Flitz-events Review

Thema Feest

Een thema feest is een geweldige manier om opwinding en variatie toe te voegen aan elk evenement. Door een specifiek thema te kiezen, kunt u de toon voor het feest zetten en de gasten helpen om zich meer betrokken te voelen. Thema feestjes kunnen op van alles gebaseerd zijn, van een specifieke tijdsperiode of plaats tot een favoriet boek of film. Als u vastzit voor ideeën, probeer na te denken over wat voor soort partij zou het meest plezierig zijn voor uw gasten. Bijvoorbeeld, als u een verjaardagsfeestje voor uw kind geeft, kunnen ze genieten van een piraten thema feest met spelletjes en activiteiten gecentreerd rond piraterij. Als u een feest voor alleen volwassenen organiseert, kunt u kiezen voor een wat geraffineerder thema, zoals een feest met een jaren ’80-thema of een zwart-wit bal. Welk thema u ook kiest, zorg ervoor dat u uitnodigingen verstuurt die passen bij de toon van het feest en die genoeg informatie bevatten zodat de gasten zich op de juiste manier kunnen kleden. Met een goede planner kunt u een thema feest organiseren dat nog lang zal worden herinnerd nadat de laatste gast naar huis is gegaan.

Lees meer
personen

Thema feest op locatie

Het organiseren van een thema feest is nog nooit zo makkelijk geweest, dankzij Flitz-events. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van onze klanten bij het kiezen van het perfecte thema en dit vervolgens tot leven te brengen met heerlijk eten, prachtige decoraties en leuke activiteiten. Of u nu een verjaardag, een jubileum of een andere speciale gelegenheid wilt vieren, wij kunnen u helpen om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. En omdat we op locatie werken, kunnen we naar u toe komen, waar u ook bent. Dus als u klaar bent om uw feestplanning naar een hoger niveau te tillen, bel ons dan vandaag nog. Wij zullen ervoor zorgen dat uw evenement er een wordt waar iedereen nog jaren over zal praten.

Thema feesten in combinatie met activiteiten

Thema feesten zijn een geweldige manier om opwinding en intrige toe te voegen aan elk evenement. Door activiteiten zoals stadsspelen, rondritten, pubquiz, en vele andere te integreren, kunt u een feest creëren dat echt uniek en gedenkwaardig is. Thema feesten zijn perfect voor verjaardagen, jubilea, afstuderen, vakanties, en elke andere speciale gelegenheid. Niet alleen zorgen ze voor een leuke en feestelijke sfeer voor de gasten, maar ze geven u ook de mogelijkheid om uw creativiteit te uiten en te pronken met uw unieke stijl. Of u nu kiest voor een over-the-top thema of het simpel houdt met een meer ingetogen aanpak, een thema feest zal zeker een hit zijn bij iedereen die het bijwoont.

Thema feest laten organiseren door Flitz Events?

Een van de meest populaire feestthema’s die u door ons kunt laten organiseren is het ‘Winter Wonderland’ feest thema. Dit is verreweg het meest sprookjesachtige feest wat u ooit zult beleven. De gecreëerde winterse sferen zorgen voor een ultieme beleving en zorgen ervoor dat uw gezelschap zich in een totaal andere wereld waant. Een wereld met ijssculpturen, ijskoninginnen en fantastische hapjes en drankjes. Uiteraard zorgen wij met onze professionals ervoor dat u geen kou hoeft te lijden. Misschien krijgt u het lekker warm van dansen op de dansvloer op leuke deuntjes, of misschien krijgt u het wel nog veel warmer van een likeurproeverij. En misschien werkt het allebei wel voor u. Wat voor u ook de beste manier is, Winter Wonderland zal een doorslaand succes worden. Vraag hier een OFFERTE aan.

