Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
workshop vliegers maken
Mega vliegers bouwen
 • Teambuilding
 • luid gejuich en gejoel
 • Communiceren
 • Resultaat

Ben jij ook zo iemand die vroeger van allerlei materialen zoals takjes, kranten en wol verzamelde om een vlieger te maken? Dan is de workshop vlieger maken de ideale belevenis voor jou!

Tijdens deze workshop leer je een vlieger te maken die als het goed is aan het einde van de workshop ook echt de lucht in kan. De workshop vlieger maken is ook erg leuk als team buildings activiteit; je hebt een hoop materialen en een heleboel ideeën die moeten leiden tot één mooie vlieger. Naast dat het een unieke activiteit is voor kinderen, kunnen volwassen ook uiteraard een zelfgemaakte vlieger ontwerpen.

The sky is not longer the limit! Maak je eigen vlieger en laat deze tot eenzame hoogte stijgen tijdens deze workshop vliegers maken! Ga jij de uitdaging aan?

The sky is not longer the limit:

 • Samenwerken was nog nooit zo leuk
 • Professionele begeleiding
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Op maat georganiseerd

Prijzen

Groep vanaf 10 personen€ 35,- p.p.
Groep vanaf 25 personen€ 32,50 p.p.
Groep vanaf 50 personen€ 30,- p.p.
Groep vanaf 100 personen€ 27,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Mega vlieger bouwen + 3 consumptiebonnen35,- p.p.

Stel je eigen arrangement samen!

Al vanaf € 27.50 p.p.
Na zo’n uitdagende activiteit is het natuurlijk extra leuk om gezellig met elkaar na te praten. Dat doe je het prettigst onder het genot van een hapje en drankje. Bij Flitz-events is alles mogelijk: een BQQ op het strand, een lunch, uitgebreid diner, pizza, sushi of een uitgebreide borrel. Informeer naar alle mogelijkheden.

Programma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

14:00
Ontvangst gasten
14:15
Welkom + uitleg programma
14:30
In groepen opdelen + bouwen
15:30
Opbouw van de reuzenvlieger
15:45
het grote moment
16:30
afsluiting van het programma
(Optioneel)
16:45
Aansluitend borreluurtje
17:30
Aanvang BBQ/diner/buffet
19:30
Einde programma

Onze werkwijze

José Pessers
12 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Doormiddel van de hulp van onze host konden wij echt genieten van het eindresultaat
Heidy de Goeijen
12 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Echt een aanrader als je opzoek bent naar creativiteit, samenwerking en veel plezier!
Nancy Vellekoop
12 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Vermakende manier om elkaar goed te kunnen leren kennen! We hebben goed samengewerkt en heel veel lol gehad! Ook niet heel moeilijk om te doen.
"Het moment wanneer de vlieger de lucht in gaat weet u zeker dat deze dag geslaagd is."

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen

 • Waar kan het vliegers bouwen plaats vinden?
  Het vliegers bouwen kan op verschillende locaties plaats vinden! Wij wel al voor u een aantal prachtige locaties klaar staan: Vliegers bouwen Scheveningen, Vliegers bouwen Kijkduin, Vliegers bouwen Hoek van Holland. Om de workshop tot een succes te brengen is er wel een ruimte nodig waarbij we genoeg ruimte hebben om te vliegeren, wij sluiten namelijk af met een te gekke Kite fight!
 • Is Vliegers bouwen geschikt als bedrijfsuitje?
  Vliegers bouwen is uitermate geschikt voor uw bedrijfsuitje, samen met uw team gaan jullie lekker creatief aan de slag. We sluiten op een ludieke manier af met onze kite fight…doe dus je best om een sterke vlieger te maken!

Vliegers & megavlieger bouwen

Een workshop vliegers maken is ontzettend leuk en zelf een mega vlieger bouwen nog leuker. Bij Flitz-events kan je met een groep bouwen aan een vlieger of aan een mega vlieger. Een geweldig teamuitje, ook voor grote groepen. Na een paar uur knutselen kunnen jullie de vlieger oplaten en kijken of de vlieger het ook echt doet. Natuurlijk doet jouw zelfgemaakte vlieger het, daar zorgen onze professionele begeleiders wel voor. Een geweldig gevoel geeft dat, om zelf een (mega) vlieger te bouwen en dan te zien dat deze het ook echt doet.

