Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review

Indoor Activiteiten

Indoor Activiteiten

Het is helaas niet elke dag mooi weer, waardoor je niet altijd buiten van het zonnetje kan genieten. Gelukkig is het ook mogelijk om je op regenachtige en grauw dagen te vermaken. Juist op zulke dagen is het goed om iets leuks te doen, zodat je humeur meteen verbetert. Voor een vrienden- of familie uitje, personeelsuitje of kinderfeestje kan je bij Flitz Events daarom ook terecht voor verschillende indoor activiteiten.

Als je jarig bent in de winter dan wil je het feest niet een halfjaar uitstellen tot er mooi weer op komst is. Gelukkig is er een groot aanbod aan binnen activiteiten en heb je zelfs activiteiten met een speciaal winterthema. Zo zorg je ook tijdens de koude wintermaanden voor een leuk uitje voor familie, vrienden of collega’s.

Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

2 uur
10 - 50

Wil je alles leren over het shaken en stirren van de lekkere traditionele cocktail? Dan is de workshop cocktails maken een must do!

 • Professionele Instructeurs
 • 3 Cocktails
 • Mix je eigen drankjes
 • Alcoholvrij mogelijk
v.a. €30,- p.p.
PubQuiz Show op locatie

PubQuiz Show op locatie

2 uur
10 - 5000

Het leukste live vermaak tijdens onze interactieve PupQuizShow! Wie heeft de meeste nummer 1 hits in de Nederlandse top 40?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €22,50 p.p.
Winter wonderland / Apres ski Games

Winter wonderland / Apres ski Games

2 uur
10 - 250

Waan je in een prachtig ski dorp, genaamd Winter Wonderland, omringd door allerlei uitdagende Après-ski games en boordevol gezelligheid.

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €17,50 p.p.
Workshop ijssculpturen

Workshop ijssculpturen

2 uur
10 - 500

Een ijskoud kunstje! Bent u op zoek naar een ijskoud winter uitje? Dan ben je op de juiste adres voor de workshop ijssculpturen.

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €27,50 p.p.
Escape Rooms

Escape Rooms

1 uur
2 - 20

Escape Room in Scheveningen is surrealistisch, intens en super uitdagend! Kunnen jullie binnen de tijd de Escape Room te verlaten?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €70,- per kamer

Winterse indoor activiteiten

Een andere activiteit met een winterthema is bijvoorbeeld de workshop ijssculpturen maken. Je krijgt een blok ijs, wat materiaal en uitleg van ervaren instructeurs. Vervolgens moet jij proberen om van een blok ijs een mooi kunstwerk te maken. Wereldwijd zijn er maar weinigen die deze vaardigheid goed onder de knie hebben, dus het is een goede test of jij daar een van bent. Kies met een groep een thema en werk samen aan een mooi ijssculptuur. De workshop is meteen een goede test op het gebied van samenwerking, communicatie, creativiteit en planning.

De Winterspelen

Waan je in Oostenrijk op wintersport tijdens de Winterspelen bij Flitz Events. Op een mooie locatie is een ski dorp gebouwd waar je met vrienden of familie Après-ski spellen kan spelen, waaronder langlaufen, het vangen van een ijspegel en bierpullen schuiven. Je wordt ontvangen met warme chocolademelk of glühwein om in de sfeer te komen. Vervolgens verdelen skileraren je op in teams en kan je tegen elkaar gaan strijden om de titel Après-ski koning of koningin.

Samenwerking is tijdens deze activiteit erg belangrijk, dus ook voor een personeelsuitje zijn de Winterspelen uitermate geschikt. Op wintersport gaan is heel prijzig en met de Winterspelen heb je een leuk en een stuk goedkoper alternatief..

Indoor activiteiten

Ook buiten de winter om is het mogelijk om te kiezen voor binnen activiteiten. Het is ook in de zomer mogelijk dat het slecht weer is. Daarnaast zijn er nou eenmaal ook veel leuke activiteiten die je echt binnen moet uitvoeren. Een goed voorbeeld van een leuke binnen activiteit is een workshop cocktails maken of een escape room. Kies samen een aantal ingrediënten uit en ga de strijd met elkaar aan om de lekkerste cocktail. Het leuke is dat je uiteraard zelf moet kunnen oordelen of het gelukt is.

Een andere workshop die veel binnen gedaan wordt is de workshop pokeren. Leer van ervaren instructeurs hoe je als een professional pokert en kijk of je kan zien wanneer de anderen bluffen. Er zijn een gastheer, professionele dealers, croupiers, pokerchips en natuurlijk prijzen voor de winnaars.

De Pubquiz Show

Een andere leuke indoor activiteiten is de Pubquiz Show. Onder het genot van een hapje en een drankje speel je in teams en beantwoord je vragen over allerlei onderwerpen. Ga de strijd met elkaar aan en zie welk team het slimste is. Alleen dat team gaat naar huis met de felbegeerde beker en natuurlijk met de eer. Dat team heeft daarnaast het recht om net zo lang te blijven opscheppen over hun slimheid, totdat ze van de troon gestoten worden. De Pubquiz Show wordt geleid door een professionele quizmaster en de vragen gaan over allerlei onderwerpen. Het is in overleg ook mogelijk om de vragen toe te spitsen op jullie groep, zodat de Pubquiz Show een persoonlijk tintje krijgt.

Je krijgt vragen, audiofilmpjes en videofragmenten, waardoor je de hele show geboeid blijft. Het is ook mogelijk om een Pubquiz Show te doen, die is gebaseerd op het tv-programma ‘Ik hou van Holland’. Je wordt gegarandeerd 2,5 uur vermaakt en kan ondertussen gezellig praten met je teamgenoten.

Indoor activiteiten met eten en drinken na

Zo vind je bij Flitz Events dus heel veel activiteiten voor binnen. Dus ook op een minder goede dag is het mogelijk om een leuke dag te beleven. Kies een van de vele binnen activiteiten, vraag vrijblijvend een offerte aan en zie wat de mogelijkheden zijn. Het is eventueel mogelijk om in overleg een activiteit aan te passen naar jouw wensen. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd een goed idee om na een indoor activiteiten de dag goed af te sluiten met een drankarrangement of dinerarrangement. Zo heb je de mogelijkheid om na te praten over alles wat je die dag hebt gedaan en zorg je ervoor dat de gezelligheid nog langer duurt.

Ook hiervoor heb je genoeg mogelijkheden en kan je ervoor kiezen om lekker warm binnen in een restaurant te zitten.

Activiteiten Nederland

Als je op zoek bent naar leuke activiteiten in Nederland dan kom je al snel terecht bij Flitz Events. Je hebt hier een ruim aanbod aan activiteiten in Zuid-Holland. In Nederland zijn de afstanden erg klein en je vindt hier de leukste activiteiten van Nederland. Mocht je het toch te ver vinden dan kan je er ook altijd voor kiezen om een overnachting in de buurt te boeken. Zo zorg je voor het beste uitje en heb je zeker een geslaagde dag.

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen

 • Top 3 Activiteiten in Den Haag
  De top 3 Zomer Activiteiten op het strand van Den Haag zijn: Robinson Crusoe (Ons meest populaire programma!) , Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk), ⚽ Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt voor uw complete dag)
 • Top 3 Winter Activiteiten in Den Haag
  1. Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig) 2. PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje) 3. Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)
 • Top 3 Indoor Activiteiten
  1. Winterwonderland (Hilarische Après-ski Winter Games! ) 2. PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje op locatie of in de kroeg) 3. Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)
Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp