VR Murder Hotel game

stars reviews

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Murder hotel escape game
 • Murder hotel escape game
 • vr-murder-hotel-aan-tafel
 • vr-murder-hotel-foto's
 • Murder Hotel escape
 • Murder Hotel

Stap binnen in de wereld van Murder Hotel, de nieuwste VR-game waarin jij de hoofdrol speelt als detective. Het spel begint in een chique hotel, waar je net een drankje hebt besteld. Maar al snel word je geconfronteerd met een brute moord op de eigenaar van het hotel. Jij en je team moeten deze misdaad oplossen en de dader zien te achterhalen.

Ontdek de VR game: Murder hotel

Het spel is ontworpen om je onder te dompelen in een virtuele wereld vol mysteries en puzzels. Door aanwijzingen te vinden en deze op de juiste manier te interpreteren, kun je de zaak oplossen. Het is aan jou en je team om het mysterie te ontrafelen en de waarheid te achterhalen.
Deze VR-game is niet alleen spannend, maar ook uitdagend. Alleen door goed samen te werken en je probleemoplossend vermogen te gebruiken, kun je het spel winnen. Aan het einde van het diner worden jullie antwoorden gejureerd en het team dat het mysterie het beste heeft opgelost, wint een prijs.
Murder Hotel is de perfecte activiteit voor een leuk bedrijfsuitje, verjaardagsfeest of gewoon een gezellig avondje uit met vrienden. Durf jij het aan om deze moordzaak op te lossen en de dader te ontmaskeren?

Prijzen:

Vanaf 10 personen€ 30,- p.p.
Vanaf 25 personen€ 27,50 p.p.
Vanaf 50 personen€ 25,- p.p.
Vanaf 100 personen€ 22,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Waarom Murder hotel?

 • Een unieke activiteit met breinbrekende en spannende uitdagingen
 • Ideaal als teambuilding-activiteit voor een bedrijfsuitje
 • Op iedere gewenste locatie mogelijk
 • Mogelijkheid tot combineren van meerdere activiteiten

Voorbeeld programma:

 • 14:00 - 14:30

  Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14:30 - 15:30

  Start van VR Murder Hotel game
 • 15:30 - 15:45

  Korte Pauze
 • 15:45 - 16:45

  Aanvang deel 2 van VR Murder Hotel game
 • 16:45 - 17:00

  Prijsuitreiking + afsluiting programma
Flitz-events
4.9
Gebaseerd op 129 beoordelingen
powered by Google
Nadia SinghNadia Singh
12:38 16 May 24
Chloë KuipersChloë Kuipers
17:04 11 May 24
Hele leuke cocktail workshop gehad vandaag, leuke receptjes, ook virgin te maken voor de alcohol vrije mensen!De cocktail master Sandor, was erg enthousiast en legde alles goed en leuk uit! Zeker een aanrader voor een gezellig uitje met vriendinnen!
Tamar GroenewegTamar Groeneweg
16:58 11 May 24
We hebben een super leuke cocktailworkshop gedaan! Nj heeft ons hart gestolen en Berend heeft t met een knaller afgesloten. Berend blijf uitstralen, stay strong, opdat je nooit vergeet dat je leuk werk hebt. Danke schön (oh nee, geen duitsers).
Joyce LubbersJoyce Lubbers
15:04 08 May 24
We hebben een hele leuke teamactiviteit gehad met een hoop gestuntel en gelach. Robin is een leuke instructeur die je helpt om het kitesurfen onder de knie te krijgen.
Bert KrelingBert Kreling
15:03 08 May 24
Erg leuke activiteit! Wij hebben dit gedaan met een groep van 18 man. Er was voor iedereen aandacht. Leuke team building activiteit. Robin heeft ons top geholpen, duidelijke uitleg en een gezellige vent!
Simone DijkhuizenSimone Dijkhuizen
18:06 20 Apr 24
Super uitje voor ons voetbalteam! Heel aardig personeel en een super leuke dag hebben we gehad!
Simone ArtsSimone Arts
11:31 30 Oct 23
Powerkiten was super leuk! Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke en behulpzame instructeur. Met 0 ervaring lukte het uiteindelijk iedereen toch om de vlieger te besturen. En zelfs degene die het niet durfde deden het met extra hulp van de instructeur uiteindelijk toch. Zeker een aanrader voor een leuke vriendenweekend activiteit. Dat we elkaar moesten vasthouden zodat je niet de lucht in vloog zorgde voor hilarische momenten en zo ontstond direct een goede sfeer voor de rest van ons weekend!
js_loader
Een greep uit onze klantenkring
client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Geïnteresseerd in dit evenement?

 • Binnen 24 uur reactie!
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Geheel op maat

Anderen bekeken ook

Kies voor de VR en AR activiteiten van Flitz-Events

Flitz-Events biedt een breed scala aan Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) activiteiten voor bedrijfsuitjes, teambuilding, verjaardagsfeesten en andere evenementen. Met deze innovatieve technologieën worden deelnemers meegenomen naar een volledig nieuwe wereld van plezier en spanning.
Of het nu gaat om het spelen van een VR-game, het verkennen van een virtuele omgeving of het beleven van een AR-speurtocht, Flitz-Events heeft voor elk wat wils.

Slogan