Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Evenementenbureau Den Haag nodig?

Bent u voornemens om een ongeëvenaard event te organiseren, dan ben u hier bij het meest exclusieve en toonaangevende evenementenbureau aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring binnen de evenementenbranche, hebben wij reeds de meest waanzinnige en onvergetelijke evenementen mogen organiseren. Door ons uitgebreide netwerk van vele professionals kiest u met ons, een van de beste en meest betrouwbare organisatiepartner die er is. Neem hier CONTACT met ons op

Evenement organiseren

Als ervaren evenementenbureau organiseren wij inspirerende en high class events voor kleine en grote groepen, op plekken door heel Nederland. Door onze enorme knowhow binnen de event-business, kunnen wij aan iedere wens tegemoet komen. Een evenement organiseren zit bij ons in het bloed. Onze medewerkers zijn erg gepassioneerd, creatief, flexibel, discreet en zeer betrouwbaar. Wilt u een congres, bedrijfsfeest of een seminar organiseren? Wij zullen alles in het werk stellen om uw event exact zo te organiseren, zoals u het voor ogen heeft.

Verdiepen in de organisatie

Belangrijk om te weten is dat wij niet zomaar een event organiseren. Wij zullen ons gaan verdiepen in uw organisatie. Wat is het doel van het event en waarom is dat voor u zo belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld een event voor potentiële kopers van uw product, of wilt u juist vieren dat uw producten zo goed verkopen. Ook wanneer er in uw branche belangrijke ontwikkelingen zijn, dan kunnen wij die meenemen in de organisatie van het event. Zo zou u ervoor kunnen kiezen om die belangrijke ontwikkeling als rode draad door het event te laten lopen, waardoor het event nog meer aansluit bij uw organisatie.

Het te organiseren event wordt altijd in samenspraak en compleet naar uw wens georganiseerd. U geeft uw wensen door wij komen daar vanzelfsprekend altijd aan tegemoet. Vanuit uw wensen werken wij toe naar een compleet bijpassend en onvergetelijk event.

U kunt er ook voor kiezen om ons volledig de vrije hand te geven. Soms krijgen wij enkel de mededeling dat er een bedrijfsfeest voor 2000 personen georganiseerd moet worden in een bepaalde plaats. Ook met deze opdrachten weten wij altijd een fantastisch verzorgd event neer te zetten.

Welke evenementen organiseren wij

U vraagt zich wellicht af welke evenementen wij organiseren. Om u een beeld te schetsen benoemen wij hier de meest voorkomende evenementen. Bij alle events wordt compleet maatwerk geleverd. Dit zijn een aantal basisvoorbeelden van events die u bij ons kunt boeken:

Uiteraard kunnen er tal van elementen toegevoegd worden aan een event. Zo kunt u ervoor kiezen om tijdens een personeelsfeest ook diverse workshops aan te bieden. Te denken valt aan cocktailworkshops of een salsaworkshop. Maar ook de avond afsluiten met een grote professionele pub quiz is een onvergetelijke ervaring voor u en uw gezelschap. Wij regelen uw evenement van A tot Z en nemen u alle zorgen uit handen.

Hoe gaan wij te werk

Wanneer wij uw opdracht krijgen om een evenement te organiseren, dan is het voor ons van belang om te weten wat uw exacte wensen zijn. Het maakt daarbij niet uit wat voor soort event het is of waar u het plaats wilt laten vinden. Your wish is our command. Wij stellen alles in het werk en schakelen al onze professionele contacten in om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt. Wilt u een congres in de Euromast in Rotterdam? Wij regelen het voor u. Of wellicht wilt u een groot personeelsfeest in het Kurhaus op Scheveningen. Ook dat organiseren wij van begin tot eind. Wanneer alle wensen voor ons duidelijk zijn zullen wij al uw wensen en afspraken vast gaan leggen in een draaiboek. Wanneer het draaiboek af is, zullen wij dit ook weer van begin tot eind met u doornemen en bespreken. Pas wanneer u 100% tevreden bent en geen op- en of aanmerkingen meer heeft, kunnen wij aan de uitvoering van uw evenement beginnen.

Een element toevoegen

Het gebeurt ook steeds vaker dat congressen, seminars, vergaderingen of feesten gecombineerd worden met een wat luchtiger element. Omdat wij over veel professionals kunnen beschikken en ieder event maatwerk is, kunnen wij ervoor zorgen dat het luchtige element naadloos aansluit op het hoofdevent. Zo noemden we hiervoor al de diverse workshops die gegeven kunnen worden tijdens verschillende events of de professionele pub quiz. U bent er zeker van de uw gasten het naar hun zin hebben en een onvergetelijke tijd zullen beleven.

Flitz-events

Flitz-events is perfect in staat om uw evenement op de meest professionele manier en tot in de puntjes toe te organiseren. Wij zorgen met onze kwaliteiten en professionals voor een totaaloplossing. Wij kunnen events bedenken en organiseren of exact zo uitvoeren naar uw wensen. Niets is te gek of ‘over the top’ en geen locatie is onbespreekbaar. Het is niet voor niets dat veel organisaties bij ons terug komen voor meerdere events, omdat ze altijd enorm tevreden zijn over onze kwaliteiten en betrouwbaarheid.

Onze professionals

Zoals aangegeven werken wij alleen maar met de meest deskundige professionals die allen voor hun taken zijn opgeleid. Op die manier weet u zeker dat alle events en elementen onder goed en deskundig toezicht uitgevoerd worden. Mochten wij onverhoopt een of meerdere professionals niet in huis hebben, dan zorgen wij ervoor dat wij die in huis halen. Ons zakelijke netwerk is erg groot waardoor wij razendsnel kunnen schakelen en onze beloftes waar kunnen maken.

Vrijblijvend contact

Wanneer u vragen heeft of bijvoorbeeld van plan bent om binnenkort een waanzinnig evenement te organiseren, neem dat zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u adviseren en staan geheel tot uw beschikking om al het organisatiewerk uit uw handen te nemen. Wij weten als geen ander hoe stressvol het organiseren van een groot, maar ook van een kleiner event kan zijn. Wanneer u de stress laat varen en de organisatie aan ons uit handen geeft, zullen wij u niet teleurstellen. Wij leveren een zeer hoge kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Twijfel niet langer en bel ons vandaag nog.