fbpx
Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Groepsuitje Den Haag

Wil je met je vrienden, familie of collega’s een ontzettende toffe dag beleven? Dan ben je voor een groepsuitje Den Haag en andere locaties aan het juiste adres. Wij organiseren diverse soorten leuke groepsuitjes op verschillende locaties langs de kust en in de stad Den Haag. Heb je altijd al een keer een GPS-tocht willen maken met je familie of wil je al tijden met je collega’s een zeskamp doen? Je hoeft het maar te zeggen en wij organiseren het allemaal voor je. Ook wanneer je na de activiteiten een hapje en een drankje wil doen, dan kunnen wij dit in vrijwel alle gevallen verzorgen. Dit komt mede omdat wij met veel strandpaviljoens langs de kust goede afspraken hierover kunnen maken. 

Wat kun je van ons verwachten

Een van de basis-ingrediënten die je van ons kunt verwachten is ‘plezier’. Alle activiteiten die wij voor de groepen organiseren zijn er op gericht dat het leuk en plezierig moet zijn. Tevens kun je van ons verwachten dat wij altijd zorgen voor professionele begeleiding van de activiteiten. Hierdoor zijn alle activiteiten veilig voor iedereen. Onze deskundige begeleiders beheersen de fijne kneepjes van de activiteiten en kunnen deze goed uitleggen. Een heel mooi bijkomend effect van deze leuke groepsuitjes is, dat je als groep naar elkaar toe groeit tijdens deze activiteiten. Het is zeer goed mogelijk dat de individuele groepsleden meer op elkaar durven te vertrouwen na een intensief maar leuk groepsuitje van Flitz-events. 

Soorten groepsuitjes 

 

Wij van Flitz-events hebben een enorme hoeveelheid activiteiten waaruit je kunt kiezen. Zo organiseren wij onder andere: Zeskampen, Blokarten, GPS-tochten, diverse soorten beachgames zoals Boerenbeachgolf, Beachvolleybal en Shootout. Maar wij organiseren ook winter events, workshops en nog veel meer. Dit zijn echt nog maar een paar van de vele groepsuitjes en activiteiten die wij voor je kunnen organiseren. Zelfs wanneer het weer tegen zit kunnen wij alsnog een volledig gevuld indoorprogramma maken naar jouw wens. Dit is ook ideaal voor kinderfeestjes en schooluitjes. We hebben ontzettend veel groepsuitjes Den Haag maar ook op het stand van Scheveningen en andere plaatsen organiseren we fantastische belevenissen. 

Waar worden deze leuke groepsuitjes georganiseerd

Onze groepsuitjes worden over het algemeen langs de kust en in de stad georganiseerd. Zo zijn wij zeer goed bekend op de locaties Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland, Noordwijk, Zandvoort en in de stad Den Haag. Iedere plek heeft zo zijn charme. Zo is Scheveningen over het algemeen altijd lekker druk en kun je op Kijkduin gratis parkeren. Maar een ding hebben alle plekken gemeen. Ze zijn uitermate geschikt voor leuke groepsuitjes van Flitz-events. Zelfs wanneer je liever op een hele andere locatie het groepsuitje georganiseerd wilt hebben, dan kan dat. Daar draaien wij onze hand niet voor om. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met elkaar, omdat de gekozen plek wel moet voldoen aan een aantal belangrijke criteria, waaronder veiligheid en voldoende ruimte.  

Hoe boek je een groepsuitje

Het boeken van leuke groepsuitjes is eenvoudig. Wanneer je een leuke activiteit of arrangement hebt gevonden die jij graag wilt doen met jouw groep, vraag dan bij ons een geheel vrijblijvende offerte aan en maak jouw wensen kenbaar. Wij zullen dan contact met je opnemen en het groepsuitje van A tot Z met je doornemen en indien je akkoord bent zullen wij het uitje gaan organiseren.