Gala diner

stars reviews

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

galadiner den haag
 • galadiner den haag
 • gala diner denhaag

Ben je op zoek naar een ervaren en betrokken partij die een uniek galadiner voor jullie kan samenstellen? Dan ben je bij Flitz-Events aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring op het gebied van events organiseren kunnen wij verschillende unieke evenementen verzorgen. Van een deftig diner tot een chique gala, niets is voor ons te gek.

Een galadiner wordt vaak als business event georganiseerd. Het is een professionele wijze om je klanten en zakelijke relaties te ontvangen. Naast de aanwezigheid van de belangrijke personen in je bedrijf zijn er meer basis ingrediënten voor een geslaagd galadiner. Zo is een perfecte locatie welke goed aansluit op uw doel enorm belangrijk, evenals en een gedreven en betrouwbare organisator en fantastische cateraar.

Wanneer alle elementen kloppen, dan ben je er zeker van dat je een fantastisch galadiner kunt organiseren voor alle gasten. Wij kunnen je hierbij goed van dienst zijn. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om meer te weten te komen over onze unieke gala diners.

Unieke galadiner venues

Venues, in het Nederlands ook wel locaties genoemd, worden gekozen op basis van je wensen. Denk bijvoorbeeld aan een chique hotel waar de genodigden na het galadiner kunnen blijven overnachten. Of kies voor een statig venue, in een kasteel of stadshuis.

Bij Flitz-Events denken we graag mee bij het vinden van een unieke locatie om je gasten te kunnen ontvangen. Everything’s possible!

Het organiseren van een galadiner vereist verschillende belangrijke handelingen. Door te kiezen voor Flitz-Events ben je verzekerd van een unieke gala dinner op een door jou gekozen locatie. Wij zorgen voor een echte beleving die je gasten nooit zullen vergeten.

Prijzen:

Vanaf 20 personenPrijs op aanvraag n.a.v. wensen
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Een galadiner bestaat uit:

 • Een unieke locatie
 • Originele entertainment
 • Een speciaal welkom voor genodigden
 • Uitstekende catering
 • Een duidelijk programma

Voorbeeld programma:

 • 14:00 - 14:30

  Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14:30 - 15:30

  Start van Gala diner
 • 15:30 - 15:45

  Korte Pauze
 • 15:45 - 16:45

  Aanvang deel 2 van Gala diner
 • 16:45 - 17:00

  Prijsuitreiking + afsluiting programma
Flitz-events
4.9
Gebaseerd op 129 beoordelingen
powered by Google
Nadia SinghNadia Singh
12:38 16 May 24
Chloë KuipersChloë Kuipers
17:04 11 May 24
Hele leuke cocktail workshop gehad vandaag, leuke receptjes, ook virgin te maken voor de alcohol vrije mensen!De cocktail master Sandor, was erg enthousiast en legde alles goed en leuk uit! Zeker een aanrader voor een gezellig uitje met vriendinnen!
Tamar GroenewegTamar Groeneweg
16:58 11 May 24
We hebben een super leuke cocktailworkshop gedaan! Nj heeft ons hart gestolen en Berend heeft t met een knaller afgesloten. Berend blijf uitstralen, stay strong, opdat je nooit vergeet dat je leuk werk hebt. Danke schön (oh nee, geen duitsers).
Joyce LubbersJoyce Lubbers
15:04 08 May 24
We hebben een hele leuke teamactiviteit gehad met een hoop gestuntel en gelach. Robin is een leuke instructeur die je helpt om het kitesurfen onder de knie te krijgen.
Bert KrelingBert Kreling
15:03 08 May 24
Erg leuke activiteit! Wij hebben dit gedaan met een groep van 18 man. Er was voor iedereen aandacht. Leuke team building activiteit. Robin heeft ons top geholpen, duidelijke uitleg en een gezellige vent!
Simone DijkhuizenSimone Dijkhuizen
18:06 20 Apr 24
Super uitje voor ons voetbalteam! Heel aardig personeel en een super leuke dag hebben we gehad!
Simone ArtsSimone Arts
11:31 30 Oct 23
Powerkiten was super leuk! Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke en behulpzame instructeur. Met 0 ervaring lukte het uiteindelijk iedereen toch om de vlieger te besturen. En zelfs degene die het niet durfde deden het met extra hulp van de instructeur uiteindelijk toch. Zeker een aanrader voor een leuke vriendenweekend activiteit. Dat we elkaar moesten vasthouden zodat je niet de lucht in vloog zorgde voor hilarische momenten en zo ontstond direct een goede sfeer voor de rest van ons weekend!
js_loader
Een greep uit onze klantenkring
client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Geïnteresseerd in dit evenement?

 • Binnen 24 uur reactie!
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Geheel op maat

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

 • Kan ik zelf een locatie voorstellen?
  Voor ieder doel is een andere locatie te verzinnen en te boeken. Wanneer je daar zelf goede ideeën over hebt is dat uiteraard meer dan fantastisch. Maar wanneer je nog geen ideeën hebt over de locatie, dan zullen wij met onze ervaring en creativiteit diverse toplocaties aan je voorstellen waaruit je een keuze kunt maken.
 • Kan het overal in Nederland georganiseerd worden?
  Wij kunnen in diverse steden een galadiner samen stellen. Denk hierbij aan Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Hoe ziet de planning eruit?

Samen bespreken we de planning voor het gala dinner. Het evenement is natuurlijk een van de belangrijkste events voor jouw bedrijf. Daarom mag er niets aan de aandacht ontglippen. Bij Flitz-Events hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van evenementen als een galadiner. Om die reden weten wij precies wat er nodig is om een unieke avond samen te stellen. We denken altijd graag mee om een een galadiner samen te stellen dat voldoet aan de wensen en ook past bij de bedrijfsidentiteit. Wij zetten alles op alles om een top evenement te organiseren!

Entertainment tijdens gala dinner

Het vermaken van je gasten tijdens een gala dinner kan soms erg lastig zijn. Om die reden kun je natuurlijk kiezen voor een betrokken partij die meedenkt over het event. Met Flitz-Events gaat het samenstellen van het event snel en eenvoudig.
Wij gaan graag voor je aan de slag om je te kunnen ontzorgen tijdens de organisatie van het galadiner. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om meer te weten te komen over het event. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen om je prangende vragen beantwoord te krijgen.

Slogan