Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
powerboat scheveningen
Powerboat scheveningen-3
RIB varen in scheveningen
met de powerboat varen
 • Adrenaline kick
 • 30 min varen
 • Laagste prijsgarantie
 • Safety first

Powerboat Scheveningen en rondvaart op hoge snelheid voor de kust van Scheveningen met een RIB Powerboat Scheveningen. Nou ja, rondvaart? Het kleine stukje varen vanuit de haven lijkt misschien nog het meest op de gemiddelde rondvaart.  Zodra het open water is bereikt gaat de gashendel open. Houd je dan maar goed vast!
Met hoge snelheden over het water … golven … haakse bochten … een ritje in de achtbaan is er niets bij. Powerboat varen staat garant voor een onvergetelijke ervaring met een hoog adrenalinegehalte.

Rib powerboat varen

De powerboat op Scheveningen is ook wel bekend als de 4×4 van het water. In een veiligheidsvest gestoken is het tijd om de gashendel open te trekken en zweef je als het ware over het water. Onze professionele kapitein laat u met radicale manoeuvres en snelheden van 80 tot 100 kilometer per uur over het water gaan! Tijdens de tocht is het mogelijk om een leuke groepsfoto te maken.
De powerboat heeft een enorme vermogen en is ruimschoots voldoende om een groep van 10 passagiers te transporten. Grotere groepen personen kunnen worden verdeeld over meerdere vaarsessies of boten.

Rib Powerboat Scheveningen

Dit is een heftig ritje voor de kust van Scheveningen, waarbij u zeker niet bang moet zijn voor wat spetters zout water. Dit is het ultieme uitwaaien.

Inbegrepen:

 • Adrenaline kick
 • 30 minuten varen
 • Laagste prijsgarantie
 • Safety first

Prijzen

Groepen vanaf 10 personen:€ 45,- p.p.
Groepen vanaf 25 personen:€ 45,- p.p.
Groepen vanaf 50 personen:€ 45,- p.p.
Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Aanbiedingen

Stel je eigen arrangement samen!

Al vanaf € 45 p.p.
Een dag, beloofd, vol met adrenaline!
Combineer uw rondvaart met de powerboat gemakkelijk met de workshop powerkiten! Maak uw dag de Power-dag!
Na uw rondvaart met de powerboat is het altijd gezellig om uw dag aan te vullen met nog een activiteit, lunch of diner!
Informeer naar de mogelijkheden!

Example Program

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

14:00
Ontvangst met optioneel hapje en/of drankje
14:30
Introductie + briefing powerboat varen
14:45
Powerboat varen Scheveningen
15:30
Optioneel Lekker drankje
16:00
Verplaatsing naar beachclub naar keuze
16:30
Activiteit 2: Activiteit naar keus
18:00
Drankje + ontspanning
18:30
BBQ/ Diner

Onze werkwijze

Annoeska Aikman
17 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Gaaaf!! Zat vol met adrenaline toen we over de golfen sjeesde!
Andre Anaat
17 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Ben met de kleinkinderen toch maar iets van deze tijd gaan doen. Ik vond het wel spannend maar je zit echt super veilig in de boot. Bestuurder weet waar hij mee bezig is.
Melissa Ankerveen
17 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Waanzinnig! korte uitleg en daarna lekker hard gaan! Zo ben je in no time Scheveningen langs. We hebben ook nog de mogelijkheid gekregen om in de stemming te blijven en de escaperoom Pirates Of The North Sea te spelen, Die was ook goed.
"Rib varen is spectaculair, uitdagend en een ware beleving. Racen over het water met 100 kilometer per uur door hoge golven en haakse bochten op volle snelheid!"

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Meest geboekte events

Be Robinson Crusoe

Be Robinson Crusoe

2 - 2,5 uur
10 - 1500

Robinson Crusoe event is de unieke uitdaging, waarbij overleven & competitie centraal staan. Ga jij op expeditie Robinson in Scheveningen?

 • Gratis prijsbeker
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Teambuilding
 • Tropische aankleding
v.a. €17,50 p.p.
Arrow right
Rondvaart

Rondvaart

1,5 - 2 uur
2 - 48

Een rondvaart Den Haag door de grachten is een prachtige manier om de bezienswaardigheden van Den Haag vanaf het water.

 • Toilet aan boord
 • Hapjes & Drankjes
 • Bluetooth Speakers
 • Koelkast
v.a. €250,- per boot
Arrow right
Powerkiten

Powerkiten

1,5 - 2 uur
10 - 1500

Lekker een dagje uitwaaien in de winter op het strand van Scheveningen langs het water met vliegers in alle soorten en maten.

 • Outdoor
 • Sportief
 • Strand
 • Teambuilding
 • Slecht weer scenario
v.a. €17,50 p.p.
Arrow right
Branding Raften

Branding Raften

2 uur
10 - 50

Om door de branding te komen moet je als team samenwerken. Alleen dan lukt het om er door de golven te komen en terug te surfen.

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €25,- p.p.
Arrow right

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen

 • Waarom Powerboat varen als bedrijfsuitje?
  Een tip vanuit ons voor u: Stelt u zich eens voor; u heeft een dag vergaderen erop zitten en wilt daarna even het hoofd leeg maken. In dit geval is Powerboat varen de ideale oplossing. Na een dag van vergaderingen, beslissingen en knopen door hakken kan iedereen wel wat ontspanning of uitleving gebruiken. Wat is er dan verlossender dan het Powerboat varen? Precies! Niks anders dan het Powerboat varen. Laat de adrenaline door uw lichaam gieren. KLIK hier voor speciaal vergader arrangementen voor u bedrijf!
 • Met hoeveel mensen tegelijkertijd kunnen we op de powerboat?
  Wij hebben de mogelijkheid om met 10 personen tegelijkertijd te varen, met uw met meer dan 10 personen? Geen probleem, wij hebben meerdere boten tot onze beschikking!
 • Ik ben zwanger, kan ik dan wel mee op de powerboat?
  Uiteraard kunnen we u meenemen op de powerboat, hierbij zal het wel meer een plezier rondvaart worden dan een echte powerboat. In deze situaties willen wij geen risico lopen dat er iets met uw aanstaande kindje kan gebeuren. Kom je dus om te knallen wacht even tot u bent bevallen!

Powerboat Scheveningen

Wilt u met vrienden, familie of collega’s een spectaculaire activiteit beleven om nooit te vergeten? Kies dan voor powerboat Scheveningen varen. Deze rondvaart langs de kust van Scheveningen is niet zomaar een rondvaart. Lekker rustig dobberen of ontspannen zit er bij Powerboat varen niet in. Tijdens het varen zult u ongekende G krachten ervaren waarvan u niet eerder wist dat u dit kon voelen.

U wordt ontvangen in de haven van Scheveningen waar de Powerboat met ronkende motoren al u op ligt te wachten. Hier krijgt u instructie van onze speciale powerboat Scheveningen gediplomeerde kapiteins. Tijdens de uitleg krijgt u een reddingsvest om wat zorgt voor een extra punt van veiligheid. Deze speciaal ontworpen reddingsvesten zullen pas in werking treden als u het water raakt. Zo hebben we toch nog aan uw comfort gedacht tijdens het powerboat Scheveningen varen. Safety First!

Het powerboat Scheveningen varen start al in de haven van Scheveningen. Hier kunt u nog (heel) even genieten van de rust. Het moment dat u de haven uit bent gaat de Powerboat pas echt aan de slag! De imponerende Powerboat is bijna te spectaculair voor woorden!

Met snelheden van wel 80 tot 100 km per uur knalt u over de Noordzee, vliegt over de golven en snijdt door de brandig heen. Powerboat is een boottocht die u niet zomaar zal vergeten! Powerboat varen is de ultieme beleving van snelheid, wind en water!

Rib powerboat varen personeelsuitje met grotere groepen

Powerboat Scheveningen varen als groepsuitje of bedrijfsuitje? Geen enkel probleem, wij kunnen uw collega’s in meerdere boten verdelen zodat u met groepen tot wel 30 personen tegelijkertijd kan knallen over de Noordzee.

Wilt u powerboat varen met meer dan 30 personen? Ook dit verzorgen wij met alle liefde. We kunnen de deelnemers in verschillende shifts laten genieten van het powerboat varen. Hierbij verdelen we u bijvoorbeeld in 2 of meer groepen. Zo kunnen we groep 1 laten powerboat varen en groep 2 lekker laten genieten van een hapje en/of drankje of natuurlijk een andere activiteit zoals Powerkiten of een leuke teambuidlings activiteit zoals Robinson Crusoe experience.

Rib Powerboat Varen in Scheveningen met familie, vrienden of vrijgezellenfeest

Ook voor uw familie uitje of vrijgezellenfeest is powerboat varen uitermate geschikt. Want wat is gaver dan samen met de familie een adreline gevoel op te bouwen waar je u tegen zegt! Of de vrijgezel met een gigantische glimlach te zien vliegen over het water. U kunt zelfs ervoor kiezen om het jarige familielid of de vrijgezel halverwege de tocht in een dry suit over boord te gooien en lekker een stukje door te varen zodat de Powerboat voor jullie alleen is! (uiteraard halen we zo ook weer op).

Speciaal voor u hebben wij een speciaal powerboat programma opgesteld. Hieronder vindt u een voorbeeld van één van de mogelijkheden. Uiteraard kan alles naar uw eigen wens aangepast te worden.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp