Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Bedrijfsuitje strand

Flitz-events in gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland & op locatie van 2 tot 3000 personen. Wij nemen de gehele organisatie van een bedrijfsuitje strand uit handen en organiseren het perfecte uitje voor u.

Bedrijfsuitje organiseren

Wilt u uw personeel belonen voor een jaar hard werken? Zoekt u iets nieuws, iets sportiefs en origineel voor een bedrijfsuitje? Dan is een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsdag de uitgelezen manier om uw waardering kenbaar te maken. Flitz-events snapt als geen ander dat een perfect georganiseerd bedrijfsuitje zal zorg dragen voor een positievere atmosfeer binnen uw bedrijf. Met een divers programma (actief-creatief-avontuurlijk) en verschillende sfeervolle locaties zal Flitz-events er voor zorgen dat uw personeel het bedrijfsuitje nooit zal vergeten.

Flitz-events stemt het programma af op uw wensen. Wat dacht u van een beachdag met aansluitend een compleet verzorgde barbecue? Of een strandactiviteit met een gevarieerde lunch? Geef je liever de voorkeur aan een “stranddag op maat”? Ook dat kunt u aan Flitz-events toevertrouwen. Na 10 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes, zorgt Flitz-events voor een afwisselend bedrijfsuitje vol sport, spel, spanning en sensatie! Alles is mogelijk!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier zodat Flitz-events voor u een ‘Flitsende’ bedrijfsuitje kan organiseren!

Sportieve bedrijfsuitjes op het strand

Is het weer tijd voor een actief / sportief bedrijfsuitje in Scheveningen? Iedereen wil wat anders, de een wil een sportief groepsuitje de ander een cultureel groepsuitje. Flitz-events biedt een overzicht van diverse type bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen. Flitz-events bied in Scheveningen zowel actieve als een rustig groepsuitje.

Bedrijfsuitje op het water

Op zoek naar outdoor activiteiten op het water in Scheveningen? De leukste outdoor activiteiten op het water hebben wij voor jullie geselecteerd en wij garanderen  een geslaagd evenement in Scheveningen! Maak uw keuze uit de onderstaande outdoor activiteiten op het water in Scheveningen.

Lekker met alle collega’s genieten op het water; voor de liefhebbers van snelheid hebben wij de powerboat in Scheveningen. Voor de mensen die wat rustiger aan willen doen maken we een rustige toertocht op de Noordzee.  Liever wat sportiever? Dan raden wij het brandingraften aan!

Creatieve bedrijfsuitjes op het strand

De creatieve bedrijfsuitjes in Scheveningen bestaan uit diverse activiteiten. Van zandsculpturen tot slippers pimpen. Er is keuze genoeg om leuke creatieve bedrijfsuitjes in Scheveningen te doen. Natuurlijk is het mogelijk om de creatieve bedrijfsuitjes te combineren met actieve workshops op het strand van Scheveningen. Omdat niet iedereen binnen het bedrijf dezelfde interesses heeft, is het soms lastig als “organisator” om voor iedereen een leuke dag te organiseren. Onze creatieve bedrijfsuitjes kunnen zowel als onderdeel van een bedrijfsuitje, als losse bedrijfsuitjes worden geboekt.

Bedrijfsuitje GPS tochten

Kies één van onze rondvaarten in Den haag:

Bedrijfsuitje winter

Na een groot succes van zomerse uitjes hebben wij nu ook magische winterse workshop. Voor het organiseren van een bedrijfsuitje in de winter hebben  wij voor u de juiste, stijlvolle locaties. Tijdens deze workshops beleefd u de magische sferen van de winter. Er is keuze uit verschillende workshops waarbij er rekening is gehouden voor ieder wat wils. De workshop kunnen met elkaar worden gecombineerd en eventueel ook worden uitgebreid.

Heel het jaar kunt u boeken  voor een origineel bedrijfsuitje in de wintermaanden, kerstuitje of winteruitje waar lang over nagepraat gaat worden. De honderden kaarsen, lampjes, vuurkorven zetten de locatie in vuur en vlam, waarbij de actieve, culinaire en ludieke teamervaringen de toon zetten voor een heerlijk, maar bovenal gezellig diner!

Top 3 sportief bedrijfsuitje / uitje winter

Hieronder vindt u onze  top 3 winterse bedrijfsuitjes / uitjes:

Hieronder vindt u onze  top 3 creatieve bedrijfsuitjes:

Goedkope Bedrijfsuitjes

De werkgever wil zijn medewerkers graag belonen voor hun harde werk, maar niet elk bedrijf heeft een heel groot budget voor een Bedrijfsuitje. Gelukkig is het ook mogelijk om goedkope bedrijfsuitje bij Flitz Events te boeken. Zo kunnen ook kleine bedrijven hun medewerkers belonen voor hun inzet. Er zijn zat activiteiten die leuk zijn en ook voor een bedrijf met een minder groot budget betaalbaar zijn. De kosten verschillen per activiteit en liggen tussen de 10 euro en 35 euro per persoon. Het gaat niet om het budget, maar om de sfeer en het teamgevoel tijdens een bedrijfsuitje. Er zijn genoeg leuke en goedkope activiteiten, waarmee je de medewerkers heel erg blij maakt. Ze zullen gegarandeerd met een glimlach op hun gezicht terugkijken op het bedrijfsuitje.

Goedkope Bedrijfsuitjes voor een Grote groep

Bij Flitz Events geldt hoe groter de groep hoe goedkoper het uitje. Veel uitjes kan je al vanaf 8 of 10 personen boeken, maar dan liggen de kosten hoger dan als je met 50 tot 100 personen zou komen. Mocht je een groot bedrijf zijn met veel medewerkers, waardoor je een beperkter budget hebt, dan kan je bij Flitz-Events dus goed terecht. Als je een creatief bedrijf hebt vol creatieve medewerkers dan is een workshop schilderen of klompen pimpen wellicht iets voor dit bedrijf als bedrijfsuitje. Een workshop schilderen kost 15 euro per persoon met een groep van 60 personen of meer en voor de workshop klompen pimpen geldt een tarief van 15 euro per persoon vanaf 50 personen. Als het gaat om een grote groep van 100 personen of meer dan kan je het beste navragen wat de prijzen per persoon zijn.

Top 6 goedkope bedrijfsuitje

Wanneer u een budget heeft en er niet mee uitkomt, kunnen wij uiteraard met u uiteraard helpen alsnog een spectaculaire bedrijfsuitje te organiseren.

Lage tarieven

Andere goedkopere bedrijfsuitje die je bij Flitz Events kan vinden zijn onder meer een workshop pokeren of een pubquiz houden. Bij de workshop pokeren leer je jouw collega’s op een andere manier kennen en krijg je tips en tricks van professionals. De workshop is inclusief gastheer, dealers, croupiers, pokerchips en uiteraard prijzen voor de winnaars. Deze workshop kost 12,50 euro per persoon met een groep vanaf 70 personen. Bij een pubquiz strijd je in teams tegen elkaar en scoor je punten per goed beantwoorde vraag. De vragen kunnen gaan over algemene weetjes of in overleg specifiek gaan over het bedrijf. Deze workshop kost 12,50 euro per persoon vanaf 100 personen. Een workshop zandsculpturen bouwen is 10 euro per persoon vanaf een groep van 100 personen. Vanaf een groep van 50 personen is dit tarief 12,50 euro per persoon.

Vrijblijvende offerte

Voor elke workshop geldt dat je een offerte aan kan vragen via de website. Je voert in welke activiteit je wil doen en hoe groot de groep is die hieraan mee doet. Daarnaast vul je de gewenste tijd en locatie in en je ziet meteen wat de kosten zijn. Zo voorkom je nare verrassingen achteraf. Daarna kan je eventuele specifieke wensen nog bespreken. Mocht het uiteindelijk zo zijn dat het potje geld, dat gereserveerd stond voor het bedrijfsuitje, nog niet leeg is dan is het ook mogelijk om de activiteit uit te breiden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een drankarrangement, lunch, diner of barbecue bij te boeken. Zo heb je een compleet verzorgde dag. Bij Flitz Events heb je een ruime keuze aan activiteiten met verschillende prijzen. Een beperkt budget hoeft niet in de weg te staan bij het boeken van een leuk bedrijfsuitje.

Stappenplan voor het maken van uw bedrijfsuitje:

Stap 1: Bepaal voor uzelf een begin- en eindtijd van uw bedrijfsuitje
Stap 2: Kies uw activiteit(en)
Stap 3: Voeg eventueel een een ontvangstdrankje, lunch, BBQ en/of feestavond aan uw bedrijfsuitje toe
Stap 4: Vraag hier uw offerte aan! U ontvangt op werkdagen een op maat gemaakt vrijblijvend voorstel binnen 24 uur in uw mailbox.

We stemmen het bedrijfsuitje af op jullie wensen. Ook dat kunt u aan ons toevertrouwen. Alles is bespreekbaar!

Wat zijn de top 3 zomerse bedrijfsuitjes?

Voor de sportieve mensen hebben wij originele teamuitjes zoals;

1️⃣ Robinson Crusoe Challenge (Survival games gericht op teambuilding)

2️⃣ Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk)

3️⃣ Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt)

Wat zijn de top 3 Winterse bedrijfsuitjes?

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig)

2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)

3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

Bedrijfsuitje Beleven?

Wij bieden goedkoop, de leukste bedrijfsuitjes
Wil je er nu voor zorgen dat je collega’s een betere band met elkaar zullen krijgen en dit dan het liefste op een leuke en unieke manier zodat het niet zo gedwongen voelt? Dan is er maar één oplossing voor je vraagstuk, doe met je collega’s en/of medewerkers een bedrijfsuitje in Den haag bijvoorbeeld. In Den Haag kan je veel verschillende bedrijfsuitjes doen, die naast veel plezier en vermaak ook goed zijn op het gebied van teambuilding. Maar wat zijn nu leuke bedrijfsuitjes die je alleen maar zou kunnen doen in Den Haag (Scheveningen)? Flitz Events biedt voor jouw bedrijfsuitjes die ervoor zorgen dat je team deze dag nog lang zal blijven herinneren.

1. Bedrijfsuitje; Escape room

Door een bedrijfsuitje kan je elkaar van een andere kant zien dan je normaal gesproken doet in een suf kantoor. Wanneer je eenmaal met elkaar op avontuur gaat, dan pas leer je echt kennen wie er naast 40 uur per week naast of tegenover je zit. Je wilt soms tezamen weleens ontsnappen uit de sleur van de dagelijkse verplichtingen kunnen stappen, dit heeft Flitz Events letterlijk genomen door de hit van de laatste tijd als bedrijfsuitje aan te bieden, namelijk de escape room. Gebruik moeten maken van elkaars kwaliteit om zo snel mogelijk uit een opgesloten ruimte te kunnen ontsnappen zorgt ervoor dat de onderlinge band tussen je team een stuk dieper en sterker wordt. Voor je het weel ontsnap je niet meer alleen uit een escape room, maar ook uit de sleur van je werk door met je team je eigen vrijdagmiddagborrel te doen.

2. Bedrijfsuitje; City Games

Denken jouw collega’s alles te weten over Den haag en is geen straatje, steegje en hoekje onbekend terrein? Bewijs dit dan maar door met je Collega’s mee te doen aan de zogeheten City Games. De City Games zijn een nieuw concept, die in razend tempo de steden in de Hollandse provincies overnemen. Door middel van opdrachten leren jullie onontdekte schatplaatsen in de stad kennen, allemaal in een eigen onderwerp. Kraak een kluis of arresteer juist de misdadigers, bevrijd gijzelaars of ontdek schuilplaatsen. Eén ding is zeker: na de City Games kent jouw team de stad als geen ander en weet dus waar ze ook buiten kantooruren met elkaar op kunnen schieten.

3. Bedrijfsuitje; GPS-tochten

Toch liever de stad verkennen op een rustigere manier? Kies er dan voor om een van de vele GPS-tochten te doen die via Flitz Events georganiseerd worden. Door middel van een speciaal GPS-apparaat ontrafelt je team de geheimen van de stad en vindt het de weg terug naar de basis. Een bedrijfsuitje waar alles draait om samenwerken, want zonder een goed samenwerkend team haal je de finish niet. Een evenement met veel sensatie en plezier.

Extra: buffet

Elke avontuurlijke dag moet natuurlijk in stijl afgesloten kunnen worden. En hoe doe je dit nu beter dan met een goed verzorgde en stevige maaltijd? Het maakt niet uit welk van de bedrijfsuitjes je plant, je kan ze allemaal afsluiten met een geheel verzorgd buffet. Na een uitdagende en actieve dag moet je natuurlijk wel op een goede manier je energie bijvullen en daarom is eraan gedacht dat het buffet niet alleen vol staat met lekker eten, maar dat dit eten meteen ervoor zorgt dat je volledig uit kan dijen.

Bedrijfsuitje op maat.

Een bedrijfsuitje organiseren kan wel eens lastig zijn. Wij helpen u graag met het samenstellen van een fantastisch uitje op maat. Kies uit een breed scala aan mogelijkheden en activiteiten. Wij organiseren voor uw bedrijf graag een uitje op maat. In nauw overleg met u stellen we een passend programma samen. Wij helpen u graag met het samenstellen van een fantastisch uitje op maat. Kies uit een breed scala aan mogelijkheden en activiteiten. Gegarandeerd plezier voor iedereen!

Aan de hand van uw wensen, aantal personen en uw budget maken we geheel vrijblijvend een offerte op maat. Uiteraard bespreken we onder het genot van een bakje koffie ook graag met u alle mogelijkheden zodat u ook gelijk de locatie kunt bekijken.

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres!

Aan de hand van uw wensen, aantal personen en uw budget maken we geheel vrijblijvend een offerte op maat. Uiteraard bespreken we onder het genot van een bakje koffie ook graag met u alle mogelijkheden zodat u ook gelijk de locatie kunt bekijken.

Teambuilding bedrijfsuitje

Teambuilding is voor vrijwel alle bedrijven de belangrijkste reden om een bedrijfsuitje te organiseren. Door een bedrijfsuitje leren de mensen elkaar beter kennen en dat bovendien in een hele andere, informele, setting. Hierdoor verbetert de samenwerking binnen het bedrijf en kunnen de mensen elkaar later makkelijker vinden, bijvoorbeeld als zij van verschillende afdelingen zijn. Door onze opgeleide instructeurs zal uw bedrijfsuitje een ware Teambuildings- dag worden.

De instructeurs enthousiasmeren uw personeel van het begin tot het eind zodat iedereen actief meedoet! De Robinson Crusoe of zeskamp is ultimate geschikt voor een teambuidings activiteit!

Bedrijfsuitje Scheveningen strand

Op zoek naar een personeelsuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of familiedag? Flitz-events biedt actieve, creatieve en teambuilding uitjes aan in Scheveningen!

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van de meest uiteenlopende bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen, stellen wij het perfecte bedrijfsuitje, kinderfeestje, familiedag, personeelsuitje of vrijgezellenfeest voor je samen. Van sportieve activiteiten tot creatieve bedrijfsuitjes /  uitjes, voor jong en oud  en voor ieder wat wils: Flitz-events verzorgd het bedrijfsuitje  van begin tot eind met zorg, aandacht en enthousiasme.

  • © 2022 Flitz-Events.nl |
  • Code