Flitz-events Review

Teamuitje in Zandvoort

Een teamuitje Zandvoort is een geweldige manier om de banden tussen collega’s te versterken en de geest te verfrissen. De populaire badplaats aan de Nederlandse kust biedt een grote verscheidenheid aan activiteiten voor groepen, van sportieve uitdagingen tot ontspannende ochtenden op het strand. Er zijn diverse activiteiten beschikbaar zoals blokarten, beachvolleybal, golfen, powerboat of een bezoek aan Holland Casino en genieten van een hapje en drankje op het strand.

Zandvoort biedt een geweldige locatie voor een onvergetelijk dag vol zand, zee en plezier. Maar wist je dat Zandvoort ook geschikt is voor de leukste teamuitjes, die de onderlinge band tussen je medewerkers en collega’s kan doen versterken? Waar zoveel mensen tegelijk zijn moet er natuurlijk ook genoeg te doen zijn. Daarom zijn onder andere de volgende sportieve activiteiten via Flitz Events te doen in de badplaats op een steenworp afstand van Haarlem.

Lees meer
personen

Sorteren op:

Teamuitje Zandvoort bubbelvoetbal

De ideale strandsport voor teams die houden van sportiviteit en humor. In bubbelvoetbal ga je gehuld in een soort van hamsterbal die tot over de helft van je lichaam wordt aangetrokken. Deze bal is van elastisch materiaal, zodat wanneer je ergens tegenaan botst je meeveert, en dat is nu exact de bedoeling. Wanneer iedereen de ballen aanheeft en de teams zijn gevormd, ga je ouderwets een potje voetbal spelen. De tactiek hier is alleen gewijzigd, want om nu de wedstrijd te winnen moet je gebruik maken van de bollen. Of je nu wint of verliest, het is honderd procent zeker dat je een paar keer omgevallen bent, veel heen en weer gestuiterd hebt en je met je team veel gelachen hebt.

teamuitje zandvoort

Suppen

Toe aan wat verkoeling voor op de werkvloer? Ga suppen. Nu kan het zijn dat je deze hip klinkende term niet kent, maar wanneer je het eenmaal weet, weet je zeker dat je dit een keer wilt doen. Suppen is een afkorting van Stand Up Paddle Boarden, en komt oorspronkelijk uit Hawaii. Het is het makkelijkst te vergelijken met surfen, maar dan met roei-elementen erin. Bij suppen sta je recht overeind op je surfplank en beweeg je je rond met paddel. Dit lijkt in het begin misschien lastig, maar wanneer je het eenmaal onder de knie hebt wil je niet meer stoppen. Dit teamuitje Zandvoort versterkt de band door elkaar te kunnen helpen het aan te leren en door wanneer je het eenmaal snapt te kijken wie er het beste in is.

teamuitje zandvoort Suppen

Boeren beach golf

Dit is toch wel dé sporttrend van de laatste jaren. Het combineert het Hollandse gevoel van gezelligheid met de mazzel en het vermaak dat je tijdens een dagje strand hebt met een groep. Boeren beach golf is bij uitstek een sportactiviteit waar je hele team aan mee wilt doen. Je speelt een ouderwets potje golf, maar wel op een unieke manier die alleen aan de Nederlandse kust kan. De golfclub heeft namelijk een grote klomp aan het einde en ook de bal is aangepast aan dit spelletje.

Waar je vroeger een heerlijk dagje kon hebben met midget golf, kan je dit nu nog steeds hebben met boeren beach golf. En dus niet op een saai park of ruikend weiland, maar op het strand van Zandvoort.

Blokarten zandvoort

Blokarten in Zandvoort is een unieke en spannende activiteit voor een teamuitje. Deze sport, ook wel “landzeilen” genoemd, bestaat uit het rijden op een soort van grote zeilwagen over het strand. Deelnemers krijgen een uitleg over de technieken en veiligheid voordat ze de baan op gaan om te genieten van de sensatie van snelheid en het uitdagen van de elementen. Dit is een geweldige manier om de adrenaline op te pompen en tegelijkertijd te genieten van de prachtige omgeving van Zandvoort.

