Personeelsuitje

Personeelsuitje organiseren en inspiratie nodig voor het bedenken van een geslaagd uitje?

Personeelsuitje organiseren? Flitz Events verzorgt de perfecte dag!

Zit je zonder inspiratie voor het organiseren van een personeelsuitje? Flitz-events is organisator van bijzondere groepsuitjes. Hier vind je de leukste ideeën voor een geslaagd dagje uit of een productieve teambuildings personeelsuitje.

Ter inspiratie: 7 gave ideeën voor een personeelsuitje

Willen jullie een dag lekker sportief doen? Of ga je liever met je collega’s op de creatieve toer? Flitz-events organiseert het hele jaar door personeelsuitjes voor een origineel dagje uit met je collega’s. Met deze 7 gave ideeën voor een personeelsuitje organiseer je zo een te gekke dag voor jou en je collega’s:

Top 3 personeelsuitjes

Onze top 3 personeelsuitje die zich de afgelopen jaren hebben bewezen voor de beste sportieve personeelsuitjes! Ga lekker uitwaaien met de workshop Powerkiten. Of ga de sportieve strijd aan met je collega’s in een Zeskamp! Van beachvolleybal tot een katapult bouwen: wie komt er na zes sportieve onderdelen als winnaar uit de bus?

Wat kost een gezellig personeelsuitje?

Wat ben je nu gemiddeld kwijt tijdens een dagje uit met je collega’s? Een personeelsuitje lijkt soms een hele investering, maar in de praktijk valt dat reuze mee. Want je kunt het zo gek maken als jezelf wilt. Dat hoeft natuurlijk niet om een hele leuke dag samen te hebben. Flitz-events, inmiddels de expert in het organiseren van groepsactiviteiten, heeft de ervaring dat het vooral om de sfeer draait tijdens een uitje. Die bepaal je samen en dat draait niet om het geld. Al voor 10 euro per persoon kun je bij Flitz-events enerverende activiteiten voor jou en je team vinden. De kosten per activiteit variëren gemiddeld tussen de 10 euro en 35 euro per persoon.

– Ga graffiti spuiten! Tijdens de workshop Graffiti Spuiten ontdek je de ware kunstenaar in jezelf.

– Doe de populaire Pubquiz. Gezellig en spannend, want wie wint de grote pubquiz?
Onder genot van een hapje en een drankje wordt jullie algemene kennis uitvoerig getest.

– Ga op avontuur met een spannende GPS-Tocht. Vind samen met je collega’s je weg naar de overwinning met behulp van jullie tablet.

– Maak een rondvaart. Ontdek bruisend Den Haag vanaf het water.

Personeelsuitje met overnachting

Wil je er echt even 24 uur tussen uit met zijn allen, dan heeft Flitz-events de mogelijkheden om activiteiten in combinatie met een overnachting in een arrangement aan te bieden. Na afloop van een enerverende activiteit zoals een spannende GPS tocht of Archery Shoot Out is het fijn als je nog niet meteen naar huis hoeft. Er is vaak behoefte nog even te zitten en na te praten. Dan is het prettig dat je samen nog een hapje kunt eten. Zorg je voor een personeelsuitje met overnachting, dan hoeft ook niemand op de klok te kijken omdat die nog naar huis moet rijden. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer waarin juist de goede gesprekken ontstaan.

Flitz-events biedt daarom naast de mogelijkheden voor een diner, lunch of borrel ook overnachtingen aan. Zo ben je er met je collega’s echt even helemaal tussenuit. Je kunt dan ‘s avonds nog gezellig gaan stappen. De volgende dag kun je eventueel nog een activiteit doen, zoals een creative workshop. Zandsculpturen maken of je eigen strijdvlieger bouwen zijn leuk om te doen en bovendien ook mooie teambuildingsactiviteiten. Informeer naar de mogelijkheden, want de arrangementen kunnen helemaal voor jou en je collega’s op maat worden gemaakt.

Flitz-events bij jou op kantoor

De uitvalsbasis voor Flitz-events zijn de stranden van Scheveningen en omgeving. Maar met net zoveel plezier worden activiteiten op locatie gegeven. Dit kan door het hele land. De activiteiten kunnen dan in jullie bedrijf of organisatie plaatsvinden. Vooraf wordt dan besproken wat mogelijk is om jullie werkvloer om te toveren naar het toneel voor een spetterend evenement. Zo beleef je je kantoor weer eens op een hele andere manier samen. Ook is het mogelijk om een activiteit te doen op een locatie bij jou in de buurt. Flitz-events regelt ook hier dan alles, zoals bijvoorbeeld vergunningen. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden als je een bepaalde locatie op het oog hebt.

⭐ Personeelsuitje organiseren en inspiratie nodig?

Bij ons vind je de leukste ideeën voor een geslaagd personeelsuitje. Keuze uit meer dan 50 indoor of outdoor activiteiten al vanaf €12,50 per persoon. Vraag om de vrijblijvende offerte of neem telefonisch contact met ons op 070-2501429.

⭐ Op zoek top 5 personeelsuitje?

Hieronder vind je de leukste activiteiten voor tijdens een bedrijfsuitje!
1. The Robinson Crusoe Experience
2. Zandsculpturen
3. Beachdag
4. Quizshow
5. Beachvolleyball

⭐ Een volledig op maat verzorgd bedrijfsuitje?

Op zoek naar een volledig op verzorgde beachdag, een actief bedrijfsuitje of een volledig verzorgd bedrijfsfeest. Alles is mogelijk. We luisteren naar uw wensen & bespreken de mogelijkheden, zodat we uw bedrijfsuitje helemaal op maat kunnen maken. Dit wordt gegarandeerd het beste bedrijfsuitje ooit.