Flitz-events Review

Afdelingsuitje

Zoek je een leuk uitje met je collega’s om de teamgeest te versterken en even lekker te ontspannen buiten de werkomgeving? Bij Flitz-Events hebben we een breed scala aan activiteiten en arrangementen die perfect zijn voor een geslaagd afdelingsuitje. Van spannende teambuildingactiviteiten tot ontspannende workshops en van sportieve uitdagingen tot culturele ontdekkingen, er is voor elk wat wils. We helpen je graag bij het samenstellen van een programma dat aansluit bij de interesses en behoeften van jouw team, zodat jullie samen een onvergetelijke dag kunnen beleven.

Lees meer
personen

Afdelingsuitje Rotterdam

Denk je aan unieke locaties in Nederland? Dan mag Rotterdam niet tussen de mogelijkheden ontbreken. Rotterdam is een stad die bekend staat om de vele mogelijkheden. Van het bruisende stadscentrum tot de indrukwekkende haven, er is altijd iets te doen in de Maasstad. Als ervaren evenementenbureau in Scheveningen wijken wij regelmatig uit naar Rotterdam om daar unieke afdelingsuitjes te organiseren. Met een breed scala aan activiteiten en locaties bieden we afdelingen de kans om samen te komen, teambuilding te bevorderen en vooral veel plezier te beleven.

Afdelingsuitje Den Haag

Zoek je de mix tussen stad en strand liever op? Dan is Den Haag the place to be. Met volop mogelijkheden op een indrukwekkende locatie is er ook hier altijd iets te doen. Van een ontspannen strandwandeling tot culturele ontdekkingen in de bruisende binnenstad, Den Haag biedt voor elk wat wils. En vergeet natuurlijk ook het strand van Scheveningen niet!

Natuurlijk kunnen wij van Flitz-Events je helpen bij het organiseren van een onvergetelijk afdelingsuitje in deze veelzijdige stad.

Afdelingsuitje Leiden

Leiden, de sfeervolle Sleutelstad, is een fantastische locatie voor een afdelingsuitje vol historie en gezelligheid. Wandel langs de grachten, bewonder de historische architectuur en ontdek de vele culturele bezienswaardigheden die deze stad te bieden heeft. Of je nu kiest voor een stadswandeling langs de belangrijkste monumenten, een boottocht door de grachten of een interactieve speurtocht door het historische centrum, in Leiden is er altijd wat leuks te doen. Bovendien zijn er talloze gezellige cafés, restaurants en terrassen waar je samen met je collega’s kunt genieten van een hapje en een drankje na afloop van het uitje.

Afdelingsuitje met kinderen

Werken er ook kinderen bij het bedrijf, en wil je toch met iedereen op pad kunnen? Ook dan zijn er volop mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van powerkiten, waarbij we verschillende vliegers kunnen inzetten, afhankelijk van het niveau en de leeftijd van de kinderen? Daarnaast kunnen we ook creatieve activiteiten organiseren, zoals schilderen op het strand of het maken van strandsculpturen. Leuke afdelingsuitjes vind je uiteraard bij Flitz-Events. Ook voor groepen met kinderen.

Afdelingsuitje organiseren?

Stappenplan voor het organiseren van een origineel afdelingsuitje:

  1. Bepaal het doel en de doelgroep: Bedenk wat het doel is van het afdelingsuitje en voor wie het bedoeld is. Wil je bijvoorbeeld teambuilding bevorderen, de band tussen collega’s versterken, of gewoon een gezellige tijd hebben?
  2. Budget vaststellen: Stel een budget op voor het afdelingsuitje. Dit bepaalt grotendeels de mogelijkheden voor de activiteiten, locatie en catering.
  3. Kies een datum en locatie: Bepaal wanneer het afdelingsuitje plaatsvindt en kies een geschikte locatie. Denk na over de reisafstand, faciliteiten op de locatie en de beschikbaarheid.
  4. Bedenk leuke activiteiten: Kies activiteiten die passen bij het doel van het uitje en de interesses van de deelnemers. Dit kan variëren van sportieve activiteiten tot creatieve workshops of culturele uitstapjes.
  5. Reserveer benodigdheden: Zorg ervoor dat alle benodigdheden voor de activiteiten tijdig gereserveerd worden. Denk hierbij aan materiaal, eventuele instructeurs en catering.

Ook volop online afdelingsuitjes mogelijk!

Moeite om een uitje met de hele afdeling te organiseren? Ervaar dan het gemak van online uitjes. Bij Flitz-Events snappen we als geen ander dat het soms lastig kan zijn om een fysiek afdelingsuitje te organiseren, vooral als de omstandigheden dat niet toelaten. Met online quizzen, unieke online escape rooms en diverse andere virtuele spellen zorgen we ervoor dat jouw team toch een onvergetelijke ervaring heeft, zelfs op afstand. Onze online afdelingsuitjes bieden een leuke en interactieve manier om samen te werken, te communiceren en plezier te hebben, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis of kantoor. Wel zo prettig!

Lees meer