Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Familiedag uitjes

Familiedag

Supergezellig: een familiedag organiseren! Flitz-events is gespecialiseerd in het organiseren van geweldige familiedag uitjes. Wij zorgen er voor dat iedereen geniet en alles gesmeerd loopt. Er is van alles mogelijk: een creatieve workshop volgen, sportief bezig zijn op het strand, ludieke activiteiten met de hele familie, spannende activiteiten op het water en natuurlijk lekker eten en drinken. Wij zorgen voor een geslaagde en geheel verzorgde familiedag. Jij geeft aan wat je ongeveer in gedachten hebt en wij gaan voor jou aan de slag. Een dag om nooit te vergeten.

Uitjes voor de hele familie

Tijdens een familiedag uitje doen er meestal meerdere generaties mee. Wij houden daar bij de organisatie natuurlijk helemaal rekening mee. Iedereen zal zich op en top vermaken, van jong tot oud. Jullie kunnen in verschillende groepjes leuke uitjes doen maar ook samen genieten. Tijdens onze leukste workshops leer je iets leuks, is het gezellig en het is voor alle leeftijden. Er zijn ook veel sportieve activiteiten voor de hele familie. En wat te denken van een gezellige boottocht? Na afloop van alle belevenissen gezellig en lekker met elkaar uit eten. In een restaurant, een strandtent of op het strand tijdens een BBQ! 

Familiedag uitjes Zuid-Holland

Tijdens een familiedag zijn er meestal meerdere generaties die meedoen aan het feest. Jonge kinderen, tieners, jong volwassenen, volwassen en ouderen, ze hebben allemaal zo hun eigen voorkeuren. Opa en oma willen meestal niet gaan branding raften en de jongeren hebben niet zoveel zin in een al te rustig programma. Bij Flitz-events is dat geen probleem! Wij organiseren uitjes waaraan iedereen maximaal plezier beleeft. Met een gezellige workshop bijvoorbeeld kan iedereen meedoen. Slippers pimpen of een mooi fotoschilderij maken van het familieportret. Een geweldig aandenken aan een geweldige dag. Na afloop van de familiedag met z’n allen gezellig eten is natuurlijk ook hartstikke leuk. Dat kan in een strandtent of in een restaurant maar ook tijdens een rondvaart door de Haagse grachten of naar Scheveningen

Top 3 Familiedag uitjes

Iedereen blij

De keus uit leuke activiteiten is bij Flitz-events heel groot zodat iedereen aan zijn trekken komt. Je kunt tijdens een familiedag ook opsplitsen zodat de deelnemers die activiteit kunnen doen die ze het leukste vinden. De kinderen kunnen gaan vliegeren, de mannen gaan elkaar aftroeven tijdens de Robinson Experience en de dames gaan een workshop sieraden maken. Andersom mag natuurlijk ook. Aan het strand van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland organiseren wij een geweldige familiedag. Met z’n allen zandsculpturen maken of ga met de hele familie een potje boeren beach golf spelen. Keus genoeg. Familiedag organiseren Zuid-Holland aan het strand of in de stad? Schakel Flitz-events in!

Familiedag ideeën

Tijdens een familie uitje doen er meestal meerdere generaties mee. Wij houden daar bij de organisatie natuurlijk helemaal rekening mee en hebben genoeg ideeën familiedag voor iedereen. Alle deelnemers zullen zich op en top vermaken, van jong tot oud. Jullie kunnen in verschillende groepjes leuke activiteiten doen maar ook samen genieten. Tijdens onze leukste workshops leer je iets leuks, is het gezellig en het is voor alle leeftijden. Er zijn ook veel sportieve activiteiten voor de hele familie. En wat te denken van een gezellige boottocht? Na afloop van alle belevenissen gezellig en lekker met elkaar uit eten. In een restaurant, een strandtent of op het strand tijdens een BBQ!

Samen bezig zijn

Het is natuurlijk ontzettend leuk om met de hele familie iets gezelligs te ondernemen tijdens een familiedag uitje. Ga met elkaar zo’n superleuk fotoschilderij maken! Speel boeren beach golf, leer schilderen of maak met z’n allen een megavlieger. Keus genoeg. Er zijn ook mega uitdagende activiteiten om met de hele familie te doen. Zitten er echte durfals bij? Zij kunnen gaan branding raften, in een powerboat de golven trotseren of kite surfen op het strand. Ondertussen kunnen opa en oma even een kopje koffie gaan drinken in een van de gezellige strandtenten. En wat te denken van de Robinson Experience? Echt super leuk om met de familie te spelen. Jullie strijden tegen elkaar, in groepen en gaan de gaafste dingen doen. Liaan trekken, een jenga toren bouwen, schieten met kokosnoten en nog veel meer.

Een rondvaart met de hele familie

Ook erg leuk: een rondvaart maken tijdens een familiedag Den Haag. Lekker rustig zitten en kijken naar alle mooie dingen die aan je voorbij trekken. Tijd genoeg om eens uitgebreid bij te praten met je neven en nichten en met opa en oma. Onderweg genieten van koffie met gebak, een uitgebreid lunch of een heerlijk diner. We kunnen aan boord ook leuke spelletjes organiseren voor nog meer plezier. Vaar van Den Haag naar Scheveningen, stap uit om een heerlijke strandwandeling te maken of sportieve activiteiten te doen. Daarna weer terug en onderweg lekker eten. We organiseren jouw familiedag helemaal volgens je wensen. 

