Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Workshop Den Haag

Iets leuks organiseren? Met een workshop Den Haag of Scheveningen heb je altijd succes.  Flitz-events heeft leuke workshops die je aan het strand kunt doen maar ook op locatie. Gezellig samenwerken, iets leren, bijpraten en iets drinken. Superleuk voor elk soort groepsuitje: van vrijgezellenfeestje tot familiedag of uitje met vrienden. Ook hartstikke leuk als afdelingsuitje. Wij organiseren ook workshops voor kinderfeestjes of schooluitjes. Cocktail Workshop Scheveningen bijvoorbeeld is ook super gaaf. De workshops zijn vaak creatief van aard maar er zijn ook te gekke sportieve workshops Den Haag en omgeving!

Grote keuze workshops Den Haag

Sommige workshops kan je alleen aan het strand volgen. Denk aan leren kiten, branding raften of mooie zandsculpturen maken. De meeste creatieve workshops kunnen we ook organiseren op locatie. Wil je een workshop Den Haag organiseren dan is het natuurlijk erg leuk om dat in een van de strandtenten aan zee te doen. Met de tram sta je binnen een paar haltes bijna op het strand. Een paar ideeën voor een workshop:

  • Klompen, slippers of piemels pimpen: onder leiding van een echte kunstenaar gaan jullie aan de slag. Alle materialen zijn aanwezig om iets moois te maken. Tover een klomp om tot een superleuke bloempot en loop de hele zomer op je versierde slippers
  • Een fotoschilderij maken: een foto naar keuze wordt in stukjes geknipt waarna elke deelnemer met zijn of haar eigen stukje aan de slag gaat om een schilderij te maken. Na afloop worden alle delen aan elkaar gelegd met een verbluffend resultaat
  • Een (mega)vlieger bouwen die écht vliegt
  • Leren cocktails maken
  • Leren schilderen of sieraden maken.

Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van de superleuke workshops Den Haag die je bij Flitz-events kunt boeken. Je kunt de workshop ook prima combineren met allerlei andere leuke en sportieve activiteiten en met lekker eten. Wij organiseren de leukste uitjes voor groepen.

Voor elk soort feestje

Een Workshop Den Haag is geschikt voor elk soort feestje. Of zomaar, omdat jullie zin hebben om iets leuks te doen. Met je vrienden en vriendinnen een halve of hele dag uit, een gave workshop volgen, uitwaaien aan het strand en lekker wat eten. Een complete familiedag organiseren inclusief te gekke activiteiten. Flitz-events organiseert alles; van een gezellige boottocht Den Haag en Scheveningen tot powerkiten aan het strand, de golven trotseren in een powerboat tot sportieve spellen spelen op het strand. Vrijgezellenfeest, schoolfeestje, bedrijfsfeest of familiedag? Wij zorgen dat jullie een topdag beleven. Een workshop Den Haag is ook heel geschikt als teambuildingsuitje.

Teambuilding tijdens een Den Haag workshop 

Teambuilding kan bestaan uit samenwerken maar ook uit competitief bezig. Het kan allemaal bij Flitz-events. Collega’s die elkaar beter leren kennen tijdens een workshop, elkaars vaardigheden leren waarderen en samenwerken aan een mooi eindproduct. Een megavlieger bouwen is superleuk voor een grote groep deelnemers. Of laat groepen tegen elkaar strijden. Een workshop powerkiten is heel geschikt als sportief teambuildingsuitje. Jullie leren hetzelfde maar kunnen ook jullie vaardigheden en krachten met elkaar meten. Advies nodig over geschikte teambuildingsuitjes of workshop Den Haag? Neem contact op met Flitz-events. Ook een workshop Scheveningen, Hoek van Holland of Kijkduin behoort tot de mogelijkheden. 

Lekker eten en drinken is ook belangrijk voor een geslaagd groepsuitje. Wij organiseren de heerlijkste en gezelligste mogelijkheden. Van brunch tot borrel, BBQ, sushi eten of uitgebreid dineren.