Flitz-events Review

Uitjes

Een vrijgezellenfeest of een dag leuke dingen doen met collega’s, vrienden of met de klas? Flitz-events organiseert diverse uitjes die precies bij jouw groep passen. Of je met een kleine of grote groep bent maakt totaal niet uit. Flitz-events neemt de gehele organisatie uit handen en verzorgt het uitje van A tot Z. De uitjes die wij organiseren zijn ontzettend tof, uitdagend en zullen je nog lang bij blijven. Dit komt door het aanbod van onze activiteiten en onze inzet om van deze dag een succes te maken. Ook wanneer je een bedrijfsuitje wilt laten organiseren voor heel het kantoor, dan kun je bij ons terecht. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat de dag uitstekend georganiseerd wordt en onder leiding staat van gedreven professionals. De diverse uitjes van Flitz-event worden altijd zeer gewaardeerd door de groepen die bij ons geboekt hebben en  zorgen altijd voor een hoop plezier en verbondenheid met elkaar.

Lees meer
personen

Sorteren op:

Een uitje kiezen

Zoals genoemd kunnen wij bedrijfsuitjes en teamuitjes tot in de puntjes verzorgen. Maar wij organiseren ook veel vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes, familiedagen, uitjes met betrekking tot teambuilding of schooluitjes. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij organiseren het. Over het algemeen organiseren wij de uitjes aan de kust of in de stad Den Haag. Veel van de activiteiten die wij aanbieden zijn namelijk echte strandactiviteiten, zoals blokarten, beachvolleybal, powerkiten of varen met de powerboat. Dat wil niet zeggen dat jouw uitje niet ergens anders georganiseerd kan worden. Wij organiseren namelijk op verzoek jouw uitje ook op andere plekken in Nederland.

Soorten activiteiten

De keuze uit de soorten activiteiten bij Flitz-events is enorm groot en ontzettend divers. Een van de activiteiten die wij voor groepen aanbieden zijn de zogenaamde workshops. Een workshop is een korte praktische training die je de basis leert van het door jou uitgekozen onderwerp. Wij sommen de verschillende workshops die wij aanbieden even voor je op:

Heb je al een leuke workshop gezien? De workshops zijn altijd zeer geliefd bij de verschillende groepen die bij ons geboekt hebben. Bijna alle workshops zijn geschikt voor iedere leeftijd en iedereen kan hieraan deelnemen. En wanneer het weer niet zo lekker is als dat je eigenlijk had gehoopt, dan kunnen we altijd een aantal van de workshops indoor organiseren, waardoor jouw dag niet in het water valt. Wij hebben hiervoor speciaal het ‘slecht weer scenario’ in het leven geroepen. Jouw uitje kan altijd doorgaan.

Soorten uitjes

Zoals genoemd kunnen wij bedrijfsuitjes en teamuitjes tot in de puntjes verzorgen. Maar wij organiseren ook veel vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes, familiedagen, uitjes met betrekking tot teambuilding of schooluitjes. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij organiseren het. Over het algemeen organiseren wij de uitjes aan de kust of in de stad Den Haag. Veel van de activiteiten die wij aanbieden zijn namelijk echte strandactiviteiten, zoals blokarten, beachvolleybal, powerkiten of varen met de powerboat. Dat wil niet zeggen dat jouw uitje niet ergens anders georganiseerd kan worden. Wij organiseren namelijk op verzoek ook op andere plekken in Nederland.

Tijdsduur van de uitjes

Hoe lang de uitjes duren hangt uiteraard af van de grootte van de groep, de wensen van de groep en de gekozen activiteit tijdens het uitje. Over het algemeen duurt een activiteit tussen de 2 en 3 uur. Het kan zijn dat je niet een, maar meerdere activiteiten wil ondernemen met jouw groep. Hiervoor hebben wij de speciale ‘Combinatie arrangementen’ gemaakt. Wie wil er nou niet powerkiten en hierna met de powerboat varen over golven van de Scheveningse zee? Met deze activiteiten ben je al gauw 4 uur zoet. Wanneer je daarna nog een lekker hapje en drankje doet bij een van de mooie strandpaviljoens die Nederland rijk is, dan ben je verzekerd van een fantastische volle dag genieten en plezier.

Vergadering als uitje

Wanneer je het vergaderen op kantoor suf en vermoeiend vindt, of wanneer je je na een uur al niet meer kunt concentreren, dan is een vergadering georganiseerd door Flitz-events een regelrechte uitkomst. Wij zorgen ervoor dat jouw vergadering pit heeft en zorgt voor een frisse kijk op de zaken die besproken moeten worden. Vergaderen zal nooit meer hetzelfde zijn wanneer je uitzicht hebt op zee en je met je tenen tussen het zand staat. De activiteiten die we tussendoor doen zullen je niet uitputten, zodat er genoeg energie overblijft om te vergaderen.

Kosten van de uitjes

De kosten van de uitjes verschillen uiteraard naar mate de groep groter wordt. Wil je een activiteit of wil je een arrangement. Kom je met 10 mensen of met 100. Deze variabelen zullen de prijs beïnvloeden. Vraag daarom vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij zullen je direct een passend voorstel doen naar aanleiding van jouw wensen. Wil je na het uitje nog een hapje en een drankje doen? Geen probleem. Door de jarenlange samenwerking met de vele strandpaviljoens langs de kust kunnen wij voordelig een mooie afsluiter voor je organiseren. Doe je dit liever zelf en ergens anders? Dat kan natuurlijk ook. Wij van Flitz-events zijn zeer flexibel en zijn er voor jou!