Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Robinson Crusoe Den Haag – Kijkduin en Omgeving

Robinson Crusoe Beachevents Den Haag

Robinson Crusoe Beach events Den Haag is een ware teambuildings activiteit op het stand van Scheveningen, Kijkduin en Den haag. Witte stranden, kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wil dat nou niet? Maar lekker onderuitzakken in je hangmat zit er niet in! Want jullie zijn gestrand op een tropisch eiland, wat op het eerste gezicht onbewoond lijkt te zijn. Maar al snel blijkt dat er kannibalen op het eiland wonen! Durven jullie de uitdaging aan? Meld je dan nu aan voor Robinson Crusoe uitje Den Haag!

Robinson Crusoe uitje Den Haag? Doen!

Robinson Crusoe Den Haag

Door middel van teamwork, slimheid en doorzettingsvermogen moeten jullie je zien te redden. Ontsnap aan de kannibalen door een blokkentoren te bouwen, schiet kokosnoten met een eigengebouwde katapult, maak een vuur op het strand en nog veel meer. Heeft u de kracht er alles aan te doen om levend van het eiland af te komen? Dan is Robinson Crusoe uitje Den Haag de uitdaging waar u naar op zoek bent! Tijdens deze teambuilding activiteit staat teambuilding centraal. Enkel door als team samen te werken kunnen jullie als winnaars van het eiland afkomen.

Door de combinatie van kracht en slimheid tijdens de opdrachten wordt ieder teamlid gestimuleerd om alles eruit te halen om samen te overwinnen. Zo blijft niemand achter en zullen jullie overwinnen als een team!

Doorzettingsvermogen, slimheid en behendigheid

De spellen uit Robinson Crusoe uitje zijn door ons zelf ontwikkeld en dus uniek in Nederland! Wij verzekeren u dat u de dag als een hechter team en als betere vrienden zult afsluiten. En daar mag dan natuurlijk best een drankje (of twee) op gedronken worden!

Proeven Robinson Crusoe uitje Den Haag:

Alle onderstaande proeven worden uitgevoerd, natuurlijk wanneer u een proef wilt veranderen is dit geen enkel probleem, vraag naar de mogelijkheden.

  1. Team Flag
  2. Constrution Quist (XXL Jenga)
  3. Shoot the Cannibal ( XXL Katapult bouwen)
  4. Water challange of Bamboo toren bouwen
  5. Puzzle + mind games
  6. Hindernis baan icm vuur maken
  7. Liaan trekken

Inclusief prijsuitreiking met een beker

Competitiegericht, creatief, teambuilding en Sportief!

Tijdsduur Robinson Crusoe Den Haag:

2 a 2.5  uur

Locaties Robinson Crusoe uitje:

Prijzen Robinson Crusoe uitje:

Groep vanaf 8 personen   : € 20,00
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15.00
Groep vanaf 80 personen  : € 12,50

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Offerte aanvraag


  • Events gegevens

  • Wij wijzen u op ons privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

FAQ

Waarom Robinson Crusoe survival games als teambuilding?

Teambuilding is als het ware een investering in het team. Met een uitje voelt het personeel zich extra gewaardeerd. Zie het eigenlijk als een beloning, en wie houd er nu niet van beloningen? Tijdens de Crusoe survival games werk je nauw samen als een team, elk teamlid kan bij verschillende onderdelen zijn of haar echte talenten vinden en benutten.

Wat houdt de Robinson Crusoe survival games precies in?

Teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement. Durft u met uw team de uitdaging aan? De Robinson Crusoe survival games bestaan uit 7 verschillende onderdelen: Teamvlag maken, Touwtrekken, XL Jenga, Katapult bouwen, Waterrace of, Bamboetoren bouwen, Brein brekende mindgames en een coole hindernis baan in combinatie met primitief vuur maken. Tijdens de verschillende onderdelen worden diverse samenwerking vaardigheden en kwaliteiten op de proef gesteld

Wat kost de Robinson Crusoe survival games ongeveer?

Groep vanaf 8 personen : € 20,00
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15,00
Groep vanaf 75 personen : € 12,50
Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

3 andere Top Uitjes voor in de zomer ☀