Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Vrijgezellenfeest Den Haag

Wanneer je een vrijgezellenfeest moet organiseren dan komt vaak de vraag bij je op waar je dat vrijgezellenfeest wil organiseren. Maar zodra je ziet wat je allemaal in Den haag kunt doen, dan wil jij jouw vrijgezellenfeest alleen nog maar in deze stad organiseren! Flitz-events gaat jou daarbij helpen en zal de organisatie van deze toffe activiteiten uit je handen nemen. Flitz-events heeft jarenlang ervaring met het organiseren van vrijgezellenfeesten in Den Haag, waardoor je zeker weet dat je iets bijzonders gaat doen en dat het ook nog eens strak georganiseerd wordt. De diverse activiteiten die Flitz-events aanbiedt zullen je positief stemmen. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op via de telefoon of de e-mail. Op die manier kunnen we jouw wensen bespreken en kunnen wij het leukste vrijgezellenfeest gaan speciaal voor jou gaan organiseren. 

Welke activiteiten kunnen wij aanbieden in Den Haag

Een vrijgezellenfeest in de stad Den Haag is natuurlijk super gezellig. Niet alleen de activiteiten zijn leuk, maar de hele stad Den Haag is leuk. De mooie straten en de gezellige pleinen. Wanneer jij het vrijgezellenfeest door Flitz-events laat organiseren, dan hoef jij alleen nog maar je goede humeur mee te nemen! Flitz-events biedt jou de volgende activiteiten aan in de stad Den Haag:

Voorbeeldprogramma vrijgezellenfeest in Den Haag

De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd

Vrijgezellenfeest Mannen Op Scheveningen

• 12.30 uur        Ontvangst gasten op locatie/strandtent
• 12.45 uur        Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
• 13.45 uur        Uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
• 14.00 uur        Start Powerkiten of Robinson Crusoe
• 16.00 uur        Einde Powerkiten of Robinson Crusoe
• 16.00 uur        Korte pauze
• 16.45 uur        Start Bubbel Voetbal  of archery tag
• 17.45 uur        Einde Bubbel Voetbal  of archery tag 
• 17.45 uur        De prijsuitreiking en afsluiting van het programma
• 18.00 uur        Aansluitend borreluurtje
• 19.00 uur        Aanvang BBQ Deluxe
• 21.00 uur        Einde programma

Arrangement 1: Voor 75 euro P.P. krijgt u 2 consumpties + BBQ deluxe + 2 uur drankarrangement + 2 activiteiten *, kortom een geheel georganiseerde dag.

Arrangement 2: Voor 65 euro P.P. krijgt u 3 consumpties + BBQ deluxe + 2 activiteiten*, kortom een geheel georganiseerde dag.

Arrangement 2: Voor 60 euro P.P. krijgt u 2 consumpties + 2 uur drankarrangement + BBQ deluxe + 1 activiteiten*.

Arrangement 2: Voor 50 euro P.P. krijgt u 3 consumpties, BBQ deluxe + 1 activiteit*.

*Vraag naar de mogelijk heden, bepaalde activiteiten zoals een cocktail workshop, powerboat, slippers pimpen etc. zijn niet mogelijk icm bovenstaande arrangementen.

Zoals je kunt zien hebben wij veel leuke opties om een vrijgezellenfeest Den Haag net even dat extraatje te geven, waardoor het een dag wordt om nooit te vergeten.

Hoe ziet een rondvaart door de Haagse grachten er uit

Tijdens een vrijgezellenfeest in de Den haag klinkt een rondvaart natuurlijk leuk, maar hoe ziet een rondvaart door de Haagse grachten er eigenlijk uit op een vrijgezellenfeest? Vergeet alles wat je weet van een rondvaart. Dit wordt een ervaring die alle andere rondvaarten laat verbleken. Zo zijn de boten van Flitz-events voorzien van een muziek installatie, een wc, een kraan, bluetooth om eigen muziek af te spelen en staan er in de boot koelboxen om de nodige versnaperingen lekker koel te houden. Zo weet je zeker dat jouw goudgele rakker, wijntje of frisje de juiste temperatuur heeft. De boot heeft plek voor zeker 20 personen en we varen met deze oude reddingsboot langs de mooiste plekken van Den Haag. Ideaal voor vrijgezellenfeest in Den Haag. De ervaren gidsen weten alles van deze hofstad en zullen je de geheimen die deze stad bewaart verklappen. De tocht wordt ook afgesloten met een hapje en een drankje. De rondvaart duurt gemiddeld 2 uur.

Top 3 activiteiten vrijgezellenfeest Den Haag:

 

De sloepenrally Den Haag

Net even wat anders dan een rondvaart Den Haag is de sloepenrally. Flitz-events heeft diverse sloepen voor een toffe race tegen elkaar. De sloepenrally is een enorm leuke en relaxte puzzeltocht. Tijdens deze puzzeltocht moeten diverse vragen beantwoord worden en moeten er ook foto’s genomen worden.  De sloepenrally in Den haag wateren is uitermate geschikt bij goed en lekker weer. Dit is echt een meerwaarde tijdens jouw vrijgezellenfeest in Den Haag. Scoor de meeste punten en win deze supertoffe sloepenrally. Tijdens deze rally kun je genieten van heerlijke warme hapjes en koude drankjes.

Uitdagende city games Den Haag

Wil je liever geen rondvaart maar een van de uitdagende city games in Den Haag? Ook dat organiseert Flitz-events speciaal voor jou. Kies bijvoorbeeld voor ‘Escape the city Den Haag’. Deze outdoor escape room is een tandje groter dan de traditionele escape room, maar is minstens net zo spannend. Het draait erom dat ergens in de stad Den Haag gijzelaars zitten die jij moet bevrijden. Ben jij met jouw team slim en dapper genoeg om de opdracht voor elkaar te krijgen? De winnende elite-eenheid wint uiteraard een prijs. Deze game kan gespeeld worden vanaf 10 tot 250 personen. Maar ook de city game ‘Wie is de rat?’ is een game die je tot het uiterste drijft. Ben jij bestand tegen leugens, sabotage, spanning en sensatie? Met dit spel moet je opdrachten uitvoeren onder tijdsdruk. Slaagt je opdracht? Dan verdien jij punten voor de pot. De enige mogelijkheid om de opdrachten uit te voeren is door samen te werken. Maar let op! Er huist een ware saboteur in de groep die er alles aan zal doen om de opdracht te laten mislukken. Kun jij de Rat ontmaskeren?

IPad tour Den Haag

Wil je tijdens het vrijgezellenfeest meer van de stad Den Haag zien? Wil je de mooie straatjes, de grote en gezellige pleinen aandoen? Dit kan tijdens een zeer uitdagende IPad tour Den Haag. Flitz-events heeft een speciaal ontwikkelde app laten maken waarmee je waanzinnige avonturen kunt beleven in de stad Den Haag. Het is een interactieve game waarmee je tegen andere mensen uit je groep kunt gaan strijden. Het is de bedoeling dat je een mooie route door de stad Den Haag maakt en daarbij ook opdrachten uitvoert. Het leuke aan de app is dat je jouw eigen groep kunt zien, maar ook de andere groep kunt zien bewegen. Je kunt via de IPad met het concurrerende team communiceren, maar je kunt ze ook saboteren om ze zodoende te vertragen. Op die manier pak je misschien net die voorsprong die je nodig hebt om de tour op jouw naam te schrijven.

Meest voorkomende activiteiten in Den Haag Centrum

Top 3 activiteiten vrijgezellenfeest Den Haag:

Professionele begeleiders

Uiteraard zijn er bij iedere activiteit een of meerdere professionele begeleiders aanwezig. De begeleiders van Flitz-event vangen de groep op wanneer de activiteit begint en legt de activiteit duidelijk en goed uit. Tijdens de activiteiten houden de professionele begeleiders altijd een oogje in het zeil waardoor iedere activiteit ook erg veilig is. Wanneer er tijdens een activiteit opdrachten uitgevoerd moeten worden dan zijn de begeleiders ook de scheidsrechters die bepalen wie de opdrachten het beste uitgevoerd heeft en wie de winnaar is. De begeleiders van Flitz-events zeggen zelf dat ze niet vatbaar zijn voor omkoping en zij altijd streng maar rechtvaardig zullen oordelen.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je enthousiast geworden over onze activiteiten voor het vrijgezellenfeest wat je in Den Haag wil laten organiseren? Twijfel dan geen moment langer en neem vrijblijvend contact op met Flitz-events. Wij zorgen ervoor dat wij jouw vrijgezellenfeest strak georganiseerd en tot in de puntjes verzorgt wordt. Er bestaat geen enkele twijfel dat wij met onze jarenlange ervaring met het organiseren van vrijgezellenfeesten in Den Haag, gaan zorgen voor een vrijgezellenfeest die je niet zo snel meer zult vergeten. Bel of mail ons direct!

⭐Wat zijn de leukste ideeën voor vrijgezellenfeest in Den Haag voor mannen?
Voor een vrijgezellenfeest voor mannen bieden wij stoere en sportieve activiteiten aan. Hierbij kun je denken aan: Powerkiten, bubbel voetbal, op hoge snelheid in een RIB powerboat.

🍹Wat zijn de leukste ideeën voor vrijgezellenfeest in Den Haag vrouwen?
Stapt uw nicht, tante, zus of beste vriendin binnenkort in het huwelijksbootje? Dan willen wij graag helpen om deze voor u te organiseren! Denk aan leuke vrijgezellenfeesten als cocktails shaken of dansen op één van onze party boten of ervaar het spectaculaire spel robinson Cruoe  en natuurlijk hebben we nog veel meer unieke en creatieve activiteiten.

⭐Bieden jullie vrijgezellenfeesten ook aan op maat?
Geheel naar een op maat gemaakt vrijgezellenfeest naar uw wensen en ideeën, kunnen wij aantrekkelijke arrangementen aanbieden. Wij denken graag met uw mee om te kijken hoe wij voor u een onvergetelijke vrijgezellenfeest in Den Haag kunnen organiseren!