Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Powerkiten in Kijkduin

Teamuitje, Powerkiten Scheveningen

Als je aan Kijkduin denkt dan denk je ook al snel aan het strand en de zee. Een van de vele uitjes die Flitz Events organiseert is powerkiten in Kijkduin. De locatie aan de zee maakt het een ideale bestemming om te gaan powerkiten en de kracht van de wind te ontdekken. Als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje of iets leuks om te doen met familie of vrienden dan is powerkiten in Kijkduin zeker een aanrader. Je leert tijdens de cursus van twee uur alle basistechnieken kennen. Als jou dit goed afgaat dan kan je daarna uitbreiden en kan je zelfs sprongen leren maken of je voort laten slepen over het strand. Kies een kleine vlieger als je meer bent van ontspanning en een grote vlieger als je gaat voor uitdaging. Zo zorgt dit uitje ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Wat is Powerkiten?

Tijdens een twee uur durende les bij Flitz-Events leer je alle basistechnieken van powerkiten van een professionele instructeur. Zo weet je zeker dat alles hartstikke veilig gebeurt en niemand iets kan overkomen. Powerkiten in Kijkduin lijkt op vliegeren, maar heeft meer uitdagende elementen. Als er genoeg wind staat dan kan je zelfs een stukje de lucht in gaan, waardoor het mogelijk is om sprongen te maken of je over het strand te laten trekken. Als mensen dit iets te eng vinden klinken dan zijn er gelukkig nog meer opties. Je bepaalt zelf welke vlieger je wil gebruiken bij het powerkiten te Kijkduin. Met een kleinere vlieger ga je meer voor een ontspannen sfeer. Hoe groter de vlieger hoe uitdagender het wordt. Dus de echte thrillseekers kunnen na de basistechnieken met een grote powerkiten gaan proberen om hun eerste sprongen te maken.

Leer in 2 uur alle tips en tricks

De dag is pas geslaagd als iedereen iets heeft geleerd. Het lukt niet iedereen om meteen sprongen te maken, maar de basistechnieken kan iedereen vrij snel onder de knie krijgen. Tijdens de twee uur durende les heeft iedereen dan ook zeker de belangrijkste technieken van powerkiten Kijkduin onder de knie dankzij de tips en tricks van de instructeurs. Zij leggen uit hoe je de powerkite onder controle kan houden. Als dit lukt dan is het tijd voor sprongen. Om de dag helemaal goed te eindigen kan je er ook nog een barbecue in Kijkduin aan vast plakken. Zo heet iedereen de mogelijkheid om na te praten over de leuke dag en alles wat ze hebben geleerd.

Powerkiten is geschikt voor iedereen

Powerkiten in Kijkduin is geschikt voor ieder uitje. Of je nu op zoek bent naar een leuk dagje met collega’s, vrienden, familie of een kinderfeestje wil organiseren. Powerkiten kan iedereen op zijn eigen tempo leren en op zijn eigen manier doen. Of je van nature van uitdaging houdt of het toch liever houdt bij ontspanning. Deze sport kan je niet alleen leren in Kijkduin, maar je kan ook naar Scheveningen of Hoek van Holland als dit dichterbij is. Ook daar heb je strand en staat er genoeg wind om je powerkite omhoog te krijgen. Door met elkaar een les Powerkiten te volgen weet je zeker dat je een leuke dag hebt.

Tijdsduur powerkiten Kijkduin:

  • 2 uur

Strandtenten Kijkduin:

Prijzen powerkiten Kijkduin:

Groep vanaf 2 personen   : € 22,50
Groep vanaf 10 personen : € 20,00
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15,-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Strand Kijkduin

Het strand van Kijkduin is recentelijk flink verbreed ten behoeve van de versterking van de kust.  In de rustige badplaats Kijkduin is het heerlijk genieten! Privacy en rust zijn daarmee gegarandeerd op een unieke plek aan het strand met uitzicht op zee.  Na het vergaderen heerlijk uitwaaien op het strand van Kijkduin, kies uit de verschillende activiteiten dat bij u past! Maak een flinke wandeling of fietstocht door de duinen.  Of een uitje voor iedereen toegankelijk zoals de Robinson Crusoe Experience.

Parkeren Kijkduin

Kijkduin is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken.

  • Gratis parkeren
  • Grote parkeerterreinen

Meer info over Parkeren en routebeschrijving Kijkduin

Vraag direct offerte aan

Powerkiten Kijkduin

Wilt u graag vliegeren of powerkiten in Kijkduin? Powerkiten op het strand van Kijkduin is de ultieme uitdaging!

Powerkiten is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen, kijkduin of Hoek van Holland met Nasawing vliegers en matrassen in alle soorten en maten.

 

Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren.We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes!

Uitje en bedrijfsuitje Kijkduin

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een strandpaviljoens in kijkduin uitgekozen waar wij graag mee samenwerken. De restaurants en strandtenten zijn uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner en verzorging van de catering. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strandpaviljoens.

Flitz-events werkt met verschillende restaurants en strandtenten samen. Geef aan welke strandtent het beste bij u past. Wij nemen alle zorgen uit uw handen. Van 1 activiteit tot een totaal georganiseerde beachdag op Kijkduin.

Naaste het powerkiten in Kijkduin bieden wij ook andere activiteiten aan op het strand van Noordwijk, Scheveningen, kijkduin en hoek van Holland (overige locaties op aanvraag)

Lees meer...