Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Teambuilding workshop

Iets leuks doen met de hele afdeling? Een teambuilding workshop is niet alleen leuk en gezellig maar ook super goed om de kracht van je team te versterken. Samen aan een doel werken en elkaar helpen waar nodig is een goede manier om te werken aan teambuilding. Een workshop is daarvoor natuurlijk heel geschikt. Flitz-events organiseert al jaren de leukste workshops en andere activiteiten, ook speciaal voor teambuilding. Ze zijn er in allerlei vormen, onze workshops. Creatief en sportief, combinaties daarvan, gericht op samenwerken en/of gericht op competitie. Door onze ervaring met allerlei teams en teambuilding kunnen we ook goed adviseren welke workshop het beste past bij jouw groep en doelen. Onze workshops staan altijd onder leiding van een professional.

Top 3 Teambuilding workshops

Grote keuze uit leuke workshops

Flitz-events heeft zo’n groot en gevarieerd aanbod leuke workshops dat er voor iedereen wel iets geschikts is te vinden. Grote en kleine groepen, mannen en vrouwen, gemengde groepen, ook qua leeftijd, alles kan. De dames vinden het meestal erg leuk om sieraden te maken of slippers te pimpen. Lekker knutselen en de hele zomer genieten van je nieuwe maaksels. Door elkaar te helpen en te leren van elkaar wordt ook direct gewerkt aan teambuilding. Leuke uitjes voor mannen zijn leren pokeren (uiteraard mogen de dames ook meedoen), een mega vlieger bouwen of leren kiten. Er zijn nog veel meer leuke creatieve workshops, kijk eens op de site van Flitz-events om ideeën op te doen.

Workshop teambuilding strand of stad

Jullie kunnen de teambuilding workshop volgen op tal van plekken. Aan het strand van Kijkduin, Scheveningen of Kijkduin bijvoorbeeld. Het strand is een heerlijke omgeving om een teambuilding uitje te organiseren en er kunnen eenvoudig meerdere activiteiten worden gecombineerd. Naast de creatieve workshops kunnen jullie ook op een sportieve manier aan de slag met teambuilding. Samenwerken aan een megavlieger of prachtige zandsculpturen maken. De zee op in een powerboat, branding raften of leren kiten. Er zijn ook allerlei teambuilding workshops in de stad. Cocktails leren shaken bijvoorbeeld. Erg gezellig en erg leuk teambuilding uitje. En wat te denken van een GPS tocht? Onderweg raadsels oplossen en opdrachten uitvoeren en zo het eindpunt vinden van de tocht. Het is extra leuk om deze workshop in meerdere teams te doen zodat er een wedstrijd van kan worden gemaakt.

Creatieve workshops teambuilding

Als je creatief bezig bent met elkaar, dan schept dat direct een band. Jullie maken allemaal hetzelfde maar ieder geeft daar zijn of haar eigen persoonlijke uiting aan. De een werkt heel precies, een ander neemt het niet zo nauw. De een werkt snel, de anders juist niet. Iedereen heeft persoonlijke skills en juist tijdens een creatieve teambuilding workshop komen die goed naar voren. Ideeën uitwisselen, praten over kleurgebruik en materiaalgebruik, elkaars resultaten bewonderen, het is allemaal geweldig leuk en inspirerend. Tijdens de creatieve workshop is er ook voldoende ruimte voor gezelligheid en gesprek.

Eten en drinken bij de workshop

Teambuilding maakt dorstig en gezelligheid is natuurlijk ook een belangrijke factor. Tijdens een workshop wordt doorgaans een drankje geserveerd maar het is erg leuk om na afloop met elkaar te gaan eten. Jullie kunnen dan ook napraten en ervaringen uitwisselen. We organiseren van alles op het gebied van eten en drinken, uiteraard altijd in overleg met jou. We kunnen het simpel houden maar ook groot uitpakken en alles daar tussenin. Uitgebreid dineren, een pizza scoren, een BBQ op het strand organiseren of gezellig eten in een van de leuke strandtentjes aan de kust. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden. Ook eten tijdens een boottocht, pannenkoeken eten of een al dan niet uitgebreide brunch behoort tot de mogelijkheden.

Teambuilding voor Teams

Onze uitgebreide ervaring met teambuilding maakt dat wij voor alle soorten groepen teambuilding workshops kunnen organiseren. Of het nou om een kleine of grote groep gaat. Teambuilding is leuk en leerzaam voor bestaande teams, zij leren nog beter samenwerken en op elkaar inspelen. Ook voor nieuwe teams zoals een projectteam is teambuilding heel waardevol. De teamleden leren elkaar snel en goed kennen en krijgen een goed idee van elkaar vaardigheden en talenten. Grotere teams kunnen we splitsen in kleinere teams die samenwerken en tegen elkaar strijden. Zo krijgt de teambuilding workshop direct meer body en wordt zowel competitief als samenwerkingsgericht gewerkt.

Meer weten over alle mogelijkheden voor teambuilding workshops? Kijk op onze website, daar vind je alle workshops en onze andere activiteiten uitgebreid toegelicht. Combineer je workshop eventueel ook met andere activiteiten om het uiterste te halen uit jouw teambuilding uitje. We organiseren hele en halve dagen, een dagdeel of alleen de avond, net wat jij wilt. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.