Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Powerkiten Scheveningen

‘Powerkiten Scheveningen de ultieme uitdaging!’

Powerkiten Scheveningen is lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen. Powerkiten Scheveningen is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind. Er wordt gebruik gemaakt van Nasawings en matrassen in alle soorten en maten. We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes! De vliegers hebben we in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren. Iedereen kan zelf bepalen met wat voor vlieger hij of zij wilt vliegeren. Powerkiten Scheveningen? In deze 2 uur leren wij iedereen powerkiten op het strand van Scheveningen!

Wanneer je eenmaal de powerkite onder controle hebt kunnen we zelfs al proberen een sprong te maken! Of wil je liever wat competitie, een wedstrijd voor laten slepen over het strand tegen uw collega! Liever vliegeren op techniek? Test hoe goed uw techniek is met bepaalde spelvormen. Wie maakt de grootste sprong of wie bereikt als eerste slepend de finish?

U kunt zelf bepalen op welke locatie u wilt vliegeren / powerkiten. Wij kunnen op locatie werken en onze vaste locatie voor vliegeren en powerkiten zijn Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

Programma powerkiten Scheveningen:

Powerkiten op Scheveningen is natuurlijk erg veilig en geschikt gemaakt voor iedereen. Het is veilig omdat wij professionele begeleiders bij het powerkiten inzetten en goed bekijken welke powerkite het beste bij jou past. Je loopt geen enkel risico omdat je altijd veilig en goed materiaal krijgt. Tevens krijg je alle technieken rustig en duidelijk van A tot Z uitgelegd. Omdat we op het zand blijven zul je ook niet zo snel kopje onder gaan in de zee, waardoor het vooral een erg gezellig groepsuitje is met een sportief element.

Powerkiten in Scheveningen is de ultieme uitdaging en voor iedereen toegankelijk
  • Ontvangst
  • Programma uitleg
  • Vlieger / powerkite instructies
  • Eerste sprong met powerkiten
  • Eventueel BBQ of een drankje na afloop

Tijdsduur powerkiten Scheveningen:

  • 2 uur

Wanneer je met Flitz-events gaat powerkiten dan duurt dat ongeveer twee uur. In deze twee uur krijg je professionele begeleiding van onze instructeurs en leer je met de powerkite omgaan. Al snel zul je de powerkite onder controle hebben en kun je de meest toffe figuren in de lucht maken. Wanneer het wat harder waait kun je binnen deze twee uur ook al leren springen of kun je jezelf leren voorttrekken door de powerkite. Het uitje is erg populair. Zo populair dat meerdere groepen vaker zijn teruggekomen omdat het zo ontzettend leuk is.

Eten na afloop in Scheveningen

Wanneer je het niet alleen bij powerkiten wil houden, maar ook nog een hapje wil eten op het mooie strand van Scheveningen, dan kan Flitz-events dat natuurlijk ook voor je regelen. Flitz-events werkt op Scheveningen met verschillende strandpaviljoens samen, zodat je altijd het paviljoen kunt uitkiezen die het beste bij jouw groep past. Bekijk de verschillende strandpaviljoens waarmee wij samenwerken op onze site.

Andere locatie? Ook mogelijk alleen in bespreking met ons.

Prijzen powerkiten Scheveningen:

Groep vanaf 2 personen   : € 22,50
Groep vanaf 10 personen : € 20,00
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15,-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Combinatie arrangement:
Uiteraard kunt u ook kiezen voor meerdere activiteiten. Hier kunnen wij een extra mooi prijs voor maken!

Powerkiten Scheveningen + Robinson Crusoe Scheveningen:
Vanaf 10 personen: €30,-
Vanaf 25 personen: €27,50
Vanaf 50 personen: €25,-

Offerte aanvraag


  • Events gegevens

  • Wij wijzen u op ons privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voor welke groepen is powerkiten Scheveningen geschikt

Powerkiten Scheveningen is in principe voor iedere groep geschikt. Groepen vrouwen, mannen, kinderen of gemengde groepen. Het kan allemaal. Als je maar een powerkite vast kan houden. Dit komt omdat er allerlei soorten en maten powerkites op Scheveningen aanwezig zijn. Hierdoor kun je al met kinderfeestjes bij ons terecht voor een powerkite uitje. Maar natuurlijk is powerkiten ook ontzettend gaaf om te doen wanneer je een groepsuitje met je werk wil gaan doen of wanneer je een vrijgezellenfeest gaat houden. Met powerkiten op Scheveningen ben je lekker sportief en tegelijkertijd erg ontspannen bezig. Je leert iets nieuws van onze professionele begeleiders en je weet dat het veilig is. Diverse spelelementen en een in te plannen etentje na afloop, maakt het powerkite uitje echt helemaal af.