Thema feest en teambuilding

Een thema feest is een ontzettend leuke en slimme manier om meer binding tussen uw gezelschap te bewerkstellingen. Wanneer iedereen verkleed is of dezelfde kleuren draagt, dan geeft dat een gevoel van saamhorigheid. Hierdoor zijn themafeesten dus een uitgelezen manier om het groepsgevoel te versterken. Voor veel organisaties is dit een mooi bijkomend voordeel. Teambuilding, maar dan in de vorm van een prachtig themafeest. Het maakt hierbij niet uit welk thema u kiest. Wanneer u een festival chique wilt, dan kunnen wij dat voor u regelen. Iedereen zal dan op chique gekleed moeten komen en wij zorgen ervoor dat de gehele ambiance totale klasse uitstraalt. Maar het kan ook dat u liever een thema wil kiezen zoals: Winter Wonderland, James Bond of een Superhelden thema. Het kan ons niet uitdagend genoeg zijn. Wij kunnen dit allemaal speciaal voor u organiseren. Dit kunnen wij ook op een plek naar uw keuze doen. Van Kurhaus tot een oud kasteel. Niets is te gek en niets is ondenkbaar. Wij organiseren het themafeest van begin tot eind. Dit houdt in van het bedenken van het feest en het versturen van de uitnodigingen tot de eindschoonmaak.

Dresscode

Het leuke van themafeesten is dat u ervoor kunt kiezen om uw gezelschap een dresscode mee te geven. Hierdoor is de kans levensgroot dat het themafeest een doorslaand succes zal worden. Wanneer iedereen in het wit gekleed is tijdens het Winter Wonderland thema of helemaal in gala kleding komt tijdens het 007 James Bond thema, dan zult u merken dat de saamhorigheid groter zal worden en iedereen het leuk vindt hoe de ander gekleed is. Uw gezelschap begint na het ontvangen van de uitnodiging al eigenlijk thuis uit te kijken naar het event. Dit komt omdat uw gezelschap na moet denken over hoe ze gekleed zullen gaan naar het bedrijfsevent. U kunt er zelfs voor kiezen om een prijs uit te loven aan de deelnemer met de mooiste outfit. Succes is gegarandeerd.

Catering

Uiteraard wilt u tijdens uw event dat uw gezelschap voldoende en goed te eten en te drinken krijgt. Hiervoor schakelen wij onze professionele en bedreven partners in. Wij werken al vele jaren samen met onze partners en zij zijn volledig gespecialiseerd in de catering voor groepen. Het maakt hierbij niet uit hoe groot de groep zal zijn. Kwaliteit is gegarandeerd. Wij zorgen ervoor dat niemand tijdens uw event iets te kort komt. Wanneer u een mooi en uitgebreid diner wilt aanbieden aan uw gezelschap, dan kunnen wij de avond zo inrichten dat uw gezelschap op een zeer ontspannen manier kan zitten en de maaltijd met bijbehorende drankjes kan nuttigen. Heeft u meer een buffet in gedachten omdat u ook wilt dat uw gezelschap zich meer door de ruimte beweegt? Ook dan kunnen wij voor makkelijk toegankelijke plekken zorgen, waar uw gezelschap kan eten en kan drinken. Het ligt helemaal aan wat u voor ogen heeft voor uw event. Voor alles geldt, zoals u het wil, zo organiseren en voeren wij het uit.

Complete sfeerbeleving

Wanneer u voor een feest thema heeft gekozen, zullen wij gaan zorgen voor een complete sfeerbeleving voor u en uw gezelschap. Zoals bijvoorbeeld bij het Winter Wonderland thema zal de hoofdkleur uiteraard winters wit zijn. Wij zorgen ervoor dat de winterse sferen echt naar binnen toe gehaald worden. Het doorvoeren van een thema zit hem in de details. De winterse uitnodigingen, de dresscode, de decoratie op locatie en natuurlijk ook de aankleding van het personeel zal u versteld doen staan. U kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het regelen. Dus, wilt u een complete sfeerbeleving en een Winter Wonderland thema of toch een ander thema door ons laten organiseren? Neem dan nu direct contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om uw event te organiseren.