Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
Murder hotel escape game
Murder Hotel
Murder Hotel escape
 • Interactief VR-moordonderzoek
 • Spannende en meeslepende gameplay
 • Samenwerken in teamverband
 • Unieke en onvergetelijke ervaring

Stap binnen in de wereld van Murder Hotel, de nieuwste VR-game waarin jij de hoofdrol speelt als detective. Het spel begint in een chique hotel, waar je net een drankje hebt besteld. Maar al snel word je geconfronteerd met een brute moord op de eigenaar van het hotel. Jij en je team moeten deze misdaad oplossen en de dader zien te achterhalen.

Ontdek de VR game: Murder hotel

Het spel is ontworpen om je onder te dompelen in een virtuele wereld vol mysteries en puzzels. Door aanwijzingen te vinden en deze op de juiste manier te interpreteren, kun je de zaak oplossen. Het is aan jou en je team om het mysterie te ontrafelen en de waarheid te achterhalen.
Deze VR-game is niet alleen spannend, maar ook uitdagend. Alleen door goed samen te werken en je probleemoplossend vermogen te gebruiken, kun je het spel winnen. Aan het einde van het diner worden jullie antwoorden gejureerd en het team dat het mysterie het beste heeft opgelost, wint een prijs.
Murder Hotel is de perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardagsfeest of gewoon een gezellig avondje uit met vrienden. Durf jij het aan om deze moordzaak op te lossen en de dader te ontmaskeren?

Waarom Murder hotel?

 • Een unieke activiteit met breinbrekende en spannende uitdagingen
 • Ideaal als teambuilding-activiteit voor een bedrijfsuitje
 • Op iedere gewenste locatie mogelijk
 • Mogelijkheid tot combineren van meerdere activiteiten

Prijzen

Vanaf 10 personen€ 30,- p.p.
Vanaf 25 personen€ 27,50 p.p.
Vanaf 50 personen€ 25,- p.p.
Vanaf 100 personen€ 22,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Onze werkwijze

Myrthe Evers
19 april 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Murder Hotel was een hit tijdens ons bedrijfsdiner! Het was een meeslepende ervaring om in VR de detective te spelen. De combinatie van dineren en het oplossen van het mysterie was perfect. Nogmaals bedankt Flitz!
Karlijn Jonker
19 april 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Voor mijn verjaardag koos ik voor de Murder Hotelgame en het overtrof alle verwachtingen. De VR-ervaring was zo realistisch en het oplossen van de moordzaak was super spannend. Complimenten naar Flitz-Events die zowel de activiteit als het diner verzorgde.
Pepijn Schenk
19 april 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
We probeerden Murder Hotel tijdens een avondje uit en het was geweldig! De VR-wereld was indrukwekkend en het mysterie was boeiend. Het samenwerken met mijn team om de moord op te lossen maakte de ervaring onvergetelijk. Een aanrader voor iedereen die van een goede whodunit houdt!
"Duik in het mysterie van de vr Murder Hotel, waar elke aanwijzing je dichter bij de waarheid brengt – een VR-ervaring waar diner en detectivewerk hand in hand gaan!"

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Kies voor de VR en AR activiteiten van Flitz-Events

Flitz-Events biedt een breed scala aan Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) activiteiten voor bedrijfsuitjes, teambuilding, verjaardagsfeesten en andere evenementen. Met deze innovatieve technologieën worden deelnemers meegenomen naar een volledig nieuwe wereld van plezier en spanning.
Of het nu gaat om het spelen van een VR-game, het verkennen van een virtuele omgeving of het beleven van een AR-speurtocht, Flitz-Events heeft voor elk wat wils.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp