Flitz-events Review

Bedrijfsuitje Zwarte Pad Scheveningen

Een bedrijfsuitje Zwarte Pad Scheveningen organiseren? Het Zwarte pad vind je aan het strand van Scheveningen. Er zijn twaalf strandtenten waar het goed toeven is. Er is parkeergelegenheid en het is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het Zwarte Pad is een dynamische plek en zeer geschikt voor veel soorten (bedrijfs)uitjes.

Lees meer
personen

Sorteren op:

Waarom een bedrijfsuitje?

Tijdens deze originele bedrijfsuitjes is het de bedoeling om ideeën op te doen en om beter te leren samenwerken met elkaar. Het is ook goed om eens samen te zijn in een informele, ongedwongen sfeer. Er ontstaat dan meer ruimte om jezelf te zijn en om met elkaar van gedachten te wisselen. Creativiteit gedijt het beste in een vrije, ongedwongen sfeer. Vaak lopen mensen met goede ideeën rond, maar ze aarzelen nog om dit te delen. In de hectiek van een drukke werkdag lekt er zo vaak veel positieve informatie weg.

De bedoeling van een bedrijfsuitje is om deze lekken op te sporen en te delen met elkaar. Het speelse karakter van een teamuitje geeft hieraan een positieve impuls. Samen plezier maken en lachen werkt altijd verruimend.

De kunst van een goed bedrijfsuitje is omtegelijkertijd ernstig te zijn maar ook samen plezier te hebben: ideeën uitwisselen, samenwerken, teambuilding, maar ook ontspannen samenzijn en lachen. Kortom: ontmoet jezelf en ontmoet je collega’s eens echt! Een goede groepsbinding is cruciaal voor een vruchtbare samenwerking. Het is daarom ook aan te raden om met enige regelmaat een bedrijfsuitje te organiseren; bijvoorbeeld eens per jaar. Het is ook een goede manier om nieuwe collega’s te integreren in de groep.

Een bedrijfsuitje of een teamuitje is allang niet meer alleen maar samen uit eten gaan of een avondje bowlen. Er komt echt meer bij kijken. Bedrijfsuitje Zwarte Pad is daarom uitermate geschikt vanwege het gevarieerde aanbod. Zo wordt het geen sleur en houd je de dynamiek levend in het bedrijf.

Bedrijfsuitje Zwarte Pad Zeskamp

Wie organiseert het?

Bedrijfsuitje Zwarte Pad wordt georganiseerd door Flitz-events. Dit is een dynamisch bedrijf met goed opgeleide instructeurs. Zij zullen er er alles aan doen om er een perfecte dag van te maken en zorgen er ook voor dat de veiligheid van de deelnemers gewaarborgd is. Zo wordt het een dag om later tevreden aan terug te denken.

Wat is het?

Het bedrijfsuitje Zwarte Pad biedt keuze uit verschillende soorten activiteiten waarbij het avontuur, het sportieve en het competitieve element, maar ook creativiteit volop tot hun recht komen. Dit vereist uiteraard een goede samenwerking, maar het plezier is net zo belangrijk. De zes populairste evenementen op dit moment zijn vliegeren/powerkitenRobinson Crusoewie is de rat/mol, beachcamp, GPS-dropping/I-pad tours en archery tag.

Daarnaast worden er ook creatieve evenementen aangeboden zoals bijvoorbeeld schilderen, een workshop graffitizandsculpturen maken of – in de winter – een workshop ijs sculpturen maken. Als het weer goed genoeg is, is een activiteit op het water, zoals bijvoorbeeld raften of een boottocht, natuurlijk ook heel erg leuk om te doen. Flitz-event kan u een compleet verzorgde dag geven, inclusief een diner, hapjes en drankjes en natuurlijk ook met een barbecue.