Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Graffiti workshop

Heb je altijd al eens de graffiti artist willen uithangen, maar kon dit niet omdat dit verboden is? Dan ben je bij Flitz-events aan het juiste adres, want hier is het namelijk niet verboden!

Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste kunstwerken tijdens de workshop Graffiti spuiten. Hét creatiefste uitje van dit moment! 

Graffiti  workshop strand

Voordat het echte werk zal beginnen, zal er een allereerst een schets worden gemaakt. Wij zullen een demonstratie geven waarin de basis tips en tricks uitgelegd worden, hierdoor zal het gemakkelijker worden om een schets te kunnen omzetten naar een heus graffiti ontwerp. In 2 uur tijd leer je hoe een echte graffiti artist te werk gaat en je zal versteld staan van de eindresultaten!

Of het nu om een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een dagje uit met familie of vrienden gaat, deze workshop is voor iedereen geschikt! Daarnaast wordt de workshop gegeven op de perfecte locatie, namelijk het strand. Het is mogelijk om alleen aan je eigen kunstwerk te werken of met een grote groep aan één groot graffiti kunstwerk. Ideaal voor de onderlinge teambuilding. Andere gave workshops zoals Cocktail Workshop Scheveningen bijvoorbeeld zijn ook zeker de moeite waard om is te bekijken.

Maak samen met je familie, vrienden of collega’s als echte professionals prachtige wandtekeningen en unieke doeken!

Prijzen Escape room + graffiti workshop

Groep vanaf 6 personen : € 27,50
Groep vanaf 10 personen : € 25.00
Groep vanaf 25 personen : € 22,50
Groep vanaf 50 personen : € 20,00

Graffiti workshop met eten en drinken

Onder het graffiti spuiten door kunnen ze zich ook nog vermaken op het strand. Daarnaast is het mogelijk om de workshop Den Haag uit te breiden en naast de twee uur durende workshop ook eten en drinken erbij te nemen. Zo kan je kiezen uit een drankarrangement, lunch, diner of een barbecue. Uiteraard is het mogelijk om hier afspraken over te maken en kan er doorgegeven worden of er eventueel kinderen zijn met allergieën en kunnen speciale wensen worden doorgegeven.  Als je kiest voor de graffiti workshop met eten en drinken aan het strand dan heb je gegarandeerd een goedgevulde en leuke dag. De kans is groot dat de jarige met een heel fijn gevoel terugkijkt op zijn of haar verjaardag.

Graffiti workshop als kinderfeestje

Zo is de graffiti workshop ook zeker geschikt voor kinderen. Ze kunnen lekker kliederen op een doek en hun ouders hoeven zich geen zorgen te maken dat het hele huis een zooitje wordt. Daarnaast is het normaal gesproken illegaal om zomaar graffiti te spuiten, maar is het in deze workshop gewoon mogelijk. Het zorgt voor een spannende dimensie en je verkleint zo de kans dat kinderen de buurt gaan bekladden, omdat ze hun creativiteit op een andere manier kunnen uiten. Ze hebben de mogelijkheid om allerlei mooie creaties te tekenen. Of dat nou ridders en draken zijn, bloemen of regenbogen of misschien wel hun favoriete dier. Alles is mogelijk, waardoor het een perfect uitje is voor ieder kind.

Hoe werkt de graffiti workshop voor kinderen?

Om de kinderen een beetje op weg te helpen zal er voorafgaand aan het graffiti spuiten een demonstratie plaatsvinden. Tijdens deze demonstratie krijgen de kinderen tips en tricks, zodat ze makkelijker aan de slag kunnen. Ze maken een schets en leren hoe ze die om kunnen zetten naar een echt graffiti ontwerp. In twee uur tijd leren de kinderen hoe het is om een graffiti artiest werkt. Uiteindelijk gaat iedereen met een blij gevoel naar huis en natuurlijk met een heel mooi graffiti ontwerp die ze zelf hebben gemaakt. Die kan mooi boven hun bed in de slaapkamer hangen. 

Vraag direct offerte aan

Graffiti workshop in Scheveningen

Als je op zoek bent naar een leuk uitje voor je personeel, voor familie, voor vrienden of voor een vrijgezellenfeest of kinderfeest dan is een graffiti workshop wellicht iets voor jullie. Het is een uniek uitje, geschikt voor alle leeftijden. Iedereen kan zijn of haar creativiteit hierin kwijt en komt daardoor helemaal tot rust. En wie weet schuilt er wel een ware kunstenaar in een van jullie zonder dat jullie het wisten. Het uitje bij flitz-events wordt ook nog eens gegeven op de perfecte locatie, namelijk het strand. Zo geniet je van het lekkere weer, kom je tot rust, kan je je creativiteit kwijt en geniet je samen van een leuke dag.

Graffiti workshop in Den Haag

De graffiti workshop van flitz-events wordt in de buurt van Den haag georganiseerd. Dus als je dichtbij Den Haag woont of hier graag naartoe wil dan is deze workshop een echte aanrader. Je kan zelf aangeven op welke locatie in de buurt van Den Haag je de graffiti workshop wil volgen. Een mooie locatie is bijvoorbeeld het strand van Scheveningen. Zo kan je de workshop eventueel combineren met andere activiteiten in de buurt. Combineer het bijvoorbeeld met een van de strand activiteiten die flitz-events organiseert, zoals een workshop vliegeren of een workshop zandsculpturen bouwen. Of ontdek de boulevard van Scheveningen. Op die manier weet je zeker dat de kinderen aan het einde van de dag moe maar voldoen terugkeren naar huis.

Geschikt voor alle leeftijden

Maar natuurlijk is de graffiti workshop niet alleen voor kinderen heel leuk, maar is het een geschikt uitje voor alle leeftijden. Daarom is het ook een populair uitje om met familie of vrienden te doen. Ook voor hen geldt dat zij hun creativiteit kwijt kunnen. Daarnaast is het een goede methode om van de stress af te komen en helemaal te ontspannen. De workshop is op het strand, waardoor je de rust optimaal ervaart. Niets is fijner dan lekker op het strand creatief bezig te zijn.

Vraag een offerte aan

Als je enthousiast geworden bent dan kan je heel eenvoudig via de website www.flitz-events.nl een offerte aanvragen. Je vult je gegevens in en geeft onder meer aan voor hoeveel personen de workshop is, wanneer de workshop moet plaatsvinden en wat de gewenste locatie is. Je krijgt dan zo snel mogelijk reactie, zodat je snel duidelijkheid hebt over een leuk en uniek dagje weg als bijvoorbeeld een kinderfeestje, bedrijfsuitje of een uitje met familie of vrienden.

 

Lees meer...