Flitz-events Review

Origineel personeelsuitje organiseren

Is het voor hoog tijd voor een jaarlijks personeelsuitje met het hele team? Leuk! Bij Flitz-Events zijn wij expert in het verzorgen van unieke personeelsuitjes in en rondom Scheveningen. Voor zowel grote als kleine groepen kunnen we een gehele dag verzorgen op basis van al je wensen. Wij kunnen diverse activiteiten met elkaar combineren, zodat je een hele dag vol plezier kunt verzorgen.

Lees meer
personen

Sorteren op:

500+ Unieke personeelsuitjes tegen de beste prijs!

Je hebt bij Flitz-Events de standaard leuke uitjes, waaronder een cocktailworkshop of speurtocht door de stad, maar je hebt ook mogelijkheden voor meer unieke uitjes. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een workshop klompen of slippers pimpen.

In twee uur tijd kan je aan de hand van allerlei attributen je klompen of slippers pimpen. Ook de workshop zandsculpturen maken is een ontzettend geliefde activiteit die je ooit eens gedaan moet hebben!

Een ander voorbeeld van een uniek personeelsuitje is het maken van ijssculpturen. Er zijn op de hele wereld maar weinig mensen die dit vakmanschap onder de knie hebben, dus je begint aan een grote uitdaging. Hetzelfde geldt voor het maken van zandsculpturen.

Niet veel mensen zullen kunnen zeggen dat ze een ijssculptuur of zandsculptuur hebben gemaakt. Dus hoe leuk is dat! 

Personeelsuitje Scheveningen

Op zoek naar een Personeelsuitje in Scheveningen of Den Haag? Als jullie bedrijf in de buurt van Scheveningen staat dan zal je vast vaak nadenken over een lekker dagje op het strand van Scheveningen. Als het tijd is voor het jaarlijkse bedrijfsuitje dan heb je bij Flitz-Events een ruime keuze aan actieve uitjes, waaronder vele uitjes op het strand. Zo kan je genieten van de zee en het strand en dat allemaal op steenworp afstand van het bedrijf.

Je hebt creatieve workshops die je kan volgen op het zand, maar je kan ook gaan voor uitdagende watersporten of grote evenementen op het strand. Het is natuurlijk ook mogelijk om op een andere locatie in Scheveningen een personeelsuitje te doen of zelfs het personeelsuitje in het bedrijfspand te organiseren. Bij Flitz-Events vind je gegarandeerd een leuk personeelsuitje in Scheveningen voor het hele bedrijf.

De voordelen van een Personeelsuitje bij Flitz Events

Personeelsuitje in Scheveningen

  • Versterkt teamgeest: Een personeelsuitje biedt de kans om als team samen te werken en te communiceren tijdens leuke activiteiten, waardoor de teamband versterkt wordt.
  • Verbeterde samenwerking: Veel activiteiten tijdens een personeelsuitje vereisen goede samenwerking, wat bijdraagt aan het verbeteren van de onderlinge samenwerking binnen het team.
  • Betere communicatie: Door gezamenlijke activiteiten worden communicatievaardigheden verbeterd, wat zich kan vertalen naar effectievere communicatie op de werkvloer.
  • Verhoogt betrokkenheid: Een personeelsuitje laat zien dat het bedrijf waarde hecht aan het welzijn en de betrokkenheid van de medewerkers, wat de teamspirit en loyaliteit ten goede komt.

Ook leuk voor de werkgever!

Ook voor de werkgever is het ontzettend interessant om te zien hoe zijn medewerkers aan de slag gaan tijdens de activiteiten. Op deze manier leer je nieuwe karakteristieken van de werknemers kennen. Je bent immers op een heel andere locatie dan op de werkvloer.

De werkgever kan ervoor kiezen om mee te doen, maar kan ook van buitenaf analyseren. Dat is een keuze die je vooral zelf moet maken! Uit ervaring weten we wel dat het personeel het ontzettend leuk vind als de werkgever actief deelneemt aan de activiteit. Een kleine tip dus! 

Wie heeft er zenuwen van staal? Wie bezwijkt niet onder de druk? Wie is het meesterbrein van het team? En wie is de fanatiekeling? Je ervaart het tijdens een uitdagende en sportieve activiteit bij Flitz-Events.

Het strand, ideaal startpunt voor een geslaagd personeelsuitje

De uitvalsbasis van Flitz-Events zijn de stranden van Zuid-Holland. Niet geheel onlogisch, ons kantoor zit op loopafstand van de boulevard. Dit is meteen een ontzettend mooie omgeving voor een personeelsuitje. Scheveningen en omgeving met de lange stranden is doorgaans totaal anders dan de normale werkomgeving.

Hier ervaar je altijd een soort van vakantiegevoel. In Scheveningen is het altijd gezellig druk. Dit maakt dat je er als team even helemaal tussenuit bent met een personeelsuitje. Een dagje strand is een dagje lekker buiten en dat valt bij iedereen vaak goed om in de stemming te komen. En je hebt natuurlijk een prachtig uitzicht over de stijlvolle boulevard en de iconische pier. 

Het strand biedt verder diverse mogelijkheden om een enerverend personeelsuitje te organiseren. Zo kun je bijvoorbeeld een zeiltocht op het strand maken met blokarts. Dit zijn wagentjes die met behulp van de windkracht vooruitkomen. De wagentjes zijn eenvoudig te besturen en met een beetje wind maak je al heel veel vaart.

Personeelsuitje met overnachting

Genoeg leuke uitjes om uit te kiezen en genoeg mogelijkheden om ervoor te zorgen dat alle medewerkers na het uitje met een glimlach op hun gezicht naar huis gaan. Om de dag extra leuk te maken is het ook mogelijk om een overnachting in de buurt van de locatie te boeken, zodat niemand op tijd weggaat en je echt met z’n allen kan nagenieten van de leuke dag.

Uit ervaring weten wij dat een personeelsuitje overnachting ontzettend positief wordt ervaren. Dit omdat het echt een uitje is waarnaar kan worden uitgekeken. Het versterkt daarnaast de groepsdynamiek enorm, doordat je twee dagen intensief met elkaar bent. 

Ook wanneer je de lunch en het diner wilt combineren tijdens het personeelsuitje, staan we voor je klaar. Dankzij ons netwerk in Scheveningen zijn we in staat om verschillende opties aan te bieden. Samen met onze partners in de horeca verzorgen wij een gehele dag, zonder dat jij je druk hoeft te maken om de planning. Alles wordt geregeld! Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Kies dan voor een Arrangement van Flitz-Events.

Teambuilding activiteiten op maat

Een element van teambuilding in een personeelsuitje is erg belangrijk, omdat de medewerkers zo goed leren samenwerken. Ze leren elkaar buiten het werk om kennen en komen zo uit hun dagelijkse routine en praten over meer dan alleen werk. Zo komen de medewerkers dichter tot elkaar. Als medewerkers elkaar beter kennen en beter leren samenwerken dan zorgt dit ook voor een verbetering op de werkvloer. Opdrachten zullen hierdoor soepeler verlopen.

De Robinson Crusoe Experience is een goed voorbeeld van een activiteit waarbij teambuilding aan bod komt. Samen moeten de medewerkers proeven doorstaan om te kunnen ontsnappen van een eiland vol kannibalen. Als de medewerkers graag samenwerken én tegen elkaar strijden dan is het Beachcamp een goede activiteit. Hierbij strijden teams tegen elkaar terwijl ze onderdelen uitvoeren. Zo leren ze samenwerken met hun eigen team en te strijden tegen andere teams. 

Leukste personeelsuitje in de winter

Zo’n strand is natuurlijk leuk, maar in de winter een personeelsuitje? Misschien verbazend, maar juist de winter is ook een leuke tijd voor een personeelsuitje aan het strand in zuid Holland. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop ijssculptuur maken? In teams krijg je een groot blok ijs een gereedschap en je kunt aan de slag. Je werk wordt beoordeeld door een deskundige jury, dus er vallen zelfs prijzen te winnen met je ijskunstwerk.

Ook als activiteit voor een afsluiting van het jaar is er dus genoeg te doen op het strand van Zuid-Holland. Even uitwaaien aan de zee is ‘s winters namelijk ook heerlijk, vooral met een winterbarbecue of een glaasje glühwein als afsluiter. Zoals je ziet, kun je zeer diverse personeelsuitje organiseren. Het handige met Flitz-Events is dat je verschillende activiteiten en het eten in een arrangement kunt boeken. Met een boeking heb je zo je personeelsuitje in een keer geregeld.

Origineel personeelsuitje op het strand, het hele jaar door

Zo’n strand is natuurlijk leuk, maar in de winter? Misschien verbazend, maar juist de winter is ook een leuke tijd voor een personeelsuitje aan het strand in zuid Holland. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop ijssculptuur maken? In teams krijg je een groot blok ijs een gereedschap en je kunt aan de slag. Je werk wordt beoordeeld door een deskundige jury, dus er vallen zelfs prijzen te winnen met je ijskunstwerk.

Ook als activiteit voor een afsluiting van het jaar is er dus genoeg te doen op het strand van Zuid-Holland. Even uitwaaien aan de zee is ‘s winters namelijk ook heerlijk, vooral met een winterbarbecue of een glaasje glühwein als afsluiter. Zoals je ziet, kun je zeer diverse personeelsuitje organiseren. Het handige met Flitz-Events is dat je verschillende activiteiten en het eten in een arrangement kunt boeken. Met een boeking heb je zo je bedrijfsuitje in een keer geregeld.

Meer weten over onze personeelsuitjes? 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw volgende personeelsuitje? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van een personeelsuitje dat voldoet aan al jouw wensen. We nemen graag de mogelijkheden door en zorgen samen voor een onvergetelijke dag samen met collega’s. Daar kun je op vertrouwen. 

Personeelsuitje organiseren en inspiratie nodig?

Bij ons vind je de leukste ideeën voor een geslaagd personeelsuitje. Keuze uit meer dan 50 indoor of outdoor activiteiten al vanaf €12,50 per persoon. Vraag om de vrijblijvende offerte of neem telefonisch contact met ons op 070-2501429.

personeelsuitje ideeën?

Op zoek naar de Top 3 personeelsuitje op het strand?

1️⃣ Robinson Crusoe Challenge (Survival games gericht op teambuilding)
2️⃣ Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk)
3️⃣ Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt)

Op zoek naar de Top 3 personeelsuitje in de stad?

1️⃣ Rondvaart door de grachten van Den Haag, op een luxe borrelboot
2️⃣ Pubquiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)
3️⃣ City Games

Top 3 Personeelsuitjes in de winter

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig)
2️⃣ Pubquiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)
3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

Een volledig op maat verzorgd personeelsuitje binnen?

Op zoek naar een volledig op verzorgde personeelsuitje of een volledig verzorgde Beachdag. Alles is mogelijk. We luisteren naar uw wensen & bespreken de mogelijkheden, zodat we uw bedrijfsuitje helemaal op maat kunnen maken. Dit wordt gegarandeerd het beste personeelsuitje ooit.