Een hele dag, een halve dag of een groot feest

Jouw familiedag kan je helemaal zelf invullen. De dag kan al ’s morgens beginnen maar ook alleen een middag duren of een middag plus avond. Leuke dingen doen, lekker eten en een spetterend feest. Of speel met de hele familie de pubquiz, succes verzekerd. De onverwacht ludieke vragen zorgen voor veel fun en iedereen kan meedoen. Natuurlijk zijn er ook prijzen te winnen en dat verhoogt de spanning nog eens extra.

Ook leuk: met de hele familie aan de slag om een megavlieger te bouwen. Die ook nog eens écht kan vliegen. Of ga de strijd aan met elkaar tijdens Robinson Experience. Jullie bouwen een vlot, schieten met koksnoten, gaan liaan trekken en andere uitdagende spellen spelen. Zijn jullie een ondernemende familie? Stap dan eens in de powerboat en voel hoe het is om de golven van de Noordzee te bedwingen. Liever iets geks doen? Ga piemels pimpen of tover een klomp om tot een bloempot. Of speel Bubble football! Jullie zitten daarbij in grote ballen gevuld met lucht. Een activiteit die altijd voor veel hilariteit zorgt en nooit meer wordt vergeten.

Jouw familiedag organiseren

Een familiedag organiseren is natuurlijk een flinke klus en heel spannend. Wij helpen je daarbij graag. We kunnen in overleg met jou je veel uit handen nemen en er voor zorgen dat het een geslaagde dag gaat worden. We kunnen ook een plan B organiseren zodat bij slecht weer toch een geweldig programma kan worden gevolgd. Neem gewoon eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, geheel vrijblijvend.

Is het dit jaar uw beurt om de traditionele familiedag te organiseren? Of wordt het dit jaar de eerste keer? Flitz-Events heeft verschillende mogelijkheden om deze dag succesvol te laten verlopen. Op onze site kunt u onder het kopje activiteiten informatie vinden over de verschillende activiteiten welke wij voor u kunnen verzorgen. Natuurlijk behoren combinaties tussen de verschillende activiteiten tot de mogelijkheden.

Tijdens de familiedag kunnen de volwassenen zich helemaal uitleven op de actieve onderdelen zoals bijvoorbeeld Robinson Crusoe Events, powerkiten of zeskamp terwijl we met de kids gaan schatgraven of vliegertje knutselen. Om uw dag compleet te maken kunt u afsluiten met een gezellige en heerlijke BBQ op 1 van onze TOP-locaties.

Heeft u speciale wensen, dan is dit natuurlijk te bespreken met ons! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier zodat wij voor u een ‘Flitzende’ dag kunnen organiseren!

Lekker eten

Flitz-events verzorgt jouw familiedag van A tot Z. Inclusief heerlijk eten. Er is veel mogelijk! De dag beginnen met een heerlijk brunch bijvoorbeeld. Jullie kunnen ook kiezen voor een high tea of een high wine. Borrelen op de borrelboot of ergens een heerlijke pizza eten. Of sushi. Willen jullie er liever iets heel bijzonders van maken? We organiseren ook een BBQ op het strand. Wij verzorgen de familiedag en het eten en drinken volledig naar jouw wensen.

familiedag uitjes

Elke familie heeft andere wensen en daarom heeft Flitz-events zoveel verschillende familiedag uitjes. Je kunt echt ontzettend veel te gekke activiteiten doen tijdens een uitje familiedag en er is voor elk wat wils. Een spannende activiteit, samen iets moois maken tijdens een workshop, in de stad, op het strand of het water op. Wij organiseren het hele jaar door de leukste familiedag uitjes, zowel binnen als buiten. Winter familiedag uitje? Ga leuke dingen doen in de sneeuw, indoor welteverstaan. In de zomer kan je heel veel leuke dingen doen, vooral aan het strand. Wij organiseren de familiedag uitjes van A tot Z, inclusief lekker en gezellig eten.

Lekker uit eten met de familie

Tijdens en na afloop van een familiedag moet er natuurlijk ook lekker worden gegeten en daarom nemen we dat altijd mee met ons idee familiedag uitje. De dag kan beginnen met koffie en gebak of met een heerlijke brunch. Of ga gezellig genieten van een high tea! Wij regelen alles, van pannenkoeken eten tot sushi, pizza of borrelen. Lekker eten kan in een van de strandtenten in Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland of in een ander restaurant. We organiseren natuurlijk alles in overleg met jou.

GPS tocht en boottocht

Ook ontzettend leuk om met de hele familie te doen zijn GPS tochten. Ontdek Den Haag, los raadsels op en werk samen om het eindpunt te vinden tijdens deze uitjes familiedag in de stad. Of strijd tegen elkaar in groepjes. Flitz-events organiseert ook te gekke boottochten voor familiedag uitjes. Jullie kunnen bijvoorbeeld varen van Den Haag naar Scheveningen en op het strand een leuke activiteit doen. Het is ook mogelijk om op de boot te eten. Meer weten over onze uitjes voor familiedag? Neem contact op voor vrijblijvende informatie, wij helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijke dag.