Workshop vliegers maken is een heel geschikte activiteit als je op zoek bent naar een teambuildingsuitje. Immers, hoe beter er wordt samengewerkt, hoe sneller je vlieger klaar is en hoe beter het resultaat.

Powerkiten

Powerkiten is vliegeren met een powerkite waarbij je zelf mee de lucht in gaat zodat je sprongen kunt maken. Of laat je meeslepen door de powerkite en raas over het strand. Een geweldig spannend uitje en de ultieme uitdaging. Vooraf krijg je instructies hoe je de powerkite moet besturen. Erg leuk om in groepsverband te doen en je kunt er een heuse competitie van maken. Wie maakt de hoogste, gekste of verste sprong met de powerkite? Wie bereikt het eerste de finish door zich voort te laten slepen door de powerkite? Powerkiten kan op locaties in Scheveningen, Hoek van Holland en Kijkduin.

Liever een andere locatie? Vraag vrijblijvend informatie aan bij Flitz-events.

Hoe bouw je een mega vlieger?

Het bouwen van een mega vlieger doe je in delen die later aan elkaar worden gekoppeld. Het is dan ook een heel geschikte activiteit voor grote groepen. De groep wordt in kleinere groepjes verdeeld die met elkaar aan de onderdelen van de workshop mega vliegers maken. Een bijzonder leuke activiteit om met het al het kantoorpersoneel te doen. Of nodig je klanten uit om deel te nemen aan deze bijzondere ervaring.
Nadat elk groepje een gelijk onderdeel heeft gebouwd, worden alle onderdelen aan elkaar bevestigd.

Zo komt een enorme vlieger tot stand; een mega groot 3-dimensionaal vliegend geheel. Vervolgens kunnen alle deelnemers nog aan de slag met dikke stiften om de mega vlieger te decoreren. Zo geef je een persoonlijke tint aan de vlieger. Dan mag de mega vlieger eindelijk de lucht in. Ook voor het vliegeren zelf met een mega vlieger is teamwork nodig.

Waarom workshop vliegers maken?

Vliegeren is ontzettend leuk. Aan de hand van een grote vlieger ervaar je de krachten van de wind. Binnen korte tijd maak je mooie vormen en kun je heerlijk genieten van een middag uitwaaien op het strand. Hoe leuk is het als dit kan met je eigen vlieger?

Vliegeren is ontzettend leuk en zelf een mega vlieger bouwen nog leuker. Bij Flitz-events kan je met een groep bouwen aan een vlieger of aan een mega vlieger. Een geweldig teamuitje, ook voor grote groepen. Na een paar uur knutselen kunnen jullie de vlieger oplaten en kijken of de vlieger het ook echt doet. Natuurlijk doet jouw zelfgemaakte vlieger het, daar zorgen onze professionele begeleiders wel voor.

Een geweldig gevoel geeft dat, om zelf een (mega) vlieger te bouwen en dan te zien dat deze het ook echt doet. Een workshop vliegers maken is een heel geschikte activiteit als je op zoek bent naar een teambuildingsuitje. Immers, hoe beter er wordt samengewerkt, hoe sneller je vlieger klaar is en hoe beter het resultaat.

Hoe ziet de workshop vliegers maken eruit?

Tijdens de workshop vliegers maken wordt je onder professionele begeleiding geholpen bij het samenstellen van een mooie vlieger die lang in de lucht zal blijven. De instructeur legt je alles uit over de oorsprong van de vlieger, en zal natuurlijk tips geven om de beste vorm voor de vlieger te maken.

Workshop Vliegers maken was nog nooit zo leuk!

Hoe ziet de ideale vlieger eruit?

De ideale vlieger bestaat uit een aantal belangrijke benodigdheden. Naast sterk touw, papier, stokken, lijm en plastic heb je ook de nodige creativiteit nodig. Dit resulteert in een mooie en originele vlieger die hoog in de lucht te bewonderen zal zijn.

Na het maken van de vliegers is het aan jullie om te testen of deze lang in de lucht blijft hangen. Als iedereen zijn vlieger in de lucht houdt, levert dat een uniek beeld aan zelf ontworpen creaties op!

Wat heb je nodig voor de ideale vlieger?

 • Een goede en sterke stok om het hart te bouwen;
 • Sterk papier die de wind mee kan dragen;
 • Sterk touw dat niet bezwijkt onder de kracht;
 • Goed werkende lijm om de stokjes en draad met elkaar vast te maken.

Naast de verschillende materialen die je nodig hebt om een unieke vlieger te maken, moet je ook beschikken over de nodige creativiteit om een unieke creatie te maken. De workshop vliegers maken is een unieke activiteit voor zowel grote als kleine groepen

Andere workshops bij Flitz-events

Zoek je naar een leuke activiteit voor een dagje uit, dan kies je bij Flitz-events uit allerlei mogelijkheden. Naast het vlieger bouwen kan je ook zandsculpturen leren maken, slippers of klompen pimpen, cocktails leren maken of schilderen. Niet iedereen heeft zin of de mogelijkheid om te helpen bij het megavlieger bouwen en zij kunnen dan kiezen voor een andere leuke activiteit. Wil je toch bezig zijn met teambuilding?

Dan is de workshop foto schilderij maken een erg leuk alternatief. Jullie mogen zelf een foto aandragen. Van het bedrijfslogo, een schilderij van een bekende schilder of een leuke foto bijvoorbeeld. Vervolgens wordt de foto in delen geknipt en krijgt elk team een deel. Dan aan de slag om het deel van de foto op doek te krijgen.

Aan het einde van de workshop worden alle delen aan elkaar gelegd tot één geheel. Nu is een prachtig foto-schilderij ontstaan. Tijdens de workshop is er professionele begeleiding, uitleg en hulp.

Vlieger bouwen als onderdeel dagje teambuilding

Zowel de workshop vliegers maken als de workshop mega vlieger bouwen kan onderdeel uitmaken van een volledig dag team builden. Of je nou met de hele afdeling of met het voltallige kantoorpersoneel komt, wij zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt. Een dag waarin alle deelnemers elkaar beter leren kennen, tegen én met elkaar strijden. De dag kunnen jullie geheel naar wens invullen. Het kan gaan om een ochtend-, middag- en avondprogramma maar bijvoorbeeld ook alleen de middag en avond.

Wij bieden een heel groot en gevarieerd aanbod activiteiten zodat er altijd iets geschikts is te vinden voor elk gezelschap. Ook in de winter of bij slecht weer.

Kies bijvoorbeeld voor ontvangst met koffie en gebak, gevolgd door een activiteit. Vervolgens kan er een lekkere lunch op het programma staan. In de middag de (mega) vlieger bouwen en daarna genieten van het vliegeren zelf. Ook voor de avond bieden wij allerlei teambuildingsuitjes. De pub quiz bijvoorbeeld, waarbij teams tegen elkaar strijden. Ook zijn er allerlei andere workshops die leuk, uitdagend of leerzaam zijn.

’s Avonds een knalfeest geven? Dat kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld in een strandtent of op een partyboot.

Kies nu voor de workshop vliegers maken bij Flitz-Events!

Bij Flitz-Events ben je van harte welkom voor ene unieke activiteit in en nabij Scheveningen, workshop vliegers maken! Dit is een originele activiteit voor zowel kinderen als volwassenen. In groepen gaan jullie aan de slag om een mooie vlieger te bouwen die zich staande houdt in de stevige wind langs de kust. Aan de hand van diverse materialen en inlevingsvermogen maken jullie een vlieger die urenlang kan blijven zweven in de lucht.

Heb je vragen over de workshops vliegers maken? Neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast kun je ook een offerte aanvragen om meer te weten te komen over de prijzen van de workshop. 

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp