Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
Vr la casa de dinero
La casa de dinero VR
La casa de dinero VR 1
 • Op locatie
 • Spanning en sensatie
 • Leuk voor jong en oud
 • Echte hersenkrakers

VR Diner Game: La Casa de Dinero

Groot fan van de hitserie La Casa de Papel? Dan is deze VR diner game echt iets voor jou! Dit unieke spel is een ontzettend leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, groepsevenement of andere gelegenheid met vrienden, familie of collega’s.

Ontdek Casa de Dinero

Laat El Professor je begeleiden bij het plegen van een spannende bankoverval en neem al het geld mee, zonder geweld te gebruiken. Met zijn begeleiding over je schouder, zal hij je helpen om fouten te voorkomen en ervoor zorgen dat alles zo zorgvuldig mogelijk is uitgedacht. Dit is een waterdicht plan waarbij jullie als ware helden gezien zullen worden.
Voor deze escape game is teambuilding ontzettend belangrijk. Werk samen met je collega’s en doorloop de verschillende niveaus om te winnen. Communicatie is de sleutel tot succes! Wat je ziet in de virtuele wereld heeft een directe relatie met de puzzels in de echte wereld.
Versla de klok en bemachtig het geld onder het genot van een smakelijk diner!

Prijzen

Vanaf 10 personen€ 30,- p.p.
Vanaf 25 personen€ 27,50 p.p.
Vanaf 50 personen€ 25,- p.p.
Vanaf 100 personen€ 22,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Onze werkwijze

Dennis van Veen
19 april 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Leukste VR game die ik in tijden gespeeld heb. Thuis ook zo’n set maar dit was echt een knaller! De combinatie van VR en real-life puzzels tijdens het diner was fantastisch.
Destiny van Tongeren
19 april 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
De VR-game bracht ons echt in het hart van een bankoverval. Het eten was heerlijk en de puzzels uitdagend. Perfecte activiteit voor ons bedrijfsfeestje.
Mina Ramnath
19 april 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Het spel was zowel spannend als leuk, en de begeleiding van 'El Professor' in VR maakte het extra speciaal. Een unieke combinatie van dineren en gamen!
"Beleef de ultieme combinatie van spanning en smaak met onze VR Diner Game: La Casa de Dinero, waar elke hap net zo opwindend is als de virtuele overval!"

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen

 • Hoeveel mensen kunnen de VR Dinner Game spelen?
  4 tot 6 spelers.
 • Voor wie is deze unieke game geschikt?
  Dit spel is ideaal voor bedrijfsfeestjes, familiedagen en andere partijen die op zoek zijn naar verrassende teambuilding activiteiten.

La Casa de Dinero teambuilding

La Casa de Dinero is een uniek en bovenal spannende activiteit waarbij teambuilding en communicatie op 1 staan. Niet voor niets wordt deze verrassende diner game als ideaal teamuitje gezien.

Kies voor La Casa de Dinero!

Staat het volgende teamuitje binnenkort op de planning? Leuk! Bij Flitz-Events verwelkomen we je graag voor een unieke activiteit samen met collega’s. De VR dinner game is uitdagend, speels en bovenal breinbrekend. We bieden La Casa de Dinero aan op iedere gewenste locatie. Je kunt dus kiezen om het spel uit te voeren bij jullie op kantoor, maar uiteraard is het ook mogelijk om de activiteit op een door ons gekozen locatie te spelen.

Ook wanneer je meerdere activiteiten wilt combineren ben je bij Flitz-Events aan het juiste adres! Vraag geheel vrijblijvend om de mogelijkheden en ontdek de unieke activiteiten van Flitz-Events.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp