Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Golfsurfen Scheveningen

De zomer komt eraan en je weet nog niet goed wat je moet doen. De vraag is: waar ga ik naar toe en wat staat mij te wachten? Ga voor een belevenis waar elke inspanning gelijkertijd ontspanning is en je de hele dag kunt genieten: een cursus golfsurfen in Scheveningen. Welkom bij je eerste surfles. Dolle pret en afwisseling zijn bij deze cursus een garantie.
Ooit gedacht dat surfen te moeilijk is voor jou? Golfsurfen in Scheveningen is fun en iedereen kan het. Ervaar hoe je onder begeleiding de beginselen van surfen binnen no time onder de knie krijgt! Op de Noordzee leer je het golfsurfen onder begeleiding van ervaren instructeurs die zelf al vele jaren wedstrijdervaring hebben en dus weten waar ze het over hebben.

Aan het begin van de les krijg je aan land instructies over het staan en bewegen op je board. Vervolgens duik je met een kleine groep het water in. Nu is het de kunst om één te worden met je board en weerstand te bieden aan de onevenwichtigheid. Onthou: het is vallen en opstaan, net zolang totdat je op je board door het water glijdt.

Doordat de instructeur alle aandacht voor jou heeft tijdens deze les, zul je al snel merken of golfsurfen jouw favoriete sport gaat worden. Als je eenmaal de beginselen kent, is het oefenen geblazen, totdat jij alle golven kunt trotseren.

Hou vol, want voordat je het weet ben je één met je surfplank!

Programma golfsurfen Scheveningen:

Het programma kan zelf worden ingedeeld. Golfsurfen kan gecombineerd worden met andere activiteiten.

– Ontvangst
– Instructies
– Surfen op je eerste golf!
– Eventueel BBQ

Prijs golfsurfen Scheveningen:

Groep vanaf 10 personen                     : € 30,00
Groep vanaf 25 personen                     : € 27,50
Groep vanaf 50 personen                     : € 25,-

ScheveningenHoek van Holland
Andere locatie? Ook mogelijk alleen in bespreking met ons.

Strandtenten:

Scheveningen,  Hoek van Holland

Vraag direct offerte aan