Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Escape the City

city games - Escape the City, scheveningen, Den Haag

Escape the City is een spel dat je niet snel zal vergeten! Spanning, sensatie, humor en avontuur zijn slechts enkele ingrediënten van dit spel. Alles draait om het bevrijden van gijzelaars die zich ergens in Scheveningen of Den Haag bevinden. Een escape room, maar dan wel een hele grote! Ben jij met jouw team slim en dapper genoeg om deze uitdaging tot een goed einde te brengen?

Programma Escape the City

  • Ontvangst door Flitz-events;
  • Uitleg door de gamemasters(instructeurs);
  • Indelen van de teams;
  • Time to play!
  • Prijsuitreiking.

Uiteraard ontvangt de winnende elite-eenheid een prijs. De totale duur van dit evenement bedraagt +/- 2 uur en kan gespeeld worden in groepen vanaf 10 tot 250 personen.

Denk je met jouw team de gijzelaars op tijd te kunnen bevrijden uit handen van de gevaarlijke dr. Crypto? Meld je dan snel aan bij Flitz-events. Scheveningen rekent op jullie!

Prijzen Escape the City

  • Groep vanaf 10 personen: €30,00
  • Groep vanaf 25 personen: €27,50
  • Groep vanaf 50 personen: € 25,00
  • Groep vanaf 80 personen: € 20,00
Vraag direct offerte aan

Zo werkt Escape The City

Dr. Crypto is ontsnapt uit de gevangenis van Scheveningen. Op verschillende plekken in de stad heeft hij gijzelaars opgesloten. De gijzelaars zijn er slecht aan toe en moeten zo snel mogelijk bevrijd worden. Niemand lijkt dr. Crypto te kunnen stoppen. Hoogste tijd om een elite-eenheid in te schakelen. Deze elite-eenheid, dat ben jij met jouw team. Dr. Crypto heeft  in zijn haast een paar losse eindjes achtergelaten, die jullie op het spoor van de gijzelaars brengen. Met behulp van iPad en GPS gaan jullie op pad om de gijzelaars op te sporen en te bevrijden. Gemakkelijk wordt dit niet! Jullie zullen slim en creatief te werk moeten gaan. Niet alleen om de locatie van de gijzelaars te vinden, maar ook om ze te bevrijden.

Dr. Crypto is een geslepen gangster en heeft op elke locatie waar de gijzelaars zich bevinden boobytraps geplaatst. Deze boobytraps bestaan uit puzzels en raadsels die jullie binnen vijftien minuten moeten oplossen om de code te kraken. Wanneer dit lukt, dan verdienen jullie extra geld. Maar let op! Als jullie falen, dan kost jullie dit juist geld. Fouten maken wordt meedogenloos afgestraft en gaat ten koste van jullie budget. Dr. Crypto is bereid om jullie hints te geven, maar hiervoor zullen jullie wel in de buidel moeten tasten.

Oh ja, jullie zijn niet de enige elite-eenheid die op zoek is naar de gijzelaars. Ga dus slim en creatief te werk, want eeuwige roem is alleen weggelegd voor de winnaars van dit spel. De winnaar van de Escape Game is de elite-eenheid die aan het einde van het spel het meeste geld heeft en de gijzelaars heeft weten te bevrijden.

Lees meer...