Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Rib Powerboat Scheveningen

Powerboat en rondvaart op hoge snelheid organiseert voor de kust van Scheveningen met een RIB Powerboat in Scheveningen. Nou ja, rondvaarten? Het kleine stukje varen de haven uit lijkt misschien nog het meest op de gemiddelde rondvaart.  Zodra open water is bereikt gaat de gashendel open. Houd je dan maar goed vast! Met hoge snelheden over het water … golven … haakse bochten … een ritje in de achtbaan is er niets bij. Powerboat varen staat garant voor een onvergetelijke ervaring met een hoog adrenalinegehalte.

Rib powerboat varen

De powerboat op Scheveningen zijn ook wel bekend als de 4×4 van het water. In een veiligheidsvest gestoken is het tijd om de gashendel open te trekken en zweef je als het ware over het water.
De powerboat heeft een enorme vermogen en is ruimschoots voldoende om een groep van 10 passagiers te transporten. Grotere groepen personen kunnen worden verdeeld over meerdere vaarsessies of boten.

Onze professionele kapiteins laat u met radicale manoeuvres en snelheden van 80 tot 100 kilometer per uur over het water! Tijdens de tocht is het mogelijk om een leuke groepsfoto te maken.

Rib varen Scheveningen

Dit is een heftig ritje voor de kust van Scheveningen, waarbij u zeker niet bang moet zijn voor wat spetters zout water. Dit is het ultieme uitwaaien.

Prijzen powerboat Scheveningen:

Groepen vanaf 6   personen: € 39,50 per persoon
Groepen vanaf 21 personen: € 37,- per persoon
Groepen vanaf 50 personen: € 34,- per persoon

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Tijdsduur powerboat Scheveningen:

  • 30 minuten varen

Strandtenten:

Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland

Vraag direct offerte aan

Powerboat Scheveningen:

Wilt u met vrienden, familie of collega’s een spectaculaire activiteit om nooit te vergeten? Kies dan voor Powerboat varen, deze rondvaart langs de kust van Scheveningen is niet zomaar een rondvaart.
Lekker rustig dobberen of ontspannen zit er bij Powerboat varen niet in, tijdens het varen zult u ongekende G krachten ervaren waarvan u eerder nog niet wist dat u dit kon voelen.

U wordt in ontvangen in de haven van Scheveningen waar de Powerboat met ronkende motoren al u op ligt te wachten, u krijgt instructie van onze speciaal powerboat gediplomeerde kapiteins. Tijdens de uitleg krijgt u een reddingsvest om wat zorgt voor een extra punt van veiligheid, deze speciaal ontworpen reddingsvesten zullen pas in werking treden als u het water raakt zo hebben we toch nog aan uw comfort gedacht tijdens het powerboat varen. Safety First!

Het powerboat varen start al in de haven van Scheveningen, hier kunt u nog (heel) even genieten van de rust, het moment dat u de haven uit bent gaat de Powerboat pas echt aan de slag! De imponerende Powerboat is bijna te spectaculair voor woorden!

Met snelheden van wel 80 tot 100 km per uur knalt u over de Noordzee, vliegt over de golven en snijdt door de brandig heen.
Powerboat is een boottocht die u niet zomaar zal vergeten! Powerboat varen is de ultieme beleving van snelheid, wind en water!

Rib powerboat varen personeelsuitje:

Powerboat varen als groepsuitje of bedrijfsuitje? Geen enkel probleem, wij kunnen uw collega’s in meerdere boten verdelen zodat u met groepen tot wel 30 personen tegelijkertijd kan knallen over de Noordzee.
Wilt u powerboat varen met meer dan 30 personen? Ook dit verzorgen wij met alle liefde.  We kunnen uw deelnemers in verschillende shifts laten genieten van het powerboat varen.
We verdelen u bijvoorbeeld in 2 of meer groepen, zo kunnen we groep 1 laten powerboat varen en groep 2 lekker laten genieten van een hapje en/of drankje of natuurlijk een andere activiteit zoals Powerkiten of een leuke teambuidlings activiteit zoals Robinson Crusoe experience.

Waarom Powerboat varen als bedrijfsuitje?

Een tip vanuit ons voor u: Stel u voor, u heeft een dag vergaderen erop zitten en wilt daarna even het hoofd leeg maken, dan is Powerboat varen een ideale oplossing.
Na een dag van vergaderingen, beslissingen en knopen door hakken kan iedereen wel even ontspanning of uitleving gebruiken. Wat is er dan verlossender dan het Powerboat varen? Precies! Niks anders dan het Powerboat varen. Adreline giert door het lichaam.

KLIK hier voor speciaal vergader arrangementen voor u bedrijf!

Rib Powerboat Varen familie, vrienden of vrijgezellenfeest:

Ook voor uw familie uitje of vrijgezellenfeest is dit uitermate geschikt. Want wat is gaver dan samen met de familie een adreline gevoel op te bouwen waar je u tegen zegt! Of de vrijgezel met een gigantische glimlach te zien vliegen over het water. U kunt zelfs ervoor kiezen om het jarige familielid of de vrijgezel halverwege de tocht in een dry suit over boord te gooien en lekker een stukje door te varen zodat de Powerboat voor jullie alleen is! (uiteraard halen we zo ook weer op)

Speciaal voor u hebben wij een speciaal powerboat programma opgesteld. Hieronder vindt u een voorbeeld van één van de mogelijkheden. Uiteraard kan alles naar uw eigen wens aangepast te worden.

14:00-14:30 Ontvangst met optioneel hapje en/of drankje
14:30-14:45 Introductie + briefing powerboat varen
14:45-15:30 Powerboat varen Scheveningen
15:30-16:00 Bijkomen van de kick met een lekker drankje
16:00-16:30 Verplaatsing naar beachclub naar keuze
16:30-18:00 Activiteit 2: powerkiten of naar keus
18:00-18:30 Drankje + ontspanning
18:30- 21:00 BBQ/ Diner

Lees meer...