070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
Escape The City Den Haag | Scheveningen
 • Teambuilding
 • Spanning & sensatie
 • Avontuurlijk
 • Gratis prijsbeker

Escape the City is een spel dat je niet snel zal vergeten! Spanning, sensatie, humor en avontuur zijn slechts enkele ingrediënten van dit spel. Alles draait om het bevrijden van gijzelaars die zich ergens in Scheveningen of Den Haag bevinden.

Een escape room, maar dan wel een hele grote! Ben jij met jouw team slim en dapper genoeg om deze uitdaging tot een goed einde te brengen?

Uiteraard ontvangt de winnende elite-eenheid een prijs.

De totale duur van dit evenement bedraagt +/- 2 uur en kan gespeeld worden in groepen vanaf 10 tot 250 personen.

Denk je met jouw team de gijzelaars op tijd te kunnen bevrijden uit handen van de gevaarlijke dr. Crypto? Meld je dan snel aan bij Flitz-events. Scheveningen rekent op jullie!

Prijzen

Groep vanaf 10 personen30,00
Groep vanaf 25 personen27,50
Groep vanaf 50 personen25,00
Groep vanaf 80 personen20,00
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Escape the City, BBQ, 2 uur Drankarrangementv.a. 65,- p.p.
Escape the City, BBQ & 3 Consumptiesv.a. 55,- p.p.

Stel je eigen arrangement samen!

Al vanaf € 20.00
Op welke locatie kan de activiteit worden geboekt?
Escape the City kan geboekt worden in Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland, Den Haag, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk of op locatie. Het Escape the City uitje is mobiel dus kan natuurlijk ook op een eigen locatie worden verzorgd.

Escape the City is perfect voor bedrijfsuitjes. Maar een bedrijfsuitje is natuurlijk niks zonder een hele gezellige borrel!

Voor na de afsluiting van uw activiteit, kunt u hier uiteraard ook bij dineren of gezellig BBQ'en. Ook hebben wij speciale drank- en/of borrelarrangementen!

Informeer naar de mogelijkheden!

Programma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

14:00
Ontvangst gasten op locatie/strandtent
14:15
Welkom + uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
14:30
Start van Escape the City
15:30
Korte pauze
15:45
Aanvang deel 2 van Robinson Crusoe uitje
16:45
Einde Escape the City uitje
17:00
De prijsuitreiking en afsluiting van het programma
17:15
Aansluitend borreluurtje
18:15
Aanvang BBQ/diner/buffet
20:00
Einde programma

Onze werkwijze

Colson Wuyts
16 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Dit doe je natuurlijk niet elke dag. Relaxte sfeer!
Chris Jekel
16 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Na de duidelijke uitleg van de professional was het echt een stuk makkelijker dan gedacht. Het is niet lichamelijk zwaar maar leuk! Aanrader.
"Na de duidelijke uitleg van de professional was het echt een stuk makkelijker dan gedacht. Het is niet lichamelijk zwaar maar leuk! Aanrader."

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
DD dash MM dash JJJJ
Toestemming*

Meest geboekte events

Be Robinson Crusoe
Be Robinson Crusoe
2 - 2,5 uur
10 - 1500

Robinson Crusoe event is de unieke uitdaging, waarbij overleven & competitie centraal staan. Ga jij op expeditie in Scheveningen?

 • Gratis prijsbeker
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Teambuilding
 • Tropische aankleding
v.a. €12,50 p.p.
Bubble voetbal
Bubble voetbal
1,5 uur
2 - 200

Ren, rol en stuiter over het strand! Een hilarische en sportieve manier van voetballen met een twist. ⚽ Scoor jij een doelpunt? ⚽

 • Professionele begeleiding
 • Gratis slecht weer scenario
 • Competitief & hilarisch
 • Arrangementen op maar
€15,-
v.a. €10,- p.p.
Cocktail Workshop Scheveningen
Cocktail Workshop Scheveningen
2 uur
6 - 300

Wil je alles leren over het shaken en stirren van de lekkere traditionele cocktail? Dan is de workshop cocktails maken een must do!

