Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Creatieve workshops

Creatieve workshops zijn superleuk als uitje met familie, vrienden of collega’s. Een gezellige bijeenkomst waarbij jullie aan de slag gaan iets moois, bruikbaars of ludieks te maken. De creatieve workshops van Flitz-events staan altijd onder leiding van een ervaren professional en zijn hartstikke gezellig. Er wordt heel wat afgelachen! Leuk om te doen als vriendinnen-uitje, als personeelsfeestje of vrijgezellenfeest. Of gewoon zomaar, omdat jullie zin hebben iets leuks te doen. Denk ook is aan een Cocktail Workshop Scheveningen bijvoorbeeld. Er is een grote en gevarieerde keuze en je kunt ze op allerlei plekken doen: in de stad of aan het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Kijk op de website voor alle creatieve uitjes. Flitz-events biedt ook geweldig leuke sportieve uitjes en combinaties van sportief en creatief. Stel zelf je perfecte uitje samen, al dan niet met een heerlijk diner, een borrel of uitgebreide lunch.

Top 3 Creatieve Workshops

Creatieve workshops aan het strand

Veel van onze creatieve workshops vinden plaats aan het strand, in een van de gezellige strandtenten of op het strand zelf. Een superleuke omgeving met mooi uitzicht, frisse lucht en veel mogelijkheden voor uitbreiding van je dagje uit met andere leuke activiteiten. De creatieve workshops die je kunt volgen zijn:

  • Puzzel schilderij maken
  • Pimpen van slippers, klompen of piemels
  • Sieraden maken
  • Graffiti workshop
  • Workshop schilderen
  • Cocktail workshop (ook als workshop Den Haag!)
  • Zandsculpturen maken
  • Strijdvlieger bouwen + kiteflight.

Wat ga je precies doen en hoe lang duurt een workshop? Er zijn zowel creatieve workshops Den Haag als Scheveningen, Hoek van Holland, Kijkduin en op aanvraag op andere locaties.

Creatieve Workshop puzzel schilderij maken

Een superleuke workshop die flink wat creativiteit vraagt van de deelnemers. De bedoeling is dat jullie een groot schilderij gaan maken van een foto. De foto, die je eventueel zelf kunt meebrengen, wordt eerst in stukjes geknipt. Voor elke deelnemer een stukje van de foto. Daarna gaat iedereen aan de slag met zijn of haar stukje foto en probeert de afbeelding zo goed mogelijk op doek te schilderen. Als iedereen klaar is worden alle stukjes aan elkaar gelegd waarna één groot, heel bijzonder schilderij ontstaat. Erg leuk om te doen en voor, tijdens en na de workshop is professionele begeleiding en een drankje en een hapje. Variatie op deze creatieve workshop: de kunstenares tekent op elk stukje van de puzzel vast de contouren zodat de deelnemers deze kunnen inkleuren. Ook geweldig leuk!

Deze workshop is zowel in Scheveningen als in Kijkduin en Hoek van Holland te boeken. Op aanvraag ook op andere locaties mogelijk. Eenvoudig te combineren met een heerlijke BBQ na afloop en andere leuke activiteiten. Geschikt voor teambuilding.

 

Creatieve workshop Pimpen van slippers, klompen of piemels

 

Zin om een ludieke creatieve workshop te organiseren? Ga pimpen! Slippers pimpen is hartstikke leuk als vriendinnenuitje of als vrijgezellenuitje voor de dames. Saaie slippers omtoveren tot fantastische slippers, helemaal naar je eigen smaak. Alles ligt klaar om iets geweldigs te maken: parels, bedeltjes, glitters, lintjes bloemetjes en nog veel meer leuke materialen om unieke slippers te creëren. Erg leuk om te combineren met een high tea.

Ook piemels pimpen is erg leuk, vooral ook als vrijgezellenfeestje voor de dames. Je gaat aan de gang met een piemel van gips die je mag beschilderen zodat een waar kunstwerkje ontstaat. Natuurlijk genoeg aanleiding om ontzettend te lachen met z’n allen.

Klompen pimpen is een ludieke workshop waarbij je met acrylverf in allerlei kleuren klompen omtovert tot kunstwerkjes. Je kunt de klompen daarna gebruiken als pennenbakje, bloempot en zelfs als naambordje. Er zijn allerlei voorbeelden waaraan je inspiratie kunt ontlenen.

Grote keus uit creatieve workshops Den Haag en Scheveningen

Lijkt het je leuk om zelf sieraden te maken? Schilder je graag of wil je het leren en een gezellige middag beleven met vrienden, familie of collega’s? De creatieve workshops van Flitz-events zijn supergezellig en er is voor elk wat wils. De meeste workshops duren ongeveer 2 uur. Workshops lenen zich ook uitstekend voor teambuilding. Ga je met collega’s op stap en willen jullie het team versterken dan zijn zowel creatieve als sportieve uitjes heel geschikt. Het grote voordeel van een creatief uitje is dat iedereen mee kan doen. Jong en oud, hoog en laag opgeleid en zowel mannen als vrouwen.

Bijzonder: mega vlieger bouwen!

Een erg leuke workshop is het gezamenlijk bouwen van een grote strijdvlieger. Die echt vliegt. Deze workshop is heel geschikt als teambuildingsuitje. Jullie gaan in kleine groepjes aan de slag om delen van de grote vlieger te bouwen. Maar eerst moet er natuurlijk een plan worden gemaakt en de geschikte materialen worden gekozen. Er is een professionele begeleider aanwezig die jullie helpt en er voor zorgt dat de vlieger straks ook echt zal vliegen. Een geweldige ervaring. Deze creatieve workshop is prima te combineren met lekker eten, bijvoorbeeld een BBQ op het strand.

Meer weten over de creatieve workshops Den Haag en Scheveningen van Flitz-events? Kijk op de website, reserveer jouw workshop of bel ons op voor vrijblijvende informatie.

Creatieve workshops

Ze zijn ontzettend leuk om te doen: creatieve workshops. Het is gezellig, leerzaam en geschikt voor elk soort gezelschap. Een dagje uit met familie, vrienden of collega’s wordt extra leuk als jullie samen ergens aan werken. Er is ook genoeg tijd om met elkaar te praten en wat te drinken en zo de banden aan te halen. Flitz-events organiseert de leukste creatieve workshops! Van leren schilderen en leren sieraden maken tot het maken van een fotoschilderij, een vlieger of leren salsa dansen. Er zijn workshops voor binnen en voor buiten, voor allerlei groepen en leeftijden, voor mannen en voor vrouwen. Wij organiseren de creatieve workshops aan het strand van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland maar ook bijvoorbeeld in Den Haag. Naast onze vele creatieve workshops organiseren wij ook sportieve activiteiten en alles op het gebied van lekker eten en drinken. 

Creatieve workshops voor elk feestje

Wil jij een gezellig uitje organiseren? De creatieve workshops zijn geschikt voor uitstapjes met vrienden maar ook voor familie-uitjes of voor een personeelsfeest. Tijdens een vrijgezellenfeest is een creatieve workshop ook erg leuk. Als meiden onder elkaar slippers, klompen of piemels pimpen. Ondertussen gezellig bijpraten en natuurlijk elkaars kunstwerken bewonderen. Ook voor de mannen is er veel leuks te doen tijdens een vrijgezellenfeest. Een strijdvlieger bouwen, leren branding raften of kiten, een graffiti workshop volgen of leren cocktails maken. Natuurlijk zijn dat stuk voor stuk ook leuke activiteiten voor vrouwen vrijgezellenfeestjes!
Met de hele familie deelnemen aan een creatieve workshop kan ook. Maak samen een fotoschilderij van een familieportret of ga zandsculpturen maken. Jullie hebben gegarandeerd een geweldige familiedag

Leerzaam en teambuilding

Afgezien van het feit dat een workshop erg gezellig is, is het ook leerzaam en kan je aan teambuilding doen. Jullie leren iets nieuws, bijvoorbeeld schilderen of een lekkere cocktail maken. Soms is samenwerking nodig, zoals bij het bouwen van een megavlieger. Dit is natuurlijk goed voor teambuilding en daarmee heel geschikt als bedrijfsuitje. Respect krijgen voor elkaars vaardigheden, elkaar beter leren kennen en nieuwe banden smeden. Soms is juist een competitief karakter van een creatief uitje interessant. Jullie kunnen zelf een prijsje uitloven voor het beste resultaat en onze begeleider laten jureren. 

Professionele begeleiding

De workshops creatief van Flitz-events staan onder begeleiding van een ervaren professional. Een echte kunstenares, een bevlogen bartender of een professioneel instructeur. Hij of zij begeleidt de workshop, zorgt voor de benodigde materialen, helpt elke deelnemer een goed resultaat te bereiken en zorgt voor gezelligheid en ontspanning. 

Combineren met andere activiteiten

Willen jullie een compleet groepsuitje organiseren? Een familiedag, schooluitje, een personeelsfeest, vrijgezellenfeest of ander feest? Flitz-events helpt graag om er een onvergetelijke dag van te maken. Naast workshops creatief bieden wij nog heel veel andere leuke activiteiten aan. Sportief bezig zijn, aan het strand, op het water en natuurlijk met lekker eten. Maak een boottocht, doe een GPS tocht, bindt de strijd aan met elkaar tijdens de Robinson Challenge of werk samen aan het bouwen van een megavlieger. Na afloop gezellig eten? Wij organiseren een BBQ op het strand, een borrel, lunch of volledig diner. Altijd in overleg met jou.