Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Origineel personeelsuitje

Personeelsuitje organiseren? Flitz Events verzorgt de perfecte dag!

Inspiratie nodig voor het bedenken van een geslaagd personeelsuitje in Scheveningen of op locatie?

Zit je zonder inspiratie voor het organiseren van een personeelsuitje te Scheveningen? En echt op zoek naar een origineel personeelsuitje? Flitz-events is organisator van bijzondere groepsuitjes. Hier vind je de leukste personeelsuitje ideeën voor een geslaagd dagje uit of een productieve teambuildings personeelsuitje. Wij verzorgen alleen maar leuke personeelsuitjes!

Activiteiten personeelsuitje op locatie

Naast het organiseren van leuke personeelsuitjes in Scheveningen organiseren wij ook originele personeelsuitjes op locatie elders. We moeten in overleg bekijken wat de mogelijkheden zijn qua voorzieningen en beschikbare ruimte voor de activiteiten.

Top 3 online personeelsuitjes

Top 3 Unieke Personeelsuitjes

Onze top 3 personeelsuitje die zich de afgelopen jaren hebben bewezen voor de beste sportieve personeelsuitjes! Ga lekker uitwaaien met de workshop Powerkiten. Of ga de sportieve strijd aan met je collega’s in een Zeskamp! Van beachvolleybal tot een katapult bouwen: wie komt er na zes sportieve onderdelen als winnaar uit de bus?

Unieke personeelsuitjes

Je hebt bij Flitz Events de standaard leuke uitjes, waaronder een cocktailworkshop of speurtocht door de stad, maar je hebt ook mogelijkheden voor meer unieke uitjes. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een workshop klompen of slippers pimpen. In twee uur tijd kan je aan de hand van allerlei attributen je klompen of slippers pimpen. Zo zorg je ervoor dat je slippers of klompen hebt die niemand anders heeft: unieke slippers of klompen dus. Een ander voorbeeld van een uniek personeelsuitje is het maken van ijssculpturen. Er zijn op de hele wereld maar weinig mensen die dit vakmanschap onder de knie hebben, dus je begint aan een grote uitdaging. Hetzelfde geldt voor het maken van zandsculpturen. Niet veel mensen zullen kunnen zeggen dat ze een ijssculptuur of zandsculptuur hebben gemaakt.

Wat kost een gezellig personeelsuitje?

Wat ben je nu gemiddeld kwijt tijdens een personeelsuitje met je collega’s? Een personeelsuitje lijkt soms een hele investering, maar in de praktijk valt dat reuze mee. Want je kunt het zo gek maken als jezelf wilt. Dat hoeft natuurlijk niet om een heel leuk personeelsuitje samen te hebben. Flitz-events, inmiddels de expert in het organiseren van personeelsuitjes, heeft de ervaring dat het vooral om de sfeer draait tijdens een personeelsuitje. Die bepaal je samen en dat draait niet om het geld. Al voor 10 euro per persoon kun je bij Flitz-events enerverende activiteiten voor jou en je team vinden. De kosten per activiteit variëren gemiddeld tussen de 10 euro en 35 euro per persoon.

– Ga graffiti spuiten! Tijdens de workshop Graffiti Spuiten ontdek je de ware kunstenaar in jezelf.

– Doe de populaire Pubquiz. Gezellig en spannend, want wie wint de grote pubquiz? Onder genot van een hapje en een drankje wordt jullie algemene kennis uitvoerig getest.

– Ga op avontuur met een spannende citygames. Vind samen met je collega’s je weg naar de overwinning met behulp van jullie tablet.

– Maak een rondvaart Den Haag. Ontdek bruisend Den Haag vanaf het water.

