme vlieger tot stand; een mega groot 3-dimensionaal vliegend geheel. Vervolgens kunnen alle deelnemers nog aan de slag met dikke stiften om de mega vlieger te decoreren. Zo geef je een persoonlijke tint aan de vlieger. Dan mag de mega vlieger eindelijk de lucht in. Ook voor het vliegeren zelf met een mega vlieger is teamwork nodig.

Tijdsduur vliegers bouwen:

  • 2 uur

Strandtenten:

Prijzen

Vanaf 10 personen: €22,5
Vanaf 25 personen: €20,-
Vanaf 50 personen: €17,50
Vanaf 80 personen: €15-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Niet bouwen, wel vliegeren

Heb je zin om lekker te vliegeren aan het strand met een mooie vlieger? Hiervoor hoef je niet per se zelf een vlieger te bouwen. Flitz-events heeft een groot aanbod vliegers waarmee je zo aan de slag kunt. Lekker uitwaaien aan het strand! We hebben allerlei Nasawings en matrassen. Kleine vliegers om gewoon lekker ontspannen bezig te zijn en grote vliegers waarvoor je alle zeilen moet bijzetten om ze in de lucht te houden. Zo voel je aan den lijve hoe extreem krachtig wind kan zijn. Wil je een speciale vlieger besturen dan krijg je vooraf uitleg over veiligheid en instructies over het vliegeren. f. Je leert ook een paar leuke trucjes.

Vraag direct offerte aan

Powerkiten

Powerkiten is vliegeren met een powerkite waarbij je zelf mee de lucht in gaat zodat je sprongen kunt maken. Of laat je meeslepen door de powerkite en raas over het strand. Een geweldig spannend uitje en de ultieme uitdaging. Vooraf krijg je instructies hoe je de powerkite moet besturen. Erg leuk om in groepsverband te doen en je kunt er een heuse competitie van maken. Wie maakt de hoogste, gekste of verste sprong met de powerkite? Wie bereikt het eerste de finish door zich voort te laten slepen door de powerkite? Powerkiten kan op locaties in Scheveningen, Hoek van Holland en Kijkduin. Liever een andere locatie? Vraag vrijblijvend informatie aan bij Flitz-events.

Lekker eten na de workshop mega vlieger bouwen

Na zo’n uitdagende activiteit is het natuurlijk extra leuk om gezellig met elkaar na te praten. Dat doe je het prettigst onder het genot van een hapje en drankje. Bij Flitz-events is alles mogelijk: een BQQ op het strand, een lunch, uitgebreid diner, pizza, sushi of een uitgebreide borrel. Informeer naar alle mogelijkheden.

Workshop vlieger bouwen boeken

Wil je meteen boeken of liever eerst meer informatie over de workshop vlieger bouwen of mega vlieger bouwen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag en stellen desgewenst een volledig uitje samen. Een paar uur, een dagdeel of een hele dag, voor elk soort gezelschap van elke grootte. Op de website vind je per activiteit al veel informatie.

Vlieger bouwen als onderdeel dagje teambuilden

Zowel de workshop vlieger bouwen als de workshop mega vlieger bouwen kan onderdeel uitmaken van een volledig dag team builden. Of je nou met de hele afdeling of met het voltallige kantoorpersoneel komt, wij zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt. Een dag waarin alle deelnemers elkaar beter leren kennen, tegen én met elkaar strijden. De dag kunnen jullie geheel naar wens invullen. Het kan gaan om een ochtend-, middag- en avondprogramma maar bijvoorbeeld ook alleen de middag en avond. Wij bieden een heel groot en gevarieerd aanbod activiteiten zodat er altijd iets geschikts is te vinden voor elk gezelschap. Ook in de winter of bij slecht weer.

Kies bijvoorbeeld voor ontvangst met koffie en gebak, gevolgd door een activiteit. Vervolgens kan er een lekkere lunch op het programma staan. In de middag de (mega) vlieger bouwen en daarna genieten van het vliegeren zelf. Ook voor de avond bieden wij allerlei teambuildingsuitjes. De pub quiz bijvoorbeeld, waarbij teams tegen elkaar strijden. Ook zijn er allerlei andere workshops die leuk, uitdagend of leerzaam zijn. ’s Avonds een knalfeest geven? Dat kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld in een strandtent of op een partyboot.

Andere workshops bij Flitz-events

Zoek je naar een leuke activiteit voor een dagje uit, dan kies je bij Flitz-events uit allerlei mogelijkheden. Naast het vlieger bouwen kan je ook zandsculpturen leren maken, slippers of klompen pimpen, cocktails leren maken of schilderen. Niet iedereen heeft zin of de mogelijkheid om te helpen bij het megavlieger bouwen en zij kunnen dan kiezen voor een andere leuke activiteit. Wil je toch bezig zijn met teambuilding? Dan is de workshop foto schilderij maken een erg leuk alternatief. Jullie mogen zelf een foto aandragen. Van het bedrijfslogo, een schilderij van een bekende schilder of een leuke foto bijvoorbeeld. Vervolgens wordt de foto in delen geknipt en krijgt elk team een deel. Dan aan de slag om het deel van de foto op doek te krijgen. Aan het einde van de workshop worden alle delen aan elkaar gelegd tot één geheel. Nu is een prachtig foto-schilderij ontstaan. Tijdens de workshop is er professionele begeleiding, uitleg en hulp.

Aan en op het water

Vliegeren aan het strand combineren met activiteiten op het water? Dat kan ook! Na de workshop vlieger bouwen en het vliegeren zelf, ook nog genieten van een spannende of ontspannende boottocht. Zijn jullie moe van het mega vlieger bouwen en het oplaten van deze reuze vlieger dan kan je daarna ontspannen tijdens een gezellige boottocht. Lekker eten onderweg kan natuurlijk ook. Willen jullie nog meer uitdaging? Ga dan met een powerboat de zee op en trotseer de golven. Een geweldige ervaring en zeer geschikt als teambuilding. Op de website vind je nog veel meer spannende, uitdagende, competitieve en leerzame uitjes voor elk gezelschap. Ook voor kleine groepen, familie uitjes of een vrijgezellenfeest.

Lees meer...