Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Familiedag

Familiedag

Supergezellig: een familiedag organiseren! Flitz-events is gespecialiseerd in het organiseren van geweldige groepsuitjes. Wij zorgen er voor dat iedereen geniet en alles gesmeerd loopt. Er is van alles mogelijk: een creatieve workshop volgen, sportief bezig zijn op het strand, ludieke activiteiten met de hele familie, spannende activiteiten op het water en natuurlijk lekker eten en drinken. Wij zorgen voor een geslaagde en geheel verzorgde familiedag. Jij geeft aan wat je ongeveer in gedachten hebt en wij gaan voor jou aan de slag. Een dag om nooit te vergeten.

Familiedag Zuid-Holland voor jong & oud

Tijdens een familiedag zijn er meestal meerdere generaties die meedoen aan het feest. Jonge kinderen, tieners, jong volwassenen, volwassen en ouderen, ze hebben allemaal zo hun eigen voorkeuren. Opa en oma willen meestal niet gaan branding raften en de jongeren hebben niet zoveel zin in een al te rustig programma. Bij Flitz-events is dat geen probleem! Wij organiseren uitjes waaraan iedereen maximaal plezier beleeft. Met een gezellige workshop bijvoorbeeld kan iedereen meedoen. Slippers pimpen of een mooi fotoschilderij maken van het familieportret. Een geweldig aandenken aan een geweldige dag. Na afloop van de familiedag met z’n allen gezellig eten is natuurlijk ook hartstikke leuk. Dat kan in een strandtent of in een restaurant maar ook tijdens een rondvaart door de Haagse grachten of naar Scheveningen. 

Iedereen blij

De keus uit leuke activiteiten is bij Flitz-events heel groot zodat iedereen aan zijn trekken komt. Je kunt tijdens een familiedag ook opsplitsen zodat de deelnemers die activiteit kunnen doen die ze het leukste vinden. De kinderen kunnen gaan vliegeren, de mannen gaan elkaar aftroeven tijdens de Robinson Experience en de dames gaan een workshop sieraden maken. Andersom mag natuurlijk ook. Aan het strand van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland organiseren wij een geweldige familiedag. Met z’n allen zandsculpturen maken of ga met de hele familie een potje boeren beach golf spelen. Keus genoeg. Familiedag organiseren Zuid-Holland aan het strand of in de stad? Schakel Flitz-events in!

Een rondvaart met de hele familie

Ook erg leuk: een rondvaart maken tijdens een familiedag Den Haag. Lekker rustig zitten en kijken naar alle mooie dingen die aan je voorbij trekken. Tijd genoeg om eens uitgebreid bij te praten met je neven en nichten en met opa en oma. Onderweg genieten van koffie met gebak, een uitgebreid lunch of een heerlijk diner. We kunnen aan boord ook leuke spelletjes organiseren voor nog meer plezier. Vaar van Den Haag naar Scheveningen, stap uit om een heerlijke strandwandeling te maken of sportieve activiteiten te doen. Daarna weer terug en onderweg lekker eten. We organiseren jouw familiedag helemaal volgens je wensen. 

Een hele dag, een halve dag of een groot feest

Jouw familiedag kan je helemaal zelf invullen. De dag kan al ’s morgens beginnen maar ook alleen een middag duren of een middag plus avond. Leuke dingen doen, lekker eten en een spetterend feest. Of speel met de hele familie de pubquiz, succes verzekerd. De onverwacht ludieke vragen zorgen voor veel fun en iedereen kan meedoen. Natuurlijk zijn er ook prijzen te winnen en dat verhoogt de spanning nog eens extra.

Ook leuk: met de hele familie aan de slag om een megavlieger te bouwen. Die ook nog eens écht kan vliegen. Of ga de strijd aan met elkaar tijdens Robinson Experience. Jullie bouwen een vlot, schieten met koksnoten, gaan liaan trekken en andere uitdagende spellen spelen. Zijn jullie een ondernemende familie? Stap dan eens in de powerboat en voel hoe het is om de golven van de Noordzee te bedwingen. Liever iets geks doen? Ga piemels pimpen of tover een klomp om tot een bloempot. Of speel Bubble football! Jullie zitten daarbij in grote ballen gevuld met lucht. Een activiteit die altijd voor veel hilariteit zorgt en nooit meer wordt vergeten.

Jouw familiedag organiseren

Een familiedag organiseren is natuurlijk een flinke klus en heel spannend. Wij helpen je daarbij graag. We kunnen in overleg met jou je veel uit handen nemen en er voor zorgen dat het een geslaagde dag gaat worden. We kunnen ook een plan B organiseren zodat bij slecht weer toch een geweldig programma kan worden gevolgd. Neem gewoon eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, geheel vrijblijvend.

Is het dit jaar uw beurt om de traditionele familiedag te organiseren? Of wordt het dit jaar de eerste keer? Flitz-Events heeft verschillende mogelijkheden om deze dag succesvol te laten verlopen. Op onze site kunt u onder het kopje activiteiten informatie vinden over de verschillende activiteiten welke wij voor u kunnen verzorgen. Natuurlijk behoren combinaties tussen de verschillende activiteiten tot de mogelijkheden.

Tijdens de familiedag kunnen de volwassenen zich helemaal uitleven op de actieve onderdelen zoals bijvoorbeeld Robinson Crusoe Events, powerkiten of zeskamp terwijl we met de kids gaan schatgraven of vliegertje knutselen. Om uw dag compleet te maken kunt u afsluiten met een gezellige en heerlijke BBQ op 1 van onze TOP-locaties.

Heeft u speciale wensen, dan is dit natuurlijk te bespreken met ons! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier zodat wij voor u een ‘Flitzende’ dag kunnen organiseren!

Lekker eten

Flitz-events verzorgt jouw familiedag van A tot Z. Inclusief heerlijk eten. Er is veel mogelijk! De dag beginnen met een heerlijk brunch bijvoorbeeld. Jullie kunnen ook kiezen voor een high tea of een high wine. Borrelen op de borrelboot of ergens een heerlijke pizza eten. Of sushi. Willen jullie er liever iets heel bijzonders van maken? We organiseren ook een BBQ op het strand. Wij verzorgen de familiedag en het eten en drinken volledig naar jouw wensen.