Blokarten is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en kan worden gedaan als teamuitje Zandvoort, teambuilding activiteit of gewoon voor de fun.

Blokarten

Expeditie Robinson Zandvoort

Expeditie Robinson in Zandvoort is een unieke en uitdagende teambuilding activiteit. Net als in de bekende televisieshow, worden de deelnemers verdeeld in teams en worden ze gedropt in een afgelegen gebied, waar ze moeten overleven door middel van hun eigen vaardigheden en samenwerking. Tijdens de expeditie zullen de deelnemers hun eigen onderkomens moeten bouwen, jagen en voedsel verzamelen, navigeren in de wildernis en hun team spirit tonen.

Expeditie Robinson in Zandvoort is een geweldige manier om de deelnemers te testen in verschillende situaties en het versterken van hun vaardigheden zoals problem solving, communicatie, leiderschap en samenwerking.

Expeditie Robinson Zandvoort

Flitz-Events: jouw partner voor onvergetelijke teamuitjes

Met meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van teamuitjes en evenementen, is Flitz-Events dé expert op dit gebied. Onze uitgebreide kennis en ervaring zorgen ervoor dat elk uitje perfect georganiseerd is en voldoet aan de hoogste standaarden. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke, sportieve of ontspannende activiteit, wij hebben het in huis.

Onze teamuitjes worden begeleid door goed opgeleide en ervaren professionals. Deze begeleiders zorgen ervoor dat alle activiteiten veilig en soepel verlopen, zodat iedereen optimaal kan genieten van de dag. Hun expertise en enthousiasme dragen bij aan een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

Wist je dat onze teamuitjes duurzaam en milieubewust zijn?

Duurzame materialen

Bij Flitz-Events hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Voor onze activiteiten gebruiken we uitsluitend duurzame materialen die herbruikbaar zijn. Dit betekent dat we een minimale impact hebben op het milieu en bijdragen aan een groenere toekomst. Aangezien wij vaak buiten een activiteit verzorgen, vinden we het noodzakelijk om zo duurzaam mogelijk te werken.

Jouw #1 partner voor duurzame teamuitjes

Flitz-Events is jouw #1 partner voor een duurzaam maar vooral onvergetelijk teamuitje. We zorgen ervoor dat elk detail van jouw uitje milieuvriendelijk is, zonder in te boeten aan plezier en avontuur. Onze toewijding aan duurzaamheid maakt ons de ideale keuze voor bedrijven die waarde hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

duurzame teamuitjes

Regen? Geen probleem!

Bij Flitz-Events laten we ons niet tegenhouden door een beetje regen. Daarom bieden wij een gratis back-up regenprogramma aan. Dit indoor programma is gevuld met verschillende activiteiten, zodat jouw teamuitje altijd door kan gaan, ongeacht het weer. Met een breed scala aan binnenactiviteiten garanderen wij dat er altijd iets leuks en uitdagends te doen is, zelfs als het buiten giet.

Gratis backup regenprogramma

Ons regenprogramma omvat een verscheidenheid aan indoor activiteiten die net zo leuk en uitdagend zijn als onze buitenactiviteiten. Of het nu gaat om spelletjes, workshops of teambuilding uitdagingen, we zorgen ervoor dat jouw team een geweldige tijd heeft, ongeacht de weersomstandigheden. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over het weer en kun je volop genieten van je teamuitje.

Extra activiteiten

Naast onze reguliere activiteiten bieden wij ook extra’s aan om jouw teamuitje nog specialer te maken. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke barbecue op het strand, een afsluitende borrel of een prijsuitreiking voor de winnaars van de dag. Deze extra’s maken jouw teamuitje in Zandvoort compleet en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen.