Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Teamuitje in Zandvoort

Elke zomerse weekenddag dat het weer het toestaat is het weer raak: de wegen die naar Zandvoort leiden staan bomvol met strandgangers die van de hoge temperaturen en de felle zon willen genieten door hier op het strand te gaan zonnen, zwemmen en ontspannen, of juist een sportieve dag van te maken. Zandvoort is bij uitstek dé badplaats van de provincie Noord-Holland, en dit is te merken aan de mensen die er alles aan doen om hier op een vrije zaterdag of zondag te genieten. Maar wist je dat Zandvoort ook geschikt is voor teamuitjes, die de onderlinge band tussen je medewerkers en collega’s kan doen versterken? Waar zoveel mensen tegelijk zijn moet er natuurlijk ook genoeg te doen zijn. Daarom zijn onder andere de volgende sportieve activiteiten via Flitz Events te doen in de badplaats op een steenworp afstand van Haarlem.

Bubbelvoetbal

De ideale strandsport voor teams die houden van sportiviteit en humor. In bubbelvoetbal ga je gehuld in een soort van hamsterbal die tot over de helft van je lichaam wordt aangetrokken. Deze bal is van zacht elastisch materiaal, zodat wanneer je ergens tegenaan botst je meeveert, en dat is nu exact de bedoeling. Wanneer iedereen de ballen aanheeft en de teams zijn gevormd, ga je ouderwets een potje voetbal spelen. De tactiek hier is alleen gewijzigd, want om nu de wedstrijd te winnen moet je gebruik maken van de bollen. Of je nu wint of verliest, het is honderd procent zeker dat je een paar keer omgevallen bent, veel heen en weer gestuiterd hebt en je met je team veel gelachen hebt.

Suppen

Toe aan wat verkoeling voor op de werkvloer? Ga suppen. Nu kan het zijn dat je deze hip klinkende term niet kent, maar wanneer je het eenmaal weet, weet je zeker dat je dit een keer wilt doen. Suppen is een afkorting van Stand Up Paddle Boarden, en komt oorspronkelijk uit Hawaii. Het is het makkelijkst te vergelijken met surfen, maar dan met roei-elementen erin. Bij suppen sta je recht overeind op je surfplank en beweeg je je rond door middel van een paddel. Dit lijkt in het begin misschien lastig, maar wanneer je het eenmaal onder de knie hebt wil je niet meer stoppen. Dit teamuitje versterkt de band door elkaar te kunnen helpen het aan te leren en door wanneer je het eenmaal snapt te kijken wie er het beste in is.

Boeren beach golf

Dit is toch wel dé grote sporttrend van de laatste jaren. Het combineert het typische Hollandse gevoel van gezelligheid met de mazzel en het vermaak dat je tijdens een dagje strand hebt met een hele groep. Boeren beach golf is bij uitstek een sportactiviteit waar je hele team aan mee wilt doen. Je speelt een ouderwets potje golf, maar wel op een unieke manier die alleen aan de Nederlandse kust kan. De golfclub heeft namelijk een grote klomp aan het einde en ook de bal is aangepast aan dit spelletje. Waar je vroeger een heerlijk dagje kon hebben met midget golf, kan je dit nu nog steeds hebben met boeren beach golf. En dus niet op een saai park of ruikend weiland, maar op het heerlijke strand van Zandvoort.

Vraag direct offerte aan