Scheveningen

Wie denkt aan Scheveningen, denkt natuurlijk aan de zee, het strand en de pier. Niet iedereen heeft het geluk om dicht bij Scheveningen te wonen om zo regelmatig te kunnen genieten van deze badplaats. Daarom is het extra leuk wanneer je op Scheveningen bent, dat je dan iets beleeft wat je niet snel meer zult vergeten. Flitz-events regelt dit helemaal voor jou. Flitz-events heeft daarom het powerkiten op Scheveningen geïntroduceerd voor groepen. Want wat is er nou leuker dan langs de kustlijn een stoere powerkite vast te houden die jou over het zand trekt en jou de meest gave sprongen laat maken? Binnen zeer korte tijd heb jij door de professionele begeleiding de controle over de powerkite en maak jij de blits op het strand van Scheveningen.

Wedstijdelementen met powerkiten

De ervaring leert dat er twee groepen mensen zijn. Er zijn mensen die van wedstijdjes houden en er zijn mensen die daar niet van houden. Voor beide groepen mensen is powerkiten op Scheveningen uitermate geschikt. Heb je geen behoefte om wedstrijdjes te doen nadat je hebt geleerd hoe je de kite onder controle moet houden? Laat jezelf dan gewoon op een heerlijke en soepele manier door de powerkite meevoeren en maak mooie figuren in de lucht. Voel de ontspanning en maak je hoofd lekker leeg. Leef jij echter voor wedstijdjes en kun je niet wachten om je vrienden te verslaan, dan kun je met het powerkiten je lol op. Wat is er toffer dan tegen elkaar een parcours af te leggen en te kijken wie dat het beste en snelste kan. Ook kun je jezelf door de wind over het strand laten trekken. Wie gaat er het snelste van punt A naar punt B. Of wie kan eigenlijk de hoogste en stoerste sprong maken? Natuurlijk moet je wel eerst de powerkite goed onder controle hebben wil je wedstrijdjes kunnen doen. Gelukkig leert de professionele instructeur jou heel snel de powerkite te hanteren, waardoor je binnen de kortste keren jouw vrienden keihard kan verslaan.

Hoe nu verder

Het kan iet anders dan dat je interesse in powerkiten op Scheveningen is gewekt. Het enige wat je je nu nog afvraagt is: “Hoe nu verder?” Neem zo snel mogelijk contact met ons op en vertel ons wat jouw wensen zijn. Wij regelen het voor je. Voordat je het door hebt sta jij met een paar vrienden of collega’s op Scheveningen te powerkiten en maak je de wildste sprongen en de mooiste figuren. Flitz-events organiseert jouw powerkite uitje op Scheveningen en zorgt ervoor dat je een ervaring beleeft die je niet meer zal vergeten.

Powerkiten Scheveningen

Wilt u graag een uitje met vliegeren of powerkiten op het strand van Scheveningen? Vliegeren en powerkiten is op dit moment het populairste activiteit van een op het strand van Scheveningen. Vliegeren  en powerkiten is voor jong en oud een super leuke bezigheid is. Vliegeren is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen met Nasawing vliegers in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren. We leren je op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes!

Flitz-events werd met verschillende restaurants en strandtenten samen. Geef aan welke strandtent het beste bij u past. Wij nemen alle zorgen uit uw handen. Van 1 activiteit tot een totaal georganiseerde beachdag op Scheveningen.

Wat is powerkiten precies?

Powerkiten is een soort vliegeren maar dan met veel meer uitdaging. Het kan behoorlijk spectaculair zijn. Flink wat wind kan er zelfs voor zorgen dat je een stukje de lucht in gaat zodat je sprongen kunt maken Of laat je over het strand meetrekken.

Is powerkiten voor iedereen geschikt?

Ja, powerkiten kan iedereen want je bepaalt zelf met wat voor vlieger je wilt vliegeren. Na een korte uitleg door een professionele instructeur kan je veilig aan de slag. Je leert de juiste technieken, krijgt tips en trics en er is overleg met welke powerkite jij het beste kunt vliegeren.

Is vliegeren ook geschikt voor kinderfeestjes?

Vliegeren is hartstikke leuk en zeker ook geschikt voor kinderfeestjes. Er zijn allerlei maten vliegers beschikbaar: van gewone tot grote matrassen dus er is voor ieder kind een geschikte vlieger.

Wat gaan we precies doen?

Je komt met minimaal 2 personen naar het strand om te powerkiten. De instructeur vertelt je eerst de basisbeginselen van het powerkiten. Daarna ga je aan de slag met een Nasawing of matras en leer je tips en tricks. Heb je je powerkite onder controle, dan kan je beginnen met het maken van sprongen.

Vragen over het powerkiten?

Mail ons gerust met je vragen over powerkiten. Of bel met 070-2501429. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Powerkiten Scheveningen

Heb je zin om op het strand van Scheveningen iets leuks te gaan doen met je vrienden, familie of collega’s? Ga dan mee powerkiten Scheveningen met Flitz-events, en beleef een super toffe dag die je niet snel meer zal vergeten. Powerkiten Schevenimgen is de ultieme uitdaging voor iedereen die van het strand, de zee en de wind houdt. Powerkiten op Scheveningen kan door iedereen worden gedaan omdat het zeer toegankelijk is en daarbij is het een fantastische sportieve activiteit voor verschillende feestjes en uitjes zoals een vrijgezellenfeest of teambuildingsuitje.

Wat is powerkiten op Scheveningen

Iedereen heeft ongetwijfeld wel eens van kitesurfen gehoord. Wanneer je daar aan denkt, dan zie je waarschijnlijk jongens en meisjes voor je op stoere boarden in de zee met een hele grote kite (vlieger) waarmee ze de mooiste sprongen maken. Powerkiten Scheveningen is net even iets anders. Er wordt geen board gebruikt en met powerkiten ga je niet de zee in. Met powerkiten gebruik je wel een powerkite. De powerkite die het beste bij jou past zoek je samen uit met de professionele instructeurs. Je leert de powerkite te laten zweven en zodoende de wind te bedwingen. Ook leer jij binnen no-time om toffe sprongen te maken en laat je jezelf over het strand heen trekken als een ware zandsurfer. Wanneer je niet zo van de kracht van de wind en hoge sprongen houdt, kun je er ook voor kiezen om met een kleinere powerkite, op een geheel ontspannen manier de controle over de kite te houden en mooie figuren met deze powerkite te maken. Er is echt voor iedereen en iedere behoefte een powerkite waaruit gekozen kan worden.

Professionele instructies

Wanneer je besluit om op Scheveningen te komen powerkiten via Flitz-events, dan ben je er van verzekerd dat je zeer nuttige en duidelijke  instructies krijgt van onze professionele begeleiders. Op die manier krijg jij het powerkiten op het strand van Scheveningen ontzettend snel onder de knie. Je hoeft echt geen professional te zijn wil je snel kunnen powerkiten. Onze begeleiders leren jou stap voor stap om te gaan met de kite. Wanneer je eenmaal de kite onder controle hebt kun je ermee gaan spelen. Laat de kite heen en weer gaan op de wind en waag je aan kleine sprongetjes. Wanneer je vragen hebt staan onze begeleiders direct voor je klaar. Laat jezelf heerlijk met de wind meevoeren of zet je hakken in het zand en trek zo een lange streep over de kustlijn van het prachtige strand van Scheveningen. Onze begeleiders zullen jou nooit uit het oog verliezen en zullen je altijd bijstaan wanneer je hulp nodig hebt.

FAQ Powerkiten Scheveningen

⭐Wat is powerkiten

Wat is powerkiten is een vraag die wij regelmatig gesteld krijgen. Wij van Flitz-events leggen dat altijd als volgt uit. Je leert de powerkite te hanteren en te controleren.  Hierdoor kun je na wat oefenen de vlieger mooi in de wind laten hangen en over de wind laten glijden. Wanneer je powerkiten goed onder de knie hebt, kun je jezelf laten meevoeren op de wind door kleine sprongetjes te maken. Wanneer het wat harder waait kan powerkiten lekker inspannend zijn en kun je met de juiste techniek mooie en hoge sprongen maken.

⭐Word ik nat van powerkiten

Omdat je je wel op het strand bevindt en je het powerkiten zo inspannend kan maken als dat je zelf wil, kun je uiteraard, wanneer je te dicht bij de kustlijn komt wel wat natter worden dan wanneer je wat meer op het strand blijft. Met powerkiten wordt je dus in eerste instantie niet kletsnat en hoef je om deel te nemen aan het powerkiten ook niet een speciaal pak aan zoals kitesurfers dat we aan moeten. Ondanks dat je ver bij de zee vandaan blijft kan het uiteraard wel gebeuren dat er wat spetters van de zee omhoog waaien of dat het begint te regenen en dat je daardoor nat wordt. Bereid je dus wel goed voor en bedenk goed welke kleding je aan doet.

⭐Is powerkiten veilig

Het is niet de bedoeling dat je een te grote powerkite krijgt waardoor de powerkite met jou aan de haal gaat in plaats van andersom. Ook ga je met het powerkiten niet de zee in. Het is dus niet mogelijk dat je in het water verstrikt raak tussen de touwen van de powerkite. Ook is al het materiaal wat door Flitz-events gebruikt wordt altijd veilig en zeer degelijk. Door de begeleiding van onze professionele instructeurs ben je in goede handen en wordt het powerkiten van A tot Z helemaal aan je uitgelegd en aangeleerd. Onze instructeurs zullen nooit grote risico’s nemen en zullen altijd jouw veiligheid en die van anderen op de eerste plaats hebben staan. Je kunt er daarom dan ook op vertrouwen dat je bij Flitz-events in veilige handen bent en dat je het uitje altijd met een goed gevoel afsluit.

Vraag direct offerte aan

Powerkiten Scheveningen

Flitz-events in gespecialiseerd in powerkiten Scheveningen uiteraard kan dit gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. Op zoek naar een originele en actief uitje op Scheveningen?  Ga dan de ultieme uitdaging aan met powerkiten in Scheveningen en leer de krachten van de wind met het powerkiten in Scheveningen. Flitz-events verzorgt het powerkiten in Scheveningen of andere locaties voor vrijgezellenfeesten in Scheveningen, Bedrijfsuitje in Scheveningen en voor andere groepen.

Tips voor beginners:

De term “power kiting” omvat alle “kite operaties” waarbij de kiter (opzettelijk) wordt blootgesteld aan de krachten van de wind – en deze tegenwerkt of gebruikt. De afzonderlijke Powerkite-types worden kort toegelicht.

Powerkiten: Powerkiting

Snel uitgelegd: Gewoon “rondvliegen” met een vlieger, op een vliegerweide of op het strand. Als je je te veel verveelt met staand vliegeren, kies dan voor een iets grotere vlieger en laat de vlieger je trekken (bv. over het strand) of zelfs springen als gevorderde kiter.

Powerkiting with Skateboard

“Powerkiting with Skateboard”, als je het heel kort wilt beschrijven. In feite lijkt een mountainboard (of ATB=AllTerrainBoard of Kitelandboard) op een skateboard, maar het heeft veel grotere en grovere rollers. Nog een verschil: als vlieger gebruik je bijna altijd een Depowerkite voor mountainboarden.

kitebuggy Scheveningen

Net als op het Mountainboard kun je door het terrein getrokken worden door de vlieger. De Kitebuggy is (bijna altijd) een driewielig apparaat met een voorwiel en een achteras. Je zit in de vliegerbuggy en laat je door een 4-lijns mat over het strand, trekken. Met een kitebuggy kun je veel hogere snelheden bereiken dan met een mountainboard. Een “slecht” vooroordeel: Mountainboard is voor de kleintjes, kitebuggy rijden in plaats van voor de betere kiters…. ?

Soorten vliegersystemen

2-lijns Kitemat

2-line maten vliegers zijn echte beginners vliegers. Alleen met twee lijnen kan je de richting van de vlieger bepalen, een 2-lijns matte vlieger is de juiste keuze voor beginners die nog niet zeker weten of kiten iets voor hen is. Voor relatief weinig geld kun je zonder veel moeite een voorproefje krijgen van de vliegerhobby. Als je dan geïnfecteerd raakt door het kite virus, wordt zo’n 2-lijns mat snel saai en stap je over op een 4-lijns vlieger. Je raakt relatief snel gewend aan het 4-lijns systeem en de handvatten, maar het kan iets ingewikkelder zijn dan een directe toegang met 4 lijnen.

4-lijns Kitemat

Zoals de naam al aangeeft, bestaat deze vlieger uit vier lijnen. Naast de twee stuurlijnen zijn er twee zogenaamde “remleidingen” beschikbaar, waarmee je de invalshoek van de vlieger kunt wijzigen. Hierdoor kun je de vlieger veel nauwkeuriger sturen, zelfs achteruit vliegen is mogelijk. Het is ook mogelijk om te lanceren en te landen, zelfs bij sterke wind, omdat de druk op de vlieger kan worden verminderd door de remleidingen te gebruiken. Voor degenen die serieus in power kiting willen stappen, is een 4-lijns partner de juiste keuze. Want zelfs als je later beslist voor een grotere vlieger…: Een kleinere mat voor sterkere wind is nog steeds nodig. Als kitebuggy rijder heb je een hele set vliegers nodig, minstens één voor elke windsnelheid.

Bedrijfsuitje powerkiten Scheveningen

Wilt u uw personeel belonen voor een jaar hard werken? Zoek je iets nieuws, iets sportiefs en origineel voor een bedrijfsuitje? Dan is een personeelsdag de uitgelezen manier om uw waardering kenbaar te maken. Wij snappen als geen ander dat een perfect georganiseerde personeelsdag zal zorg dragen voor een positievere atmosfeer binnen uw bedrijf/afdeling. Met een divers programma (actief-creatief-avontuurlijk) en verschillende sfeervolle locaties zullen wij er voor zorgen dat het personeel deze dag niet snel zal vergeten.

Lees meer...