 • Professionele Instructeurs
 • 3 Cocktails
 • Mix je eigen drankjes
 • Alcoholvrij mogelijk
v.a. €25,- p.p.

escape the city den haag

Ontsnap aan de drukte van de stad met Flitz Events in Den Haag! Onze unieke escape rooms nemen je mee op een avontuur vol mysteries en puzzels. Samen met je team zul je alle hints en aanwijzingen moeten volgen om te ontsnappen voordat de tijd om is.

Onze escape rooms in Den Haag zijn gebaseerd op verschillende thema’s, van spannende thrillers tot historische mysteries. Maar escape rooms zijn niet het enige wat Flitz Events in Den Haag te bieden heeft. Wij organiseren ook teambuilding activiteiten en zelfs volledig verzorgde uitjes naar bijvoorbeeld een wijnproeverij of kookworkshop.

Laat je meenemen op een avontuur in Den Haag en ontdek wat Flitz Events voor jou en je team kan betekenen. Boek nu je escape room of teambuilding activiteit en ontsnap aan de drukte van de stad. Flitz Events in Den Haag, het perfecte uitje voor een onvergetelijke dag vol avontuur.

Zo werkt Escape The City

Dr. Crypto is ontsnapt uit de gevangenis van Scheveningen. Op verschillende plekken in de stad heeft hij gijzelaars opgesloten. De gijzelaars zijn er slecht aan toe en moeten zo snel mogelijk bevrijd worden. Niemand lijkt dr. Crypto te kunnen stoppen. Hoogste tijd om een elite-eenheid in te schakelen.

Deze elite-eenheid, dat ben jij met jouw team. Dr. Crypto heeft  in zijn haast een paar losse eindjes achtergelaten, die jullie op het spoor van de gijzelaars brengen. Met behulp van iPad en GPS gaan jullie op pad om de gijzelaars op te sporen en te bevrijden. Gemakkelijk wordt dit niet! Jullie zullen slim en creatief te werk moeten gaan. Niet alleen om de locatie van de gijzelaars te vinden, maar ook om ze te bevrijden.

Dr. Crypto is een geslepen gangster en heeft op elke locatie waar de gijzelaars zich bevinden boobytraps geplaatst. Deze boobytraps bestaan uit puzzels en raadsels die jullie binnen vijftien minuten moeten oplossen om de code te kraken. Wanneer dit lukt, dan verdienen jullie extra geld. Maar let op! Als jullie falen, dan kost jullie dit juist geld.

Fouten maken wordt meedogenloos afgestraft en gaat ten koste van jullie budget. Dr. Crypto is bereid om jullie hints te geven, maar hiervoor zullen jullie wel in de buidel moeten tasten.

Oh ja, jullie zijn niet de enige elite-eenheid die op zoek is naar de gijzelaars.

escape the city

Escape the city met Flitz Events! Ben je op zoek naar een manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte van de stad? Flitz Events biedt unieke escape room avonturen die je meenemen naar een andere wereld vol mysteries en puzzels.

Onze escape rooms zijn gebaseerd op verschillende thema’s, van spannende thriller tot historische mysteries. Samen met je team zul je alle hints en aanwijzingen moeten volgen om te ontsnappen voordat de tijd om is.

Maar escape rooms zijn niet het enige wat Flitz Events te bieden heeft. Wij organiseren ook teambuilding activiteiten en zelfs volledig verzorgde uitjes naar bijvoorbeeld een wijnproeverij of kookworkshop.

Laat je meenemen op een avontuur buiten de stad en ontdek wat Flitz Events voor jou en je team kan betekenen. Boek nu je escape room of teambuilding activiteit en ontsnap aan de stadsdrukte.

Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp