Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
beachvolleybal scheveningen
beachvolleybal op het strand spelen!
beachvolleybal hoek van holland
beachvolleybal op locatie
 • Gratis prijsbeker
 • Teambuilding
 • Gratis Slecht weer Scenario
 • Toernooi organisatie

Wie wil er nou niet met blote voeten in het zand staan en gezellig een potje volleyballen met vrienden of collega’s onder de warme zon? Samen met je collega’s een geheel verzorgde beachvolleybal Scheveningen bijwonen? Dat is mogelijk, bij Flitz-Events. Beach volleybal is een spel waarbij het de bedoeling is om de bal bij de tegenpartij binnen de lijnen op de grond te krijgen. Beachvolleybal is toegankelijk voor iedereen en is beslist een activiteit waar veel mensen met plezier naar terugkijken.

Flitz-Events organiseert beachvolleybal toernooien voor verschillende groepsomstandigheden. Of je nu met een grote of kleine groep komt, een dag volleyballen bij Flitz-Events is een unieke ervaring!

Prijzen

Groep vanaf 10 personen€ 20,00 p.p.
Groep vanaf 25 personen€ 17,50 p.p.
Groep vanaf 50 personen€ 15,00 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Beachvolleybal net & activiteit naar keuzevanaf €25,- p.p.
Beachvolleybal toernooi & activiteit naar keuzevanaf €30,- p.p.

Stel je eigen arrangement samen!

Al vanaf € 15 p.p.
Wilt u een volledige dag? Combineer dan beachvolleybal met een van onze andere activiteiten. Doe dit bijvoorbeeld met de Robinson Crusoe Experience of Archery A-Tag. Wij kunnen natuurlijk ook vrijblijvend een volleybalveldje voor jullie opbouwen, zodat jullie deze de gehele dag kunnen gebruiken. Sluit jullie dag af met een heerlijke BBQ bij de Beachclub om de dag compleet te maken. Wij zorgen ervoor dat dit op de zelfde locatie kan zodat jullie tussendoor niet hoeven te verplaatsen. Een geheel verzorgde dag met activiteiten, eten en drinken. Heerlijk op het strand!

Voorbeeld Programma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13:00
Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
14:00
Ontvangst gasten op locatie/strandtent
14:15
Welkom + uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
14:30
Start beachvolleybal
15:30
Korte pauze
15:45
Aanvang deel 2 beachvolleybal
16:45
Einde beachvolleybal
17:00
De prijsuitreiking en afsluiting van het programma
Optioneel
17:00
Aansluitend borreluurtje
18:00
Aanvang BBQ/diner/buffet (optioneel)
20:00
Einde programma

Onze werkwijze

Maxim Sywalsky
5 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Beachvolleybal op het strand van Scheveningen was fantastisch. Echt dat zomerse gevoel met vrienden en vriendinnen. Heb ik heel erg gemist. De dag afgesloten met een escaperoom en een heerlijke barbecue bij flitz.
Hannah van Es
5 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Toen het toernooi van start ging streed iedereen om de titel. Genoeg reserve ballen mee waardoor we lekker door konden spelen. Uiteindelijk 4de geworden met het team. Na afloop gaan eten & de gasten van de horeca waren snel en vriendelijk. De leukste dag van de zomer!
Jonathan Kolfschoten
5 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Prachttoernooi beleefd vandaag. Volleybal was vermakend en de begeleiders waren erg aangenaam. Prijsuitreiking was ook leuk gedaan en natuurlijk na het sporten lekker wat gedronken.
"Neem deel aan een compleet verzorgd beachvolleybal toernooi. Waarbij professionele velden, scheidsrechters, prijsbekers en een compleet toernooischema volledig is inbegrepen."

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Meest geboekte events

Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

2 uur
10 - 50

Wil je alles ontdekken over het shaken en roeren van verrukkelijke traditionele cocktails? Dan is de workshop cocktails maken absoluut een must!

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €30,- p.p.
Robinson Crusoë Games

Robinson Crusoë Games

2 uur
10 - 1500

Het uitje met een perfecte mix tussen passief en actief geschikt voor jong tot oud. overtref al uw verwachtingen en leer elkaar beter kennen.

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €17,50 p.p.
Populair
Powerkiten

Powerkiten

1,5 - 2 uur
10 - 1500

Lekker een dagje uitwaaien in de winter op het strand van Scheveningen langs het water met vliegers in alle soorten en maten.

 • Outdoor
 • Sportief
 • Strand
 • Teambuilding
 • Slecht weer scenario
v.a. €17,50 p.p.
Rondvaart

Rondvaart

1,5 - 2 uur
2 - 48

Een rondvaart Den Haag door de grachten is een prachtige manier om de bezienswaardigheden van Den Haag vanaf het water.

 • Toilet aan boord
 • Hapjes & Drankjes
 • Bluetooth Speakers
 • Koelkast
v.a. €250,- per boot

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen

 • Hoe werkt beachvolleybal?
  Beachvolleybal werkt eigenlijk hetzelfde als normaal volleybal. Alleen speel je het nu met je voeten in het zand en is de volleybal wat lichter en zachter.
 • Wat als het slecht weer is tijdens het beachvolleybal toernooi?
  Wij kunnen 2 dagen van tevoren de actuele weersomstandigheden bekijken, mocht het slecht weer kunnen we u altijd een leuk alternatief aanbieden! Het fijne aan het strand is dat de regenbuien sneller overwaaien waarna je weer lekker in de zon staat te volleyballen!
 • Hoeveel mensen kunnen er maximaal meedoen?
  Beachvolleybal is geschikt vanaf 10 personen, wij kunnen het toernooi voor verzorgen tot wel 4000 spelers! Bent u toch met meer dan 4000 personen? Samen komen we hier uiteraard ook wel uit.

Beachvolleynetten verhuur Scheveningen

Flitz-events beschikt over 50 sets complete beachvolleybalvelden (netten, palen, belijning en de complete span en verankering systemen).
De Beachvolleynetten verhuren wij aan toernooien, bedrijven of particulieren in Scheveningen of op locatie in overleg. Flitz-events het vervoer en het plaatsen en verwijderen van de netten verzorgen.

Indoor beachvolleybal scheveningen

Niet in de kou buiten maar verwarmt binnen! Het indoor strand van Scheveningen is de ideale locatie voor indoor beachsporten zoals beachvolleybal. Wie wil er nou niet met blote voeten in het verwarmde zand staan en gezellig een potje volleyballen met vrienden of collega’s? Met uw collega’s een geheel verzorgde indoor beachvolleybal scheveningen.

Beach volleybal is een spel waarbij het de bedoeling is om de bal bij de tegenpartij binnen de lijnen op de grond te krijgen. Beach volleybal is toegankelijk voor iedereen en beslist een activiteit waar veel mensen plezier aan beleven.

Naast  de beachvolleybalvelden heeft u direct toegang tot de bar. Hier kun je tussen de wedstrijden door genieten van een hapje en een drankje. Vanaf de bar heb je direct uitzicht op de drie speelvelden.

Alle indoor sporten onder 1 dak!

Naast beachvolleybal kunnen er ook andere beach sporten gespeeld worden.

Programma beachvolleybal scheveningen

Het programma kan zelf worden ingedeeld. Beachvolleybal kan gecombineerd worden met andere activiteiten.

 • Ontvangst
 • Uitleg programma
 • Teams bekend maken
 • Start competitie
 • Einde competitie
 • Finale + prijs uitreiking
 • Eventueel BBQ of een drankje

Wat is beachvolleybal scheveningen?

Beachvolleybal is al jaren een sport op de spelen. het is een sport waar tactiek, snelheid en precisie samenkomen. Teamwork en samen met elkaar spelen is hierbij een must. Beachvolleyballen stamt af van de traditionele sport volleybal.

Een andere bal? Een andere ondergrond?

Het grootste verschil? De naam zegt het al: beachvolleybal speelt zich af op het strand, waar het traditionele volleybal normaal gesproken op een indoor veld wordt gespeeld. Daarnaast is de bal voor het gewone beachvolleybal zwaarder. De andere bal, voor beachvolleybal, is weer wat lichter en zachter. Toch hebben beide varianten veel gelijkenissen.

Het wedstrijd element komt in beide sporten duidelijk naar voren. Het doel? Punten scoren door de bal binnen de lijnen van de tegenstander naar de grond te slaan.

De verschillende weersomstandigheden houden ons niet tegen! Door weer en wind, wij kunnen altijd oplossingen vinden om een uniek beachvolleybal toernooi te verzorgen. Regent het te hard? Dan verhuizen we naar de zaal! De ondergrond blijft hier hetzelfde, we gaan namelijk naar een zaal die gevuld is met zand. Beachvolleybal kan dus altijd worden gespeeld, ook in mindere weersomstandigheden

Is beachvolleybal scheveningen populair?

beachvolleybal is een van de populairste sporten in warme landen met grote stranden. Wanneer je langs de kust van Brazilië rijd ontkom je niet aan de beachvolleyballende spelers.

Vandaag de dag is beachvolleyballen in Nederland ook steeds populairder. Zo hebben wij jaarlijks een NK voor zowel dames als heren. Hier spelen de beste Nederlandse volleyballers tegen elkaar om te bepalen wie Nederlands kampioen is.

Beachvolleybal is niet makkelijk. Het is een activiteit waar veel aspecten samen komen. Teamwork, snelheid, tactiek. Het draait hier om het juiste samenspel tussen jou en je mede spelers.

Wie wint het kampioenschap beachvolleybal Scheveningen?

Beachvolleybal Scheveningen spelen is een unieke ervaring in de zon, op het strand van Scheveningen. Zowel voor heren als dames is het een geweldige activiteit die veel vraagt van teamwork en tactisch vermogen. Om die reden is het een geweldige activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie-uitje of vriendenuitje.

Jullie beginnen met een korte uitleg. Zo dat je weet wanneer de bal naast is, wanneer je een set wint en wanneer je de hele game wint.

Wanneer je kennis hebt gemaakt met de spelregels, is het doel om de bal tussen de lijnen van de tegenstanders te slaan. We maken samen teams zodat alles eerlijk verloopt. Zijn er kinderen aanwezig? Ook dan delen we iedereen eerlijk in.

Zien we je snel?

Haal de olympische spelen naar Nederland bij Flitz-Events

Bij Flitz-Events ontvangen we je graag op het strand van Scheveningen voor een heerlijke middag beachvolleyballen. Sla jij de bal tussen de lijnen van je tegenstander?

Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor een middag volleyballen op het strand. Houd je eigen NK beachvolleybal bij Flitz-Events. We zien je graag snel!

Waarom kiezen voor een beachvolleybal toernooi Scheveningen?

Hierbij een aantal punten wat u zal overtuigen om zo’n prachtig beachvolleybaltoernooi te organiseren:

 1. Buitenlucht: Jullie zijn de gehele dag in de buitenlucht aan de slag, dit is goed voor de gezondheid en uw mindset!
 2. Flitz events ontzorgt: Het moment dat u bij ons boekt hoeft u niks meer te doen, wij zorgen voor alles wat nodig is om uw toernooi tot een groot succes te maken!
 3. Beachdag: De dag hoeft niet alleen een toernooi te bevatten, wij kunnen ook voor u een overheerlijke BBQ en/of diner organiseren. Tot slot kunnen we ook nog een gezellig party avond voor u verzorgen.
 4. Winnaars bokaal, wij kunnen een prachtige winnende beker geheel op maat voor u verzorgen. Liever geen gepersonaliseerde prijs? Geen probleem, het winnende team krijgt van ons sowieso een prachtige beker.
 5. Saamhorigheid: Ook al strijden de teams tegen elkaar er ontstaan toch nog nieuwe vriendschappen, ontdekkingen en teambuilding. Dit zal u zeker terug zien op de werkvloer
Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp