Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Teambuilding indoor

Flitz-events organiseert het hele jaar door teambuilding uitjes. Als je kiest voor teambuilding indoor, dan weet je zeker dat jouw uitje kan doorgaan, ook als het onverhoopt slecht weer is. We bieden een uitgebreide keuze uit super leuke indoor activiteiten. Er zijn allerlei workshops (geschikt voor teambuilding) op leuke locaties zoals in strandtenten aan de Zuid-Hollandse kust. Onze workshops staan onder leiding van een professional en zijn niet alleen leerzaam maar vooral ook erg gezellig. We bieden teambuilding indoor voor alle soorten teams. Grote en kleine teams, voor alle leeftijden en samenstellingen. Natuurlijk kun je je indoor activiteiten ook combineren met te gekke activiteiten outdoor. Mocht het juist op de dag dat jij een teambuildingsuitje hebt slecht weer zijn, dan kunnen we in overleg een alternatief programma aanbieden.

Top 3 Indoor teambuilding

Indoor activiteiten

Teambuilding binnen kan creatief zijn of meer sportief van aard. We kunnen het indoor uitje helemaal organiseren, van A tot Z, ook bijvoorbeeld bij SnowWorld of Winterwonderland. Uiteraard regelen wij dan alles, ook lekker eten en drinken. Gezelligheid is immers een belangrijk onderdeel van een teambuilding uitje. Jullie kiezen zelf of jullie vooral competitief aan de slag willen of meer gericht op samenwerking. Combinaties van beide zijn natuurlijk ook goed mogelijk. Zo kunnen we een workshop organiseren waarbij moet worden samengewerkt maar ook sprake is van competitie. We verdelen de groep bijvoorbeeld in meerdere teams die tegen elkaar moeten strijden om het beste eindresultaat. Ook voor hele grote groepen kunnen wij teambuilding binnen organiseren.

Combinaties teambuilding binnen en buiten

Wij organiseren veel van onze uitjes aan de kust. Dit maakt het mogelijk om heel gevarieerde teambuilding activiteiten op te nemen in het programma. Jullie programma kan een halve of hele dag beslaan maar ook bijvoorbeeld alleen de avond. Sportieve activiteiten hebben wij in overvloed. Juist op het strand kun je ontzettend veel leuke dingen doen, er is ruimte genoeg. Ook op zee organiseren wij van alles. Van een gezellige boottocht tot het super spannende tocht in de powerboat waarbij jullie als team de golven moeten zien te trotseren. Hiervoor is natuurlijk wel een heel goede samenwerking nodig. Een dergelijke activiteit versterkt het gevoel van samenhorigheid enorm. Dan zijn er ook allerlei groepsspellen zoals beachvolleybal, bubbelvoetbal of boeren beach golf. Het leuke van dergelijke spellen is dat het team in verschillende groepen kan worden gesplitst die tegen elkaar strijden. Een geweldige vorm van teambuilding: samenwerken binnen de groep en strijden tegen elkaar.

De voordelen van teambuilding

Teambuilding kan een team een enorme boost geven. Zowel bestaande teams als nieuwe teams zoals projectteams. De deelnemers leren elkaar op een heel andere manier kennen. Er kunnen onverwachte talenten naar boven komen en de verschillende deelnemers krijgen meer respect en waardering voor elkaar. Door gericht op samenwerken te focussen kunnen talenten worden ingezet en benut die later ook op het werk goed van pas kunnen komen. Door een element van competitie toe te voegen kunnen de deelnemers laten zien wat ze in huis hebben. Bij sommige van onze sportieve activiteiten wordt daarbij tot het uiterste gegaan.

Creatieve workshops teambuilding indoor

Met elkaar werken aan een mooi eindresultaat is een prima basis voor teambuilding. Tijdens een workshop kunnen jullie werken aan een werkstuk voor de hele groep. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een mega vlieger of het maken van een foto schilderij. Het bouwen van een mega vlieger gebeurt in kleine groepjes waarna de verschillende onderdelen aan elkaar worden gemonteerd en de mega vlieger echt kan vliegen. De hele groep geniet samen van het eindresultaat. Bij het maken van een foto schilderij krijgen alle deelnemers een stukje van een foto, die jullie ook zelf mogen aanleveren, waarna alle deelnemers hun stukje op het witte doek gaan zetten. Uiteindelijk worden alle schilderijtjes aan elkaar gezet zodat een groot foto schilderij ontstaat. Ook dit is een heel populair uitje voor teambuilding indoor. Daarnaast bieden wij nog allerlei andere super leuke indoor workshops die ook geschikt zijn voor teambuilding. Denk aan het pimpen van slippers of klompen, een workshop salsa leren dansen, leren pokeren of leren cocktails shaken.

Teambuilding spellen binnen

Naast de creatieve workshops kunnen wij leuke teambuilding spellen binnen organiseren. De pubquiz bijvoorbeeld: de deelnemers strijden ieder voor zich of in groepjes om prijsjes en moeten daarvoor ludieke vragen beantwoorden. Een erg leuke activiteit voor alle soorten groepen en leeftijden. De pubquiz staat ook nog eens garant voor veel gelach en gezelligheid. Verder kunnen wij ook sportieve spellen binnen organiseren. De escape room is ook een heel geschikt indoor teambuilding uitje. De groep moet goed samenwerken om uit te escape room te ontsnappen.

Flitz-events organiseert het team building uitje volledig voor jou maar uiteraard wel altijd in overleg met jou. We kunnen ook het eten en drinken verzorgen. We bieden daarvoor een scala aan mogelijkheden te beginnen bij koffie en thee met gebak, lunch en brunch, borrels, diners, een bbq op het strand en wat je verder allemaal nog kunt bedenken. We organiseren de uitjes op allerlei plekken: Scheveningen, Kijkduin, Hoek-van Holland, Den Haag en andere locaties in overleg.