Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Blokarten Scheveningen / Hoek van Holland

U wilt graag Blokarten in Scheveningen? Dat komt goed uit! Wij bieden al ruim 10 jaar blokart sessies aan op het strand van Hoek van Holland, ongeveer 10 kilometer van het Scheveningse strand. Hou jij van een uitdaging? Dan is blokarten wel wat voor jou! Ideaal voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest Scheveningen, teamuitje of een leuke dagje uit met de familie.

Wat is blokarten nou precies?

Blokarten is de nieuwe naam voor strandzeilen ook wel landzeilen genoemd. De naam blokarten komt van het merk ‘Blokarts”. Dit merk heeft de sport zeilen toegankelijk gemaakt voor iedereen. Blokarten is geen lastige sport om te beoefenen, je stapt in de kart en na een korte introductie scheer je als professionele zeiler over het land heen!

Het blokarten is makkelijk handelbaar voor iedereen, jong oud sportief of gewoon voor de gezelligheid. Je zal worden begeleid door een professioneel blokart team die iedereen het tot in de puntjes uit legt en ervoor zorgt dat je na een kwartiertje een pro-zeiler bent!

Stap in de kart en laat je meeslepen door de wind, span het zeil en ga harder en steeds harder. Hoor de wind langs je oren suizen en geniet van de heerlijke frisse zeelucht.

Ideaal om met vrienden, familie of collega’s een leuk dagje van te maken! Blokarten is perfect te combineren met powerkiten of een andere activiteit, uiteraard hebben wij daar speciale prijzen voor.

Programma blokarten:

–       Ontvangst in Strandtent
–       Uitleg blokarts
–       Blokarten

Tijdsduur blokarten:

Keuze uit  verschillende pakketten.

Pakket A, B of C

Pakket A blokarten:

Duur is 1 uur waarbij je met ze tweeën 1 blokart deelt. Voor ieder half uur meer is het 5 euro per persoon.

Groep vanaf 10 personen                     : € 25,00
Groep vanaf 25 personen                     : € 22,50
Groep vanaf 50 personen                     : € 20,00
Groepen vanaf 80 personen:                :  Vraag om de offerte

Pakket B blokarten:

Duur is 1 uur waarbij ieder persoon een eigen blokart heeft.

Groep vanaf 10 personen                     : € 30,00
Groep vanaf 25 personen                     : € 25,00

Pakket C blokarten:

Duur is 1,5/2 uur waarbij  met ze tweeën 1 blokart deelt en wordt gecombineerd met het powerkiten.

Groep vanaf 10 personen : € 32,50
Groep vanaf 25 personen : € 30,00
Groep vanaf 50 personen : € 22,50
Groep vanaf 80 personen : Vraag om de offerte

Blokarten Scheveningen, Strandzeilen Scheveningen

Locatie blokarten:

Strandtenten blokarten:

⭐Welke blokart arrangementen zijn er?

Er is keuze uit verschillende pakketten. We hebben pakket A, B en C. Pakket A duurt 1 uur waarbij je met ze tweeën 1 blokart deelt. Voor ieder half uur meer is het 5 euro per persoon. Benieuwd wat de andere pakketten zijn?

⭐Kan iedereen blokarten zonder ervaring?

Ja, iedereen kan blokarten zonder ervaring! Het blokarten is makkelijk handelbaar voor iedereen, jong oud sportief of gewoon voor de gezelligheid.

⭐Is blokarten goed te combineren met andere activiteiten?

Blokarten is zeker goed te combineren met andere activiteiten, meest voorkomende activiteit is het powerkiten.

Vraag direct offerte aan

Voorbeeldprogramma Blokarten Scheveningen

De activiteiten, tijden en locatie kan naar eigen keus worden gewijzigd

• 13.00 uur     Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
• 14.00 uur     Ontvangst gasten op Scheveningen/strandtent
• 14.15 uur     Uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
• 14.30 uur     Start van blokarten | Strandzeilen
• 15.15 uur     Korte pauze
• 15.30 uur     Aanvang deel 2 van powerkiten / vliegeren Scheveningen
• 16.15  uur     Einde Blokarten | Strandzeilen
• 16.30 uur     De prijsuitreiking en afsluiting van het programma

Optioneel
• 17.00 uur     Aansluitend borreluurtje
• 18.00 uur     Aanvang BBQ/diner/buffet
• 20.00 uur     Einde programma

Blokarten Scheveningen

Rondscheuren over de duinen van Scheveningen, de wind in je haren, een enorme adrenalinekick. Dit alles kan je meemaken als je gaat blokarten op het strand. Deze activiteiten is geschikt voor verjaardagen, bedrijfsuitjes en andere gelegenheden in groepsverband. Maar wat houdt dit eigenlijk in?

Wat is blokarten?

Blokarten is de meest unieke manier om je dag aan de Haagse stranden te volbrengen. Met blokarten stap je in een speciale kart die over het zand kan rijden. Aan deze kart zit een groot zeil, vergelijkbaar met die van windsurfers. Blokarten wordt ook wel gebruikt als de nieuwe naam van landzeilen. Tijdens het blokarten gebruik je het zeil om steeds maar harder en harder te gaan rijden om keihard over de kust van Scheveningen te scheuren.

Hoe kan ik blokarten?

Het klinkt wellicht lastig, maar blokarten in Scheveningen is voor iedereen eenvoudig te doen. Het maakt niet uit wat je leeftijd is, hoe ervaren je bent of voor welke reden je zou willen racen, met een korte introductie van tevoren kan iedereen het stoerste in zichzelf naar boven halen. Er worden in Scheveningen genoeg trainingen gegeven op elk niveau blokarten, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je het tempo niet bij zou kunnen houden. Je wordt tijdens de activiteit ook nog steeds begeleid door een professionele blokarter, dus als het je eerste keer is krijg je genoeg ondersteuning.

Waar kan ik blokarten?

Het strand van Scheveningen biedt genoeg plaats om te komen blokarten en hier wordt dan ook goed gebruikt van gemaakt. Flitz Events is een plek van waar je kan komen blokarten in Scheveningen en deze biedt dan ook verschillende pakketten aan die je van tevoren kan reserveren om te komen doen. Zo ben je verzekerd dat er genoeg plek is om deze stoere activiteit uit te kunnen oefenen om de dag dat jij dit wilt. Naast Scheveningen kan je ook de zeilen hijsen op het strand van het nabijgelegen Hoek van Holland.

Voor wie is blokarten?

Blokarten in Scheveningen is geschikt voor iedere groep die er wel van houdt het avontuur te proeven. Je kan in kleine en grote groepen, van tien tot zelfs meer dan 80 man tegelijk, clinics volgen om over het strand te gaan racen en een onvergetelijke dag te ervaren. Daarnaast is blokarten in Scheveningen geschikt voor meerdere gelegenheden. Je kan hier terecht voor uitdragende teamuitje, verjaardagen, bedrijfsuitjes op het gebied van teambuilding en zelfs een vrijgezellenfeest is met blokarten in Scheveningen een geslaagde zet.

Hoeveel kost het blokarten in Scheveningen?

De prijs om te kunnen blokarten op het strand van Scheveningen verschilt per pakket en met hoeveel mensen je bent. Hoe groter de groep, hoe lager de prijs per persoon is. Dit geldt echter alleen tot een bepaalde maximum, zoals 80 man, aangezien daarna er een aparte offerte aangevraagd moet worden. Daarnaast kan je ervoor kiezen om te blokarten in karts voor één of twee personen en is er zelfs nog de mogelijkheid om naast het blokarten ook de stranden van Scheveningen onveilig te maken met een clinic powerkiten, een sportievere en uitdagendere versie van vliegeren. Wil je hier gebruik van maken, neem dan contact op met de aanbieder.

Blokarten / strandzeilen in de winter

Blokarten / strandzeilen in de winter is de ultieme uitdaging in de herfst- wintermaanden voor iedereen die houdt van strand en wind. Lekker een dagje zeilen in de winter op het strand langs het water?  Dikke jas, warme handschoenen en je meeslepen door de wind, span het zeil en ga harder en steeds harder! Aan zee heb je tijdens de wintermaanden de perfecte omstandigheden om met een blokart de uitdagingen aan te gaan met de wind op een leeg strand. Het blokarten wordt op het strand van Hoek van Holland aangeboden, ongeveer 10 kilometer van het Scheveningse strand. Op Scheveningen is het namelijk verboden om te blokarten.

Blokarten is de nieuwe  naam voor strandzeilen ook wel landzeilen genoemd. Blokarten is geen lastige sport om te beoefenen, je stapt in de kart en na een korte introductie scheer je als professionele zeiler over het land heen!

Het blokarten is makkelijk handelbaar voor iedereen, jong oud sportief of gewoon voor de gezelligheid. Je zal worden begeleid door een professioneel blokart team die iedereen het tot in de puntjes uit legt en ervoor zorgt dat je na een kwartiertje een pro-zeiler bent!

Lees meer...