Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Familiedag Scheveningen

Een fantastische belevenis: een familiedag Scheveningen. Om nooit te vergeten. Met de hele familie op stap, leuke dingen doen, gezelligheid en heerlijk eten tijdens een uitje familiedag. Flitz-events organiseert groepsuitjes voor allerlei groepen, van vrijgezellenfeestjes tot bedrijfsuitjes, vriendenuitjes of een complete familiedag. Het strand van Scheveningen maar ook de stranden van Hoek van Holland en Kijkduin, lenen zich uitstekend om een supergezellig uitje te organiseren. Wij zorgen voor een perfecte dag, volledig naar jouw wensen georganiseerd. 

Gave familiedag uitjes Scheveningen

Tijdens een familiedag zijn er meestal deelnemers van allerlei leeftijden. Ouders met kinderen, opa en oma en tieners. Die vaak allemaal wat anders willen doen maar het is natuurlijk ook erg leuk om met z’n allen iets te doen. Wij kunnen daar allemaal voor zorgen! Leuke dingen doen in verschillende groepjes maar ook leuke dingen doen met de hele familie. Zo wordt het voor iedereen een topdag. Zoek je een leuk idee familiedag organiseren? Kijk naar de vele mogelijkheden bij Flitz-events. 

Wat kan je allemaal doen in Scheveningen

Tijdens een familiedag zijn er meestal deelnemers van allerlei leeftijden. Ouders met kinderen, opa en oma en tieners. Die vaak allemaal wat anders willen doen maar het is natuurlijk ook erg leuk om met z’n allen iets te doen. Wij kunnen daar allemaal voor zorgen! Leuke doen in verschillende groepjes maar ook leuke dingen doen met de hele familie. Zo wordt het voor iedereen een topdag. Leuke activiteiten voor de hele groep zijn bijvoorbeeld een fotoschilderij maken en boeren beach golf. Een creatief uitje en een sportief uitje, jij mag kiezen. Allebei kan natuurlijk ook. Tijdens een fotoschilderij maken krijgen alle deelnemers een ander stukje van dezelfde foto. Daarmee gaat iedereen aan de slag om er een mooi schilderij van te maken. Na afloop worden alle schilderijtjes bij elkaar gelegd en vormen zij een schitterend geheel van de foto. Nu in schilderij vorm. Een superleuk aandenken aan een geweldige familiedag.
Er zijn tientallen geweldige activiteiten die je kunt doen. Een megavlieger bouwen (die echt vliegt), zandsculpturen maken of een gezellige en leerzame workshop volgen. We organiseren jouw familiedag Scheveningen helemaal naar jouw wensen.

Een superleuke familiedag Scheveningen

Workshops zijn heel geschikt voor groepen waarbij de deelnemers verschillende leeftijden hebben. Iedereen vindt het leuk om iets moois te maken, jong en oud. Zo kunnen jullie tijdens de familiedag Scheveningen aan de slag in een gezellige strandtent met het pimpen van slippers of klompen. Of mooie sieraden maken, leren schilderen of de salsa leren dansen. Er zijn ook sportieve activiteiten en workshops en natuurlijk ook bloedstollend spannende belevenissen. De zee op in een powerboat, branding raften of kiten op het strand.

Rondvaart en lekker eten tijdens de familiedag in Scheveningen

Tijdens een familiedag Scheveningen is er ook ruimte voor lekker eten en drinken. Dat kan in een van de strandtenten, in een restaurant maar ook tijdens een rondvaart. Stap in Den Haag in de boot, vaar gezellig met z’n allen naar Scheveningen, ga iets leuks doen op het strand en sluit af met een supergezellige BBQ op het strand. Dit is zomaar een voorbeeld van de vele mogelijkheden uitjes voor familiedag! Op de website van Flitz-events vind je al onze activiteiten op een rij waarna jij zelf kunt bepalen wat je allemaal wilt gaan doen. Bel gerust voor overleg en advies over jouw familiedag uitje.

Wij organiseren ook heerlijke maaltijden; van brunch tot high tea en high wine, aangeklede borrels, koffie en gebak en driegangen diners. Ook een groot feest in Scheveningen behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op als je een familiedag Scheveningen wilt organiseren en samen met jou zorgen wij voor een dag om nooit te vergeten.