Flitz-events Review

VR spellen

Ontdek het plezier en de variatie van VR spellen met Flitz-Events!

Stap binnen in een virtuele wereld van entertainment en ontdek het ongekende plezier en de variatie van virtual reality spellen bij Flitz-Events! Of je nu een ervaren gamer bent of gewoon op zoek bent naar een unieke en meeslepende ervaring voor een leuk bedrijfsuitje, onze VR games nemen je mee naar nieuwe dimensies van plezier en avontuur. Van zenuwslopende spellen tot mysterieuze uitdagingen, met onze VR spellen zorg jij gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring.

Onze VR spellen

Lees meer
personen

Sorteren op:

Wat is een virtual reality game?

Een virtual reality game is een activiteit die mensen uitvoeren middels een VR bril. Deze VR-brillen, voorzien van geavanceerde technologie, projecteren beelden en geluiden die zo echt zijn dat de grens tussen de virtuele en de werkelijke wereld vervaagt. Deelnemers worden ondergedompeld in een 360-graden omgeving die reageert op bewegingen en handelingen, waardoor een meeslepende en vaak indrukwekkende spelervaring gegarandeerd is.

Wat je van Flitz-Events mag verwachten

  • Gegarandeerd plezier voor jong en oud
  • Professionele VR-apparatuur aanwezig
  • te spelen op iedere locatie in heel Nederland
  • Uitgebreide toelichting door een ervaren instructeur
  • Combineren met andere games of activiteiten is mogelijk

Meer informatie over de Virtual Reality games?

Onze VR games bieden gegarandeerd plezier en een origineel dagje uit voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar een opwindende activiteit voor een vriendenuitje, een verjaardagsfeestje of een bedrijfsevenement, onze VR games zijn de perfecte keuze voor een dag vol plezier, uitdaging en onvergetelijke momenten. Neem de sprong in de virtuele wereld en ontdek een nieuwe dimensie van entertainment met Flitz-Events!

 

Over de verschillende VR Teambuilding activiteiten

Virtual reality en teambuilding komen samen tijdens verschillende unieke VR activiteiten. Van meeslepende samenwerkingsuitdagingen tot opwindende competitieve spellen, elk van onze VR-activiteiten is ontworpen om de teamdynamiek te verbeteren en de banden tussen teamleden te versterken.

VR teambuilding activiteiten staan garant voor uitdagende oplossingen, communicatie, samenwerken en uiteraard ook: plezier. Bij Flitz-Events bieden we een legio aan verschillende unieke activiteiten aan:

  • VR Murder hotel
  • VR diner: La Casa De Dinero
  • VR Hotel Homocide
  • VR Secrets of the Pyramid