Personeelsuitje Scheveningen

Op zoek naar een Personeelsuitje in Scheveningen? Als jullie bedrijf in de buurt van Scheveningen staat dan zal je vast vaak nadenken over een lekker dagje op het strand van Scheveningen. Als het tijd is voor het jaarlijkse personeelsuitje dan heb je bij Flitz Events een ruime keuze aan personeelsuitjes, waaronder vele uitjes op het strand van Scheveningen. Zo kan je genieten van de zee en het strand en dat allemaal op steenworp afstand van het bedrijf. Je hebt creatieve workshops die je kan volgen op het zand, maar je kan ook gaan voor uitdagende watersporten of grote evenementen op het strand. Het is natuurlijk ook mogelijk om op een andere locatie in Scheveningen een personeelsuitje te doen of zelfs het personeelsuitje in het bedrijfspand te organiseren. Bij Flitz Events vind je gegarandeerd een leuk personeelsuitje in Scheveningen voor het hele bedrijf.

Personeelsuitjes op het strand van Scheveningen

Het strand van Scheveningen is de ideale plek om te watersporten of andere sportieve activiteiten te doen. Zo kan je een beachcamp organiseren, waarbij je in teams tegen elkaar strijd op zes onderdelen. Je kan de onderdelen zelf uitkiezen, zodat iedereen iets kan kiezen waar hij of zij goed in is. Ook is het mogelijk om de Robin Crusoe experience te doen, waarbij je met z’n allen moet ontsnappen van het eiland aan kannibalen. Voer allerlei proeven uit waar je doorzettingsvermogen voor nodig hebt en slim moet zijn om succesvol te kunnen ontsnappen. Je kan ook kiezen voor een watersport als Powerkiten of Golfsurfen bij Flitz Events. Instructeurs leren je alle kneepjes van het vak, waardoor de kans groot is dat je de sport aan het einde van de dag onder de knie hebt.

Personeelsuitje met overnachting

Wil je er echt even 24 uur tussen uit tijdens het personeelsuitje, dan heeft Flitz-events de mogelijkheden om activiteiten in combinatie personeelsuitje met een overnachting in een arrangement aan te bieden. Na afloop van een enerverende personeelsuitjes zoals een spannende GPS tocht of Archery Shoot Out is het fijn als je nog niet meteen naar huis hoeft. Er is vaak behoefte nog even te zitten en na te praten. Dan is het prettig dat je samen nog een hapje kunt eten. Zorg je voor een personeelsuitje met overnachting, dan hoeft ook niemand op de klok te kijken omdat die nog naar huis moet rijden. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer waarin juist de goede gesprekken ontstaan.

Flitz-events biedt daarom naast de mogelijkheden voor een diner, lunch of borrel ook overnachtingen aan. Zo ben je er met je collega’s echt even helemaal tussenuit. Je kunt dan ‘s avonds nog gezellig gaan stappen. De volgende dag kun je eventueel nog een activiteit doen, zoals een creatieve workshop. Zandsculpturen maken of je eigen strijdvlieger bouwen zijn leuk om te doen en bovendien ook mooie teambuildingsactiviteiten. Informeer naar de mogelijkheden, want de arrangementen kunnen helemaal voor jou en je collega’s op maat worden gemaakt.
Meer informatie vind u hier terug over een personeelsuitje Den Haag of personeelsuitje Scheveningen

Personeelsuitjes op het strand

In Zuid-Holland heb je veel strand tot je beschikking. Een ideale en bijzondere locatie om je personeelsuitje te houden. Het leent zich ideaal voor sporten als Powerkiten, raften of rondvaren op een powerboat. Daarnaast zijn er ook creatieve workshops die je op het strand kan doen, waaronder schilderen. Ook kan je hele evenementen op het strand organiseren, waaronder de Robinson Crusoe Experience, waarbij je moet ontsnappen aan kannibalen of een Beachcamp waarbij je het in teams tegen elkaar opneemt op verschillende onderdelen. Zo combineer je een leuke activiteit met een perfecte locatie. Tijdens de activiteiten geniet je niet alleen van de bezigheden, maar ook van het strand en de zee. In de zomer kan je er ook nog eens voor kiezen om een verfrissende duik te nemen na een dagje hard ploeteren. Je sluit een activiteit op het strand extra goed af door te barbecueën of een hapje te eten in een van de strandtenten in de buurt.

Personeelsuitje met overnachting

Genoeg leuke uitjes om uit te kiezen en genoeg mogelijkheden om ervoor te zorgen dat alle medewerkers na het uitje met een glimlach op hun gezicht naar huis gaan. Om de dag extra leuk te maken is het ook mogelijk om een overnachting in de buurt van locatie te boeken, zodat niemand op tijd staat en je echt met z’n allen kan nagenieten van de leuke dag. Ideaal als je er nog een arrangement bij plakt voor iedereen om ergens een hapje te gaan eten en lekker na te kletsen.

Ideeën voor personeelsuitjes

Flitz Events heeft een ruim aanbod aan uitjes en activiteiten, waardoor er altijd iets leuks tussen zit. Doe vooraf inspiratie en ideeën op wat er tijdens het uitje aan bod moet komen. Zo kan je ervoor kiezen om medewerkers te laten samenwerken, zodat dit ook tot uiting komt op de werkvloer. Daarnaast heb je activiteiten die de competitiviteit van de medewerkers test, hun slimheid of hun doorzettingsvermogen. Verder heb je actieve en creatieve uitjes. Verder kan je de personeelsuitjes op verschillende plekken in Zuid-Holland uitvoeren, waaronder Scheveningen, Zandvoort, Kijkduin, Hoek van Holland, Den Haag, Noordwijk en Zwarte Pad. Maar het is ook mogelijk om in overleg het uitje ergens anders te houden. Zo is het eventueel mogelijk om het uitje in jullie eigen bedrijfspand te houden, mits de locatie passend is. Zo zijn er dus veel verschillende mogelijkheden om er een onvergetelijke dag van te maken.

Het personeelsuitje bespreken

Uiteindelijk kan je bij Flitz Events dus goed terecht voor een leuk en origineel personeelsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden. Je bepaalt van tevoren welke activiteit je leuk lijkt en kan eventueel het uitje nog aanpassen op specifieke wensen van het bedrijf. Bepaal de datum en de begin- en eindtijd van het evenement en kies eventueel voor de optie om achteraf ergens een hapje te eten of te drinken. Vul al deze gegevens in op de website en je ontvangt een vrijblijvende offerte van Flitz Events binnen 24 uur in je mail. Daarna kan je samen de wensen bespreken en organiseer je een topuitje voor je collega’s of medewerkers.

Personeelsuitje bij jou op kantoor

De uitvalsbasis voor een personeelsuitje zijn de stranden van Scheveningen en omgeving. Maar met net zoveel plezier worden het personeelsuitje op locatie gegeven. Dit kan door het hele land. De activiteiten kunnen dan in jullie bedrijf of organisatie plaatsvinden. Vooraf wordt dan besproken wat mogelijk is om jullie werkvloer om te toveren naar het toneel voor een spetterend evenement. Zo beleef je je kantoor weer eens op een hele andere manier samen. Ook is het mogelijk om een activiteit te doen op een locatie bij jou in de buurt. Flitz-events regelt ook hier dan alles, zoals bijvoorbeeld vergunningen. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden als je een bepaalde locatie op het oog hebt.

Originele personeelsuitjes

Als je op zoek bent naar een personeelsuitje dan wil je graag een ruime keuze, zodat je kan bepalen welk uitje het beste bij het team en bij het bedrijf past. Bij Flitz Events heb je niet alleen een ruime keuze aan activiteiten, maar zitten er ook nog heel veel originele uitjes tussen. Je kan kiezen voor een rondvaarttocht door Den Haag of een Pubquiz Show, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld de creativiteit van de medewerkers te laten spreken met een workshop zandsculpturen bouwen bijvoorbeeld. Waarschijnlijk zijn er niet veel mensen die dit ook met hun personeelsuitje hebben gedaan. Je vindt alle uitjes in Zuid-Holland en kan de inhoud van elke activiteit bespreken met het bedrijf. Zo creëer je een unieke ervaring voor alle medewerkers.

Ter inspiratie: 7 gave ideeën voor een personeelsuitje

Willen jullie een dag lekker sportief doen? Of ga je liever met je collega’s op de creatieve toer? Flitz-events organiseert het hele jaar door personeelsuitjes voor een origineel dagje uit met je collega’s. Met deze 7 gave ideeën voor een personeelsuitje organiseer je zo een te gekke dag voor jou en je collega’s:

Een geslaagd personeelsuitje voor jouw team

Een personeelsuitje kan enerverend of juist ontspannend zijn. Het is binnen een bedrijf of organisatie vaak wel een van de hoogtepunten van het jaar. Een personeelsuitje is de manier om een keer op een andere manier je collega’s te ontmoeten. Het is bovendien het moment om samen te ontspannen. Dat is weer eens wat anders dan druk zijn met targets halen. Zo kun je er ook weer een heel jaar tegen aan. De invulling van een personeelsuitje kan heel verschillend zijn. Eigenlijk kan je er heel veel kanten mee op. Het ligt een beetje aan je team en je collega’s wat jullie willen. Kijk als je een teamuitje gaat organiseren vooral ook of je iets kunt vinden wat iedereen leuk vindt. Flitz-events biedt daarom passende arrangementen voor verschillende teams en groepen.

Het strand, ideaal startpunt voor een geslaagd personeelsuitje

De uitvalsbasis van Flitz-events zijn de stranden van Zuid Holland. Dit is meteen een mooie omgeving voor een personeelsuitje. Scheveningen en omgeving met de lange stranden is doorgaans totaal anders dan de normale werkomgeving. Dit maakt dat je er als team even helemaal tussenuit bent met een personeelsuitje. Een dagje strand is een dagje lekker buiten en dat valt bij iedereen vaak goed om in de stemming te komen. Het strand biedt verder diverse mogelijkheden om een enerverend personeelsuitje te organiseren. Zo kun een zeiltocht op het strand maken met blokarts. Dit zijn wagentjes die met behulp van de windkracht vooruitkomen. De wagentjes zijn eenvoudig te besturen en met een beetje wind maak je al heel veel vaart. Je kunt met zijn tweeën een blokart delen of alleen eentje besturen.

Op avontuur met je team door het duinlandschap

Een avontuurlijk uitje is een GPS dropping, bijvoorbeeld bij Hoek van Holland. Je wordt met je groep ergens in de middle of nowhere gedropt. Met behulp van je GPS en elkaar moet je de weg terug vinden. De tocht is avontuurlijk en voor veel diverse groepen geschikt. Je loopt door het duingebied waar nog bunkers van de Tweede Wereldoorlog zijn. Tijdens de tocht moet verschillende opdrachten vervullen om achter de goede route te komen.

Personeelsuitje op het strand, het hele jaar door

Zo’n strand is natuurlijk leuk, maar in de winter? Misschien verbazend, maar juist de winter is ook een leuke tijd voor een personeelsuitje aan het strand in zuid Holland. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop ijssculptuur maken? In teams krijg je een groot blok ijs een gereedschap en je kunt aan de slag. Je werk wordt beoordeeld door een deskundige jury, dus er vallen zelfs prijzen te winnen met je ijskunstwerk. Ook als activiteit voor een afsluiting van het jaar is er dus genoeg te doen op het strand van Zuid Holland. Even uitwaaien aan de zee is ‘s winters namelijk ook heerlijk, vooral met een winterbarbeque of een glaasje glühwein als afsluiter. Zoals je ziet kun je zeer diverse personeelsuitje organiseren. Het handige met Flitz-events is dat je verschillende activiteiten en het eten in een arrangement kunt boeken. Met een boeking heb je zo je bedrijfsuitje in een keer geregeld.

Workshops op het strand van Scheveningen

Het strand van Scheveningen leent zich niet alleen goed voor sportieve activiteiten, maar het is ook een uitstekende plek om creatief bezig te zijn. Daarom biedt Flitz Events verschillende workshops als personeelsuitje waar je jouw creativiteit de vrije loop kan laten. Denk aan een workshop schilderen op het strand, waarbij je uiteindelijk samenwerkt aan een schilderij of bouw samen met je collega’s aan een enorme vlieger. Andere creatieve personeelsuitjes die je kan doen op het strand van Scheveningen zijn onder meer workshop slippers maken of sieraden maken. Het is zelfs mogelijk om een workshop zandsculpturen te volgen. Hoe bijzonder is het om te kunnen vertellen dat je zelf een zandsculptuur hebt gebouwd. Uiteraard met hulp van collega’s, zodat ook teambuilding tijdens het uitje aan bod komt.

Personeelsuitje Zuid-Holland

Natuurlijk is het ook mogelijk om een personeelsuitje Zuid-Holland ergens anders dan op het strand van Scheveningen uit te voeren. Zo kan je ook kiezen voor een GPS tocht in Scheveningen, waarbij je in teams met GPS-apparatuur op pad gaat. Je komt tijdens de tocht langs alle leuke bezienswaardigheden van Scheveningen en voert ondertussen drie teambuilding opdrachten uit. Flitz Events biedt daarnaast ook personeelsuitjes aan op andere plekken in Zuid-Holland, zodat je niet gebonden bent aan Scheveningen. Ook in Zandvoort, Kijkduin, Hoek van Holland, Den Haag, Noordwijk en Zwarte Pad kan je terecht voor een groot aanbod aan activiteiten, zodat je altijd voor een personeelsuitje in Zuid Holland naar wens kan gaan.

Personeelsuitje in de winter

Zo’n strand is natuurlijk leuk, maar in de winter een personeelsuitje? Misschien verbazend, maar juist de winter is ook een leuke tijd voor een personeelsuitje aan het strand in zuid Holland. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop ijssculptuur maken? In teams krijg je een groot blok ijs een gereedschap en je kunt aan de slag. Je werk wordt beoordeeld door een deskundige jury, dus er vallen zelfs prijzen te winnen met je ijskunstwerk. Ook als activiteit voor een afsluiting van het jaar is er dus genoeg te doen op het strand van Zuid Holland. Even uitwaaien aan de zee is ‘s winters namelijk ook heerlijk, vooral met een winterbarbeque of een glaasje glühwein als afsluiter. Zoals je ziet kun je zeer diverse personeelsuitje organiseren. Het handige met Flitz-events is dat je verschillende activiteiten en het eten in een arrangement kunt boeken. Met een boeking heb je zo je personeelsuitje in een keer geregeld.

⭐ Personeelsuitje organiseren en inspiratie nodig?

Bij ons vind je de leukste ideeën voor een geslaagd personeelsuitje. Keuze uit meer dan 50 indoor of outdoor activiteiten al vanaf €12,50 per persoon. Vraag om de vrijblijvende offerte of neem telefonisch contact met ons op 070-2501429.

⭐Op zoek naar de Top 3 personeelsuitje op het strand?

1️⃣ Robinson Crusoe Challenge (Survival games gericht op teambuilding)
2️⃣ Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk)
3️⃣ Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt)

⭐Op zoek naar de Top 3 personeelsuitje in de stad?

1️⃣ Rondvaart door de grachten van Den Haag, op een luxe borrelboot
2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)
3️⃣ City Games

⭐Top 3 Personeelsuitjes in de winter

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig)
2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)
3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

⭐ Een volledig op maat verzorgd personeelsuitje?

Op zoek naar een volledig op verzorgde personeelsuitje of een volledig verzorgde Beachdag. Alles is mogelijk. We luisteren naar uw wensen & bespreken de mogelijkheden, zodat we uw bedrijfsuitje helemaal op maat kunnen maken. Dit wordt gegarandeerd het beste personeelsuitje ooit.