Flitz-events Review

Bedrijfsuitje Noordwijk

Ben je op zoek naar een stijlvol en uniek bedrijfsuitje in Noordwijk? Bij Flitz-Events ben je aan het juiste adres! Noordwijk is de perfecte locatie voor een breed scala aan de uniekste bedrijfsuitjes. Van sportieve wateractiviteiten tot uitdagende stadsspellen, we bieden een groot scala activiteiten aan die je nergens anders vindt. Het grote voordeel van deze locatie is dat je alle verschillende activiteiten op één plek kunt boeken, waardoor je verzekerd bent van een gevarieerd programma dat aansluit bij de wensen van elk teamlid. Dit garandeert een gevarieerd programma dat aansluit bij ieders wensen. Hier vind je een overzicht van enkele unieke bedrijfsuitjes in Noordwijk.

Lees meer
personen

Sorteren op:

Bedrijfsuitje Noordwijk

Bedrijfsuitje Noordwijk is de perfecte locatie voor een onvergetelijk en leuk bedrijfsuitje. Noordwijk, gelegen aan de kust in Zuid-Holland, biedt een prachtige omgeving met zandstranden, duinen en pittoreske dorpjes. Het is een populaire bestemming voor toerisme en recreatie, en biedt talloze mogelijkheden voor een geweldig bedrijfsuitje Noordwijk.

Flitz-events is een professioneel bedrijf dat bedrijfsuitjes organiseert in Noordwijk en de omgeving. Ze bieden een breed scala aan activiteiten en uitjes voor bedrijven, van teambuildingactiviteiten tot avontuurlijke uitdagingen en unieke belevenissen.

Een van de populaire opties voor een bedrijfsuitje Noordwijk is een dagje strand. Flitz-events biedt verschillende activiteiten op het strand, zoals beachvolleybal, zandsculpturen maken en surfen. Dit is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving terwijl je tegelijkertijd samenwerkt en plezier hebt met je collega’s.

Een andere leuke optie voor een bedrijfsuitje Noordwijk is een fietstour door de duinen. Flitz-events biedt verschillende fietstochten langs de mooiste plekjes van Noordwijk, waarbij je kunt genieten van de prachtige natuur en historische bezienswaardigheden. Dit is een geweldige manier om te ontspannen en tegelijkertijd wat van de omgeving te zien.

Daarnaast biedt Flitz-events ook avontuurlijke uitdagingen voor bedrijfsuitjes in Noordwijk, zoals klimmen en abseilen in de duinen, kanoën op de Noordzee en orientatie-uitdagingen. Dit zijn leuke activiteiten om het teamgeest te versterken en om samen te werken om uitdagingen aan te gaan.

Als je op zoek bent naar een leuk en onvergetelijk bedrijfsuitje in Noordwijk, neem dan zeker eens een kijkje bij Flitz-events. Ze bieden talloze mogelijkheden voor een geweldige dag vol avontuur en plezier voor het hele team.

Activiteiten voor uw bedrijfsuitje Noordwijk

Noordwijk is een prachtige badplaats aan de Nederlandse kust, met uitgestrekte zandstranden, duinen en pittoreske dorpjes. Het is een populaire bestemming voor toerisme en recreatie, en biedt talloze mogelijkheden voor een leuk dagje uit aan het strand.

Flitz-events is een professioneel bedrijf dat diverse groepsactiviteiten Noordwijk organiseert op het strand van Noordwijk. Ze bieden een breed scala aan activiteiten voor zowel jonge als oude bezoekers, van sportieve activiteiten tot ontspannende belevenissen.

Een van de populaire activiteiten op het strand van Noordwijk is beachvolleybal. Flitz-events biedt professioneel uitgeruste beachvolleybalvelden op het strand, waar je samen met je vrienden of collega’s kunt genieten van een spannende wedstrijd. Dit is een leuke en actieve manier om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving.

Daarnaast biedt Flitz-events ook zandsculpturen maken als activiteit op het strand van Noordwijk. Dit is een leuke en creatieve bezigheid voor zowel jonge als oude bezoekers. Met behulp van zand en water kun je prachtige kunstwerken maken en je eigen stukje strand inrichten. Dit is een geweldige manier om te ontspannen en tegelijkertijd iets moois te creëren.

Surfen is ook een populaire activiteit op het strand van Noordwijk. Flitz-events biedt professionele surflessen voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Dit is een geweldige manier om te genieten van de golven en het prachtige weer terwijl je tegelijkertijd een nieuwe sport leert.

Er zijn talloze andere activiteiten op het strand van Noordwijk die Flitz-events aanbiedt, zoals kiteboarden, stand-up paddling en zandstrand spellen. Of je nu op zoek bent naar een actief dagje uit of een ontspannen belevenis, Flitz-events heeft iets voor iedereen. Ga langs en ontdek de talloze mogelijkheden voor een leuk dagje uit aan het strand van Noordwijk.

Beachvolleybaltoernooi

Is jouw team de beste in sport? Bewijs dit dan maar. Op het strand van Noordwijk kun je met alle afdelingen van je bedrijf een heus beachvolleybaltoernooi houden. De aanwezigen worden vanaf het begin van de dag opgesplitst in teams en nemen het tegen elkaar op in de poulefase.

Wie de beste score van hun poule te pakken heeft, gaat door naar de volgende ronde, totdat de twee beste teams over zijn gebleven en in de grote finale bepalen wie het beste team is. Een ideaal bedrijfsuitje voor als je een uitje met een gigantische groep wilt doen, want je kan meedoen tot een maximum van 3500 personen.

Branding raften

Voor de avontuurlijke bedrijfsuitjes kan je het water op. In Noordwijk kun je namelijk branding raften. Wil je op een leuke en stoere manier je teambuilding perfectioneren, dan is deze activiteit perfect geknipt voor je. Met branding raften draait alles om samenwerken om te winnen van de andere teams die sneller en sterker proberen te zijn. Branding raften is zonder twijfel het bedrijfsuitje waar je personeel nog lang over door zal praten.

GPS-tochten door de stad

Toch liever een bedrijfsuitje Noordwijk buiten het strand om, waar je niet nat of vies kan worden? Doe dan een GPS-tocht. Het ouderwetse kompas lezen is tegenwoordig vervangen door een handig elektronische apparaatje, maar dit maakt het niet minder leuk om op ontdekking te gaan. Ga met je team op zoek naar de mooiste plekjes in de omgeving. Deze tochten kunnen zowel wandelend als op de fiets gedaan worden.

Solextochten

Voor wie ze niet meer kent, de Solex is een ouderwetse fusie tussen de fiets en een motor. Een beetje de voorloper van de bromfiets. In Noordwijk kan je je even terug in de tijd wanen, toen het hebben van een Solex volkomen normaal was en hiermee een unieke tour door de binnenstad van Noordwijk en de Bollenstreek maken. Op deze manier is het verkennen van de omgeving al een uniek iets op zichzelf.

Segway-tocht en powerkiten

Liever een bedrijfsuitje waar je meer dan één activiteit doet? Dat kan. Elke activiteit is al in combinatie met een volledig verzorgd buffet of barbecue, maar je kan ook activiteiten combineren. Zo is er een speciaal pakket waar je groep in tweeën wordt gesplitst, de ene groep gaat op avontuur door de straten door middel van een segway, de andere groep ontdekt bijvoorbeeld het luchtruim door te gaan powerkiten.

Op de helft van de dag wordt er gewisseld zodat beide groepen beide activiteiten kunnen doen. Twee voor de prijs van één is natuurlijk ook tijdens bedrijfsuitjes een fijn gegeven.

De leukste bedrijfsuitje in de regio Noordwijk

Nederland kent vele badplaatsen en Noordwijk is hier een van. Het plaatsje in het noorden van Zuid-Holland is perfect geschikt voor een mooie zomerse dag. Maar ook wanneer het weer wat slechter is, kan je in Noordwijk goed vertoeven voor een uitje. Wil je naar Noordwijk een leuk dagje uit zonder naar het strand te gaan of afhankelijk te moeten zijn van het weer? Neem dan eens een kijkje op de volgende locaties.

Wat is er allemaal nog meer in dit universum? Zijn wij de enige? Om antwoord te krijgen op deze vraag kan je een dag naar de Space Expo in Noordwijk. Hier krijg je een excursie door alle aspecten binnen de ruimtevaart, van de eerste maanlanding tot en met de hedendaagse ontwikkelingen. Waan je als de nieuwe André Kuipers door het sterrenstelsel en ontdek wat de Space Expo allemaal voor je in het verschiet heeft.

1. Kerken

Ben jij gefascineerd door het christelijk geloof, of houd je van de architectonische hoogstandjes die in naam van deze geloofsovertuiging op aarde zijn neergezet? Dan kan je goed uit de voeten komen in Noordwijk. Hier heb je namelijk veel verschillende kerken in de mooiste stijlen, waar je maar naar blijft kijken. Zo heb je de Oude Jeroenskerk en “Nieuwe” Sint Jeroenskerk, allebei volgens de normen van de Rooms-Katholieke kerk gebouwd. Verder is er ook een prachtig klooster, die zelfs dient als trouwlocatie.

2. Jumpin

Ben jij samen met kinderen die zich na het zoveelste kunstwerk al helemaal gaan vervelen en willen gaan ravotten? Dan is dit het perfecte uitje voor je kroost. Jumpin’ Noordwijk is een gigantische sporthal waar je kinderen eindeloos lang en veel rond kunnen springen. De vloeren zijn hier gemaakt van trampolines, er zijn bakken met zachte blokken erin om goed in te kunnen duiken en nog veel meer. Je hebt de hele dag geen kind meer aan ze, maar als je jezelf ook wilt laten gaan houdt niemand je tegen om zelf ook een sprongetje te wagen.

3. Natuurreservaat Coepelduynen

Wil je komen genieten van de mooie en ongerepte natuur die ons land te bieden heeft, maar heb je geen zin om helemaal naar de Veluwe te gaan? Wie zegt dat dit nodig is? Ook rondom Noordwijk is de natuur niet alleen een mooi strand, maar ook veel bebossing met adembenemend uitzicht. In Natuurreservaat Coepelduynen kan je genieten van de prachtige natuur die ons Nederlandse duinenlandschap te bieden heeft.

Het natuurreservaat wordt onderhouden door Staatsbosbeheer en telt een oppervlakte van bijna twee vierkante kilometer. Coepelduynen is ook goed geschikt voor een doorreis, want via deze duinen kan je van Noordwijk zo door naar Katwijk.

4. Atlantikwall Museum Noordwijk

De Atlantikwall was in tijden van de Tweede Wereldoorlog een kilometers lange verdedigingslinie in de Atlantische Oceaan, gebouwd door de nazi’s uit Duitsland om geallieerde troepen tegen te houden die de bezette landen probeerden te bevrijden. In Noordwijk is een Duits bunkercomplex gerestaureerd om deze speciale gebeurtenis in de geschiedenis te herdenken. Je waant je hier door de vele gangetjes die de bunker rijk is en het verhaal vertellen van hoe het er in deze tijd aan toe ging. De geschiedenis was nog nooit zo levendig en leuk.