Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Teamuitje Organiseren Met Flitz Events?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier zodat Flitz-Events voor u een ‘Flitsend’ teamuitje kan organiseren!

Bekijk al onze teamuitjes

Samen beleven schept een band.

Samen avonturen beleven schept een band. Je leert bovendien op een andere manier samen te werken dan dat je normaal gewend bent. Een escape room spel is dus letterlijk een “out of the box experience”. Het is een leuke manier van team building om samen raadsels op te lossen door behendigheid en inventief denken. Of gaat het gesprek bij het koffieautomaat vaak over de serie “Be Robinson Crusoe”? Dan is dit de kans om samen met je collega’s een seizoen “Robinson Crusoe” in een dag mee te maken. Flitz-events creëert voor jullie de beleving van dit spel.

De leukste 3 volgens onze klanten

Samen ontspannen!

Werk kan behoorlijk hectisch zijn. Daarom is een uitje naar Scheveningen met de stranden met de bruisende binnenstad ook een moment om eens goed te ontspannen. Een boottocht door de grachten van Den Haag is bijvoorbeeld leuk en ontspannend. Neem dan de luxe Heineken rondvaartboot. Op de “Heerlijk Helder” geniet je van heerlijk met helder bier. Naast de “Heerlijk Helder” is er ook nog de luxe “Roasted Pinda” sloep. Beide boten zijn voorzien van muziekinstallatie, toilet en zwemplateau. Deze is voor degene die behoefte heeft aan een frisse duik. Aan boord heb je genoeg eten en drinken mee om de tocht genietend door te komen. Tijdens de boottocht is er ook ruimte voor een goed gesprek. Dit kan een momentje van rust zijn tijdens een enerverend programma.

 

Onze beste 3 teamuitjes om te ontspannen

Creatieve teamuitjes voor teambuilding in Zuid-Holland

Ook voor de creatievelingen biedt Flitz-events tal van activiteiten aan. Zo kun je met collega’s een puzzelschilderij maken waar ieder zijn of haar stukje aan een groot schilderij toevoegt. Het is dan leuk om op het werk op te hangen als een herinnering aan deze dag. Of jullie kunnen samen een waanzinnige  zandsculptuur maken op het strand. Dit is ideaal voor teambuilding. In het thema van strand en zee is ook de workshop “Slippers Pimpen” leuk om te doen. Kijk verder op de site van Flits-events voor nog meer mogelijkheden.

 

Onze tips voor creatievelingen & teambuilding

Samen sportieve uitdagingen aangaan tijdens een teamuitje in Noordwijk

Wil je sportief aan de slag, dan is het strand natuurlijk de uitgelezen plaats. Flitz-events heeft professionele activiteitenbegeleiders die jullie graag een mooie dag bezorgen. Ga de sportieve strijd aan met elkaar tijden het Beach Camp. Stel zelf een zeskamp samen met bijvoorbeeld knotshocky, een hindernisbaan of skippybalrace. Enerverend en ontspanning tegelijk! Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: Wie gaat er naar huis met de grote beker?

 

3 Sportieve mensen

Combineer, en kies het arrangement voor jou en jouw collega’s

 

Meer ideeën voor een teamuitjes met teambuilding elementen

⭐Welke teambuilding activiteiten bieden jullie aan?

Wij hebben een ruime keuze aan creatieve, sportieve en avontuurlijke activiteiten! Op een party boot door Den Haag, GPS-Tocht door Scheveningen, diverse workshops en nog veel meer! Bezoek onze website voor alle opties.

⭐Hebben jullie ook top 3 zomer teamuitjes?

Voor de sportieve mensen hebben wij originele teamuitjes zoals;

1️⃣ Robinson Crusoe Challenge (Survival games gericht op teambuilding)

2️⃣ Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk)

3️⃣ Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt)

⭐Vragen over onze activiteiten? (of over iets anders)

Neem HIER contact met ons op of bel 070-2501429

⭐Top 3 Winter teamuitjes

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig)

2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)

3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

⭐Is een teamuitje op locatie mogelijk?

Een teamuitje op locatie is zeker te regelen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk HIER.

Wat zeggen onze klanten over ons?

100+ klanten geven ons een gemiddeld cijfer van 9.6